Hirdetés
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Szia!
Nekem is volt ,hasonló video lejátszási problémám. Úgyszintén Hd 4670-es kari csak a 8.58.2 -es driverrel. Pl.: lejátszás közben a kép olyan ,mintha stroboszkóp villanna mp-ként. Compíz fent van , vízuális effektek engedélyezve .
Nálam bevállt,hogy leszedtem a minden előtelepített lejátszó alkalmazást és felraktam az Mplayert. Tökéletessen játssza a videokat. ( legalábbis amiket ídáig nézztem: flv, mpeg, mkv,avi ) Egy bajom van csak vele, ha egérrel átméretezem lejátszóablak méretét ,akkor fehér képernyőt hagy maga útán, a hang megy tovább. Mindezt véletlenszerűen, valamelyik méretet szereti valamelyiket nem.
zodo@zodo-desktop:~$ glxinfo |grep direct
direct rendering: Yes
zodo@zodo-desktop:~$ glxinfo |grep vendor
server glx vendor string: SGI
client glx vendor string: SGI
OpenGL vendor string: ATI Technologies Inc.
zodo@zodo-desktop:~$core2 rejtőzködsz

-
Major Major
senior tag
na ezt találtam még
zodo: ne sértődj meg, ezt nem ellened írtam, csak a kezdők általában vagy tovább lépnek, ergo elkezdik majd az új dolgokat megismerni/felinstallálni, és ennek következtében a legújabb verziókat használni, vagy inkább visszatérnek windowsra, akkor meg törlik az ubuntut. ezért mondtam, hogy nem életszerű, hogy 3 évig ugyanaz az installod lesz. de örülök, hogy sikerült belőni a drivert.
-
Major Major
senior tag
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple MacBook
- Le Mans Ultimate
- Proxmox VE
- BestBuy topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest