- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibor23
senior tag
válasz
donjohnson #8079 üzenetére
Szerintem te teszteld egy kicsit inkább a hívásminőséget, mielőtt ilyeneket szólsz be.
A 2G minőség alapvetően saját tapasztalat, sokat túrázok, és közben telefonálgatni is szoktam, nagyjából ismerem a térerősséget, és a hozzájuk társuló hívásminőséget. Mindig Telekomos voltam, és x éve van egy Voda kártyám is. A Voda mióta megvan, kb. 5 éve, azóta problémás vele a hangminősége 2G-n, általában. A T 5 éve még kristálytiszta HD hangot adott olyan helyeken ahol szinte 0 térerő volt 2G-n. Nem mondom azt feltétlenül, hogy városban max. térerő mellett is totál érthetetlen a 2G hang, de biztos nem HD - és az is biztos, hogy gyenge térerő mellett kb az érthetetlen kategória. Sokszor ilyenkor megpróbálom a Messenger hívást, mert az nem tud ilyen gyalázatos minőséget. Egyébként asszony olaszban járt pár hete (nagyváros), és vele is csak Messengerrel volt érthető a beszéd. A studió beszélgetések csak egy megerősítés volt, hogy nem csak én járok így.
Szerintem ez olyan, mintha a pék a penészes, száraz kenyeret teljes áron adná az üzletben.
Tudom, tudom sokan várják, hogy a 2G le is legyen kapcsolva, és akkor problem solved. Igaz telefonálni sem lehet majd egy csomó helyen, de ilyen f@s minőségben minek is... -
martongunar
tag
válasz
donjohnson #7979 üzenetére
Nem ez a gond, ha várok pár másodpercet, akkor sikeresen vissza tudom hívni. Csak nehéz megszokni, 2G-n ez jól működött. Igaz, ott meg a kapcsolásra kellett pár másodpercet várni.
-
thomas77
senior tag
válasz
donjohnson #7696 üzenetére
A Voda oldala szerint mind a 4 angol szolgáltató roaming partner. Elvileg a Three-nek is működnie kellene.
@dr9
Érdekes, hogy a VoLTE roaming partnereket csak az előfizetéses listában mutatja. Persze ott is csak X-ek vannak. A feltöltősöknél még X sincs. -
thomas77
senior tag
válasz
donjohnson #7316 üzenetére
Első körben gondoltam csak repülőben üzemeltetem a telefont. Így csak akkor menne, ha wifi közelében van.
Mivel egyelőre nincs VoLTE roaming egyik angol szolgáltatóval se, így a GSM letiltásával ugyanúgy nem tudnám máshol használni, mint repülőben. Itt a környéken már csak az O2-nek van 3G hálózata, de annak is meg vannak számlálva a napjai. -
thomas77
senior tag
válasz
donjohnson #7157 üzenetére
Igazából az anyám fogja használni ezt a telefont. Ő 1 hét alatt nyír ki egy hasonló készüléket, szóval nem nagy kaland. Majd vesz egy másikat. Amúgy se tudja, mi fán terem a volte meg a vowifi. Még az sms-sel se boldogul.
-
ioles
csendes tag
válasz
donjohnson #7144 üzenetére
Szia sajna nem, Voda VoWifi nem tárgyalja a tábla csak a Volte oldalt, mert sok olyan típust pipál ahol csak Volt-e van. Lehe érdemes updatelni majd
-
Oliverda
félisten
válasz
donjohnson #6854 üzenetére
Nincs, nem is létezik ilyesmi iOS-en, illetve Telekommal sosem csinált ilyet a készülék.
-
4Grider
félisten
válasz
donjohnson #6394 üzenetére
Hétvégén a backup calling-al szórakoztam Telekom mobilneten. Az sem lett tökéletes. Sajnos Telekom vezetékes/mobil helyett csak ma délelőtt néhány órát voltam Invitech neten, ott nem volt probléma, de 3-4 óra alapján még nem pipálnám ki. Yettel mobilnetet tudok hosszabb távra a wlan mögé tenni, azzal meg úgy gondolom, hogy működnie kell, meg amúgy sem fog senki yeti mobilneten yeti előfizetéssel vowifi-zni...
-
dethroner
veterán
válasz
donjohnson #6012 üzenetére
Muternak van egy Redmi note 8 telója. És mivel a világ peremétől még egy lépéssel messzebb lakik, egyik szolgáltatónak sincs értékelhető beltéri lefedettsége. Ezért ha működne bármelyik szolgáltató vowifije a telóján, akkor átvinné ahhoz a számát és legalább így normálisan tudna bent a házban telefonálni. Szóval a szolgáltató lényegtelen, az volna a fontos hogy biztosan menjen a vowifi rajta.
-
Kronk
őstag
válasz
donjohnson #6003 üzenetére
Köszi az ötleteket, de ezeken is már túl vagyok, jó lenne valahol látni mi történik ha indítanám a hívást, hogy tudjak valamit mondani a Yettelnek, erre van valami tipp?
-
domper2015
senior tag
válasz
donjohnson #5983 üzenetére
Mediamarkt-ban
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest