- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
-
Mobilarena
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Demo07
aktív tag
Valaki nem tudja, hogy mennyire kényes a D5NEXT a SATA splitterre?
A tápról(Seasonic focus plus 850) jön egy dual sata kábelem(1 ág) és arról lenne megtápolva 2 pumpa! Vagy ha tehetem adjak külön- külön ágat a pumpáknak? -
Demo07
aktív tag
Amikor péntek 13. és az EX Fedex futárt(TNT) még sikerül elkapni... az érzés felbecsülhetetlen
Heatkiller D5 TUBE 150 multi top... pumpa még nincsen alatta így 217mm magas, 939 gramm
Az EK a fasorba sincsen minőség terén... meg kb nagyon más sem... tényleg minőség a felsőfokon! 1 lépéssel közelebb a projekt végéhez bár még van pár
fboldog: ment PM -
DanCox977
csendes tag
Valakinek nincs otthon elfekvőben 2DB ilyen extender? [link]
Szerk.: 1 is elég
[ Szerkesztve ]
-
LGG555
aktív tag
válasz TESCO-Zsömle #63091 üzenetére
Ezzel az a gond mint ezzel: [link] nem tudjuk hogyan viselkedik az akrillal és a plexivel.
Konfig:MSI MEG B550 UNIFY-X, Ryzen5 5600x, G.Skill 16GB 4000Mhz, Radeon VII, Seasonic Snow Silent 550w..
-
TESCO-Zsömle
félisten
Én azon gondolkodok, hogy ki kéne próbálni a Fernox F1-est. Igaz, hogy fűtési/hűtési rendszerekre lett kitalálva, de ha ki tudja békíteni egy rendszeren belül a rezet a vasat és a horganyt, akkor a korózióval nem lehet gond.
Tény, hogy nem olcsó, de egy üveg koncentrátum 100 liter vízre elég. Algásodás, lerakódás se lehet gond, mert arra a fűtési szivattyúk is ugyanolyan érzékenyek.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Zsohi
őstag
Nálam a koncentrált EK lötyi nem volt mindig problémamentes: [kép] [kép] [kép] [kép]
A legutóbb mikor kényszerből nem tudtam megfelelő arányban kikeverni, ~1,8 literhez ment az egy csomag koncentrátum szépen elkezdett algásodni a rendszerem.
Viszont a mai napig a tiszta EK folyadékot használom, nem megfizethetetlen és ha esetleg beüt a sz*r lesz mibe kapaszkodni, korrózió, repedés, stb..., hátha.
https://ca.pcpartpicker.com/user/Zsohi/builds/
-
törölt tag
1 literhez egy deci kell, ő tett 3l-be fél decit az meg lófütty.1 literre van kalibrálva az algásodás megelőzéséhez az adalék és a festék pigment stabilitás is. Ráadásul évek óta zéró gondom volt/van az EK löttyökkel.Még az acryl merev csövek se lettek még csak foltosak se egy év után.Ráadásul bármilyen százalékos alkohol mattítja, törékennyé teszi az acryl blokkokat, fagyálló szintén, szóval ez egyáltalán nem alternatíva.Az még fontos, hogy EK saját csöveket ajánl hozzá. Volt bykski acry cső, ki is dobtam bár szeretem a márkát, de irtó tré ez náluk.Rigid, büdös , mint a rohadás és 3X annyit kell melegíteni, ami nem is konstans érték, hogy hajlítani lehessen rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
rup1u5
nagyúr
válasz fox_mulder #63086 üzenetére
Nem. Le fogom cserélni egy egyszerű male to male-re! Az összes kínai cuccom szuperál ahogy kell de ezt a kis forgatható adaptert ami szivárog ezt aquatuningról rendeltem anno.
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
fox_mulder
tag
válasz rup1u5 #63067 üzenetére
Bolond egy gondolatom támadt! Kell oda neked a forgatható adapter? Én az előző fagyállóval megszívtam. A mostani fagyállóval meg még megy a teszt. Mondjuk eddig semmi lerakódás. Ha meg jön az áramlásjelző, akkor kiderül megszínezte e csöveket kb. 2 hónap alatt. De ha áttetsző folyadék kell akkor szerintem ezzel nem lősz mellé EK-CryoFuel Clear.
Az igazság odaát van.''Na meg a pitbul is''
-
Laraxior
titán
Minimum 4 éve megy a vizem alkohol és desztillált víz keverékkel. Semmi trutyi nincs benne, egyszer sem volt leállás.
Ellenben én fagyálló és desztvíz keverékkel kezdtem, ott volt trutyisodás, lerakódás.
Alkohollal semmi ilyen.... és biztosan nem én vagyok az egyetlen aki meg van ezzel a kombóval elégedve*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
törölt tag
válasz holczy #63083 üzenetére
Köszke, a kamrában a szittyók mellett van eltárolt készletem. Komolyra fordítva: nekem soha semmi gondom nem volt még EK lötyikkel, a legutóbb leengedett egy éves is patika tisztaságú volt. Nem véletlenül írják elő a keverési arányokat, lehet nem kellene egy szemcseppentővel rakni egy medencényi vízbe .
-
holczy
aktív tag
válasz DonDennis #63077 üzenetére
Én nem spóroltam rajta, de legközelebb fogok. 100mili koncentrátum kéne 900mili vízhez. 50 milit tettem bele. 3 liter vízhez. Fél évet bírt. A rendszer a rendszer 90%-a 2 éve nálam van. A cpu blokkot cseréltem egy éve, amit előtte szétszedtem, és megpucoltam (új blokkról van szó). A tartályban is látok lerakódást. Kíváncsi vagyok mi lesz a szűrőben.
A koncentrátum EK.
Eddig a desztvízzel nem volt egyedül gondom. Nanoxia cfx 3 hónap után beopálosított mindent. -
DonDennis
senior tag
Hetente visszajövök ebbe a fórumban és átolvasom és többször láttam, hogy felmerül a milyen vizet tegyek a rendszerbe. Most nem azért de ezek a sima EK meg más jobb márkás készre kevert 1liteteres kiszereléses vizek nem olyan drágák, aki már egy épített rendszerre rákölt kb. 100.000Ft-ot minimum az tényleg egy kb. max 5000Ft tétel fog spórolni? Nem értem.
"Why would I sit down? I'm always on my feet." - Dominick Cruz / "I can't read, can't write, can't do math... but I can compete" - Julian Edelman
-
Laraxior
titán
Miért is nem jó az alkohol a rendszerbe?
deszt víz meg alkohol gyakorlatilag a legegyszerűbb és legjobb.[ Szerkesztve ]
*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
LGG555
aktív tag
-
törölt tag
EKWB lötyikkel még soha nem volt bajom évek alatt, mind az előre kevert, mind a koncentrátum cuccaik kiválóak.
-
rup1u5
nagyúr
válasz #16729600 #63068 üzenetére
Ahány ember annyi véleményt hallasz.
Egyiknek a gyári "kutyulmány" trutyisodik másiknak a sima aksi-víz.
Nekem a sima aksi-víz kis alkohollal bejött és többen is ezzel tolják itt. Kutyulmánynak azért nem nevezném. Láttunk itt már ennél sokkal durvább koktélokat is.Apropó, te mit használsz?
(#63069) LGG555
Nem tudom, hogy ezt bele merném e önteni a gépembe.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Én nem értem, miért használtok ilyen urban legend kutyulmányokat a minőségi gyári löttyök helyett?
-
rup1u5
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #63053 üzenetére
-
rup1u5
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #63061 üzenetére
Ez három csődarab áttörlésének az eredménye.
Desztvíz és alkohol keveréket használok. Kevés gyógyszertári alkoholt adok csak hozzá.Why don't you knock it off with them negative waves!
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz h.adam.92 #63057 üzenetére
A VPP755 eleve egy olcsósított D5 kompatibilis valami. Sajnos a felhasználói visszajelzések alapján túltolták az olcsósítást. Csak remélni merem, hogy revíziókkal orvosolják/-ták a korábban felmerült problémákat. Az meg nonszensz, hogy a szivattyúnak hűtés kell. Se az elektronika, se a motor nincs kapcsolatban a vízzel. Még a D5 esetében is sima epoxigyantával van a vasmag beleragasztva a rozsdamentes acél perselybe, a DDC meg kerekperec műanyagból van. Ott ami kell, az a kenés a kerámiagömb csapágyra. A forgáskor odakerülő vékony vízréteg, ami csökkenti a súrlódást. Megfelelő kenéssel "szárazon" is beindíthatóak. A poén az, hogy a teljesen száraz járatásnál se a kerámiával van a gond, hanem az azon pörgő műanyag persely olvad el annyira, hogy az impeller mágneses része elkezd beleütni a házba.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
rup1u5
nagyúr
válasz fboldog #63056 üzenetére
Felitattam mindenhonnan papírtörlővel ahova be tudtam férni. Sűrített levegő jó ötlet...sajnos nincs.
Más:
Az normális hogy némi réz kiválik a radiátorokból és lerakódik a csövek oldalára?
Most áttöröltem néhány csövemet:Why don't you knock it off with them negative waves!
-
korcsi
veterán
válasz h.adam.92 #63057 üzenetére
A VPP755-nek elvileg nem annyira probléma a szárazon járatos mint a DDC-nek vagy D5-nek.
Az, hogy a forgórészt helyén tartó alátét gyenge és elenged semmi köze az előkészülethez.
Nyugodtan ki lehet a jelenteni, a VPP755 egy gyenge koncepció. Gyári Alphacool folyadékkal most nekem nincs vele bajom, de ez sűrűbbnek is tűnik mint egy sima alkohol víz keverék, lehet ez segít rajta.referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
h.adam.92
őstag
válasz #16729600 #63038 üzenetére
Kicsit visszakanyarodva a VPP755 témára. Nekem az első egy tartály pumpa kombó. Nem tudom a többi user hogyan indítja először a loop-ot, illetve mik az előkészületek, de nagyban befolyásolja az élettartamát a "tedd ki, hadd hűljön" stílus.
Én nem szoktam sajnálni ellocsolni a desztiláltvizet kimosni a radiátorokat egészen addig, míg ténylegesen nem jön ki belőlük egy szem sorja sem.
Arra meg különösen figyelek, hogy a pumpa egy másodpercig sem tekerjen víz nélkül. A pumpa tartály kombónál nyilván ez sokkal egyszerűbb. De a mostani második VP755, addig meg sem kapja a villanyt, amíg az első pumpával nem légtelenítem a rendszert. Ha minden király, akkor bekötöm azt is.
Szerintem sokan nem foglalkoznak, sem a megfelelő mosással, sem a levegős járatással. Persze simán lehet, hogy én nyúltam bele és nekem problémamentes hónapok óta (kopp-kopp), remélem a másodikkal sem lesz bajom. -
RazoR
veterán
válasz TESCO-Zsömle #63053 üzenetére
Uh, akkor nézzem át a fittingeket, vagy no para?
[ Szerkesztve ]
-
-
rup1u5
nagyúr
válasz apollo12 #63048 üzenetére
Inkább nem raknám ki most, igaz napos az idő de -1 fok van kint, 73%-os páratartalommal. Szép hóvirágos lenne a lap mire behoznám. Egész éjszaka hagytam állni. Most kiszedtem a CPU-t meg a ramokat és hagyom még estig.
-
rup1u5
nagyúr
Sziasztok!
Bénáztam egy sort szerelés közben és víz került az alaplapra. Az a baj hogy nem láttam mennyi és mikor csak később vettem észre a cseppeket a CPU foglalaton meg a VRM bordán. Attól parázok hogy a víz beszivárgott a CPU foglalat alá. Most leszedem a blokkot, ki a CPU-t éshajszárítózom(ha lenne hajszárítóm de nincs) a lapot. Meddig várjak az összeszereléssel? Biztosra akarok menni, hogy teljesen kiszáradta kis résekből is. A lap egy Asus X79 Deluxe és nagyon nem szeretném ha elpukkanna bekapcsolááskor.[ Szerkesztve ]
-
RazoR
veterán
Tudom sokszor volt már téma de miért fogy a víz a tartályból? Kb 2 hónapja állt össze a rendszer és nem sok de észrevehető a vízszint csökkenése. Kidolgozta a bent maradt levegőt?
-
Tom456
tag
Értem.... És mennyire halk? kb hány db?
-
Tom456
tag
Sziasztok! Erről kérhetnék pár infot/tapasztalatot, mennyire halk és milyen a teljesítménye ?
Köszönöm!
-
OgreImre
senior tag
válasz Czmorek #63034 üzenetére
Nekem Asus Formula Maximus (X38) van elfekvőben egy szintén egy Q9650-el. Ezen még csak hőcsöves borda van. A 4Ghz volt a cél, de az északi híd oc miatt szükséges feszültség emelésénél a hőfokok rettenetesen elszálltak, 80-90 fok, nem volt hűthető léggel. Ezért raktak már az X48-ra vizes blokkot szerintem, komoly OC-hoz szükséges.
Esetleg egy Eisbear Solo a cpu-ra, egy 120-as radiátor hátra és bekötöd a körbe egy csőméret váltóval az északi hidat.[ Szerkesztve ]
"And you think you're so clever and classless and free, But you're still fucking peasants as far as I can see" / “Two possibilities exist: either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” Arthur C. Clarke
-
Czmorek
aktív tag
válasz proci985 #63033 üzenetére
Azért szerettem volna, mert ha már ott van...
Még nincs különösebben semi konkrét konfig ezzel a lappal, asztalon van összerakva.
C2Q9650 alap órajelen egy Asus silent knight-al a bios-ban nincs 30fok, viszont az északi híd felment 46-ig. A déli hídtól a VRM-ekig össze van kötve hőcsővel az egész. Ventivel bárhova rásegítettem mindenhol csökkent a hőmérséklet.
Házba beépítve hátha a mozgó levegő többet segít majd mint az asztalon különösebb légmozgás nélkül. -
LGG555
aktív tag
válasz Czmorek #63029 üzenetére
A kompakt rendszerek egy nagy részében a CPU blokkban van a pumpa ha azt leszeded akkor pumpát is kell vegyél és ha veszel pumpát tágulási tartály is kell, a 1/4 menetes a csatlakozóból több féle átmerőjű csőhöz is találsz csonkot de te csak az északi híd miatt akarsz vízhűtést?
[ Szerkesztve ]
Konfig:MSI MEG B550 UNIFY-X, Ryzen5 5600x, G.Skill 16GB 4000Mhz, Radeon VII, Seasonic Snow Silent 550w..
-
Czmorek
aktív tag
Sziasztok!
Van egy ASUS Maximus Extreme (775) lapom és ennek az Északi-hídján gyárilag van egy kis blokk. (LNIK a lapról) Az alaplap tartozékaiból semmi sincs meg. Elvileg adtak hozzá gyárilag méretváltó adaptereket, csíptetős bilincseket. Az északi hídon 3/8-ad col a csatlakozás.
Azt szeretném kivitelezni, hogy vennék egy kis kompakt rendszert amiről leszedném a blokkot és az alaplapi blokkra kötném rá.
Enermax és Tt oldalán például nem találtam a kompakt rendszerek leírásánál cső átmérőket.
Ránézésre mind nagyobbnak tűnik 3/8-ad colnál.
Szóval vagy olyan kompakt rendszer kellene ami rámegy adapter nélkül, vagy adapter is kellene...
Remélem el tudtok igazítani ebben, hogy merre induljak neki.[ Szerkesztve ]
-
h.adam.92
őstag
Van annyi, tettem mindkét helyre, köszi a segítséget!
-
fox_mulder
tag
válasz Melorin #63018 üzenetére
Ja-ja én is feltöltés után max pumpával, döntögetve úgy érzem, hogy jó. Aztán pár nap múlva mégis kevesebb a folyadékszint a tartályba. Szóval nálam is eltart egy ideig míg beáll a rendszer. Nálad meg ha felraktad a falra a gépet, macerásabb a történet. Osztom itt az észt, de minden rendszer más és más. Szóval ezt neked kell valószínűleg kitapasztalnod. Bár az érdekes milyen nagy légbubi van a rendszeredbe és hogy a pumpa nem hajtja ki maxon. meg döntögetés után is marad benne ekkora. Különös!
-
Strezi
őstag
Vákum? HIdraulikus rendszerekből remekul ki lehet szedni vele a levegőt. Bár a vízhűtésel kapcsolatban én még soha nem láttam említeni sem...
[ Szerkesztve ]
Deye rendszerek felügyelete, javítása - Használt 14.3 kWh LifePo akkuk eladók ... Passzív ház klímás fűtéssel, 2011 - | Napelem, 2013 - | Tesla, 2019 - ...
-
Melorin
addikt
válasz fox_mulder #63017 üzenetére
Igen, falon van, így a döntögetés nem játszik. A legutóbbi feltöltés után nem egyből raktam fel a falra, néhány órán keresztül még lent az asztalon döntögettem, forgattam, míg végül úgy tünt, hogy nincs levegő. Feltettem a falra és 1 nap múlva egy nagy kuttyogás sorozat után kijött a radiből egy ökölnyi levegő Azóta nem bírom eltüntetni a szivattyú hiába járt maxon órákig.
-
fox_mulder
tag
válasz Melorin #63014 üzenetére
Akkor legalább van egy csöved amivel gyakorolhatsz, nem sajnálod átalakítani, szabni. Bár persze macera, de én többet is végigpróbálnák, és amelyik tetszetősebb számodra. Szerintem bőven elég ha a légtelenítőt felülre forgatod. Amelyik neked szimpatikusabb és jobban tetszik. Azt meg értem, hogy neked rögzített a falra gépházad és a döntögetés, nálad nem egyszerűen kivitelezhető, ha jól emlékszem.
-
Melorin
addikt
válasz Demo07 #63015 üzenetére
Végülis ugyanazt próbálom megvalósítani én is mint amit te írsz, de az én splitterem alapból apa/anya így egyszerűen illeszthető a mostani rendszerbe, nem kell pluszba venni apa/apa toldót, hogy összehössem a könyökkel, mert ugyebár a könyök is anya és a splitterek is anyák.
-
Demo07
aktív tag
válasz Melorin #63010 üzenetére
Igazából ezt sokkal egyszerűbben is meg lehet oldani....
Egy sima 3/4 way splitter mint ami a mostani csak a forgatható T idom nélkül, és a felső furatot picit nyitni hogy könnyezzen és a levegő is kijön vele együtt, majd a dugót vissza szorítod.Nyilván ha megáll a folyadék és ott a levegő bubi, akkor ugyan úgy kicsit kinyit a dugó levegő kijön majd vissza zár, persze ha kicsit döntögeted a gépet sokat segít!
-
Melorin
addikt
válasz fox_mulder #63013 üzenetére
Pont az a cső az egyetlen amit úgyis újra kell csinálni mert hajlításkor megrogyott egy kicsit, látni rajta, ráadásul nem is lett teljesen vízszintes.
-
fox_mulder
tag
válasz Melorin #63012 üzenetére
Akkor ez már nem lesz probléma. Én akkor is csak simán közé tenném A T elosztót felfelé a légtelenítőt és a másik oldalra a fittingbe a csövet. Szerintem ez a legegyszerűbb megoldás, mert a csőből le vágsz és mehet a menet. Ha a T elosztót csavarod a radiátorba, nem tudom elég e a cső hossza? Bár ez csak az én ötletelésem.
[ Szerkesztve ]
-
Melorin
addikt
válasz fox_mulder #63011 üzenetére
Forgatható a 90 és a T is.
-
fox_mulder
tag
válasz Melorin #63010 üzenetére
Majd kijavítanak, de én úgy látom ennek a történetnek ott a gyenge pontja, hogy amivel az elosztót szeretnéd bekötni az nem egy 360 fokban forgatható fitting. Szóval lehet nem fogod az osztót pontosaan abba helyzetbe állítva meghúzni, hogy az neked jól álljon. Bár ez csak az én észrevételem. Én nem variálnám túl a 90 fokosat a radiátorba hagynám és közé raknám az osztót, úgy forgatnám, hogy az egyik G 1/4-es csati a tetejére kerüljön és abba a légtelenítőt. De mondom létezik olyan összekötő ami forgatható és szerintem neked az fog kelleni. De ha forgatható akkor nem szóltam semmit.
[ Szerkesztve ]
-
Melorin
addikt
Légtelenítő szelepet szeretnék tenni a radiátorba lépő csatlakozó elé:
Vettem 1 ilyet:
A képen nem látszik, de a másik G1/4 port pont az alján van amin most áll a fitting.
Azon tanakodook, hogy milyen állásban lenne a legjobb összekombinálni a fittingeket.
1. Ami most a radiban van 90 fokos, abba simán betekerni a T elosztót, és annak az oldalelágazását felfelé fordítani amibe a légtelenítő megy, a plexi cső meg simán ahogy eddig is, belemenne a T végébe.
2. A T idomot betekerni a radiba, az oldalágába kötni a plexicsövet, a T végébe pedig becsavarni a 90 fokos fittinget amit felfelé fordítok és annak a végébe a légtelenítőt.
3. A 90 fokos fittinget felfelé fordítom, abba becsavarom a T-t. A végébe menne a légtelenítő, az oldalába futna a plexi.A 3. verzióban kerülne a legmagasabb pontba a légtelenítő, talán jobban működne a légtelenítés?
[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
senior tag
https://wccftech.com/ekwb-announces-furious-meltemi-120-3500-rpm-fan
Pincében használható...- Max Air Flow: 121 CFM = 205 m³/h
- Static Pressure: 7.13mm H2O = 70Pa
- Sleeved cable length: 500 mm
- Noise Level: 60.9dBAüdv.: Boldog Ferenc
-
proci985
MODERÁTOR
válasz TESCO-Zsömle #63002 üzenetére
ha gondolod visszakeresem, hogy ot eve amikor meg lehetett normalisan szellozo (nem uvegkalicka) hazakat kapni mit szivtam mire talaltam egy hazat, amibe elfert belul eleg radiator 900Wnak.
kb volt az NZXT 630/810/h630 es a Phanteks Enthoo Primo. meg volt a Thermaltake X9, es kesobb a W100-W200 / The Tower. Ebbol a Primo kvazi kifutott es par helyen lehet mar csak kapni, az NZXT pedig evek ota olyan szinten kifutott, hogy csereventit se kapni mar hozzajuk. W100-W200 nagyon sehol nem kaphato, a The Tower meg VRezni nem jo nehez hatul cserelni a kabeleit (meg igazabol feleslegesen nagy)
ami meg volt, az vagy szeteso premium haz (Corsair 900D), tulmeretezett es tularazott hodaly a mereteihez kepest gyenge bovithetoseggel (Corsair 1000D) vagy gyenge radiator supporttal (Phanteks Elite), gyartok amik megrekedtek 2012ben (Silverstone TJ11, Cooler Master II) es gyartok amik elfelejtettek performance hazat gyartani (NZXT h700i, Cooler Master C700P).a CM a Cosmos szeriat haromszor frissitette utobbi evekben es haromszor csillant fel a szemem, hogy erre van szuksegem... aztan elkezdtem megnezni belulrol oket es kb elsirtam magam.
anno barati korben szinte mindenkinek egy idoben Defineja volt, nem veletlenul.
namost nekem egy NZXT 630am van, ami kb egy Fractal Define 4 es egy Cooler Master Haf X szerelemgyereke belsore, funkcionalitasra es minosegre is (van egy Cosmos RC1000 es RC1100 is otthon, visszasirom a minoseguket). szoval nekem annyira nem evidens, hogy ez egy olyan problema volt, amit meg lehetett oldani meg tobb penzzel.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz proci985 #63001 üzenetére
Én senki másnál nem találtam ilyet és ez kb az 5. build, ahol "megmentik a seggem" egy halom vágástól, fúrástól, faragástól, vagy valamelyik komponens teljes cseréjétől.
sz: Na, ezt örömmel olvasom. Bár szvsz HEDT-nél kb elég a konkurenciát megnézni. Ahogy belecsap az ember az 1k€/komponens kategóriába, már nem a háznál lesz gond az a +500€. Mindenesetre a megközelítés jeles. A szétszedett házon tökéletesne érezni, hogy miért nem kerül 800€-ba, azonban a funkciók mind megmaradtak, sőt! De ez a kép önmagában elmond mindent:
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
proci985
MODERÁTOR
válasz TESCO-Zsömle #62997 üzenetére
alphacoolnak is van ilyenje, T csati neven mondjuk.
---
btw kiderult egyik haverom volt az aki par design engineer diplomamunkajat vezette, akik a Fractalnak dolgoztak be gephaz teruleten. emlekszem, hogy valaszoltam is a questionnairejukre (ott eppen HEDT + 290X CFem volt vizen), hogy mivel vagyok elegedetlen, reprezentalni az ultra-end 900W+club vizes communityt. temavezetonek egyebkent jeleztem, hogy a magyar epitett vizes communitynal eppen nagy az orom
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vezetékes FEJhallgatók
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- További aktív témák...