Hirdetés
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: Diktálni lehet rá, tölteni soha nem kell
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
válasz
meke11
üzenetére
Idom engedi, irok rola, minel jobban koznyelven, hogy aki kevesbe jaratos benne is megertse (azert egy alap tudas, forrasztasi gyakorlat mindenkepp ajanlott hozza!).
Addig is, ezt a leirast, amit mar sokan, sokszor belinkeltunk, atfutottad mar? Ez igazabol USB (PC oldal felol), to TTL (avagy, router oldali soros porton) valo kommunikacio, amit valamilyen szinten en is csinaltam, csak ugyebar, nekem nem volt Nokia kabelem es egy kicsit komplikaltabb volt emiatt (de a lenyeg mondhatni ugyanaz).
Intruder2k5 forumtars is mar csokorba gyujtott par linket korabban, ami segitsegedre lehet

-
suste
veterán
válasz
meke11
üzenetére
valami ilyesmi történt valakivel a 3600-as topicban is már, pedig az fw jó (nekem és másoknak is felment)
sajnos előfordul, hogy félremegy a frissítés
az a baj, hogy a failsafe-hez is kéne a sys led felvillanás legalább ..... ha jól értelmeztem
azért próbáld meg: failsafeezen kívül még 2 lehetőség van:
1: ha garis, akkor garanciában visszaviszed (gyári fw-t akartál frissíteni)
2: legrosszabb esetben szétszedve soros portról éleszthető: [link] -
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Próba
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy ruhás topik
- World of Warships
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Akkor mi sem tudtunk volna belépni Szóval nálad nem stimmel valami... Jelszó beállítás vagy valami...

vargalex