- iOS alkalmazások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Négy színben tetszeleg a Galaxy S25 FE
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
válasz
meke11 #59437 üzenetére
Idom engedi, irok rola, minel jobban koznyelven, hogy aki kevesbe jaratos benne is megertse (azert egy alap tudas, forrasztasi gyakorlat mindenkepp ajanlott hozza!).
Addig is, ezt a leirast, amit mar sokan, sokszor belinkeltunk, atfutottad mar? Ez igazabol USB (PC oldal felol), to TTL (avagy, router oldali soros porton) valo kommunikacio, amit valamilyen szinten en is csinaltam, csak ugyebar, nekem nem volt Nokia kabelem es egy kicsit komplikaltabb volt emiatt (de a lenyeg mondhatni ugyanaz).
Intruder2k5 forumtars is mar csokorba gyujtott par linket korabban, ami segitsegedre lehet
-
suste
veterán
válasz
meke11 #53731 üzenetére
valami ilyesmi történt valakivel a 3600-as topicban is már, pedig az fw jó (nekem és másoknak is felment)
sajnos előfordul, hogy félremegy a frissítés
az a baj, hogy a failsafe-hez is kéne a sys led felvillanás legalább ..... ha jól értelmeztem
azért próbáld meg: failsafeezen kívül még 2 lehetőség van:
1: ha garis, akkor garanciában visszaviszed (gyári fw-t akartál frissíteni)
2: legrosszabb esetben szétszedve soros portról éleszthető: [link] -
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Androidos fejegységek
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Autós topik
- iOS alkalmazások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3065, 100% Akksi
- MacSzerez.com - iPhone 12 Pro Max / 128GB / Asztro / Új gyári akku! / Garancia!
- MacSzerez.com - 2017 MacBook Pro 15" / i7 2.9GHz - 4 Mag / 16GB RAM / 512GB SSD / Radeon Pro 4GB
- MacSzerez.com - iPhone 13 Pro Max / 128GB / Asztro szürke / Garancia!
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest