- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
Neil Watts #15720 üzenetére
Köszi szépen, pont mire elolvastam végeztem a telepítéssel és most már totál jó a dolog. Most éppen a kiba''ottul nehezen eltávolítható Kiba Docckal vacakolok istennek se akar törlődni a gépről
-
Siriusb
veterán
válasz
Neil Watts #15319 üzenetére
Nem tudom, ubuntuéknál ez hogy van, de windowsnál a 4 G-ba beleszámított a videokártya memória is.
-
Vladi
nagyúr
válasz
Megfelelő kernellel az i386 is kezeli a 4g+ ramot. Régen ez a -server jelzésű volt, abba beleforgatták a pae támogatást. Most nem tom hogy hívják.
-
werszomjas
addikt
válasz
köszii
vilagos -
-kdM-
senior tag
válasz
Neil Watts #15192 üzenetére
Koszi a segitseget! Most mar hajlok az nvidias megoldas fele.
-
Cinege45
tag
válasz
Neil Watts #14671 üzenetére
Az nem tudom mi?
Különben működik!
Esetleg elmagyaráznád mi az a futtatási jog?
Köszi! -
Cinege45
tag
válasz
Neil Watts #14653 üzenetére
Működik!
Köszönettel:
Cinege -
törölt tag
válasz
Neil Watts #14468 üzenetére
köszi
semmi extra amúgy, teljesen olyan, mint az amerikai kiosztás, csak a spéci billentyűkön (alt, ctrl, caps lock, stb) van még kínai felirat is.
Major Major:
-
Major Major
senior tag
válasz
Neil Watts #14471 üzenetére
Tényleg nem juthattál sokáig, mert kb. az első rész felénél volt róla szó
-
Major Major
senior tag
válasz
Neil Watts #14468 üzenetére
látod látod, ha elolvastad volan a logout blogját, most nem lepődtél volna meg ennyire
-
törölt tag
válasz
Neil Watts #14466 üzenetére
ez, csak régebbi változat (T7100, 2GB ram, 5400rpm-es vinyó, nincs N-es wifi, quadro nvs140m). meg nem az Euro zónában vettem, hanem Pekingben
-
törölt tag
válasz
Neil Watts #14464 üzenetére
nem tudom mi van eleve integrálva és hogyan a wine-ba, de 1280x800-as felbontás mellett (igaz AA kikapcsolva) akadásmentesen ment. egyedül akkor lassult be, amikor valamelyik résznél bevágnak egy füstgránátot középre, és ebben rohangál vagy 10-15 ember. de mondjuk azért ez sem rossz egy lassan 2 éves laptoptól
-
törölt tag
válasz
Neil Watts #14442 üzenetére
most játszottam végig wine alatt a cod2 demóját, semmi baja nincs. nem a wine-nal van baj akkor nálad. nem is kellett semmilyen dx-et feltelepíteni, ment alapból...
-
floatr
veterán
válasz
Neil Watts #14434 üzenetére
Nekem natúr wine-al ment jól, igaz az még 0.9x volt
-
törölt tag
válasz
Neil Watts #14434 üzenetére
én próbáltam egyszer cedegát, de nem akkora világmegváltás... meg amennyire tudom, nem is fejlesztik úgy, mint a wine-t.
-
válasz
Neil Watts #14382 üzenetére
Rájöttem nagynehezen, h a compiz kavargat. Azt kikapcsolva (vagyis metacity-re váltva) jó minden (még a videó lejátszás is megjavult
). Csak igy meg nem annyira dizájnos a rendszerem
(most mit mutogatok a sok xp-s havernak
)
Egy gamet találtam hirtelen (serius sam) az tökéletesen fut. Aszongyák, h a 9.04ben javították ezt a villogás hibát, addig megleszek valahogy compiz nélkül -
válasz
Neil Watts #14360 üzenetére
Megcsináltam a linkelt leírás szerint és nekem megy a dxdiag
Egy a baj, villog a kép, ezzel lehet valamit csinálni?
-
Vladi
nagyúr
válasz
Neil Watts #14367 üzenetére
nincs az elbaszva:
/sbin/lspci
-
qwertly
addikt
válasz
Neil Watts #14367 üzenetére
Nagyon én nem tudtam elb@ni mert 8.10 pengén ment minden,itt meg csak annyit csináltam,hogy 9.04 betát tettem fel és frissítettem a kiadás óta megjelent javításokat.És utána meghalt a wlan de érdekes,hogy már tettem fel 9.04 betát és a "régebbi" kiadássokkal nem volt ilyen gond.
Most olvastam a magyar ubuntu honlapján,hogy nem lesz a Broadcom wifi kártyát nem fogja támogatni -
ngabor2
nagyúr
válasz
Neil Watts #14362 üzenetére
linux alatt látszik, win alatt semmi...
a másikra: ha a 8.10 nem hoz nélkülözhetetlen dolgokat, akkor lépj vissza 8.04-re... workaround, de működik. márha a google nem segített.
-
válasz
Neil Watts #14360 üzenetére
Ebben tudnátok segíteni?
Nagyon idegesítő hohy nem megy 8.10 alatt nekem! 8.04-alattt még ment! -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Neil Watts #14171 üzenetére
Esetleg felírtad a kék halál hibakódját? Mert google segítene, a kód nélkül viszont senki meg nem mondja, mi volt a gond.
sheratan: Asztali gépen én is frissítettem, bár kellet szenvedni vele, mire látta, hogy 9.04 elérhető. Lehetne erre pipás opció a frissítőben, hogy jelezzen magától...
Amúgy pikk-pakk lement a frissítés, 615mega az egész, telepítése is gyors volt. Indulás után meglepett azzal, hogy betöltéskor megszólalt a center hangszóróm is, ez eddig nem volt így. (Audigy1). Kapásból csak annyi problémát vettem észre, hogy a megnyíló ablakoknak fél képernyőnél van az alja, nem tudom őket teljes képernyőre tenni. Ellenben HD4670-em a 9.1-es catalystel tökéletesen működik, van compviz, stb. Majd persze frissítem a drivert hozzá.
-
Kephamos
addikt
válasz
Neil Watts #14044 üzenetére
Nekünk egy ezer éves leadtek kártya van az asztaliban. Működik.
-
harry
veterán
válasz
Neil Watts #14044 üzenetére
Ezekben semmi extra nem volt, mi nem lehetne támogatott? Mert pl. egér gombok, tv tuner, scanner, bluetooth, stb. esetén érthető a kérdés, de az alap hardvereknél nincsenek problémák. Ja illetve most látom az egyik gépben van is TV tuner, azt sajnos nem tudom, de azt mondanám menne - de majd mások megmondják pontosan.
-
Sianis
addikt
válasz
Neil Watts #14036 üzenetére
Gyorsbillentyűk -> mennek
Wifi, bluetooth, ethernet -> mennek
Vissza, előre gombok -> mennekÉs van még sok sok apróság ami nekem bejön.
Sianis
-
Vladi
nagyúr
válasz
Neil Watts #13989 üzenetére
Pontosabban: Linuxon csak a $PATH változóban megadott útvonalon elérhető, olvasásra és futtatásra jogosult alkalmazásokat indíthatsz el paranccsal. Kivéve a ./ előtagot, mert akkor az aktuális könyvtárban keresi, és csak ott.
-
adalbert1
veterán
válasz
Neil Watts #13990 üzenetére
Kösz, részletesen átrágom magam majd rajta...
Mindenesetre mint mondtam teljesen random csinálja, egyik nap jó a gép, másik nap meg jön az Error 18... Persze közben semmi változtatás nincs rajta, ezért nem értem...Siriusb : Köszi az ötletet... Mondjuk a gépen minden integrált, semmi nincs egyik slotban sem...
-
Kephamos
addikt
válasz
Neil Watts #13989 üzenetére
Most, hogy mondod tényleg.
csak én általában a home könyvtárban tartózkodok.
-
válasz
Neil Watts #13960 üzenetére
biztos én vagyok a hülye de nem indul
body@body-desktop:~/vmware-server-distrib$ ls
bin doc etc FILES installer lib man sbin vmware-install.pl vmware-vix
body@body-desktop:~/vmware-server-distrib$ sudo chmod a+x vmware-install.pl
body@body-desktop:~/vmware-server-distrib$ sudo vmware-install.pl
sudo: vmware-install.pl: command not found -
Vladi
nagyúr
válasz
Neil Watts #13904 üzenetére
Asszongya: 8 G ram, 3 T háttértár... Te az egész kerületet akarod ellátni? Te vagy 3-4 gibabites lankártya nem kéne még?
(#13910) ádyz:
De lehet rpm-et telepíteni, de minek? Ubuntun a .deb formátum a használatos. Azt telepítsd. Egyébként szerintem a driver amit feltelepít, már nem támogatja a kártyádat. Inkább a nyílt forrású radeon drivert javaslom. Mindjárt túrok hozzá leírást.
(#13916) ádyz:
Állítsd be fixen mountolva, link.
Ha már fstab...:
(#13922) rtom
Meg is mondtad a rendszernek, hogy hol az új /home? fstab, label? Vagy uuid.
-
zodo
nagyúr
válasz
Neil Watts #13900 üzenetére
Akkor itt az ideje avatart váltani!
-
Kephamos
addikt
válasz
Neil Watts #13908 üzenetére
De van, hasonlóság a szám és az említett világ között, csak gondoltam lesz benne valami extra!
------------
A Gedites móka nem jó, mert van vagy 200 file. -
Kephamos
addikt
válasz
Neil Watts #13906 üzenetére
Erről beszélek
----------------
Van valami olyan program, aminek segítségével tudok egy pofás kis .nfo filet csinálni arról, hogy mi található az egyik könyvtáramban? -
Kephamos
addikt
válasz
Neil Watts #13901 üzenetére
Ez hogy jön ide?
-
válasz
Neil Watts #13900 üzenetére
ööö, én se szeretnék kötekedni de sztem sima ügy
szerk: grat
-
válasz
Neil Watts #13833 üzenetére
Úgy nem lehet hogy csak simán beboot-olok CD-ről és feltelepítem a Pendrive-ra? mert nekem egy teljes értékű ubuntu kéne
-
-kdM-
senior tag
válasz
Neil Watts #13835 üzenetére
hello!
kdm@kdm-desktop:~$ glxinfo |grep direct
direct rendering: Yes
kdm@kdm-desktop:~$ glxinfo |grep vendor
server glx vendor string: SGI
client glx vendor string: SGI
OpenGL vendor string: ATI Technologies Inc.
Vladi:
a catalyst 8.54.3-as
a lejatszok kimenetet nem talalom, vizualizacio van pl totem-nel az az alapertelmezett "GOOM: What a GOOM!"szerk:
megvan a "megoldas": kockam nincs, de ha a vizualis effekteket teljesen kikapcsolom akkor megy rendesen a dolog -
zodo
nagyúr
válasz
Neil Watts #13699 üzenetére
Ha már dupla lett,megkérdezném,hogy kell feltelepíteni pl.: deluge 1.1.4-et ?
Letöltöttem a deluge-1.1.4.tar.gz álományt ,kicsomagoltam.
Beírom terminálba: sudo apt-get install deluge-1.1.4Ezt kapom cserébe:
E: Az alábbi csomag nem található: deluge-1.1.4
-
zodo
nagyúr
válasz
Neil Watts #13699 üzenetére
Nincsen.
Csak a három alapszínt ( piros, zöld ,kék ) lehet állítani 0.50 -től 3.50-ig terjedő csúszkán. Vagy vissza tudod állítani a csúszkák végeinél található gomb segítségével alaphelyzetbe a gamma értékét ill. alul van még egy gomb,hogy egyszerre tud mozgatni, mindhármat. -
zodo
nagyúr
válasz
Neil Watts #13695 üzenetére
-
zodo
nagyúr
válasz
Neil Watts #13687 üzenetére
Bocs ,nem figyeltem,mert a kezdőben nyomulok.
Amd oldalárol van, feb.20-ai kiadású.
Ebből az írásból telepítettem ,a benne található linkről ,kiválasztottam a vga-m típusát ,ezt adta.Figyelmeztetés a cikkben:
(a leírás frissen telepített, és frissített rendszerre vonatkozik. Az ubuntu által felajánlott meghajtót ne telepítsd fel, ah ezt akarod használni!)Mindjárt megnézem, a kontrasztot csak épp vista alatt vagyok.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Neil Watts #13690 üzenetére
Mi rosseb utalt erre? Ezek alapvető funkciók, már az OpenGL-t is lehet konfigolni.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Neil Watts #13687 üzenetére
Lassan mindent tud a CCC Linux Edition is, csak ált. cseszik elindulni.
#13668 Major Major: Gyors a Midori, de alapvetően fapados, sajnos nem alternatíva, nem néztem utána hogy támogatja-e, de nálam a Java sem ment.
-
válasz
Neil Watts #13516 üzenetére
Én az Audigy2-t 8.10en nem bírtam normálisan belőni 5.1re
8.04en ment szépen, 9.04 azt igérik megint menni fog
-
Xmodule
őstag
válasz
Neil Watts #12905 üzenetére
Minig azt irja Could not find kernel image: linux
-
válasz
Neil Watts #12870 üzenetére
Pedig az még anyámnak is tetszik amikor otthon bootsplash nélkül indul a SuSE a gépén
-
Major Major
senior tag
válasz
Neil Watts #12844 üzenetére
Xfce alatt vagyok, ezért nem tudom, hogy pontosan hol, de a megjelenítés beállításainál kell lennie a hinting beállításoknak. Azzal kell játszani, hogy szép legyen a választott betűtípusod.
-
gabaly
tag
válasz
Neil Watts #11854 üzenetére
Csináltam, de a felvétel nem azt adja vissza amit én látok, hanem kicsinyítve és vékony betűket. A gépemen a képen az egér görgetővel még kettőt tekerek és akkor lesz ugyanaz, amit én látok a startlapon. Tehát hiába mutatom, nem ilyen.
Még ide írom, hogy kb akkor 1 :1 arány, ha a képre egyet ránagyítol!
-
n0_gAboR
őstag
válasz
Neil Watts #11846 üzenetére
Fel kell tenni az "msttcorefonts" csomagot, ezzel telepulnek az ingyenes Microsoft fontok, mint Arial, Verdana, Tahoma, Times stb. Ezekkel sokkal jobban jelennek meg a weblapok, mivel altalaban ezekkel tervezik oket.
En felraktam a Mac fontokat is netrol, azok is nagyon jol neznek ki.
A Preferences/Appearance alatt meg be lehet allitani hogy milyen eltelenitest hasznaljanak a betuk (antialiasing). Itt lehet valasztani grayscale-t (sima), vagy subpixelt (TFT monitorokhoz), illetve a hinting-et is lehet allitani (az egyes betuk mennyire keruljenek kozel egymashoz - leegyszerusitve).
-
gabaly
tag
válasz
Neil Watts #11846 üzenetére
Ez nem jó?
-
válasz
Neil Watts #11335 üzenetére
xorg-fglrx-el is lesz kép (max. 1024be).
De miért használná a gyári drivert, ha HD3xxx-re simán fel lehet tenni az ATI-ét is -
válasz
Neil Watts #11316 üzenetére
menni fog az
-
Aylarth
tag
válasz
Neil Watts #11309 üzenetére
Intergrált!:
Ami az alaplapon 790GX - HD3300 - remélhetőleg fogja vinni.
Még egy kérdés: az NFTS filerendszer jól látható linux alól is, és csak olvasni tudja, vagy írni is? Vagy buherálás után fog menni az írás, alapból nem támogatott? -
Kephamos
addikt
válasz
Neil Watts #11311 üzenetére
Dependency is not statisfialble.
mindegyik deb-nél ezt írja ki a gdebi...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Neil Watts #11287 üzenetére
Nem nekem, mamámék P3-án. Próbáltam benne régi Riva TNT2-őt, Voodoo3-at, Ati rage pro-t, egyiknél sem volt semmi driver.
-
marcee
addikt
válasz
Neil Watts #11234 üzenetére
core2 & n0_gAboR köszi! Én csak másoltam az eredeti hsz-ből, fingom nem volt minek a rövidítése kellene, hogy legyen.
-
sh4d0w
félisten
válasz
Neil Watts #10802 üzenetére
Nekem is bejött, így engedélyt kértem és kaptam a szerzőtől a használatához
-
sh4d0w
félisten
válasz
Neil Watts #10786 üzenetére
Melyik fele?
-
sh4d0w
félisten
válasz
Neil Watts #10780 üzenetére
Nekem is, hülyére röhögtem magam
-
Kephamos
addikt
válasz
Neil Watts #9564 üzenetére
Én nem értem. Lemaradtam valamiről?
-
zodo
nagyúr
válasz
Neil Watts #8960 üzenetére
Köszönjük a barátom nevében is.
2.lehetőség még szerintem meghaladja a képességeinket,persze múszáj lesz ,ha nem tudja kapásból feltenni,mert a win útán mégcsak nézzelődünk
mi merre miért hogyan! -
nesa
veterán
válasz
Neil Watts #8846 üzenetére
Nem ,nincs ra szuksegem korhazban dolgozom
-
nesa
veterán
válasz
Neil Watts #8842 üzenetére
Nem
-
nesa
veterán
válasz
Neil Watts #8813 üzenetére
Nem igazi meszrol van szo hanem mesz-gisz alapu Glettrol de a lenyegen nem valtoztat,a plafont gletteltem.
-
nesa
veterán
válasz
Neil Watts #8805 üzenetére
Koszonom ehez ma mar faradt vagyok
,mas hogy lehet ezt magyarra koszorulni?
-
Klemens
őstag
válasz
Neil Watts #8736 üzenetére
Oké, de ez Ubuntu-n keresztül magyarázza a dolgokat.
Teláltam ezt
Innen a legalsót letöltöttem, mindjárt megnézem, hogy az müxik-e. -
róland
veterán
válasz
Neil Watts #8454 üzenetére
Köszönöm!
De épp MSN-eztem, s az fontosabb volt abban a pillaantban.
-
róland
veterán
válasz
Neil Watts #8452 üzenetére
Nekem is jöhetne.
-
n0_gAboR
őstag
válasz
Neil Watts #8446 üzenetére
Elvileg letoltott fglrx driver tud csinalni .deb csomagot magabol, azt felrakod, X beloves, es nem lehet gond.
-
n0_gAboR
őstag
válasz
Neil Watts #8442 üzenetére
Jah sztem is nagyon allat, es tenyleg olyan szinten "mesel", hogy a nagymutterom is megtanulna belole Pythonban programozni.
Lehet hogy teszek fel logoutba egy kis ismertetot a temarol - hatha lesz kedve masnak is belefogni a pythonozásba.
-
n0_gAboR
őstag
válasz
Neil Watts #8438 üzenetére
most sem?
mod: OK -
n0_gAboR
őstag
válasz
Neil Watts #8427 üzenetére
ment neked is egy PÜ
-
n0_gAboR
őstag
válasz
Neil Watts #8322 üzenetére
kiaza verpistike?
-
GD
őstag
válasz
Neil Watts #8312 üzenetére
mire kell bika vga linuxhoz? játszol? alap 3D van, gyors az asztal esetleg compiz, meg a filmek mennek xv-vel, másra nem nagyon tudom.. aki szeret sokféle játékkal nyomulni az úgyis windows vagy konzol használó.. kikerülhetetlen
-
n0_gAboR
őstag
válasz
Neil Watts #8312 üzenetére
Hat eladas arrol fogalmam sincs nezz korul az apronal h mennyiert mennek kb.
9600GT-nel manual driver felrakas, restricted-modules-ben nv tiltas.
Nekem mar evek ota nv kartyaim vannak, sosem volt gubanc vele. Olyan meg hogy dirver nem mukodott vegkepp nem.
-
n0_gAboR
őstag
válasz
Neil Watts #8302 üzenetére
Ha X1xxx ATI-t vennel akkor vedd azt, mert van hozza Opensource driver alapbol. Ha ujabbat vennel, akkor vegyel egyelore NVIDIA-t, mert ez MOST is faszan mukodik.
fglrx driverrel is mennek az ATI kartyak, egyre javul a driverek szinvonala, viszont lehet hallani panaszokat. Pl az Ubuntu kezdoknek logout cucc forumjaban is csomoan szoltak be hogy nem megy a kartya fglrx-el. NVIDIA-val csak a 9xxx szeriaval szoltak, ami akkor meg nem volt tamogatott (ubuntuban levo driver nem is tamogatja egyelore, de manualbol felteheto - egyszeruen)
Ha meg kielegito szintu lesz az opensource ati HD driver, akkor elpasszolod a kartyad PH!-n, es veszel egy hasonlo kategorias ATI-t.
-
vamzi
senior tag
válasz
Neil Watts #8301 üzenetére
szerintem ne 2 ember véleménye alapján dönts. vagy próbáld meg kipróbálni mind a 2 cég hardverét, vagy várj még egy kicsit vele, mert ha azt ati most ahogy írja belehúz és csinál egy minőségi drivert, te meg megvetted az nv-t akkor bosszús leszel.ellenben az nv mindig ott lesz, bármikor megtudod venni.
-
bsh
addikt
válasz
Neil Watts #8283 üzenetére
semmi esetre sem.
-
válasz
Neil Watts #8282 üzenetére
-
zolikaDB
veterán
válasz
Neil Watts #8216 üzenetére
Ööö...
Nem tudom, minek a számlájára írni...
1, totem: mindnet visz, de egyes videókat ha kiteszek teljes képernyőre, akkor szaggat, és elcsúszik a kép-hang
2, mplayer: nincs kép
3, vlc: nincs hang -
n0_gAboR
őstag
válasz
Neil Watts #8104 üzenetére
Ubuntu alltal szallitott nvidia driverrel nem fog menni, mert meg a regebbi verzio, fel kell majd manualba az ujat.
-
Vladi
nagyúr
válasz
Neil Watts #8104 üzenetére
Állat. Nagyobb a teljesítménye, mint a gépenk ami előtt ülök éppen.
-
n0_gAboR
őstag
válasz
Neil Watts #8102 üzenetére
nem lepett meg
-
FefeeX
veterán
válasz
Neil Watts #8029 üzenetére
Olvass vissza, gugliztam már egy csomót...
-
n0_gAboR
őstag
válasz
Neil Watts #7995 üzenetére
Ez tuti nem az, ez az fglrx lesz (binary ati driver). Az tamogatja a 3xxx szeriat is termeszetesen.
-
Vladi
nagyúr
válasz
Neil Watts #7989 üzenetére
Egyre durvábbak az oss driverek!
Nekem nV 5200-essel a gyári csinál 1000 fps-t glxgearsben. -
n0_gAboR
őstag
válasz
Neil Watts #7991 üzenetére
Még nincs. 11 én adott ki AMD ujabb doksikat az R600-as chippekhez .
(nem tudom hogy ezzel a lepessel kint van e minden doksi a HD2xxx/3xxx kartyakhoz)
De hamarosan lesz -
n0_gAboR
őstag
válasz
Neil Watts #7989 üzenetére
Ez baromsag, semmi sem basz szet semmit.
Ha megy a compiz, akkor tuti hogy megy a HW gyorsitas.
X1650-hez mar van open source driver, valoszinuleg azzal megy most a geped. Ilyenkor is a Mesa renderel, de hardware-esen. Mondjuk erdemes lehet kiprobalni fglrx-et hogy lassabb vagy gyorsabb lesz e, mint az opensource driver.A felrakott driverek alapbol nem zavarjak egymast (kiveve ha ugyanabbol a fajtabol akarsz felrakni tobb verziot egyszerre
)
Max az xorg.conf-ot kell kiigazitani, de az meg egyszeru.
-
Male
nagyúr
válasz
Neil Watts #7985 üzenetére
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Neil Watts #7968 üzenetére
legutóbbi infóim zerint az nV még mindig vezet. de a legújabb cuccokkal egyik se büszkélkedik.
olvasgatva a linuxos topikokat is arra jutok, hogy az ati eléggé mostohán kezeli a linuxot.
persze ez nem jelenti azt, hogy minden nv kártyával "mármindjártrögtönazonnal" menni fog, az atival meg életre kelthetetlen.
-
Digital
addikt
válasz
Neil Watts #7969 üzenetére
F9 volt, de semmi változás
-
Digital
addikt
válasz
Neil Watts #7966 üzenetére
Hogy tudom megcsinálni? Mintha a BIOS-ban nem találtam volna ilyen opciót
-
greatchaos
addikt
válasz
Neil Watts #7829 üzenetére
eszközmeghajtókban engedélyeztem. milyen kocka?
-
greatchaos
addikt
válasz
Neil Watts #7825 üzenetére
hát a 3d-s kütyüket a hardver accelerationban bekapcsltam. lehet nem ez a driver, de én ennek mondtam...
-
greatchaos
addikt
válasz
Neil Watts #7819 üzenetére
újratelepítettem, ati driver fenn, így nekem gyorsabb volt, mint újra beállítani. egy olyan kérdés lenne még, hogy 3d-s ablakokat hogyan lehet elővarázsolni?
a vizuális effekteket maxra tettem, de youtube-on nagyon sokkal jobbak is vannak...
-
klaczi
aktív tag
válasz
Neil Watts #7796 üzenetére
Természetesen szeretem a másik gépemet is. De most erről van szó. Nincs is vele semmi bajom. Minden az egyben csak ez az apró bibi van, ezt is véletlen vettem észre.
1 óráig tartott mire megtaláltam a terminált illetve megértettem mit kérsz tőlem.
Szerintem minden csont nélkül OK. Oszt oda mégsem másol.
lkollar@ABIT:~$ lspci
00:00.0 Host bridge: Intel Corporation 82845 845 [Brookdale] Chipset Host Bridge (rev 11)
00:01.0 PCI bridge: Intel Corporation 82845 845 [Brookdale] Chipset AGP Bridge (rev 11)
00:1d.0 USB Controller: Intel Corporation 82801DB/DBL/DBM (ICH4/ICH4-L/ICH4-M) USB UHCI Controller #1 (rev 01)
00:1d.1 USB Controller: Intel Corporation 82801DB/DBL/DBM (ICH4/ICH4-L/ICH4-M) USB UHCI Controller #2 (rev 01)
00:1d.2 USB Controller: Intel Corporation 82801DB/DBL/DBM (ICH4/ICH4-L/ICH4-M) USB UHCI Controller #3 (rev 01)
00:1d.7 USB Controller: Intel Corporation 82801DB/DBM (ICH4/ICH4-M) USB2 EHCI Controller (rev 01)
00:1e.0 PCI bridge: Intel Corporation 82801 PCI Bridge (rev 81)
00:1f.0 ISA bridge: Intel Corporation 82801DB/DBL (ICH4/ICH4-L) LPC Interface Bridge (rev 01)
00:1f.1 IDE interface: Intel Corporation 82801DB (ICH4) IDE Controller (rev 01)
00:1f.3 SMBus: Intel Corporation 82801DB/DBL/DBM (ICH4/ICH4-L/ICH4-M) SMBus Controller (rev 01)
00:1f.5 Multimedia audio controller: Intel Corporation 82801DB/DBL/DBM (ICH4/ICH4-L/ICH4-M) AC'97 Audio Controller (rev 01)
01:00.0 VGA compatible controller: nVidia Corporation NV17 [GeForce4 MX 440] (rev a3)
02:04.0 RAID bus controller: HighPoint Technologies, Inc. HPT374 (rev 07)
02:04.1 RAID bus controller: HighPoint Technologies, Inc. HPT374 (rev 07)
02:05.0 USB Controller: VIA Technologies, Inc. VT82xxxxx UHCI USB 1.1 Controller (rev 50)
02:05.1 USB Controller: VIA Technologies, Inc. VT82xxxxx UHCI USB 1.1 Controller (rev 50)
02:05.2 USB Controller: VIA Technologies, Inc. USB 2.0 (rev 51)
02:06.0 Ethernet controller: Realtek Semiconductor Co., Ltd. RTL-8139/8139C/8139C+ (rev 10)
lkollar@ABIT:~$ -
klaczi
aktív tag
válasz
Neil Watts #7793 üzenetére
Kedves barátom így is látják egymást. Csak az XP jobban látja. Én fordítva gondoltam, csak voltam olyan udvarias veletek szemben, hogy nem azt írtam. Különben is csak egy liszencem van. Hülye tippjeidet meg tartsd meg!! Jónak kell lennie, csak tudatlan vagyok. Ezért írtam.
-
7
addikt
válasz
Neil Watts #7766 üzenetére
Az OOo is
-
Kicsirics77
veterán
válasz
Neil Watts #7723 üzenetére
megy a wifi csak a led nem világít hogy mi az állapota
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Acer notebook topic
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest