- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgery
őstag
válasz
Doky586 #8160 üzenetére
A oneplus nord 3-on ott van a telekomos kártyával a vowifi kapcsoló - a 10pro-nál se telekom se one-nál nincs ott a kapcsoló. Szóval biztos, hogy szolgálató oldalról nem lesz kerek.
Tudom, hogy samsungnál hibátlanul üzemelne, gondolkoztam egy 25 ultra cserén, de őszintén, ez a 10pro hibátlanul üzemel, gyors, akku is jól bírja ráadásul tényleg pikk pakk tölt - szóval nem visz rá a fene hogy kiadjak egy valagnyi pénzt kb semmi plusszért
(fotózás lényegtelen, van rendes fényképezőm, annak meg egyik sincs nyomában).Ha lesz időm alzától berendelek egy 11-es példányt aztán megnézem ott van-e. ha nincs meg visszaküldöm.
-
válasz
Doky586 #7433 üzenetére
Leírtam
No akkor részletesebben:
A WiFi hívás működésének jele iOS-en, hogy a szolgáltató nevébe bele írja, hogy “Wi-Fi”. Ha ott van akkor működik, ha nincs akkor nem.
(Már ha nincs szolgáltatói specifikus kijelzés, mint a Telekomnál, mert ott minden telefonon, minden OS-en a szolgáltató helyett annyit ír, hogy “WiFi Hang”)A képen látható, hogy az 5-ös számú SIM kártyán működik azonnal a VoWiFi, míg a 3-as számúnál sehogy nem akar működni. Azt meg leírtam hogy melyik melyik.
-
Landsmann
addikt
válasz
Doky586 #5658 üzenetére
Lehet. Teszteltem.
Teló aktív VoWIFI hívásban. Elindultam kifelé az udvarra. Az emeleti wifiről szépen átállt a földszintire, hívás nem szakadt meg. Kimentem az udvarra, amikor a térerő annyira lecsökkent, hogy már nem lehetett fenntartani a kapcsolatot, szépen átváltott 4G-re. Aztán visszaindultam, ahogy elérhetővé vált a földszinti wifi, azon folyt tovább a beszélgetés, majd az emeletre felére az emeleti wifi hálózaton. Mindezt hívásmegszakadás nélkül.
De természetesen ez csak akkor működik, ha a két wifi hálózat lefedettségében van átfedés. Ha nincs, akkor átvált 4G-re. -
Dylan_
tag
válasz
Doky586 #5575 üzenetére
Amíg ki tudtam kapcsolni a VoLTE-t, addig minden gond nélkül ment.
Mivel évek óta használtam ezt a funkciót, kb 2 évvel ezelőtt jelentkezett először a problémám, hogy nem tudtam átadni a hívást.
Kis nyomozással rájöttem, hogy ha kikapcsolom a VoLTE-t, akkor ismét megy.
Azóta a Telekom néha visszakapcsolta (gondolom valami hálózati frissítés okán a telón átállította), ilyenkor abból vettem ezt észre, hogy megint nem ment az átadás.
Ilyenkor hívást megszakítva kikapcsoltam, újrahívtam a feleket és megint ment a dolog. -
válasz
Doky586 #5344 üzenetére
Megcsináltuk, támogatott telóba téve hívtuk (és esténként is abban volt a sim); az első 3 ügyfélszolgálatos azt mondta várjak. Pár nap és sim csere után sem változott semmi, a negyedik üsz-os levette a volte tiltást és voilá.
Skacok, Q1-ben indulhat a yeti VoWiFi? PÁr cikk is említi, meg a KÜF oldalán is meglepődve olvastam miszerint van (gondolom azt jelenti hogy lassan lesz). Napi 1-3 óra térerőtlenséget remek lenne ezzel áthidalni végre
-
zichie
senior tag
válasz
Doky586 #5322 üzenetére
Nem az enyém a sim és a telefon, a barátnőmé, bár ezt nem írtam. 20 éves sim-mel a 4G mobilnet sem menne, ez kitörhető nano sim, olyan, mint az én Domino sim-em, amivel próbálva az A33-asban megy a VoLTE és a VoWifi. Sőt az ő flottás kártyája még újabb, mint az én Domino kártyám.
-
danergo
csendes tag
válasz
Doky586 #5308 üzenetére
Sokszor vagyok olyan helyen, ahol nincs 4G, tehát nem letiltani szeretném, hanem inkább megoldani, hogy ha nincs, akkor is el tudjanak érni
Correction: a *#2263#-t úgy tűnik az eszköznek kellene tudnia, de sajnos nem tudja, szóval itt nem a Telekom a hibás
.
Köszi mindenkinek!
-
Landsmann
addikt
válasz
Doky586 #5267 üzenetére
Most a kedvedért leteszteltem. Felállás a következő: Redmi Note 10 5G mint wifi hotspot. Internetet wifin keresztül kapta a telefon. Redmi 9-el a Note 10 5G wifijére csatlakoztam. Redmi 9-en a wifi hanghoz a wifi hálózat volt elsődlegesnek beállítva. Kis idő után a Redmi 9-en megjelent a VoWiFi ikon. Ekkor a Note 10 5G-n lekapcsoltam a wifit, így az nem jutott internethez, mert a benne lévő SIm kártya nem tartalmaz mobiladat keretet. Természetesen a Redmi 9 így internet nélkül maradt. Körülbelül 15-20 másodperc múlva átváltott mobil beszéd kapcsolatra. Ahogy újra kapott netet a hotspotként használt telefon, áltváltott wifi hangra a Redmi 9. Tehát pont úgy működik ahogy működnie kell. Nagyon alapvető hiba lett volna, ha élő wifi kapcsolat ugyan lenne, de internet nem és a telefon nem kapcsolna vissza a hagyományos mobilhálózatra.
-
4Grider
félisten
válasz
Doky586 #5192 üzenetére
Már hogyne lenne. Egy csomó VoLTE-képes készülék - tiltást levéve - sem képes a yeti hálózatán a VoLTE-ra, mert az általános profillal nem mennek, a yeti profil pedig gyárilag hiányzik belőlük. Nem véletlenül vezetjük a topik összefoglalójában a táblázatot.
És vannak kifejezetten letiltott modellek is, amik lefagyasztják a cellájukon a VoLTE kommunikációt. Nekem is van ilyen, esélyem sincs már vele a yetinél. -
válasz
Doky586 #5184 üzenetére
Persze, hallani ahogy kicsit darabosabb mikor már áltvált; de ha nincs már volte, átvált 2G-re (ha van, és a telefonon sincs ez tiltva).
2ről 4-re menetközben nem tudom felmegy-e, szerintem nem.Landsmann: Ezzel tisztában vagyok, azért is hívtam fel már őket kétszer is, hogy tessék már engedélyezni (miután 1-1 napja sem ment fel a sim/készülék).
Azt mondták, ők ezt nem tudják kézzel. Ma a harmadik ügyfélszolis mégis le tudta venni a tiltást.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- ÚJ Gamer PC-k - készletről - azonnal - számlával - 2 év garanciával - www.olcsogamerpc.hu
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- iMac 24" M1 8C CPU / 8C GPU / 8GB RAM / 512 GB SSD / Silver / garancia
- Apple Macbook Pro 16 M1 2021 32GB/1TB, akku 87%
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest