- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
m_laj
csendes tag
Sikerült! Laptopról a smart switchel sikerült a frissítés úgyhogy tökéletesen működik mindkét sim-ről a vowifi. Köszönöm mindenkinek a segítséget!
-
m_laj
csendes tag
Oké és ezek közül melyik a régiókód?
-
m_laj
csendes tag
válasz
domper2015 #6487 üzenetére
MobilCorner-ről rendeltem még nyáron. A régiókódot hol tudom megnézni?
-
m_laj
csendes tag
válasz
Viktor0610 #6483 üzenetére
Épp most írtam ez miatt az A54 es topicba. Az én telómon még a 13 van és nem is talál frissítést. Azt írja naprakész.... viszont páromnak karácsonyra szintén egy A54et vettem és neki már android 14 van rajta... szóval keresem a megoldást.
-
m_laj
csendes tag
Sziasztok.
Mi a családdal olyan helyen lakunk, ahol sajnos a térerő hiány elég komoly probléma (Gemenci erdő). Internet is csak erősítő antennákkal működik, de az legalább használható és ebből kifolyólag nekem nagy szükségem van a VoWifire, ami a céges telekomos kártyámról több mint egy éve hibátlanul működik. Karácsony környékén egyszer eszembe jutott ezért rákerestem, hogy a vodánál illetve a yettelnél elérhető e már és mivel láttam, hogy igen, ezért párom yetteles telefonján is aktiváltattuk gyorsan és hibálanul működik. Azonban a vodafonos privát számomon továbbra sem működik. A vodafone honlapján talált infók alapján nem kell külön aktiváltatni, mert az előfizetőknek rendelkezésre áll. Email-es megkeresésre ezt megerősítették a vodától is és csatoltak egy olyan linket amit nyilván magamtól is megtaláltam előtte a beállításokról (Nesze semmi fogd meg jól...).
A kérdésem igazából az, hogy szerintetek menjek be a vodához mert a szolgáltatónál van a hiba vagy a telón kéne valamit állítsak?
A vodás simnél (sim1) nincs vowifi bekapcsolási lehetőség a telón csak a telekomosnál (sim2).
Köszönöm előre is a segítséget és bocsánat a túlzott körítésért csak igyekeztem nem kihagyni semmi fontos infót.
A telefonom Samsung Galaxy A54
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- PlayStation 5
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Háztartási gépek
- Google Pixel topik
- Elden Ring
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Graphite Gray, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Garanciális
- GAMER PC! i5-12400F / RTX 3060 12GB / H610 / 16GB 3200MHz / SSD 250GB / HDD 1TB! BeszámítOK
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Atlantic Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Atlantic Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Realme 12 Pro 5G 256GB Submarine Blue, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Kék, Garanciális
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest