- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
War Thunder: Ground Forces - legördülő öszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
milkabrams
őstag
válasz
CHaooSS #10762 üzenetére
Újraraktam, mentem 2-3 korrekt csatát, volt rendes MM, adok-kapok harc meg minden, majd jött a szokásos és újra letöröltem. Nem vagyok rá kíváncsi,hogy tudnak lebombázni állandóan, milyen f...án ki lehet szedegetni mindenkit 8-10 km-ról kopterrel, meg arra sem, hogy én az átlagos, néha afeletti játékos bekerülök 8-13 zsák krumpli közé és mehet a cumi, mert 5 perc múlva nincs csapat, ha meg van csak oda-vissza repkednek, míg le nem lövik őket.
-
Laszmen
aktív tag
válasz
CHaooSS #9283 üzenetére
40 óra,na igen... Egy nap 24 órából áll, ez még napi 2-3 óra játékkal is 10 nap lenne, és van aki dolgozik, gyereket nevel stb... és akkor ott van az hogy nem is biztos hogy minden csatát úgy sikerül hogy elérd az 50% arányt(elején kicsapnak) kb én olyan 300-350 db vasat szedtem össze kemény 6 nap alatt!!!
-
Tactical
tag
válasz
CHaooSS #9260 üzenetére
Egyszerűen nem értem, hogy lett meg neked ilyen hamar. Egész nap tolom mint állat és ha minden jól megy, csak holnap lesz meg. Sokszor nem ad semmit, vagy csak 2-3 darabot, nagy ritkán 4-et, pedig már minden BR-t kipróbáltam. Én csinálok valamit rosszul? Nem kellene végig bent lennem a csatában, vagy mi a fene?
-
Tactical
tag
válasz
CHaooSS #9260 üzenetére
Nem, egy csapatban voltunk mindig.
IS-7-et kipróbáltad már? Eddig még minden párharcot nyertem ellene ( T-54 1951, T-62, T-10M), a kategóriájában simán kilőhető. Meg sem közelíti az IS-6 hatékonyságát.
Majd ha hétvégére meglesz, lehet, hogy máshogy látom. Egyelőre csalódás, már nem csinálom olyan lelkesen az event-et. -
Francia91
veterán
válasz
CHaooSS #9166 üzenetére
Amíg nem volt javítókészletem, a meccs első fél percében ellőtték
Aztán ahogy meglett, csak csövet lőttek ritkán, azt is 5-6 meccsenként egyszer. Poroltóval ugyanígy voltam, a meccs első 100-200 m-én kigyújtottak poroltó nélkül, miután meglett, kb havonta 1x ha kigyújtottak....Leo 1-nek, STB-1-nek meg Object 120-asnak ingyen kill vagyok, csak rámfinganak, és halott vagyok...Saját BR-ben legalább van esélyem 1 találatot túlélni, itt semmi
-
milkabrams
őstag
válasz
CHaooSS #9162 üzenetére
Nem 0.35, most is jó a stat, de korábban 3-8 kill/csata. Majd később 0-3 kill. Először minden pattogott, majd minden kapáslövés szétcseszte a závárzatot. Mikor 1000+ méterről sokadik alkalommal is telibeverik a závárzatot kicsit fura. Első alkalommal közelről adok-kapok csatában szétszedtem egy vadásztigrist.
Régebben az amcsi L/73 90mm-es ágyúhoz tartozó APCR alig tudta bevinni a király/vadásztigris hasát, majd jött egy patch, amiben a T34 is megjelent, akkor az M82 is lazán bement, a 120mm-es AP a fronton is bevitte őket, majd kaptak egy kis buffot így immunissá váltak a T34 AP lövedékére, viszont az M82 most is bemegy a hasán, van hogy csak a váltót szedi szét, van hogy az egész tankot szétkapja. -
Tactical
tag
válasz
CHaooSS #9113 üzenetére
AB: Itt a 8.7 lett egész jól játszható BR. Ritkán van uptier, az is általában csak XM-1 és XM-803. Oroszoknál a T-55A, T-10M, IT-1, az angoloknál a Chieftain Mk5, Chieftain Mk3, Swingfire összeállítás a kategória királya.
Ennyi T-10M-et még sosem láttam egy kupacban, mint most.Még nem tiltottak ki.
-
BoB
veterán
válasz
CHaooSS #9116 üzenetére
De az nem kerül pénzbe.
Nekem a fő tankom mindig ugyanaz a legénység vezeti, most ha kicserélem egy másik tankra az ingyen van.
Van egy másik, az AAA. Az sem kerül pénzbe kicserélni.
Meg még egy tartalék tank van, light, annak is külön legénység, az sem kerül pénzbe cserélni.
Legalábbis nálam.
-
Tactical
tag
válasz
CHaooSS #9058 üzenetére
Az arcade sincs tele top tier játékosokkal. Reggelente csökkentett létszámú a csapat és azt is több szerverről szedi össze. Délután és este teljes a létszám, de már szinte minden játékost ismerek névről, aki ott játszik.
Sokan az irreálisan magas javítási költségek és lőszerárak miatt hanyagolják ezt a kategóriát. -
Francia91
veterán
válasz
CHaooSS #8995 üzenetére
Mondjuk az MM eleve el van cseszve, ugyebár a +/- 1.0 elég nagy hülyeség... Amit korábban tárgyaltunk, hogy a +/- 0.5 lenne a reális, és játszható MM
(#8996) BoB
"Az átütés konzinsztens amit tapasztalok. Szóval azt nem veszem észre hogy ezzel szórakoznának."
Teljesen normális, hogy az Object 906 10 mm-es tornyáról 70-80 fokban pattansz 500 m-ről, 223-as átütéssel.... Mert ha 30-40 fokban találolom el, akkor aláírom...
Azt mivel magyarázod, hogy 10-ből 9 meccsen olyan csapatot tesz melléd, akikből 3 perc után semmi sincs, aztán egyedül b@szhatod a rezet a 6-7 killeddel, meg tulajdonképpen csak te öltél az egész csapatodból? A másik csapatból meg 1 ember sem esett ki, mikor a Te csapatod 3 perc után totál kilépett
-
PAtr0n
addikt
válasz
CHaooSS #8968 üzenetére
Én már régóta ki akarom próbálni az IL2-t, de sose jutottam el odáig.
Így már viszont erősen elgondolkozok rajta. Nem akarnak lemaradni a trend-ről (tank, hajó), de a maguk módján, szépen lassan fejlesztik, és tudják, hogy nincs nagy játékosbázisuk, de az viszonylag stabil.
A WT sajnos egyre szarabb, egyik updatekor nerfelik az egyik bagázst, buffolják a másikat, és gyönyörűen érezni a hatását.WoT-os ismerős mondta, hogy volt fent YT-n olyan videó, amiben azt bizonyította 1-2 ős WoT-os, hogy befolyásolja a prémium tagság az átütést. A lényeg az volt, hogy 2-en haverral, próbálták magukat 1 csatába sorsoltatni nyilván ellenségként, ugyanolyan tankkal, egyikük prém user volt, a másik nem. Ha sikerült, kiballagtak a pálya egyik sarkába, és tök ugyanoda céloztak egymáson (nyilván olyan pontra, ahol kérdéses, hogy éppen átütés lesz e). A prém user penetrációs rátája 60% körüli volt, míg a sima user-é 30% se. Legalább 10-12 ilyen összesorsolást hoztak össze (mert ugye baromi kicsi az esélye), és abból átlagoltak.
A wargaming kis idő után levetette a videót, szerzői jogokra hivatkozva.Sajnos a Gaijin se különb, baromira befolyásolja a játékot, és szúr ki user-ekkel.
-
Francia91
veterán
-
-
Francia91
veterán
válasz
CHaooSS #8894 üzenetére
Az 50-60 FPS most is megvan, ahogy eddig, de játszhatatlan így, hogy kb 20 másodpercenként lemegy 10 FPS-re...
Én is levegttem ULQ-ra kíváncsiságképpen, ott 100 FPS mellett is ugyanezt csinálja
S.W.A.T 4 és F1 2012 nem csinálja ezt, tehát Gaijin-ék csesztek el valamit (már megint) -
Tactical
tag
válasz
CHaooSS #8871 üzenetére
"Túlnyertem" magam a németeknél talizmánnal. Így könnyebb volt, hogy minden top tier tankon van. (Tettem is fel képeket róla)
"Okoskodtam" a fejlesztéssel is. A Leopard A1A1 és a RakJPZ 2 HOT utolsó fejlesztési sorait csak addig húztam, hogy épphogy ne legyen meg. Így pár játék alatt sok pontot tudtam összeszedni. -
Tactical
tag
válasz
CHaooSS #8735 üzenetére
Ha ez így lesz, azt valószínűleg a biznisz miatt lépik meg. Sokan megelégedtek azzal, hogy kihúzták az orosz ágat. Minek kínlódna mással, ha övé top tier-ben a legcombosabb tank? Onnan kezdve nem is költött a játékos több prémium tankra, talizmánra stb....
Mikor bejelentették az Abrams-t és a Challenger-t, hirtelen sokan ugrottak neki annak az ágnak is. Fél éve még elképzelhetetlen volt, hogy több amerikai tank legyen egy reggeli játszmában, mint orosz.
Nekem hihetetlennek tűnik, de majd két hét múlva meglátjuk...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hardcore café
- Gmail
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Éjszakai műszak
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest