- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
snowflake #2175 üzenetére
a javasolt csomag az, ami nem függ, de ajánlott. a pythontól az OOo függ, mert vannak részei, amik használják. de a dpkg-nak vannak --force kapcsolói, azzal talán le tudod szedni. olyan sok helyet foglal a python, hogy nem fér el a gépen? ha az ooo fenn van, akkor valszeg nem fog annyit, hogy ne tűrd meg.
-
Dilikutya
félisten
válasz
snowflake #2150 üzenetére
Igazából nem lenne nehéz megszokni (sőt nem is izgatna), ha nem csak ez a mostani 2Gb helyem lenne feltenni és kipróbálni
.
Tulajdonképpen igazad van, a windows-ban is sok a fölösleges dolog, de ott az összetevők telepítgetésénél tudni lehet, mi micsoda (bár némi pontosabb angoltudással itt is szerintem).
Tulajdonképpen nem probléma, csak a hellyel kísérletezgetésnél zavart nagyon. -
Nedudgi
aktív tag
válasz
snowflake #1974 üzenetére
Szerintem szoftveresen akarja állítani az eltérítést vagy mi... Illetve gondolom nem az eltérítést állítja csak úgy csinál. Még annó a PowerStrip is tudta.
Charlie: GStreamer? Olyan nincs h ne mennyen, nekem is ment GNOME alatt. Amúgy meg ha rá vagy kattanva a Rythbox-ra akkor van egy hasonló de sokkal jobb is: [link] -
ngabor2
nagyúr
válasz
snowflake #1703 üzenetére
nem olvastam végig, de a lényeg az, hogy a szervertől nem közvetlenül jön a graf felület, ''csak'' egy weboldalt küld? mert akkor szerintem jó lesz. a globális upload workaroundra elméleti tippem lenne, jelszó: lartc
(nem hiszem, hogy el fogom olvasni).
szabájozniez nagyon bánCSa a szememet... bocs, nem mehettem el mellette szó nélkül...
-
Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest