- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
War Thunder: Ground Forces - legördülő öszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bazsi83vp
senior tag
válasz
donmackó #9637 üzenetére
Azért pl. a Na-To, Marder és hasonló páncélvadászokat kicsapja.
Egyébként meg a lánctalp belső felét céloztam meg... alulról kis szerencsével a saját szintű tankokat 1-2 lövéssel szétkapja. (Mondjuk én is kínlódtam, mire ez eszembe jutott és persze kilométer távból bazi nehéz kivitelezni mozgó cél esetén.) -
CHaooSS
őstag
-
-
-
PAtr0n
addikt
válasz
donmackó #5892 üzenetére
Tökmind1, a lényeg, hogy mit ki nem bírt. Azért ez nagy erőpróba lehetett a legénységnek is, hallgatni a sok lepattanót bentről, és imádkozni, hogy egy se üsse át a páncélt. Úgy megnéztem volna élőben (persze spectator módban, hogy ne tudjanak lelőni
), hogy milyen is lehetett amikor pattint folyamatosan a legenda.
CHaooSS:
Nem semmi, lettek ám kráterek! -
SP4C3
veterán
-
Francia91
veterán
válasz
donmackó #5577 üzenetére
Kaptam rá egyik meccs után 75%-os leárazást, csaknem voltam hülye, hogy ne vegyem meg 1.200 Goldért
Amúgy németezek és amcsizok is, de elszomorító, hogy a Tiger II-es mennyire nem ér semmit sem
Szögelem, tornyot forgatom, de szemből minden kivisz, a pitypang lőszeres T-54-esekről nem is beszélve, amiknek kronológiailag semmi közük a Tigrisekhez... T29 és T34 II. VH utáni prototípusok voltak, sosem találkoztak Tigrisekkel.... A WT-ben meg ezek uralkodnak... -
sith7
félisten
válasz
donmackó #5417 üzenetére
ok, köszi a választ
ez a prémtank dolog ez még mindig nem igazán tiszta ... azt látom más szorzók vannak egyes esetekben kutatási pont, és ezüst szempontjából, de mégis miért éri meg mondjuk egy T-44-122, mint az orosz Sherman ?
kb. ugyanolyan a szorzójuk, itt meg ugye nincs olyan, hogy magasabb tier - ben több dmg van
-
mesysil
csendes tag
válasz
donmackó #4932 üzenetére
köszi a válaszokat. És aha fákat meg a bokrokat leveszem az vonatkozika tereptárgyakra is? Ilyen mozdony meg kerítés? Mert kipróbáltam full minimumon és ott látszott a tank a beton kerítés mögött külső nézetből, a kerítés nem volt kirenderelve csak ha belenéztem a távcsőbe akkor látszott a kerítés a tank viszont nem. Ez így elégé unfair azzal aki szépen grafikán akar játszani.
-
CHaooSS
őstag
válasz
donmackó #4908 üzenetére
Nekem nem tetszik.. azért is szerettem eleinte mert régebbi tankok voltak csak amiknél sokat számított az adott játékos képessége, de mivel már cheat fs meg rakéta van a játékban magasabb szint már elég rossz és még magával húz ez néhány gépet amik régen jók voltak mára meg csak azoknak jók akik agyvérzést akarnak
-
SP4C3
veterán
válasz
donmackó #4322 üzenetére
Semmit nem ír a detonátorról vagy annak késleltetett élesítéséről, szerintem a sínen élesítve voltak, nem volt ott késleltetés.
@Malibutomi - egy egyszeru idore kieso csapszeg is megteszi - lehet.
3M7 Drakon missile
Guidance: Radio SACLOS.
Weight: 54 kg
Warhead: 5.8 kg
Diameter: 180 mm
Wing span: 860mm
Length: 1240mmRange:
300 m to 3300 m (day)
400 m to 600 m (night) - DA FAQ éjszaka mégmesszebb "élesítették" a robbanófej?Speed: 217 m/s
Penetration: 250 mm versus RHA at 60 degreesbob.zxr - Te meg még távolabb.
-
-
PAtr0n
addikt
válasz
donmackó #4073 üzenetére
Hehe, de legalább rákapott ő is. De gondolom gyerkőc mellett nem könnyű.
Csinálj neki is profájlt, majd kihúzod neki Tiger H-ig azt is gyorsanSP4C3:
Nekem is játszott egy darabig a nőstény, de csak biplane-ekkel élvezte AB-ban. Mihelyst kipróbáltattam vele egy Bf109-et, el is ment a kedve tőle -
PAtr0n
addikt
válasz
donmackó #4071 üzenetére
Söröm az nekem is lesz, csak időm nem. Pedig de jó lenne ha újra összejönne a régi FUN-olós kis csapat (RG4L, Franszoá, te és én)
De szerintem ősz/tél felé, mindenkinek picivel több ideje lesz gépezésre, akkor fogok újra prémet venni. Már 1 hónapja nem nyomom semmilyen formában. -
Dewri
aktív tag
válasz
donmackó #3797 üzenetére
Trailer alapján inkább a gyalogosoké lesz a főszerep, nem a tankokon. Kár, csinálhatnának már egy normális tankos filmet. Mondjuk egy élőszereplős/igazi tankos Girls und Panzer szintű valamit, ahol elég rendesen a tankokon és a tankos csatákon van a hangsúly...
(Aki nem látta a Girls und Panzert, az most rögtön álljon neki! 3x...
)
-
maximilian4
addikt
válasz
donmackó #3636 üzenetére
Jó ötlet. Tier2-ben elég op tankok. T-34 40' - 41' - 42" trió jó lehet.
Szerk.:
Egyébként elég vicces, hogy szinte az összes t4-es brit tankhoz van apds és szinte potom pénzért.
Én meg a 49'-ces T-54-hez kapom meg és gazdasági totálkár az 1500 ezüst/db ár, főleg úgy h lófa**t nem ér.(#3638) bob.zxr
Te jó esten 100k ezüst??? Hogy? Nekem ha Rb-ben van 6-8 killem, akkor kapok max 20k-t vagy akörül. De általában most a T-34 trióval olyan 10K körül jönnek az RB-k, átlagosan 3-5 killel. -
BoB
veterán
válasz
donmackó #3594 üzenetére
Tudod mit szoktam mondani azokra akik direkt ultra low-on játszanak
CHaooSS: komoly. Mondjuk ennek az az előnye, hogy egészen biztos vagyok benne hogy ha nem így lenne, akkor előbb utóbb csak mászkáló bokrok lennének, mert a játékosok nem életszerűen álcázzák őket úgysem.
-
PAtr0n
addikt
válasz
donmackó #3242 üzenetére
Kipróbáltam, nekem 2x vette vissza a texture quality-t, fent bal sarokban figyelmeztetett róla, hogy a grfikus hardver alaphelyzetbe állt
De nem fagyott ki, csak olyan volt mintha letetted volna tálcára, aztán meg vissza. Amúgy meg mentem egy gyors AB-t repcsikkel, valamivel világosabb a áték, ennyit vettem észre. Tankozni ma már nem fogok, meg amúgy is, itt a laposon a butított graffal nem látni sok különbséget.CHaooSS:
Hozzá kell szoknunk, ez van. Búcsút inthetünk többek között Eastern Europe-n, meg mondjuk Kursk-on, a sharpshootingnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpársportok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- weiss: Pant* rant
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Milyen légkondit a lakásba?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Megújul a Facebook mobilalkalmazása
- További aktív témák...
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 CHIP / 16GB RAM / 512 SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest