- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Fotók, videók mobillal
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Yettel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
Hirdetés
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Bevallom --, de ez azt hiszem látszik is -- nem.
Gondoltam, ha figyelmesen csinálom, nem lehet baj, ill. azt gondoltam ez még messze van a mély-víztől (OpenWrt). Itt csak "bin" fájlokat cserélgettem, és az a (még nagyobb) baj, hogy most se tudom, hogy mit rontottam el. Na, mind1 ...
Akkor azt mondod, hogy szét kell szedni, forrasztgatni kell, ki kell vezetni az belső spec. soros portot (kicsit utána olvastam)? Vagy, hogy a túróba tudnám egy kicsit jobban diagnosztizálni, hogy mekkora a baj?
-
vinibali
őstag
config wifi-device radio0
option type mac80211
option channel 11
option hwmode
11g
option path
'platform/ath9k'
option htmode
HT20
# REMOVE THIS LINE TO ENABLE WIFI:
config wifi-device radio1
option type mac80211
option channel 11
option hwmode
11g
option path
'platform/ath9k'
option htmode
HT20
config wifi-device radio2
option type mac80211
option channel 11
option hwmode
11g
option path
'platform/ath9k'
option htmode
HT20
config wifi-iface
option device radio0
option network lan
option mode ap
option ssid OpenWrt
option encryption none
option disabled '1'
config wifi-iface
option device radio1
option network lan
option mode ap
option ssid OpenWrt
option encryption none
option disabled '1'
config wifi-iface
option device radio2
option network lan
option mode ap
option ssid OpenWrt
option encryption none
option disabled '1'
config wifi-device radio3
option type mac80211
option channel 11
option hwmode 11g
option path 'platform/ath9k'
option htmode HT20
option disabled 1
config wifi-iface
option device radio3
option network lan
option mode ap
option ssid OpenWrt
option encryption nonepróbáltam komment alapján írt kitörölt sorokkal is. ubootnak lehet köze a dologhoz?
próbálok egy factoryt.(#59726) Headless: próbaszinten csak egy pendrive van rajta naplózás nélkül
-
vinibali
őstag
próbáltam nagyon sok (talán az összes kombinációját), a
- wps
- reset
- reboot
lehetőségeknek, de nem indult be
pedig nagyon tetszik a fw, kicsit több dolog van, mint amire szükségem is van, de király
még valami, nem tudom az automountot kikapcsolni, fontos lenne mert egyedi csatolási opciók kellenek, kicsit megbutítottam az ext4-en a pendriveon. -
gr8tjoey
aktív tag
Kicsit, de az extroot uuid alapján stabil, aztán felőlem mehet minden oda ahová akar
(előzmény - a 1.5TB-os hdd-t akartuk rábírni az extroot és swap és mnt funkciókra, ezért az már le volt formázva, majd a pendrive is ugyanúgy tesztre, hogy akkor lássuk mivel van a gubanc - aztán így maradt)
-
gr8tjoey
aktív tag
Ok, a "factory reset gombbal" sikeres volt
Egyelőre akkor most marad minden így, és figyelgetem a wifit.Apropó, a aemon.warn dnsmasq-dhcp[2457]: DHCP packet received on eth0.2 which has no address hibaüzenet teletömi a system logot, hiába állítgatom be ami itt le van írva:
https://dev.openwrt.org/ticket/10570. Korábban ez segített, van erre valami tipp? (annyi, hogy wifi-s netem van, egy microstation van fenn a tetőn, és azon dübörög a 8/8) -
vargalex
Topikgazda
Szia!
-
gr8tjoey
aktív tag
-
gr8tjoey
aktív tag
Köszi, olvastam ahogy a többit is, csak ezekszerint nem értettem meg
"-Csatolás:
1:0.6-os FW-től az automount alapbeállításként üzemel, vagyis felcsatolja a rádugott meghajtókat:
Ha a LBEL="mnt", akkor felcsatolja a "/mnt" -be."Ez nekem azt jelenti, hogyha leformázom a hdd-t, és van MNT partíció rajta, akkor MNT lesz a share is ahogy volt Alex buildjében. Őszinte leszek, még sose néztem, hogy van külön share opció is.
Most formázom újra a külső HDD-t, hogy legyen rajta extroot és lehessen MC.
Nem tudtam unmountolni, helyette leformáztam a 3.1-el, de továbbra se tudok MC-t telepíteni. Most mit rontottam el?
-
suste
veterán
idézek a readme-mből (még jó hogy megírtam
)
-Formázás:
1: Vagy luci/szolgáltatások/WWW_SUSTE, vagy a 192.168.1.1:9092 -es porton belépünk a külön készített webes felületre, és kiválasztjuk a kívánt formázást.
2: Formázás után automatikusan felcsatolódnak a formázótt partíciók
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-Csatolás:
1:0.6-os FW-től az automount alapbeállításként üzemel, vagyis felcsatolja a rádugott meghajtókat:
Ha a LBEL="mnt", akkor felcsatolja a "/mnt" -be.
Ha a meghajtó SWAP-nak van formázva, akkor felcsatolja SWAP-nak.
Egyéb LABEL -nél pedig felcsatolja "/share/LABEL" -be.2: Luci/Rendszer/Csatolási pontok/Csatolt fájlrendszerek -nél meg kell jelenjenek a felcsatolt háttértárak.
3: Luci/Szolgáltatások/Hálózati megosztások -nál már fel van véve a "/mnt" -be és a "/share" -be csatolt pontok megosztása, így a hálózaton már el is érhetőek.
TotalCommanderben a Hálózat/hálózati kapcsolat -nál felcsatolhatjuk a windows-ba, mint külső meghajtót:
-Meghajtó betüjelet kiválasztjuk amit szeretnénk.
-Mappa: "\\192.168.1.1\XXX" (A per jel= "\", és nem= "/"!!!).
-XXX = Luci/Szolgáltatások/Hálózati megosztások/Megosztott könyvtárak/"Név" alatt ami van. (TplinkSMB, share, stb) -
suste
veterán
(#59608) gr8tjoey
na most mit is csináltál?
a 3.1 csak az extroot partíciót formázza újra (ha jó partíciót számot állítasz be!), és létrehozza az fstab-os bejegyzést (luciban ez látszódik)
de ez láthatóan nem történt meg, hiszen most nincsen overlay-es csatolási bejegyzésja, az még lemaradt, hogy a megosztás is félreértés szokott lenni
nem csatolási pont a megosztási név, hanem a luciban a hálózati megosztás fülön látható megosztási név
vargalexnél egyforma volt a label, csat.pont és a megosztási név (mnt), és ezt is megszokásból állítják be általában, vagy a régi csatolási beállítástól várják el hogy működjön, miközben nem jó a kliens beállítás.... -
gr8tjoey
aktív tag
Ok, akkor most csináltam egy resetet, és a kopasz konfigurálatlan routeren ez van - próbáltam egy képbe sűríteni a lényeget:
A HDD-t a 3-as pont alatt formáztam meg újra, hogy legyen overley (magamtól nem is tudtam volna), és ez lett a végeredmény, ahogy már írtam is (#59589)
(közben indítottam egy ubuntu-t pendrive-ról, tudtam rá MC-t rakni, és másolni a 2 hdd között 34MB/sec-kel, úgyhogy most nyugodtság van. Szóval akkor gyaluljam meg újra a HDD-t és jó lesz?)
-
gr8tjoey
aktív tag
Köszi, hogy írtál.
Nem tudom törölni LuCI-ból se az mnt-t se az első overlay-t.
Próbáltam direktben, aztán úgy h kivettem a pipát az enabled-ből a sor elején, majd delete, és reboot, de ott figyel minden ugyanúgy.
Egy korább mentést kénytelen voltam visszatölteni, mert amikor frissítettem a routert a WAN kapcsolatnál hiába adtam meg a PPPoE user/pw kombót nem tárcsázott ki.Nem mondom, hogy tökéletes az eszköz, mióta megvettem vannak ilyen szeszélyei, legutóbb is voltak gondok a wan oldal felépítésével. Érdekes módon az 1.1-es vargalex fw-rel tökéletesen működik, ha váltok akkor vannak bajok.
USB hub-om nincs, szóval ezt a verziót kizárhatjuk, de nekem az is elég lenne, ha valaki elmondaná hogyan kell linux alatt owner-t cserélni az MNT partíción, és akkor live CD-ről bootolva laptopon át tudnám másolni a dolgaimat 33MB/sec-kel.
Most annyira katyvasz van már megint ebben a router installban, hogy megpróbálom újra írni a fw-t a beállítások eldobásával.
Esetleg arra ha van mód, hogy csak a PPPoE, DHCP, WIFI, Scheduled task mentéseket töltsem vissza? -
J_A_m
csendes tag
Köszönve és értve mindenki hozzászólását, ezt szűrtem le
:
1/1 HDMI-s TV-okosító:
- Akkor spórolna HDD-t, ha a DLNA-t ki tudná használni, amiről ugye tudjuk, hogy csak korlátozott minőségű video megjelenítésére elegendő.
1/2 Ha a HDD-t nem sajnálom (márpedig nem sajnálom), akkor felmerülhet, hogy a TV-n megjelenítendő adatot az androidos okosítóval töltsem le, saját HDD-jére akármilyen neki megfelelő partícióval:
- Így nem megoldott a seedelés utána.
- A legegyszerűbb "Tesó-gazdaságos" okosítók felszereltsége szintén kevés lehet minőségi videó lejátszására.
1/3 A router EXT4-es vinyóját dugom az androidos okosítóra:
- Ez esetben a router HDD-je hiányzik.
- Seedelés csak miután visszadugtam.
- A legegyszerűbb "Tesó-gazdaságos" okosítók felszereltsége szintén kevés lehet minőségi videó lejátszására.2. Egy SheevaPlug-om fekszik ugyan parlagon, de annak a felszereltsége bőven elmarad a routerhez képest, tehát torrentezésre is nagyobb kompromisszum kellene, és video kimenete egyáltalán nincs, tehát azzal lejátszani semmit nem tudnék, max. DLNA-t bízhatnék rá, de egyrészt gyanítom azt sem tudná a router színvonalán nyújtani, másrészt a TV továbbra is alkalmatlan DLNA-ra.
Egy kártyaPC HDMI-kimenettel értelmezésem szerint tulképp az "erős" okosítót jelentené, csak Android helyett "bármilyen" más oprendszerrel.Ennek a duplikált letöltésnek legalább az elvi lehetősége után azért még utánaszagolok (tulajdonképpen "egyfajta könyvtárra korlátozott szoftveres mirrort" álmodtam
) Az elmémben ez nem tűnik igazán erőforrásigényesnek. Ha a netről lehúztam egy fájltöredéket, amely a RAM-ban van, onnan egy vagy két helyre kiírni azt gondolnám, hogy csak az USB-t foglalja pluszban, procit és memóriát nem. Illetve a fájltöredék összefűzése jelenthet talán prociműveletet.
Azt gondolom, hogy a torrentnek inkább a net felől történő feldolgozása igényli a több erőforrást, ha azt csak egyszer kell elvégezni, a kiírás már minimális többlet. Persze lehet, hogy én tévedek, nincsenek mély ismereteim sem a torrentezés, sem az adattárolás terén. -
J_A_m
csendes tag
Buta TV --> no Ethernet --> no DLNA. Server drága, ritka használatért kár beruházni. Én csak a duplikált rögzítésben látom a megoldást. Ha csak 1M-val jön le, az nem zavarna, csak azt sokallom, hogy letoltom 2,5M-val, majd ezutan duplikalom 1M-val. Ha akár lassabb letöltési sebesség árán is eleve duplikáltan jönne le, az nekem már elég lenne. De az eddigi válaszokból azt veszem ki, hogy erre nincs ismert módszer.
-
Ez elég valószínű, mert ugye port forward csak a szerver alkalmazásoknak szükséges, a klienseknek nem, bár lehet egyes játékok már a fő szerverhez csatlakozó kliens gépeken is futtatnak valamiféle szerveralkalmazást, ezt nem tudom, mert nem játszom.
MaCS_70, pont ennyire amennyire írod, ha stabil cuccaid vannak akkor évekig is meg lehet tartani egy-egy IP címet, de ha néha szoktál újraindítgatni routert, modemet, akkor jó eséllyel néhány havonta azért lesz új címed.
-
axlfsi
veterán
Ertem, koszi! Na, akkor mehetek is aludni, nem szivatom magam tovabb
Kar erte... Ez miert van igy, helysporolas miatt vajon? Mert ha most lenne uboot, akkor nem kellene kabelt vadaszni/vasarolni, szetszerelni, forrasztgatni, hanem par perc alatt unbrickelnem es megyunk tovabb.
-
technoboy19
tag
igen az, szeretnék rá megoldást találni, mivel engem zavar
a munkehelyemen van vagy 200 ilyen router ami vpn-ezik és a V1-esnél tök jól működik, de a 2-esnél nem, és ha az összesen átállítanánk, akkor egyszerűbb lenne supportálni a végfelhasználókat
gyanítom, hogy valamit a konfig fájlban kell mókolni
-
SipiBcs
őstag
Úgy nincs benne kihívás!
Egyébiránt teljesen jogos, beleolvastam a verzióhoz készült .txt file-ba, de sokat nem mondott. Ha olvasom és majom módjára csinálom, akkor nem szokott megragadni az infó. Inkább átolvasom a hozzá írt dolgokat és megpróbálom kitalálni miként működik, milyen lehetőségek vannak. Az én esetemben ez jobban bevált, mert ha anélkül olvasok, hogy előttem lenne a kérdéses problémakör, akkor azt sem tudom miről olvasok.
Bár a Vargalex féle OpenWrt még nem volt meg, így nincs összehasonlítási alapom, de a te munkád alaposnak és kiforrottnak tűnik, csak gratulálni tudok
(egyelőre
)
-
gr8tjoey
aktív tag
Köszi a gyors választ!
Most így áll a hdd:
root@OpenWrt:~# blkid
/dev/mtdblock2: TYPE="squashfs"
/dev/sda1: TYPE="swap" LABEL="swap" UUID="c69c14d7-4ea2-4bcc-985d-eaeedb2f91c5"
/dev/sda2: LABEL="mnt" UUID="30e26604-b950-43a8-bef2-de550d760ddd" TYPE="ext4"Szóval akkor csak feltöltöm a te fw-edet, és nem tartok meg semmi beállítást, és látszani fog a tartalom?
Ha így van hamarosan nekiállok
-
woodworm
veterán
"csak sajna még a 1043v1-ből sem támogatja mindet (talán v1.10-ig?)"
Az már pont nem támogatott. Ha a országspecifikus hardver verziókat nem nézzük, akkor 1.9-ig jó a régi bootloaderrel. Kicsit érdekesen számozták, ezért az 1.10, 1.11 a legkésőbbi kiadás, amivel már nem működik.
-
Headless
őstag
iwinfo kiír adatokat a kapcsolódó kliensekről, mintha luciban a hálózat/wifi oldalon néznéd. TX/RX Rate, MAC,MCS, IP, stb. De ha csak a kikapcsolást akarod tiltani, akkor az nagyon egyszerű. De jelenleg mivel listázod ki a csatlakozott eszközöket?? Csak mert azt írtad, lehet szűrni a scriptel mac-re.
Suste: WDS esetén a főrouterben csak a hozzá kapcsolódó eszközöket listázza ki az iwinfo, tehát a amik a az alrouterhez kapcsolódnak azokat nem. Azt a listát elérni csak úgy lehet a főrouterről, hogy be ssh-zol a scriptel a másik routerbe és kilistázod, ami kell.
-
Hunsaman
tag
Szia!
egy parancsot szeretnék lefuttatni, annak függvényében, hogy az alrouter be van-e kapcsolva, vagy sem.
(a teraszon van, nem megy 0-24-ben, csak ha szükség van rá, áram alá helyezem)Esetleg még a főrouteren ki lehet listázni az alrouterre kapcsolódó mac addresseket?
köszi
-
xxmerlin
csendes tag
Hát azért megfogadtam amit mondtatok ...
már mnt a label és át is vannak állítva az elérések.root@OpenWrt:~# blkid
/dev/mtdblock2: TYPE="squashfs"
/dev/sda5: LABEL="mnt" UUID="f4fb1f53-5f86-cf01-d00a-1b535f86cf01" TYPE="ext4" ARTUUID="9665bc88-05"
/dev/sdb1: LABEL="extroot" UUID="36669a98-591a-4d90-8050-4a06614fe0e2" TYPE="ext4" ARTUUID="c3072e18-01" -
Headless
őstag
De én mindezek előtt mégis megnézném a webcommandert, hátha mégse létszükséges az az mc... Vagy tényleg ott a winscp. Webcommanderben nagyon sokmindent tudsz csinálni, másolni, linkelni, törölni, új fájlt létrehozni, szöveges fájlokat szerkeszteni, tar.gz-t kicsomagolni, fájlt futtatni, jogokat/ tulajdonost beállítani, bármilyen parancsot futtatni. Képet megnyitni, pdf fájlt megnyitni. Ez utóbbi lehet, nem működik minden böngészővel.
Valamint a 3.1-es formázás előtt umountolni kell a hdd-t.ezt megtudod tenni a formázónál a textbox alatt közvetlenül.
-
L4mie
veterán
Jah igen, a v1 se tudta olyan szinten átlőni a födémet, hogy a lenti két gép WiFi ről stabilan menjen a játék (MMo-ztak mindkettőről, így ment a hiszti) végül lehúztunk egy kábelt, szerencsére sikerült fúrás nélkül. így most már csak telefonok mennek WiFiről
de így aztán biztos megoldódik a nyünyögés meg a lefedettség.
-
L4mie
veterán
Oké köszönöm az infókat, utánaolvasok,
Igazság szerint 7m-re kéne vinnie, csak egy 40cm-es VB födémen át, amit eddig a V1-megoldott, de lehet itt interferenciától kezdve mindenféle gond, megnézem majd ha hazaértem újra a Wifi beállításokat, remélhetőleg megoldja.Ha pedig nem sikerül gondoltam van erre is valami FW amivel lehet jelerősséget erősíteni, mint anno a WRT54GL re volt, nem vagyok egy nagy fw, mókoló, ezért is keresnék olyant ami stabil, egyszerű stb. tudja amit én szeretnék
-
vargalex
Topikgazda
Szia!
Ez szerintem PPPoE kapcsolat esetén megbukik. Ugyanis ott pppoe-wan lesz az interface neve, tehát ebben az esetben sem jó a sima uci get.
Egy a lényeg: nem lehet statikusan beégetett neveket használni, mert mindenki úgy konfigurál, ahogy akar. Adott esetben akár több LAN interface-t is létrehozhat.
-
-
csocsoszán
őstag
Köszönöm a választ!
Megnyitottuk a tűzfalon a 9093-as portot így kívülről is már elérhető. Jelszó nem kell már hozzá (kikapcsoltuk).
Kívülről jelszó nélkül ha beütöm az ip+ 9093 bárki elérheti az oda feltett anyagot! (azt szerettem volna,hogy ha veszek egy két ezer forintért nevet akkor csak a név beütésével, tehát tök könnyedén eljussanak hozzám.)
Ezekszerint ez nagy butaság? Onnan továb tud lépni a routerembe, winchesterembe? -
törölt tag
Sajnos nem ellenőriztem az md5-öt, és most, hogy utánanéztem, ez lesz a hiba, mert a letöltött .bin-nél nem egyezik. Akkor ennyi volt, ez már kuka? Mert ugye pont az a probléma, hogy a soros porton úgy látszik, mintha be sem bootolna rendesen, nincs "Autobooting in 1 seconds", nem tudom kiadni a tpl parancsot sem.
Egyéként köszönöm mindenki más hozzászólását is. -
J_A_m
csendes tag
Sziasztok!
Mostanában kicsit sűrű a programom, a 0.7-et még nem láttam, de a 0.6-ost kipróbálásra feldobtam, tetszenek az új fícsörök, jók az új lapok, emelem a kalapom, örök hálám.
Egy apró bakival viszont összefutottam, amit így átfutva a hozzászólásokat, még nem tett szóvá senki: 2 vinyót használva áramszünet, vagy router kikapcs-bekapcs után a vinyókat nem mindig ugyanabban a sorrendben találja meg, így az SDA/SDB néha felcserélődik. Az adatpartíciókat rendben teszi ahova kell, nevének megfelelően, de a SWAP-et mindig ugyanonnan az SDA1-ről akarja becsatolni. Még ha az azóta már SDB1-re került is.
Nekem (sőt, gondolom a többségnek) egyáltalán nem gond, inkább kikapcsoltam a swapet, lévén úgyse gyűröm erősen a vasat, csak jelzem.
Az ellenőrzőtöket hozzátok ki! -
szaboi6512
őstag
Na akkor még1xer.
2 db router összekötve a 4300 kapott dinamikus ip-t.A hálózat működik.A 4300 tud 5ghz-en is csatlakozni,de nem látja a rendszer az elérhető hálózatok között csak a 2.4 ghz-es részét.Qualcomm Atheros AR9485WB-EG wifi hálózati kártya.Erre tippelek hogy ez nem támogatja az 5 ghz-et. -
vargalex
Topikgazda
Szia!
Nincs most előttem router, így a funkciót nem próbáltam ki. Viszont belenéztem, hogy hogyan állapítjátok meg a board-ot. Látom, hogy a /proc/cpuinfo-ból. Ez viszont sok esetben nem egyértelmű. Pl. TL-WDR3600 esetén elvileg a machine értéke "TP-LINK TL-WDR3600/4300/4310".
Ami jobban használható, az a /var/sysinfo/model file-ban szereplő szöveg. Itt egy TL-WDR3600 esetén ez található: "TP-Link TL-WDR3600 v1". TP-Link esetén ezt a /lib/ar71xx.sh script tplink_board_detect függvénye tölti. Itt megtalálhatjátok az előforduló értékeket.
-
csocsoszán
őstag
Szervusz!
Köszönöm a választ! Reset - jelszó- a ruter jelszó beállítás? mert így csináltam újraindítottam és akkor kéri a felhasználó nevet és a jelszót a 9092-őn. De fogalmam sincs hogy mi? bármit ütök pl ftp a felhasználó név jelszónak a router belépési jelszavát adom meg! Nem jó. -
losslessonly
csendes tag
Szia!
0.4-ről frissítenék 0.6-ra (1043NDv2).
"Frissítés a beállítások megtartásával" - ha így frissítem (hogy ne vesszenek el a beállításaim) lehet bármi gond a frissítás után?Vagy csináljak egy mentést, majd frissítés és utána a mentés visszatöltése???
Vagy frissítsek az ebből elérhető mentéssel "backup-TpLink-2015-05-12_suste@0.6.tar.gz"??? Ez esetben a beállításaimat sajár mentésből rá kell töltenem vagy azok megmaradnak az ilyen frissítés után?
Szóval melyiket a háromból???
Köszönöm a választ előre is,
-
-
-
-
woodworm
veterán
-
-
Headless
őstag
És a hotplug.d-s indításra ötleted nincs? miért nem megy nálam? el se indul a script csináltam a legelejére a logger-t hogy legalább infót kapjak az indításról, de még sem indul el. Eközben az usb-s (block) hotplug ügye változatlanul működik... (automount) már az elsők közé vettem, de akkor se indul el.
-
Headless
őstag
Ez pedig a multi megoldás
Minden wifit kikapcsol a megadotton/megadottakon kívül kikapcsol. Bár nem raktam bele a ledes faszságokat de az feles. az indító részt tehát hogy gombnyomásra indul azt nem vizsgálatm de azt erről vettem.
#!/bin/sh
#wifi on/off by QSS button
SSID="Ne_probalkozz|guest"
if [ "$BUTTON" = "wps" ] && [ "$ACTION" = "pressed" ]; then
SW=`cat /etc/config/wireless |tr -d '\n' | sed "s/config wifi-/\n&/g" | egrep -vwi "wifi-device|$SSID|disabled"`
if [ "$SW" = "" ];then
#enable
cat /etc/config/wireless | sed -i "s/.*option disabled.*//" /etc/config/wireless
else
#disable
c2d=`echo "$SW" | sed "s/.*[a-z].*/&\toption disabled '1'/;s/\t/\n\t/g"`
c2e=`cat /etc/config/wireless |tr -d '\n' | sed "s/config wifi-/\n&/g" | egrep -wi "wifi-device|$SSID|disabled" | sed "s/\t/\n\t/g"`
echo "$c2e
$c2d">/etc/config/wireless
fi
wifi
fiSSID megadási lehetőség SSID="ssid1" ;SSID="ssid1|ssid2" nem kis és nagybetű érzékeny, viszont teljes ssid-t kell megadni nem elég a fele. Ezeket az ssid-ket nem fogja kapcsolgatni.Akárhány ssid megadható, viszont üresen nem hagyható akkor írjunk be olyat ami nem létezik.
suste megint belekavarodsz az iface számokba azzal a fránya uci configgal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Mesterséges intelligencia topik
- Béta iOS-t használók topikja
- E-roller topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 89% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest