- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
thomas77
senior tag
válasz
martonl #7559 üzenetére
Eléggé kiveséztük, de ha lenne kedved tesztelni, az nagyszerű lenne.
- Utazz repülő módban, majd keress wifit odakinn, ahol már nem érhető el a magyar Voda hákózata.
- Teszteld a VoWifit néhány hívással. Ha más nem, tárcsázd a 1270-et.
- Ha látod, hogy atomstabilan működik, akkor kapcsold ki a repülő módot. Kezdjen el roamingolni a kártya.
- Probáld ki újra a VoWifit. Ha minden igaz, nem fog többé menni, amíg haza nem érsz.Ha te is ezt tapasztalod, akkor jelentsd te is a Vodának ezt a hibát. Hátha megjavítják végre.
Ezzel hatalmas segítséget nyújtanál a roamingoló feltöltősöknek, akik használnák a VoWifit. -
4Grider
félisten
válasz
martonl #7239 üzenetére
Ha mellette müködik külföldön magyar ip címmel a yettel VoWiFi, akkor gondolhatod, hogy a vodás VoWiFi-ben van valami limitáció...
De legközelebb igyekszek legalább az egyik routeremben helyi SIM kártyát használni, hogy kizárjam a roaming helyzetben magyar ip cím problémát. Azért erőltettem eddig a magyar ip-t, hogy tudjak a yettel kártyával is normális minőségben beszélni, de idéntől már jelennek meg a VoLTE roaming szolgáltatást biztosító roaming partnerek, így már a legtöbb desztinációban tudok 4G-n telefonálni yettellel is. Mondjuk a horvátoknál és a görögöknél pont nem az biztosítja a VoLTE-t, aki az előnyben részesített szolgáltató... -
Tyrel
őstag
válasz
martonl #7130 üzenetére
Valahol azt olvastam, hogy a roamingnak is be kell lennie kapcsolva... Nem segített se az újraindítás se semmilyen beállítás, akkor, ott... Azóta működik - szerintem az adott, helyi mobilszolgáltatással ill. toronnyal lehetett gond.
Alsónémedi "határában" voltam pár napot, ahol kb. közepes térerővel volt LTE kapcsolatom, amit mindig eldobott amikor hívásban voltam... Ami nyilván baromi idegesítő, hogy amíg beszélek addig se bankolni, se chatelni, se térképet nézni, semmit nem tudok. Üdv 2024-ben...
Most máshol vagyok már, itt fixen 5G van szintén kb. közepes térerővel, de az fenn is marad hívás közben is, műxik minden.
Feltételezem egy nem hibásan működő toronnyal akkor is menne a VoLTE, ha csak LTE kapcsolatom lenne (nem 5G). Egyébként azt sem hinném, hogy a Pixel hibája mert hosszas szívás után végül az asszony Flip 3-ján is teszteltem, és neki sem működött a VoLTE ott.
Na szóval tanulság, hogy hiába van valahol nagy városon kívül is 4G/LTE kapcsolatod, a VoLTE attól még nem biztos hogy menni fog, legalábbis a csudálatos Telekomnál...
-
ioles
csendes tag
válasz
martonl #7107 üzenetére
Érdemes egy mailt dobni a Xiaomi/Realme Magyarországnak hogy VoWifi képes-e a készülék szoktak is válaszolni. Manapság a UniSoc egy 10% feletti piaci részesedéssel rendelkezik szerintem ha kéred megnézik és max jelzik a Modem/Firmware fejlesztő csapatnak hogy tegyék be a VFHU profilt és támgassák. Olykor egy mail sokmindent tud triggerelni ha a gyártó képviseletének írsz. Érdemes bombázni őket és lehet a kövi firmware updatebe be is rakják. Volt ilyen, Xiaomi is elkezdte már supportálni a Voda VoWifit a Snapdragon SOC —kel és Meditek SOC- kel bár még csak a legújabbakkal.írj mailt nekik
-
mjuti
tag
válasz
martonl #7087 üzenetére
@martonl és @Viktor0610
köszönöm a visszajelzést, valóban nincs sok info a modellről itthon, de reménykedem, hátha van valakinek itt a topikban. Én is úgy tudom, hogy a Oneplushoz tartozik mint az Oppo, így ha valamelyik kap frissítést, könnyen megkapja a többi is, ez egy fokkal jobb, mintha csak szimplán kínai lenne. Kislányomnak venném alap dolgokra és egy kis játékra, ár/érték arányban nagyon jónak tűnik, csak hát azért normálisan beszélni is tudjunk rajta, legalább volte kéne. Köszönöm -
-
dchard
veterán
válasz
martonl #6836 üzenetére
LTE_QUAL_TH_LTE1 = -117;
LTE_QUAL_TH_LTE2 = -115;
LTE_QUAL_TH_LTE3 = -110;
LTE_QUAL_TH1 = -250;
LTE_QUAL_TH2 = -115;
LTE_MONITOR_TIME_SEC = 5;
WIFI_QUAL_TH_A = -85;
WIFI_QUAL_TH_B = -95;
WIFI_QUAL_TH_C = -85;
WIFI_QUAL_TH_D = -95;
LTE_Tin_RAN = -115;
LTE_Tout_RAN = -118;
WIFI_Tin = -65;
WIFI_Tout = -75;És ez csak egy kis rész a Telekom Vowifi profiljából, nem is az egész. Van még benne média jitterre, frame loss-ra, voice qual-ra is egy rakás paraméter. Tehát messze nem elég a jó jelszint, ha sok a dobás (amit normál netes forgalomnál nem biztos hogy észreveszel), akkor már megy is vissza VoLTE-ra (már ha van).
-
Landsmann
addikt
válasz
martonl #6836 üzenetére
Így van, a wifi lefedettség tökéletes. Érdekes, hogy most meg reggel is wifin volt, pedig a repülőmód régen ki lett kapcsolva. A fene sem érti már ezt. Két dologba nyúltam bele mérnöki módban,.de azoknak nem lehet közük ehhez. Az egyik, látszólag le volt tiltva a.CA, ezt engedélyeztem,.illetve a sebesség limitet vettem le. Lehet egyébként ezek amúgy sem változtatnak semmit a működésban.
-
dchard
veterán
válasz
martonl #6832 üzenetére
A wifi preferálástól függetlenül a szogáltatói profil tartalmaz arra vonatkozóan paramétert, hogy milyen wifi jelszint, csomagdobás stb. után kell visszaváltania VoLTE-ra. E fölött a "wifi preferált" gombnak sem hatása, sem prioritása nincs. Az a gomb csak annyit jelent, hogy ha van ez is az is, akkor melyik legyen az elsődleges. De ha a telefon úgy ítéli meg (értsd: méri) hogy az elérhető wifi hálózat nem alkalmas, akkor vissza fog váltani VoLTE-ra.
-
Landsmann
addikt
válasz
martonl #6830 üzenetére
Éppen ezért maradhatna wifin ha az van beállítva elsődlegesnek, mert kevesebb energiát használ wifin mint mobilhálózaton.
Most kipróbálom. Repülő módba tettem, de a wifit visszaadtamneki. Vajon így marad, vagy lecsatlakozik 2-3 óra után. Ha marad, akkor magától azért mászik vissdza a mobilhálózatra, mert jó térerőt érzékel. Nyilván ez már a telefon szoftverének függvénye, hogy marad wifin, vagy esetleg visszamegy mobilhálózatra. Amúgy láttam, tapasztaltam, hogy mobilhálózatról átváltott vowifire mikor rossz volt a térerő. Szóval az automatikus váltás az működött. De itthon nem tudom tesztelni, mert jó térerő van. Ahol nem lenne, ott wifi sincs. -
Landsmann
addikt
válasz
martonl #6828 üzenetére
Wifi a preferált most beállításilag. Most néztem meg, átállt mobilhálózatra. 1 órakor kényszerítettem wifire. Valamiért 2-3 óránként visszavált. Nyilván ha nem lenne térerő vagy repülőmódban lenne, de a wifit visszakapcsolnám, akkor maradna, mert nem lenne hova csatlakoznia. Csak furcsa. De mondom, mivel hosszútávon nem teszteltem vowifin,így nem tudom, hogy így viselkedett-e a hiba előtt is. A Note 10 5G az már napok óta wifin lóg, nem vált vissza, tehát a rendszer működik folyamatosan.
-
válasz
martonl #6750 üzenetére
Nem azt írtam, nem veszik komolyan, csak másként vizsgálják, kezelik.
Az iPhone VoWIFI-hibát amúgy Apple oldali gondként kaptuk meg, miszerint másik, kompatibilis készülekkel ment, mikor a kollégák próbálták.4Grider válasza alapján is az látszik, hogy nem olyan egyszerű reprodukálni a hibát.
-
válasz
martonl #6746 üzenetére
Persze, de másként vizsgálnak egy (kis számú) bejelentést, mint mikor többen, esetleg tömegesen jelentik be. Sokszor hallunk utólag olyat, hogy volt ugyan hiba, de nem jutott el egy bejelentés sem, mert mindenki úgy volt vele, hogy majd a másik jelzi.
Nálam pl. hibátlanul működik gigabites Digi wi-fi alatt, Samsung Galaxy A54-en. -
-
goop
őstag
válasz
martonl #6672 üzenetére
A telefon az asztalon van, tehát ez a füles dolog kizárva. Eleve nehezen csörög ki, eltelik 5-10 mp. Amúgy most úgy áll, hogy 10 ből 8 hívás jó, a maradék 1-2 ami levált. Ennyit tudtam tenni. A sluszpoén, másik ismerőssel ugyanez a szitu, ott még komolyabb router van, tp link ax20, ott is panasz volt a vowifire, most ugyanezt a mindig aktív mobilnet stb belőttem neki is, és most szintén 10 ből kb 8-9 hívás jó lett. Ez mind a bejövő hívásra értendő, kimenő ott is mindig jó volt. Szinten flip a szolgáltató, szintén natolt ip vel. Szóval ennél többet nem lehet ebből kihozni, a baj a natban keresendő, mivel nálam telekom, public ip, és soha semmi gond a voda vowifivel, és kicseng a hívás pillanatában..
-
goop
őstag
válasz
martonl #6668 üzenetére
Qos nincs bekapcsolva. Az volt a baj, hogy leesett volte és 4G ről vowifi alatt, és nem kellene, hogy köze legyen hozzá, de mégis volt, mivel mint írtam a hang 2G s amr volt. Mint írtam a wifi only wifi5, a net teljesen stabil, hozza a maxot amit a flip ad. Máskor fél - 1 órat ha pihent a telefon már nem volt jó, most 12 óra pihenés után is jó. Óvatosan ki merem jelenteni, hogy jó lett.
-
goop
őstag
válasz
martonl #6666 üzenetére
Publikus ip elvileg nincs flip mellett, de még nem intéztem, mivel anyám nevén van az előfizetés, és nem akarok ezzel vesződni most. Qos nem kell mivel anyám nem használ netet, csak a vowifi miatt kapta tőlem a jobb routert is. Elvileg semmi köze a mobil hálózatnak a vowifi hez de ezek szerint valami mégis. Repülő módba nem tehetem a telefont, mert ha elmegy anyám otthonról, elfelejti visszatenni.
De talán most megvan a megoldás: fejlesztő mód, wifi energia takarékos ki, mobilhalózat mindig aktív. Ezzel egyből kicseng és marad az evs kodek is, és a natolt ip sem zavar be. -
goop
őstag
válasz
martonl #6648 üzenetére
Nem. A huawei belépési adatait kitöröltem, az nem tárcsáz, nem ad netet. A telefon tv megy róla, ennyi. A dlink építi a pppoe kapcsolatot, arról megy a net. Wifi 5, teljesen stabil, akadozás, hang kihagyás megszűnt. A probléma amit írtam is, a nehezen csörög ki a telefon, és a minőség sem az evs aminek hálón belül lennie kell.
-
dchard
veterán
válasz
martonl #6536 üzenetére
Az IMS APN az ugyanaz minden operátornál. A probléma nem ezzel van, hanem a többi egyébként nem látható paraméterrel. Az APN lista OTA-n leküldhető, de a komplex VoLTE profil nem. Jó érzékkel rátapintottál a lényegre: ha le tudnák küldeni, akkor ez a probléma nem létezne
-
namito
csendes tag
válasz
martonl #6516 üzenetére
Ha a tabletem nem támogatná a VoLTE szolgáltatást, akkor nem lenne a menüben egy bekapcsoló gomb. Tehát szerintem mennie kellene. A Telekom szerint a tab és a kártyám is megfelel a VoLTE használati feltételeinek. Ellenőrizték a hálózati adatokat a kártyámnál, szerintük minden OK.
Mivel több SIM kártyával is próbáltam, ezért nyilván többször is újraindítottam a tabot miatta.
Tehát: működnie kellene a gombnak a menüben, mégsem teszi -
4Grider
félisten
válasz
martonl #6442 üzenetére
Bármilyen vezetékes vagy mobilnettel hajtott olyan router amin vpn kapcsolat úgy létrehozható, hogy azt használják a LAN-on lógó eszközök.
Vagy elég egy magyar sim-el roamingoló 4G vagy 5G router is (hiszen ilyenkor magyar ip címet kap), ennek persze EU-n kívül borsos ára van. -
mucsgyver70
aktív tag
-
csaszi75
senior tag
válasz
martonl #6434 üzenetére
Nincs ilyen lista, amit keresel..
Sok készülék szállító, több ezer telefonja.. teljesen szétszabdalt szoftver verziók, android és egyedi készülék szoftverek is.. a szifon annyiban egyszerűbb, hogy az évente megjelenő 3-5 készüléket jobban felügyelik szoftver szinten.. Mondjuk így is sok az olan ember, aki elzárkózik a frissítésektől
S akkor még nem beszéltünk a szolgáltatói beállításokról az egyes készülékeken..
Ez ugyanolyan mint amikor megjelent a 4G.. alig volt készülék, ami fel tudott menni 4G-re.. először csak Stickek voltak.. Aztán minden újabb és újabb készülék tudta a 4G-t.. és szépen átvándorolt mindenki 4G-re.. Ma már alap mindenhol.
Ugyanígy van a Volte roaming is.. és pl a vowifi is..
Sőt.. ahogy hallom vért izzadnak a szolgáltatók az egymás közötti volte roaming beállításokkal. Mivel az nem csak egy kapcsoló, hogy volte roaming ki-be
Találtam egy elég basic leírást, ami pont elég:
https://www.linkedin.com/advice/1/how-do-you-handle-handover-roaming-volte-ims-calls-across-different
Igazából minden google találat erről szól, hogy ez nem egy pillanat alatt bekapcsolható cucc:
https://www.google.com/search?q=volte+roaming+scenarioAz USA egy külön téma a VoLTE roaming témában.. plusz, hogy nekik van valami egyedi megoldásuk..
Ha sokat akarsz tudni róla, érdemes sokat olvasni róla
https://www.syniverse.com/insights/3g-to-volte-roaming-interworking
https://www.syniverse.com/blog/connectivity/3g-to-volte-roaming-mitigate-the-gap-in-roaming-coverage/ -
-
-
-
Landsmann
addikt
válasz
martonl #6305 üzenetére
Azt tudom, hogy bnormál hívásnál a másik SIM lepottyan a hzálózatról a hívás idejére. Most kipróbáltam Redmi 9-el, azzal is ugyanez a helyzet, abban a Telekomos kártyát hívtam.
Na, ami viszont rejtély számomra, amelyik telefonról hívtam, ott a hívott szám alatt a híváslistában megjelent hogy "Mobil, vészhelyzeti". De ez pár másodperc után el is tűnt és nem tudtam többet reprodukálni. -
slice14
veterán
válasz
martonl #6307 üzenetére
Samsungok esetén van olyan lehetőség hogy ha leszakad az egyik SIM a hálózatról, akkor a másik SIM internetét használva felépít egy VoWiFi kapcsolatot. Persze a SIM VoWiFi képes kell legyen.
Ezt a Beállítások - Kapcsolatok - SIM kezelő-nél találod. emlékeim szerint. Kb. fél éve (ha nem több) használtam, mert azóta lemondtam a Digi mobil előfizetésem. -
Landsmann
addikt
válasz
martonl #6271 üzenetére
Így van. A kapcsoló léte nem attól függ, hogy a szolgáltatás aktív-e a kártyán. Valami mástól függ, de én sem tudom mitől. Jó példa a Redmi 9. Nekem egy telekomos és egy vodafoneos kártya van benne. Telekomnál van kapcsoló, Vodafonenál nincs. Ha a vodást kicserélem yettelesre, akkor megjelenik a kapcsoló. (mondjuk csak a Telekom VoWiFi-je működik rajta, a másik két szolgáltatóé nem)
-
dchard
veterán
válasz
martonl #6082 üzenetére
A CA biztosan nem kapcsol ki, de azt a vodánál is meg lehet figyelni hogy aktív VoLTE mellett hamarabb megy a telefon 800-ra (CA mellett 800 PCC-re), és mivel a CA egy bizonyos kis mértékű forgalom után kapcsol be amit telefonálás közben a többség nem csinál, így könnyű csak annyit látni ebből, hogy lekapcsol a CA. CA csak aktív módban van, bizonyos mennyiségű forgalom felett, nem aktív folyamatosan.
-
dchard
veterán
válasz
martonl #6080 üzenetére
A 4G hálózatokban nincs vonalkapcsolásra lehetőség, csak csomagkapcsolás van. Így egyszerűsödött a hálózat architektúrája, kivezethető lett a béreltvonali rész az átviteltechnikából, ez elkerülhetetlen volt.
" 3G-n ez jól meg volt valahogy csinálva, volt HD hang"
Nem volt, hanem lett. Az alap szolgáltatásnak nem volt része a HD hang, az évekkel később érkezett (és azzal is volt bőven probléma az elején, pl. Samsung telefonokkal, amikor a telefon azt jelezte magáról hogy tudja a HD hangot, aztán amikor a hálózat erre azt mondta, hogy akkor hajrá, akkor féloldalas lett a hívás, vagy csak csendet hallottál).
"ment a net is hívás alatt"
Jah, aztán kiderült hogy HSPA bearer mellett összeesik az uplink lefedettség, így vissza kelett korlátozni a hanghívás melletti sebességet először 64, aztán 384kbit/s-ra.
-
dchard
veterán
válasz
martonl #6078 üzenetére
"ha a 4G hangot ennyire körülményes bevezetni, akkor maradhatott volna egy bővített 3G kapacitás a háttérben"
Igen, a 30 éves áramkörkapcsolt techinkát leváltani megbízható csomagkapcsolt hangra az egész bolygón ennyire körülményes. Próbálom érzékeltetni a probléma nagyságrendjét. Itt nem csak arról van szó, hogy neked a telefonodon működjön a VoLTE, hanem hogy másokat is el tudjál érni rajta keresztül hálózaton belül, hálózaton kívül, nemzetközi irányban, drótos irányban stb. A beszédhang sokkal bonyolultabb kérdés, mint sima internetet szolgáltatni. 3G hálózatot pedig senki nem tart fent beszdéhangért, iszonyú drága a villany és a spketrum is. Egy kis alap 2G kapacitás is csak azért marad meg, mert viszonylag olcsón fenn lehet tartani modern hálózati elemekkel (BBU, RRU). Ha nem így lenne, már régen lekapcsolták volna.
zelikocc:
"akkor végülis mivel van a valódi probléma?"
Ahogy már számtalanszor leírtam: a provisioning-gel van a probléma. Nem lett volna szabad hagyni, hogy ez a kompetencia a szolgáltatók kezéből kikerüljön, és a telefon gyártókhoz vándoroljon. Ebből fakad az összes olyan probléma, amit most látunk. Mikor írtál be utoljára kézzel APN-t a telefonodba? 10+ éve. Most meg szépen a SIM-ről "letöltődik". Ugyanezt a módszert lehtett volna használni VoLTE-hoz is, bár az igaz, hogy egy VoLTE profil sokkal több paraméterből áll mint az APN: egy teljes értékű VoLTE/Vowifi profil akár 60-70KB is lehet ami nem tűnik soknak, de a SIM kártyán ez nem kevés hely... Míg az APN bejegyzés 3-4 paraméterből áll. És ha megnézed hogy a 3G-nél bevezetett USIM-mel amúgy működik a 4G (titkosítási szempontból), akár érthető is, hogy nem akartak több milliárd SIM kártyát kényszerből kivezetni emiatt. Ebből is látszik, hogy az egyszerűnek tűnő dolgok a valóságban sokkal bonyolultabbak.
-
csaszi75
senior tag
válasz
martonl #6072 üzenetére
Mondom, hogy összefolynak az emlékeid
a 3G, 4G, akármi 4G roaming témában...
A 4G roaming el is indult már régen... 4G roaming is elég sok szolgáltatóval van az itthoni három nagynak.. a Diginek biztosan sokkal kevesebb volt.
De a pénz nagy úr a roaming nagykereseknek is.. hogy megtartsák a nagy lóvét..
Mint a horvátoknál is elég durva ára volt..
A VoLTE még kicsit újabb.. s pont most van, hogy elindul a VoLTE roaming..
Kb pont így volt régebben is minden új előbb a honos hálózatban indult el a szolgáltatóknál, aztán pár év lemaradással roamingban is. -
dchard
veterán
válasz
martonl #6062 üzenetére
Példának okárt olyan alapvető dolgok nem űködtek megbízhatóan mint a HO 2G 3G között, HSPA bearer mellett dobálta a 3G a hangot amíg a data bearer sebességét vissza nem vettük (SRB és power budget probléma), a millió terminál kompatibilitási probléma, amit a gyártók hálózat oldalon egyedi flagekkel oldottak meg sok esetben, a lista végtelen hosszú. Arról nem beszélve, hogy a 3G protokol hierarchia hihetetlenül bonyolult, nem véletlenül menekültek előre a szolgáltatók és a gyártók is ahogy az LTE R8 elérhető lett.
"Utólag kezdték el rámókolni"
Az ilyen kijelentésekből az derül ki, hogy fogalmad nincs az egészről. A hang szolgáltatáshoz szükséges rész a legleső hivatalos verziótól benne volt a szabványban, terminál oldali támogatás nem volt, illetve a hívások kezeléséhez szükséges maghálózati rész (IMS, a Mari nénik kedvéért nevezzük telefonközpontnak) nem volt kész, mivel ugye annak működnie kellett fallback módban minden mással is (2G, 3G, drótos lábak, roaming stb.).
A mostani VoLTE roaming hiány megint csak nem szabványosítási kérdés, a DIAMETER protokol nagyon is jól szabványosított, egyszerűen a szolgáltatók még nem vezették be, ez megint nem a szabvány sara.
Egyébként elképszető, hogy itt emberek nulla háttértudással teljesen téves kövekeztetéseket vonnak le. Dehát ahogy a 10 millió miniszterelnök, futballedző, közgazdász országa vagyunk, miért pont a 10 millió távközlési mérnök országa ne lehetnénk...
-
dchard
veterán
válasz
martonl #6058 üzenetére
"nem emlékszem ennyi problémára a 3G bevezetésénél és ha volt is ilyen, az biztosan nem hoszú évekig tartott"
Te nem emlékszel rá, én viszont igen, ahogy itt mások is.
"Telenor bekapcsolta a 4G-t, max. térerőn virított, csak éppen telefonálni nem lehetett, mert 2-3G meg alig-alig volt nyomokban"
És akkor az a szabvány hibája, hogy a Telenornak nem volt rendes 2-3G lefedettsége? Ne vicceljünk már... Az IMS bevezetése nem véletlenül tartott ennyi ideig: a világ teljes telkó infrája áramkörkapcsolt volt, erről globálisan (nem egy adott szolgáltató szintjén) átállni IP-re messze nem triviális, a 3G hang ugye pont olyan áramkörkapcsolt volt mint a 2G hang. De ha téged ezek a szakmai részletek nem érdekelnek, akkor ezzel nehéz mit kezdeni.
tibor23: az igazságtartalma ellenőzihető mindennek, az hogy valaki erre nem hajlandó az had ne legyen az én problémám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Háztartási gépek
- Google Pixel topik
- Elden Ring
- Adobe Illustrator kérdések
- Xbox Series X|S
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- GAMER PC! i5-12400F / RTX 3060 12GB / H610 / 16GB 3200MHz / SSD 250GB / HDD 1TB! BeszámítOK
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Atlantic Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Atlantic Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Realme 12 Pro 5G 256GB Submarine Blue, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Kék, Garanciális
- Realme 12 Pro 5G 256GB Submarine Blue, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Kék, Garanciális
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest