- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Aktív témák
-
Digital
addikt
Az ubuntut szeretném eltávolítani a gépemről, de már az agybaj kerülget. Wubi-val telepítettem. Fórumokon olvastam a javítás módot xp lemezről (fixmbr), majd legyalultam az egész lemezt. Most új xp van fent, marha lassan bootol, egy avi lejátszása is 100%-os prociterhelésen megy (1,5 banias). Ez lenne a kisebbik probléma! Mikor rájon indításkor (50%-a) bios...xp csökkentett mód...blablabla, de nem történik semmi! Se csökkentett mód, se semmi
A norton partition magic a 40-es vinyóból 38.*-et lát, viszont az XP csak 30-at. Hogyan tehetnék pontot a dolog végére? Most ott tartok, hogy el sem indul a gép
THX -
Digital
addikt
válasz
Neil Watts #7969 üzenetére
F9 volt, de semmi változás
-
Digital
addikt
válasz
Neil Watts #7966 üzenetére
Hogy tudom megcsinálni? Mintha a BIOS-ban nem találtam volna ilyen opciót
-
Digital
addikt
Szevasztok!
Raktam fel XP (régi, már cserére érett) mellé egy Ubuntut,melyet sikerült hazavágnom
Gondoltam formázom az Windows-os partíciót,és az XP helyett rakok fel Vistát,majd még egy Ubuntut.Na itt az elsőnek telepített Win kinyiffantotta az Ubuntut is teljesen A Vista nem jött be,gyorsan le is szedtem, visszaraktam az XP-t. Viszont ha indítom a notit ilyen üziket kapok:
0271 Check date and time settings
0251 System CMOS Checksum bad-Default configuration used
Elsőnek az alaplap kis gombelemére gondoltam, ezért ki akartam volna cserélni. Sajnos a gépet nem tudom szétszedni ( Gigabyte N601, ha valaki tud linkeli leírást hozzá akkor THX) Ekkor eszembe jutott hogy nem volt előtte semmi ilyen gond pl ...battery low... jelzés.
Valakinek van ötlete a megoldásra? Viszont az gyanús ha teljesen áramtalanítom a notit előjön a két hibaüzenet,viszont ha nem húzom ki a konnektorból akkor minden hepi. -
Digital
addikt
Mennyi idő a telepítés?A lemezről betöltött rendszerben kattintok a telepítés ikonra,kiválasztom a nyelvet,és fél óráig semmi,de a vinyó,cd megy mint gép.Ilyen lassú a telepítés?
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest