- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Netfone
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Enter65
senior tag
válasz
siddis #65682 üzenetére
Igen. Viszont úgy néz ki, hogy a merevlemez amin tároltam a filmeket az adta meg magát.
Átmásoltam majd gép újra indít, és müxik.
Tehát ha valakinek hasonló problémája lenne akkor nézze meg a merevlemezt!Egy másik kérdés: Nagyon jó az írás ami alapján annak idején okosítottam a kicsikét, de azóta vannak újabb pakkok, és hát ha most kéne okosítani, gondban lennék. Lehetne frissíteni az írást, hogy aktuális legyen?
Sajnos hiába van magyarosítás hozzá nem mindig érthető egy most kezdőnek, hátha úgy könnyebb lenne beállítani, akár mondjuk egy DDNS, VPN, stb...
-
Enter65
senior tag
-
Enter65
senior tag
válasz
siddis #65678 üzenetére
Semmit nem csinált! csak áll ott a zöld pötty és ennyi.
Közben ezt találtam úgy 4 óra keresgélés után : mtd -r erase rootfs_data
Ezzel most úgy néz sikerült!
Igen a gépen a Serviio médiaszerver fút, és ezt szeretném elérni. Annyit már sikerült, látja a tv, de nem játsza le az adatokat, hálózati hibára hivatkozik -
Enter65
senior tag
-
horri
csendes tag
válasz
siddis #64652 üzenetére
Basic security kinyitva - nem engedi át
Basic security kinyitva , portok hozzáadva - nem engedi át
Basic security zárva , portok hozzáadva - nem engedi átBasic security a PPTP-re reagál a többire nem
Közben kipróbáltam net-en is router nélkül - működik
Kipróbáltam egy másik ugyanilyen routerrel azzal se megy....Rengeteget keresgéltem a neten, de nem találtam megoldást
-
-
nimfas
addikt
válasz
siddis #64546 üzenetére
Ha a routerre szeretnéd dugni az usb-s winyót, akkor felejtős... 12-13 MB/s nem mondható gyorsnak.
Egy 4eFt-os GoFlexNet ArchLinux-al megtoldva 60MB/s-et tud PC felé Samba-nÚgyhogy elég kemény kompromisszumot kell kötni főleg ha torrentezni is szeretne.
GoFlex-nek meg sem kottyan a 60/40 Mbit/s -
[P]laci
senior tag
válasz
siddis #63919 üzenetére
annyira nem életbevágó, ha nagyon fontos lesz a dolog, akkor megoldom másképp a dolgot (repeater, etc.), csak a kíváncsiság hajtott végülis.
anyum kibírja, ha a konyhában a vastagabb falak miatt nem fullon van a jelerősség...
(#63921) badabum: akkora baj az, hogy nem menti el? én például örülök neki.
-
-
-
dethroner
veterán
-
Doky1988
senior tag
válasz
siddis #63700 üzenetére
ipdnsen keresztül akartam az IpDomain funkciót
De ahhoz elvileg a domainen kell a névszervert átállítani, amit nem akarok, mivel webhosting van alatta
csak mondom, de nyilván ha A rekordot állítok csak rajta, akkor dyndnsként nem fog működni, így már világos közbe, szal tárgytalan
-
Joker850403
csendes tag
-
GrandS
senior tag
válasz
siddis #63600 üzenetére
A mostani természetesen a 1043, a szolgáltatói D-LinkGO-RT-N300.
-
derrik
őstag
válasz
siddis #63423 üzenetére
Szerintem nincs ... csak azt a két értéket változtattam meg amit megadtál digi net esetében. Bár nekem itt magyarul van a menü. Így csak remélni merem, hogy jó helyen módosítottam.
Egy galaxy note 4 egy huawei mediapad x2 is ugyan ezeket a sebességet méri. És még két okos konnektor van csatlakoztatva rá. De az csak nem felezi el a letöltési sebességet.
Valamint a MiniDlna lett bekapcsolva. Az igazat megvallva nem is tudom, hogy ezt az opciót hogyan és mire lehet használni de a mobilokon ismerős volt. -
derrik
őstag
válasz
siddis #63404 üzenetére
Szerintem van. A jelszó el is mentődik. Csak a beállítás nem.
Az lehet hogy, ez androidos Chrome szivat. Bár más cuccot is be tudtam állítani itt
Azt még nem tisztáztuk, hogy a meglévő LAN beállítást kell e módosítani az aktív mert zöld színű vagy létre kell hozni másikat? -
-
derrik
őstag
válasz
siddis #63400 üzenetére
Köszönöm ez már haladás.....gondolom a DigiNet felhasználó név és jelszó is itt kerül majd megadásra?
Akkor már csak a wifi név és jelszó beállítás kell majd.
...mivel minden Windows alapú cuccot ki irtottam otthonról így annyira be szeretném állítani, hogy otthon már csak csatlakozás legyen az elvégzendő feladat.
Esetleg Miskolcon tudna segíteni valaki? -
-
gvarga
csendes tag
válasz
siddis #63120 üzenetére
Nem. Én most utoljára feltettem ezt "suste-OpenWRT-BB-0.8.1-archer-c5-squashfs-factory.bin" és a mentéseket visszaállítottam, lehet akkor ezt is hozta.
Amúgy előtte azért megnéztem, de sajnos, akkor is ez volt a gond. Ezért gondolok, routerre.Amúgy mi ez a hiba egyáltalán?
-
-
suste
veterán
válasz
siddis #62994 üzenetére
Nem swap kell, hanem olyan adattar ami birja a sokszalas iras/olvasast!
Altalaban a pen nem jo erre, perste vannak jobb penek, ami kicsit jobban birja...
De persze lehet kompromisszumot kotni, csak tesztelgetni kell, hogy mit bir (mondjuk 60KB = 500kbit = 1/2 mbit-tol indulva).
Es persze a swap is segithet, de ugy nem pendrive-rol -
Norby86
őstag
válasz
siddis #62546 üzenetére
Köszönöm az infót!
Még nem szedtem le revert image-t. De jó hogy mondod, mert az kelleni fog akkor.
Ezt töltsem le? http://itcafe.hu/tema/tp-link_wr1043nd_router/hsz_61673-61673.html
Mert én az előző hozzászólásokban ezt a linket találtam. De ha más kell és nem ez, akkor kérhetnék tőled egy pontos linket? -
Doky1988
senior tag
válasz
siddis #62508 üzenetére
Végülis csalódni nem csalódtam a DD-WRT -ben is, újdonság rengeteg beállítási lehetőséggel, egyenlőre nincs bajom vele, de tényleg a WIFIje valamiért stabilabb picit, Gargoyle-om volt most ez előtt, annál olyan bajom volt néha, hogy videónézés nem volt folyamatos, néha megszakadt kicsit akár facebook, akár youtube.. De amúgy alapjába véve nem rossz szoftver a Gargoyle, tudásilag nemsokat tud, de azt stabilan.
-
-
CHIPman
nagyúr
válasz
siddis #62445 üzenetére
2.1. Tegnap még jó volt, csak kicsit belemókoltam, és azért kellett erase. Mit kéne beállítani? Vagy semmit, alapból mennie kéne?
Egyébként a wan port nem zavar, tőlem aztán a lanba is lehet dugva ha onnan tényleg megy, de ha abba dugom, akkor olyan, mintha kikapcsolna a NAT, és még a lucit se érem el. Ha ezt sikerülne megoldani, akkor nekem így is jó, de nem találom rá a megoldást. -
chipi89
tag
válasz
siddis #62091 üzenetére
Egy kicsit elgondolkodtam, és azon gondolkodtam, hogy egy php / bash kombinációt fogok felhasználni.
PHP ból erős vagyok, bash nyelvet meg még tanulom.
Erőforrásom van bőven.
Dual 1Ghz CPU, 1Gb Ram.
A szintaktikát nagyjából felállítottam fejbe.Az AWK miben különbözik a php nyelvtől?
-
Headless
őstag
válasz
siddis #62091 üzenetére
Azért szerintem Radius telepítése egy kissé ágyúval verébre módszer. 1 shell scriptel megoldható az egész, persze visszaellenőrzéssel, de az a legkevesebb. Nah meg valamennyire konyítani, kell a script íráshoz.
Az a tűzfal szabály, amit kimásolt ide nekünk, azzal lehet mit kezdeni. Csak ha jól emlékszem ott engedélyezés volt az iptablesben helyette tiltás kell.
Persze gondolkodni kell egy kicsit, mert mégse teljes egészében jó az a 4 óra tűzfal szabály, mert ha lelép és később szeretné folytatni, de ez is megoldható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asztalos klub
- Építő/felújító topik
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged