- iPhone topik
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- MIUI / HyperOS topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kissvendel
tag
Csak egy kis érdekesség. Jelenleg Spanyolországban vagyok. VoLTE roaming nincs egyik hálózaton sem One kártyával, így telefonáláskor levált 2G-re, ennek ellenére nagyon jó a hívás hangminősége. Viszont a VoWifi működik mindegyik hálózattal, így ha a szálláson wifin vagyok, akkor azon megy a hívás is és azonnal felépül a hívás és kristálytiszta a hang
-
kissvendel
tag
-
kissvendel
tag
válasz
thomas77 #7575 üzenetére
Nem olyan biztos az, hogy van IMS profil alapból. Nekem pl Google Pixelen csak akkor van VoWIFIm, ha csinálok manuálisan egy IMS nevű és típusú profilt... no meg persze megbindzsizem a Shizuku + Pixel IMS appokkal, de ha nincs IMS profil, akkor nem működik, hiába kapcsolom be a VoWifit. Inkább az van, hogy itthon kitolja a hálózat APN-től függetlenül, és amelyik telón nyitott a carrier config az meg is eszi, amelyiknél zárt, ott rá kell eröltetni egy manuális IMS profillal.
-
kissvendel
tag
válasz
domper2015 #7471 üzenetére
Nekem pixel 8a-n, voda előfizuval, külföldi e-sim yettelre roamingolva működik a VoWIFI backup calling, de szerintem más gyártóval is megy android 13-tól felfelé, Samu S21-en is működött.
-
kissvendel
tag
válasz
thomas77 #7313 üzenetére
Próbálj meg hozzáadni minden szolgáltató APN profijálhoz egy IMS nevű APN-t.
IMS (nagy betűvel), típus is csak ims legyen...
Hátha. Mert van ahol (pl Voda) nem hoz alapból létre, ami honos hálózaton nem gáz, mert kitolja magától, viszont roamingban nem. Ha manuálisan hozzáadod, akkor bepróbálja. Nekem így mindenhol ment a VOLTE és a VOWIFI is Pixelen.
Próba cseresznye -
kissvendel
tag
válasz
tibor23 #7217 üzenetére
Ugyanaz mint otthon, ha nincs normális térerő esetleg, de wifi van, akkor hasznos... btw, jobb a minőség is, kevesebbet "fogyaszt" a telefon. Értem a kérdést, hogy árban ugyanaz, nem úgy mintha amerikában vagy ázsiában lennél... mert ott spórolási céllal is hasznos.... a backup callingról nem is beszélve (másik SIM netjét használva simán ugyanúgy telefonálsz és elérnek, mint ha otthon lennél, és ugyanannyiért, akár az USÁ-ban is)
-
-
kissvendel
tag
válasz
kissvendel #7168 üzenetére
Sikerült életre kelteni Pixel 8a-n a VoWifit vodafone hálózaton
Leírom, hátha valaki küzd vele:
- létre kell hozni egy IMS nevű apn-t (szigorúan nagy betűvel), IMS APN típussal a vodafone APN-jei között
- Pixel IMS Shizuku-ban pedig a voda SIM config-jában miután engedélyeztük a VoWifit (meg amit szeretnénk)
- a USE_AGENT string value-t állítsuk a következőre: #MANUFACTURE# - #MODEL# - #BUILD#
Elvileg rögtön működnie kell.
Ha nem megy, akkor menüben (már lesz Wifi-hívás menüpont) be kell kapcsolni, vagy ha aktív akkor kikapcs/bekapcs, de lehet repcsimód vagy reboot a célravezető.
Egy gond van: rendszerfrissítés után újra kell csinálni, mert visszaáll. -
kissvendel
tag
Sziasztok,
Google Pixel 8a telefonon van esély a VoWifi életre keltésére vodafone hálózaton?
VoLTE, 5G működik, de a VoWifi nem. Ügyfélszolgálat leráz, hogy nem támogatott készülék egy másik meg azt mondta mennie kellene, mert nincs korlátozás, a telefon nem tudjaAlapból meg sem jelenik a beállítási lehetőség, de Pixel IMS Shizuku-val aktiváltam, ennek ellenére nem kapcsolódik. Érdekes módon Telekomos kártyával működik.
-
kissvendel
tag
Szerintem a google alap carrier configjában nincs benne egyik magyar szolgáltató sem... így nem fog menni se a VOLTE se a WoWifi
Pixelen és nexuson is próbáltam, napokig tesztelgettem, nem ment sehogy, custom rom, rootolás, efstools... de feladtam... úgyhogy marad a samsung, azon minden oké, és még mókolni sem kell
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- SkyShowtime
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Robotporszívók
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm E-sim / Gyári Garancia 2026.10.22-ig
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- KINGSTON FURY 32GB (128GB KIT)
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest