- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
szucsinka
őstag
-
Novák Péter
csendes tag
Köszönöm a válaszokat.
@ Pr3s: Támogatja, ezt biztosan tudom, az is volt rajta, tökéletesen ment. Csak a PPoE kevert be, de nagyon. Sokat nem értek a linuxhoz (azért teljesen hülye sem vagyok hozzá), de ötletem nincs, miért volt ez.
Próbáltam frissiteni is, de semmi eredmény nem volt.@Intruder2k5: DHCP (?) volt az eddigi beállitás, abból próbáltam PPoE-t. De frissités után sem ment.
-
Szia!
Köszönöm a segítséged!
Az igazság az, hogy a Media Markt-ban cserélik ki, tehát nem nagyon van választási lehetőségem.
A másik, ma beszéltem az egyik barátommal aki hálózati szakértő és azt mondta, hogy hiába tud többet bizonyos szemszögből nézve az E4200, jobb lesz a térerőm a TP Link esetében. Nekem csak arra van szükségem, hogy legyen wi-fi a lakásban és az udvaron. Mást nem akarok.
Amit még megemlítenék, hogy a TP-Linkhez kértem 3 darab 5 decibeles antennát, amit le is cserélek azonnal. Gondolom még ez is rásegít a jobb vételre. -
-
gerokrisz
tag
Szia!
Én először rosszul akartam szétszedné és a fekete kis első lemezről letörtem a pöcköt, utána jöttem rá h a fehéret kell.
A legjobb módszer énszerintem amit itt írt valaki: szétpattintod kézzel hátul és elől kicsit megemelve így hátracsúszik a fekete kis keret amin az antenna is van. Nem sokat de picit hátra jön így egy kis lapos csavarhúzóval benyúlsz elől a nyíláson és onnan finoman megemeled a kis karmokat felülről. Én a kis csavarhúzót a tetejére teszem és picit elfordítom és egyből megugrik egy picit, ráhúzol és jó is.remélem valamennyire érthetően írtam le
#Intruder2k5:
Ha DD WRT ről megy, akkor már teszem is most fel
Csak ott SSH gondok szoktak lenni, mikor nem hagyja hogy csatlakozzak. -
Garsza
veterán
A legolcsób 3600 webshopban argep szerint 15700 plussz posta kb 1000 az 16700. A 3500 at 14000 huf körül veszem itt a környékemen egy ismerőstől ujjonan. Már ezt is nehéz szivell fizetem ki érte eredetileg 1043 akartam ami 11000 lett volna. Mért olyan fontos az a 1Gb lan sebesség kihasználom azt egyáltalán szerintetek?
5Mb netem van ami nem igen fog gyorsulni a környékünkön a közeljövőben. A 3D filmek streemeléséhez nem hiszem hogy 50Mb nél több kell. De javítsatok ki ha rosszul gondolom. -
vargalex
Topikgazda
Szia!
1. OK, majd összedobok valami értelmes felületet
2. OK
3. Mondjuk átnézhetnétek, elemezhetnétek az érintett forrásokat.
4. Akkor mondjuk úgy, hogy én sem támogatom. Mert ugye, ha a bootloader cseréjekor halna le, akkor ki lenne a hiba okozója? Illetve nem is lenne egyszerű módosítani. Pláne több típus esetén több bootloader-t. -
vargalex
Topikgazda
Szia!
1. Ezt melyik felületen gondoltad? Vagy valami egyszerűsített beállítás? Kicsit pontosítanád?
2. Lehet, hogy a transmission init scriptet megmókolom
3. Nem egyszerű. Idő kellene hozzá
4. Nem lesz. Nem támogatja az OpenWrt csapat a bootloader írását. Mert ugye akkor pedig jönnének az emberek, hogy fel akartam rakni a firmware-t, de brick-eltem. És most soros porton sem érem el (mert nincs bootloader). Illetve nyilván akkor a teljes flash tartalomnak írhatónak kellene lennie (vagy legalábbis feloldhatónak), ami több kárt okozna, mint hasznot.
5. Most is beállítható. Persze, lehet, hogy olyan mint az 1. pont, azaz nem értem teljesen. Esetleg leírhatod részletesebben. -
buca84
őstag
Kereső sávnál opciók -> részletes keresés -> szűrés felhasználó szerint -> beírod a felhasználót akire szűrni akarsz
-
vargalex
Topikgazda
Szia!
A LuCI sem terheli jobban a routert, mint bármelyik másik GUI (nyilván a JavaScript-el teletömött megoldások inkább a klienst terhelik, ahol valószínűleg nagyobb erőforrás áll rendelkezésre).
A MiniDLNA státusz sem erőforrás zabáló, pont olyan kérést küld a minidlna-nak, mint bármelyik másik DLNA kliens.A gyári firmware-ban ushare van, annak nincs adatbázisa, így a lekérdezés egyszerűbb. Az én buildemben is használható az a MiniDLNA helyet, csak ugye sok TV nem igazán szereti.
Nyilván az 1043ND nem túl erős vas, így kompromisszumokat kell kötni. Ugyanis a terhelés megugrása a LuCI-ban inkább akkor jellemző, ha minden egyszerre fut (transmission, minidlna, samba, ftp,stb.) esetleg egy kis real time grafikonnal megbolondítva. Ekkor ugye minden igazából lemez műveletre fog várni.
A gyári firmware-ban pedig nincs transmission (sok minden máson kívül), márpedig annak a legnagyobb az erőforrásigénye. Szóval korrekt összehasonlítás csak akkor végezhető, ha minimum a Transmissiont leállítod. Még pontosan, ha a minidlna helyett is az uShare-t futtatod. És persze esetlegesen a gyári firmware-ban nem található szolgáltatásokat is leállítod.
-
-
hálás köszönetem - perfektül működött, bridge módba került a "router-modem"
most a "régi" helyen ez fogad:
ésmég, hátha hasznos valakinek a T-kábel-es modemem statja:
Model: Cisco EPC3925
Vendor: Cisco
Hardware Revision: 1.0
Serial Number: 2600XXXXX
MAC Address: 10:5f:49:XX:XX:XX
Bootloader Revision: 2.3.0_R1
Current Software Revision: epc3925-E15-12-v302r125554-121019c-MYR
Firmware Name: epc3925-E15-12-v302r125554-121019c-MYR.bin
Firmware Build Time: Oct 19 13:56:32 2012
Cable Modem Status: Operational
Wireless Network: Disable (ez enabledben maradt, most bridge módban lőttem ki)viszont közben bevallom vonzani kezdett, hogy egyetlen eszközöm legyen - ez a mindenegybe szutyok
így most nehéz helyzetbe kerültem, kollegám megvenné a routerem, de igazából imádtam, hogy volt rajta USB-s tárhelyem, 18-20mbyte/s -el ment a wifire/-ről a másolás notebookon (ezzel a ciscoval csak 10-11mbyte/s va), + volt ez a topik, ahol rengeteg a hozzáértő és segítő ember, stb stb stb.
nem tudom mit csináljak.
amitől ordítani tudnék, hogy a ciscoban csak a dyndns.org állítható be, de az meg már nem ad ingyenes dns szolgáltatást, tehát a távmanagement igencsak nehézkes lesz/lenne
tulképpen most, hogy nincs tplink, ez az egy, ami ténylegesen és nagyon hiányzik...
-
wwenigma
Jómunkásember
Jaja..
GoFlexNet-ről már volt szó a topikban - kereső
- jó cucc csak rohadt drága és nem is nagyon lehet megcsípni olyan eladót aki olcsón megoldaná a postát.
UK-bol ez a legolcsóbb, free postával: [link] Igazabol csak addig latom ertelmét amig 1043ND routert hasznalok (ofc nincs nekem ilyen, de ha akarnék), ha sikerul valtanom 3600-asra akkor mar feleslegessé válhat. (a valtas 6e-ből meglenne)
-
nimfas
addikt
Hivatalos oldal: [link]
Paraméterek:
Architecture: ARMv5te
Processor: Marvell Kirkwood 1.2GHz
RAM: 128MB
NAND: 256MB
USB: 1
SATA: 2
Ethernet: GigabitArchlinux ide vágó oldala:
[link]Nálam FTP szerver, Samba szerver, torrent kliens fut rajta... de mindent tud amit egy linux.
Alap beállítások a leírások alapján megoldható.Én Ebay-ről vettem 69 USD-ért... érdemes beleszámolni a postát is, mert időnként több mint maga a cucc :-)
-
Igen, ez szerintem is jó lenne, annyi minden hasznos dolog van amit össze lehetne szedni egy ilyen helyre... Egy sima weboldal nem az igazi, mert azt egy embernek kellene szerkeszteni, ami hatalmas meló, és nehezen vállalható, de célszerű lenne egy olyan fórum, mint az enyém is, és ott rendezett formában ki lehetne tenni egy-egy tutorialt, amibe utólag is bele tud nyúlni mint a szerző, mint az admin, ha kell, ami ugye itt nem megoldható! És a PH ideiglenes lehalása esetén egy jó hely, ahol meg lehet találni egymást! Egy ilyen fórumot összerakni 1-2 óra, még az összes beállítást beleszámítva is! Na dehát, én csak felvetettem a gondolatát...
-
-
törölt tag
-
-
vargalex
Topikgazda
Szia!
Jó ötlet ez az összeírósdi, majd lesz miből szemezgetnem.
Van már 1043ND-m, egy félre flash-elt példányt (a tulaj nem akart bíbelődni vele, pedig felajánlottam a segítségemet is) sikerült nagyon olcsón beszereznem.
Néhány topictárs korábbi kérésére az 1.1.7 firmware megjelenésével felkerült a firmware letöltő oldalra egy Donate gomb is.3 hozzájárulás már érkezett, ezúton is köszönet érte!
-
doberman
senior tag
tényleg hiánycikk... azt mondták nekem az ismerős boltban, hogy nem készültek fel a nagykerek ilyen szintű érdeklődésre, és kevés érkezett be az országba. (ez nekünk felhasználóknak jó, mert most meg mindenki ezt rendeli be és és elméletileg túlkínálat lesz néhány héten belül - hátha lejjebb megy az ára...)
-
Jamboo529
senior tag
Nekem már fájlba menti a logot, amit utána szét is szedek több doksira, aszerint, hogy mire vonatkozik.
Így az mnt/logs mappámban van
dns.log
kernel.log
rendszer.log
wifi.log
transmission.log
webcam.logApropó most ezzel írja folyamatosan tele a logomat:
Jan 10 20:55:48 miniupnpd[1700]: send(res_buf): Broken pipe
Ez mi?????
Szerk.:
A miniupnpd újraindítása megoldotta a gondot.
Nem tudom mi volt, de folyamatosan írta a logot. -
Zavo
tag
Én a 8081-es porton elérhető Vargalex-féle formázóval formáztam a vinyót ext4-re, és semmiképpen sem akarom újra formázni. A külső vinyó formázása nem igazán tudom hogy jön ide, igazából ezt a pyload-ot jó lenne a routerre telepíteni,nem a vinyóra....
A másik kérdésem, hogy a pyload.org-on van egy frissebb ipk csomag, de itt meg opkg van, ami csak egy betűvel tér el, de néha az is sokat jelent. Fel lehet-e tenni ezt, ha igen, hogyan? Ez szintén kb 1,1MB. -
yodee_
őstag
jelenleg 4 opció van mint írtam. Memtest,minixp,minilinux és egy win98dos ghost és gdisk exe-kkel. szeretnék egy live ubuntut, mint ami pl cdről van usbről használható, és igény esetén telepíthető, egy gparted live-ot szeretnék egyenlőre.
ezek szépen működnek is, de amint egy gépet indítok a routerről a rendszer naplóban hibákat is jelez:
Dec 30 13:53:07 TL-WDR4300 daemon.err dnsmasq-tftp[2712]: file /mnt/net_drv/lanboot/pxelinux.cfg/db95694d-f3ad-11e0-83a7-dc0ea12fa6a7 not found
Dec 30 13:53:07 TL-WDR4300 daemon.err dnsmasq-tftp[2712]: file /mnt/net_drv/lanboot/pxelinux.cfg/01-dc-0e-a1-2f-a6-a7 not found
Dec 30 13:53:07 TL-WDR4300 daemon.err dnsmasq-tftp[2712]: file /mnt/net_drv/lanboot/pxelinux.cfg/C0A801E7 not found
Dec 30 13:53:07 TL-WDR4300 daemon.err dnsmasq-tftp[2712]: file /mnt/net_drv/lanboot/pxelinux.cfg/C0A801E not found
Dec 30 13:53:07 TL-WDR4300 daemon.err dnsmasq-tftp[2712]: file /mnt/net_drv/lanboot/pxelinux.cfg/C0A801 not found
Dec 30 13:53:07 TL-WDR4300 daemon.err dnsmasq-tftp[2712]: file /mnt/net_drv/lanboot/pxelinux.cfg/C0A80 not found
Dec 30 13:53:07 TL-WDR4300 daemon.err dnsmasq-tftp[2712]: file /mnt/net_drv/lanboot/pxelinux.cfg/C0A8 not found
Dec 30 13:53:07 TL-WDR4300 daemon.err dnsmasq-tftp[2712]: file /mnt/net_drv/lanboot/pxelinux.cfg/C0A not found
Dec 30 13:53:07 TL-WDR4300 daemon.err dnsmasq-tftp[2712]: file /mnt/net_drv/lanboot/pxelinux.cfg/C0 not found
Dec 30 13:53:07 TL-WDR4300 daemon.err dnsmasq-tftp[2712]: file /mnt/net_drv/lanboot/pxelinux.cfg/C not found
Dec 30 13:53:07 TL-WDR4300 daemon.info dnsmasq-tftp[2712]: sent /mnt/net_drv/lanboot/pxelinux.cfg/default to 192.168.1.231
Dec 30 13:53:07 TL-WDR4300 daemon.info dnsmasq-tftp[2712]: sent /mnt/net_drv/lanboot/boot.txt to 192.168.1.231
Dec 30 13:53:09 TL-WDR4300 daemon.info dnsmasq-tftp[2712]: sent /mnt/net_drv/lanboot/memdisk to 192.168.1.231
Dec 30 13:53:10 TL-WDR4300 daemon.info dnsmasq-tftp[2712]: sent /mnt/net_drv/lanboot//gdisk/gdisk.img to 192.168.1.231ettől függetlenül lefut és működik is a kiválasztot funkció, csak nem tudom mi ez a hiba
-
zolee1967
tag
Sziasztok!
bocsánat a hosszú beillesztésért, de nem tudtam máshogy megmutatni a rendszer napló tartalmát.
A hiba továbbra is fenn áll. A router folyamatosan szórja az internet kapcsolatot. A kapcsolat maga stabil, de az internet kiosztás hol működik hol nem.
Az a furcsa, hogy a windows aszt mutatja, hogy van internet elérés, de még sem működik normálisan. Ez a jelenség ugyanúgy meg van kábelen és wifin is.a napló részletet itt láthatjátok: http://mobilarena.hu/tema/tp-link_wr1043nd_router/hsz_35521-35521.html
Valaki ki tud segíteni?7
Z
-
bullboy
tag
Te, maga a forrasztás nem lett a legszebb, de működik. 3 tűt forrasztottam be, nem kell neki a 3.3V, ezt valahol, talán tothszabi oldalán olvastam, meg lehet open-wrt-ék is leírják.
A forrasztás azzal szivatott meg, hogy volt kevés cin a furatokban, én meg még nyomtam bele, naná, hogy nehéz volt rendesen beforrasztani. Inkább ki kellett volna szívni belőle, tűskéket betenni, s aztán cinezni. Csak nem akartam szétolvasztani a nyákot. Ha sikeres a forrasztás, azt ne feledd, hogy az RX pinre a TX csati megy, a TX pinre pedig az RX, Puttyban port sebességet belőni 115200 baud-ra, meg magát a portot. Nemtom számít e, de én az usb-s kütyü portját adtam meg, és router áram alá helyezés után a root login fogadott puttyban. Azért egy ilyen cuccal megnyugtatóbb abajgatni a routert na.
Amit vettem, az a 344XX táján be lett linkelve, meg a driver lelőhelye is. Fotót vagy ide vagy priviben küldök, ahogy össze van dugva sorosan a notival. Ma próbálom megejteni, de a hétvégén mindenképpen.Update: ittvan.
-
megema
őstag
A sima OpenWrt-vel semmi bajom sem volt, nem tudom honnan vetted... Csak azt akartam megtudni, hogy van-e valami hasonló OpenWrt alapú, mint vargalexé, amit tudtok ajánlani. A Gargoyle csak nem volt szimpatikus, de bajom azzal sem volt. A gyárival volt egy kisebb gondom, néha eldobálta a WiFi-t gyenge jel esetén. Ez a vargalex 1.1.5 viszont egy bughalmaz nálam. Gondoltam kipróbálom, de kár volt.
SteveBeard: Hogy lenne már router hiba? A saját magam által beconfigolt szűz OpenWrt fél évig hiba nélkül ment. Aztán felraktam ezt, és tessék. Egy Transmission nehogy már sok legyen neki...
-
SteveBeard
senior tag
Szerintem meg nem a firmware-rel van baj.
Igaz, én most váltottam eszközt, de túl nagyok voltak az igényeim és a 1043 már nem bírta.
A 32MB memória volt nagyon kevés. De egészen addig, míg a mysqld-t nem telepítettem csak olyan hibát tapasztaltam, ami "user error"-ra vezethető vissza.
Most a 3600-on ugyanúgy 1.1.5 vargalex firmware van fent.
Csatlakoztattam hozzá egy HDD-t, két pendrive-t, egy nyomtatót, egy 1wire adaptert és egy DVB-t vevőt.
Ezek voltak a 1043-on is, csak most tudok mindent egyszerre használni.
DLNA, Transmission, Tv nézés egy időben, mellette a mysql adatbázisba folyamatosan kerülnek a hőmérséklet adatok.... és még sorolhatnám.
És ez mindenféle "kernel error" nélkül.
Szerintem, ha sok ilyen van, ott valamelyik csatlakoztatott eszköz a rossz, esetleg a router is lehet hibás darab. Vagy rossz beállítás.
Én csak köszönettel tartozom Alexnak a remek firmware-ért.
Lassan sikerül mindent úgy beállítanom, ahogy szerettem volna. Van még mit tanulnom, de már alakul. -
bullboy
tag
Drágaaa! 1.77$-ért vettem, kanócot is adtak hozzá:ezt ni,
Drivert pedig innen: http://www.prolific.com.tw/US/CustomerLogin.aspx Login: GUEST, pass: GUEST. Telepítés majd restart után (cucc az USB-be dugva) szépen bejelentkezett mint új eszköz.
Üdv!
U.I.: 2 nap híján 1 hó alatt ért ide. -
Szíve-joga, mindenki azt tesz a routerére, amit akar! Még az is lehet, hogy szándékos volt, mert más tervei voltak, amire a vargalex build nem praktikus (pl. nem igazán tudsz semmit telepíteni a flash-be), csak éppen nem jött össze! De amúgy meg az övé, próbálgathat rajta amit csak akar, segítséget kérni is szabadon lehet, ezért még nem kell lehurrogni senkit...
-
libus
őstag
Még nem reseteltem a routert, mert megtaláltam mc-ben hová mentett a tm és töröltem.
Utána már elmentette a LuCi-ban a beállításokat.
Meg most már 40kb-nál több hely is van.
A Transmission Remote GUI is 26,25 Gb szabad helyt mutat. Akkor már jó lehet a mentési útvonal, ugye?
[link1]
[link2]
Így már elég a memória? Vagy még mindig inkább a resetet ajánljátok?
Egy dolog még nem jó. Total Commanderbe hiába klikkelek a hálózatra, nem látom a routert.
Mi lehet a baj még? -
-
-
libus
őstag
Szerintem jó helyre tölt, de nézd meg:
[link1]
[link2]
[link3]Amúgy, egy 32Gb-os Pendrive van rádugva, és a csatolási pontnál nem tudom a szerkesztésbe sem átállítani a nagyobb particióra, mert nem fogadja el. Hiába nyomok a Mentés és alkalmazásra, vissza kikerül a pipa az engedélyezés elől, s újra beáll arra, amit a képen is látsz.
-
zsül555
csendes tag
Szia!
kipróbáltam chmod -R 777 done, minden fullos
.../done/
drwxrwxrwx 2 samba users 4096 Nov 2 13:11 ...mappa 1080p...az az érdekes hogy lefut az ellenőrzés, mintha tudná hogy ott van, de utána mégis újra kezdi, és ha eltávolítom az adatokkal együtt, akkor simán letörli az én odahúzott mappámat is (mert elkezdte felülírni az adatok alapján)
máshol kell keresnem, ez nem a router hanem csak a transm problémája na + az enyém...
köszönöm
-
Winne
nagyúr
-
cimp
senior tag
Azért kérdeztem rá mert ugyan az a verza 1.1.5. A vas nagyon fasza. Nekem eddig se volt wifi dobálás, igazándiból wifi-t csak a mobilról, tabletről használok. amit lehet bekábeleztem. Most spec 19 torrent fut. Ebből egy van letöltésben a többi felfelé. Eddig nem bántam meg.
-
Begi
senior tag
Igen a cross az a keresztbe kötött kábelt jelenti. Két gépet azzal érdemes összekötni. Neked a patch változat kell. Bár manapság az ethernet phy-k ( fizikai illesztők ) meg tudják változtatni a jelvezetékek sorrendjét, igy cross kábel is használható patchként. De nem ajánlott
Gargoyle-t nem ismerem én sem, csak már olvastam itt róla 1-2 hozzászólásban. Vargalexét pedig jól leirta Pr3s
.
-
CoolBoy323
nagyúr
ezeket sem tudom mire valók
de akkor hogy oldjam meg a másolást PC és HDD között?
meg formáztam, és akkor a FW-t ugye rárakja... na és kihúztam a HDDt és ajajj lett
de kihúztam a 230ból, és jó lett a router
/nagyon új még nekem ez a terep
/
@Intruder2k5: pl?
vmi bevált, jól működő?
@Sebiferi: nem tudom, nincs ilyen állítási opció!
-
törölt tag
A youtube dolgot csak peldanak hoztam fel, mas cuccok is akadoznak kozben. Az emlitett programot kihagynam. Nem szeretnek emiatt a kliensekre feltenni semmit. Illetve nem neztem meg h a program milyen rendszerekre elerheto, de van a halon win, linux, osx, android, ios vegyesen. Probalom routeren belul megoldani a dolgot.
-
-
devil2k
tag
Bocs, ha a tyúkszemedre tapostam
, de nem volt szándékos.
(mert ugye rám gondoltál hirtelen felindulásodban?)
Tudom, hogy a sokadjára ismételt kérdések idegesítőek tudnak lenni, de:
-elolvastam a blogbejegyzést is
-ezzel kezdtem [link]
-fel tudom csatolni a megosztott mappámat otthon is és a munkahelyemen is.
-elkészítettem a feltöltendő anyagot és a hozzávaló linket.
ennek ellenére, ha hozzá akarom adni, mindig azt írja, hogy nem tud csatlakozni a meghajtóhoz. -
Hasonló okok miatt én már élesztettem úgy 1043-ast, hogy rászorítottuk a kábeleket a panelra kollégám segítségével...Pontosabban nem a kábeleket, mert volt a végén egy tüskesor (amit be szokás forrasztani), de ez már részletkérdés! A tulaj itt sem szerette volna ha beleforrasszuk a dolgot, szóval ez nem kizáró ok!
-
Redpho
csendes tag
Köszi!
Próbáltam nézni banchmark-ot is a MHz értéken túl, linkelve itt is, hátha mást is érdekel: OpenWRT bancmark
A SoC teljesítménye valóban alkalmazés függő. 13 értékből 9 esetben a 4300 ér el magasabb értéket, 4 esetben a DIR-825, a BogoMIPS-et figyelmen kívül hagyva.Találtam részletesebb SoC infót:
OpenWRT Table of Hardware és Atheros SoCs and Chipsets
Érdekes, itt a 9344-re 600 MHz-et ír, gondolom a 4300-asban lejebb vették az órajelet.Összeszedve a kapott és gyűjtött infók alapján az előnyök, ha más is döntés elé kerül (4300 vs DIR-825):
-A dupla méretű RAM egyértelmű érv a 4300 mellett
-a 4300-as ára kedvezőbb még mindig, ez is lehet lényeges szempont! Árban a 1043 NDmég mindig verhetetlen..
-Az 5 év gari is erős szempont a 2 évhez képest, remélem sosem lesz féltégla.
-Az azonos flash méret ellenére nagyobb kihasználható flash terület: nagyobb custom FW lehetséges (8MB vs 6MB)
-2 USB, bár utána már itt is ugyanúgy kell USB HUBKözben megtaláltam: DIR-825-nél is készült Vargalex Build, csak kisebb a mérete a (beépÍtett recovery mód miatt) kevesebb rendelkezésre álló flash területnek köszönhetően: max 6 MB vs 8 MB.
Sztem hatalmas segítség Vargalex Build-je kezdőknek.
Láttam az OpenWRT site-on, hogy rev A1 kerülendő! Wikidev szerint létezik egy rev C1 a 4300-assal megegyező AR9344-es SoC.Végül a TP-LINK TL-WDR4300-ra esett a választás, megrendeltem, este érte is megyek..
Először próbálgatom gyári állapotban, majd Vargalex Build-el kezdek biztosan, úgy láttam Build 1.1.3 (2012.07.09) a legfrissebb. Elképzelhető, hogy lesz kérdésem..
Köszönöm mindenkinek az infókat és segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Trollok komolyan
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPad topik
- Léghűtés topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- REpont és hulladékgazdálkodás
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged