- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
<Adamsky> #59772 üzenetére
Vargalex segítségével végül sikerült helyretenni a router-em, kétszer is. Tapasztalatom szerint elég könnyen meg tud "kotlani" a v1-esben a rendszer. Legutóbb egy sima factory reset-el sikerült mindezt előidéznem.
Szóval a lépések, hátha másnak is segít majd:
1. Telepíteni kell a PC-re valamilyen TFTP szervert. Én ezt (tftpd32 standard edition (installer)) használtam.
2. A TFTP szerver könyvtárába (én erre létrehoztam egy c:\fw_update mappát) wr1043nv1_tp_recovery.bin néven be kell másolni egy a gyártó oldaláról letöltött firmware-t.
3. A PC-n arra a hálókártyára, amire majd a router-t dugjuk, be kell állítani ezt az IP-t: 192.168.0.66
4. Ezt követően el kell indítani a TFTP szervert. Én itt annyit csináltam még, hogy a "current directory"-nál kiválasztottam azt a könyvtárat, amibe a recovery.bin-t tettem, a "server interfaces"-nél pedig azt az IP-t, ill. hálókártyát, amire a router-t dugtam.
5. A routeren benyomtam, és nyomva is tartottam a reset gombot, majd áram alá helyeztem.
6. 2-3 másodperc múlva el lehet engedni a reset gombot.Ha szerencsénk van, akkor a router "felkapja" (felvillan egy kis ablak tftp-ben, ill. a log-jában is látszódni fog) a "bin" fájlt, majd kis idő elteltével újra is indul. Lehet használni.
-
suste
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vicces képek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Magisk
- Milyen egeret válasszak?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest