- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
Topikgazda
válasz
k_miso #70789 üzenetére
Ezt írtam eddig is: "Ha az elsődleges router szolgáltat DHCP-t, akkor semmi szükség a manuális beállításra.".
-
vargalex
Topikgazda
válasz
k_miso #70785 üzenetére
Légyszi linkeld már a kérdéses részt, vagy időpontot adj meg, mert egész biztos, hogy nincs statikus IP-n. Ha erre a részre gondolsz, akkor itt az látszik, hogy a 192.168.2.143-as IP-t kapta az első routeren futó DHCP szervertől... De mondjuk ez nem egy pillanatra látszik...
Egyébként 1 percnél már van net magán a routeren és a vezetéken rá kapcsolódó eszközökön.
Szóval, ha nálad nem megy DHCP-n, akkor ott valami kimaradt. Esetleg az újabb verzió default-ban nem DHCP protokollal hozza létre defaultban az interface-t (bár, ezt kétlem). -
suste
veterán
válasz
k_miso #70780 üzenetére
Repeater beállítás:
Maga a repeater beállítás olyan egyszerű, ahogy a videóban is van.
És itt (még) szó sincs extra tűzfalszabályokról!
Szóval ha Te hibás szabályt hoztál létre, ami miatt meghülyűlt a rendszer, az más témaEddig csak olyannal találkoztam, aki ott bukott el ennél a lucis beállításnál, hogy ua volt mindkét router LAN címe. Ezt a problémát a videó hozzászólásánál vargalex is jelezte....
Egyébként ez a felállás (dupla NAT, másik tartomány) megfelelő neked?
Mert innen már csak egy lépés a "relayd"-főleg, hogy az alapproblémák is kiderültek
-
woodworm
veterán
válasz
k_miso #70288 üzenetére
Ha openwrt-re gondolsz, nem tudok róla. Padavan viszont elérhető rá, de neked kell elkészíteni. Nem kell megijedni, sokan elvégezték már nulla előismeret hiányában is. A téma több okból is OFF itt, gyere át a Padavan firmware topikba, ott tudunk, tudnak segíteni, hogy merre indulj el.
-
btz
addikt
válasz
k_miso #64668 üzenetére
Forbidden Rejected request from RFC1918 IP to public server address Openwrt Luci probléma.
Sajnos ez az első oldal amit kidob a Google az RFC1918 problémára, de a megoldás nincs benne.
ezért ide is leírom:
Probléma oka: /etc/config/uhttp fájlban option rfc1918_filter '1' érték található. Ezt option rfc1918_filter '0'-ra kell állítani.
Ez a megoldás. Nem csak a 1043-asnál de a többi fajtánál is előfordulhat. -
vargalex
Topikgazda
válasz
k_miso #69533 üzenetére
Hálózat->Interfészek->Lan oldalon a DHCP kiszolgáló résznél a Haladó beállítások fülön vedd ki a Dinamikus DHCP-től a pipát. Ekkor csak a statikus bérlettel rendelkező kliensek kapnak IP-t (mögötte olvashatod is magyarázatként: "Az ügyfelek számára kiosztott DHCP címek dinamikus lefoglalása. Letiltása esetén csak a statikus DHCP bérlettel rendelkező kliensek lesznek kiszolgálva.")
-
vargalex
Topikgazda
válasz
k_miso #69530 üzenetére
Ha net elérést nem akarsz neki adni, akkor tűzfal (beállítás LuCI-ban).
Ha nem csak a WAN-t akarod tiltani, akkor:
1. Csak statikus DHCP kiosztást használsz, persze így is szűrni kellene valahogy a MAC címet, ha a kliensen állítottak be IP-t.
2. Az AP-kon konfigurálsz -
krealon
veterán
válasz
k_miso #69462 üzenetére
"Egyébként ez a beállítás évekig működött, de valamit, valamikor elállíthattam. Most keresem a hibát."
Kulso eleresi problema eseten a legelso dolog, amit tesztelni kell, hogy van-e a router-ednek publikus IPv4 cime.
-
-
suste
veterán
válasz
k_miso #65014 üzenetére
pedig CC alatt is a "luci-i18n-base-hu" csomag kell, ami bent is van a repoban
és pesze utána jöhetnek a + modulok, amiket használsz
régebben, még BB alatt nem voltak külön véve a modulok, ezért egyben felment az egész nyelvi támogatás, viszont ez elég helypazarló volt... -
woodworm
veterán
válasz
k_miso #65012 üzenetére
A luci-i18n-hungarian csomag nálam utoljára vargalex buildjénél volt. Az újabbaknál más az elnevezés. A luci-i18n-ahcp-hu pedig egy alkalmazás luci-s beállítófelületének a fordítása, így nincs is szükség rá, hacsak nem használod (The Ad-Hoc Configuration Protocol daemon).
Írjál légy szíves pontos hardver és build számot! -
suste
veterán
válasz
k_miso #64850 üzenetére
akkor meg pontr a teljes leírás kell neked (az 5-ös pontot kivéve persze)
a LAN-on csücsülő AP-k olyanok mint egy switch-ek, ott is fel kell venni egy küllön GUEST zónát/interfészt/wifit, kiengedni a LAN-on, DHCP+DNS szabály (eddig ua mint a routeres GUEST csak WAN helyett LAN)
ami ilyenkor plusz:
-a LAN-on bekapcsolni a NAT-olást (masq + mtu_fix -ezek ugye router esetén a WAN-on alapból be vannak kapcsolva)
-kell egy tiltó szabály a LAN irányába, hogy a belső hálót ne érjék el a GUEST felöl (routernél ugye eleve a WAN felé irányítjuk, ezért ott nem kell külön tiltás)azt nem tudom, hogy a különböző AP-k GUEST wifijei között megy-e a majd a roaming akadásmentesen, lehet hogy csak jelvesztéses szakadás után fognak átváltani az eszközök.....ki kell próbálni, és esetleg játszani a lazy wds-sel
-
suste
veterán
válasz
k_miso #64848 üzenetére
nincsen semmi bonyolult benne
azt nem írtam, de azt hittem egyértelmű, hogy az 1-es pont sem kell, mert az a switch-esítésről szólt
a 2-4-ig meg pont az amit vargalex is írt, csak részletesebben leírva
szóval nem értem, hogy mit nem értesz
1: van az alap rendszer: WAN interfész 1db ethernettel WAN zónában + LAN interfész 4db ethernettel és 1db wifivel LAN zónában
2: ezek mellé létrehozol egy GUEST interfészt 1db wifivel a GUEST zónában
3: a GUEST zónát kiengeded a WAN zónába, + DHCP és DNS szabályok -
suste
veterán
válasz
k_miso #64845 üzenetére
keresővel...
annyi hogy itt switch üzemmódról van szó, de a logika ua, csak a 5. pont már nem kell
és az említett 2 szabályt kell még megkeresni.... -
-
suste
veterán
válasz
k_miso #55820 üzenetére
-vargalex fw: luci/szolg./minidlna/megosztott könyvtáraknál mi van?
itt szokott duplázódni a "/mnt"
ha ott jó a beállítás, akkor kell egy rescan (minidlna stop + adatbázis letöröl + minidlna start)-suste fw: az r39161-gyel nekem is voltak wifi gondok
frissítsd a végleges BB-s verzióra
ntfs-3g-vel mi a baj? -
Headless
őstag
válasz
k_miso #55818 üzenetére
Valószínűleg az adatbázisal van gond újra vizsgálás kell.
itt leírtam mi a teendő részletesen
Röviden, jelenlegi adatbázis törlése, minidlna újra indítása.ntfs-3g-t megtudod oldani vargalexen belül is. ha jól láttam 1.1.7-es vargalexben alapból telepítve vannak a szükséges csomagok
-
doberman
senior tag
válasz
k_miso #48672 üzenetére
https://
forrás: Vargalex blog
-
suste
veterán
válasz
k_miso #48467 üzenetére
a WDS-es kérdésre lemaradt a válasz: [link]
itt elolvasthatod a különbségeket
a "WDS+AP" és a "kliens+AP+relayd" végeredménye ugyan az, csak kicsit más a megvalósítás,
a WDS esetén a fő router tényleges MAC címével látja a túloldali AP-ra csatlakozott eszközöket, a leírás alapján
viszont ez nálam a "kliens+AP+relayd " esetén is így van, tehát a főrouter DHCP táblájában látszik a túloldali AP-re csatlakozott valós MAC címe (még jó, mert ez alapján ad neki IP-t), csak a wifi részen lévő csatlakozott klienseknél jelenik meg a túloldali AP MAC címével
lehet, hogy csak ennyi a különbség (?)ntfs fw: jelen pillanatban nem tudok ajánlani, csak a saját építést (openwrt buildroot-ot keresd az openwrt oldalánvagy itt, már leírtuk párszor, nagyon le van egyszerűsítve, WIN mellé felteszel egy Ubuntut és pár óra alatt össze lehet hozni...)
-
suste
veterán
válasz
k_miso #48467 üzenetére
én nemrégiben a 710-es tplinkkel ismerkedtem meg közelebbről (blogomban olvashatsz róla)
így nem igazán lepődtem meg, mert az is hasonló méret, és még többet is tud (még a csomagolás is hasonló)
olyan ez, mint régen a Music Center-ek, hogy a fejlődés során a nagy doboz megmaradt a kazetta+CD hely meg a csatlakozók miatt, de belül volt egy pici nyák, aztán kész
a mai átlag routereknek is a legnagyobb részét a csatlakozók foglalják el, meg a dizájnos ház
az átlagos "agy" az már nagyon kicsi helyen elfér
gondolj bele, hogy egy középkategóriás androidos mobilból milyen bika routert lehetne építeni (800Mhz/512MB/4GB), aztán mekkora az egész.... -
suste
veterán
válasz
k_miso #48462 üzenetére
Az együttműködési hajlammal kapcsolatos hiedelmeket nem sikerült tetten érnem (a nagyobb tudású legyen a fogadó, meg hogy a különböző procik nem működnek együtt)
Én annak idején csak jeleztem, hogy a különböző gyártói chipek nem működnek mindíg együtt, de nem néztem meg, hogy a tieidben mik vannak (azért sem mert nem tudtam pontosan milyenek a tieid).
De ezek szerint te sem nézted meg, mert most én ránéztem, és mind a 3 eszközöd atheros chip-es, így nem igazán tudtad tesztelni, hogy megy-e különbözővel.
Szóval igen, ha atheros chip van mindegyikben, akkor működik a WDS, igaz csak az atheros féle WDS, amit leírtál.
-
suste
veterán
válasz
k_miso #48398 üzenetére
a képek alapján egyértelmű, hogy így felesleges a relayd (STABRIDGE)
hiszen minden a LAN-on, van és tűzfal sincsen, így nincsen mit hidalni, és + hid nélkül is ment nálad a netde azért ha már feltetted, akkor először próbáljuk meg ezt:
-a WWAN-tűzfal képen tedd át a pöttyöt a WAN-hoz
-töröld a STABRIDGE általános fülön a helyi IPV4 címet
-a STABRIDGE tűzfal fülön tedd át a pöttyöt "nincs megadva" sorba, és ne írj be semmit az üres helyre
-a 2. wifinél (AP) írd át az SSID-t (pl: kurti-net2)egyesével csináld a lépéseket, és nézzed hogy közben működik-e ahogy szeretnéd (lehet hogy valamelyik lépés nem is fog kelleni)
-
suste
veterán
válasz
k_miso #48379 üzenetére
ponterre utaltam már, hogy te egy AP-vel próbálkozol, én meg routerben gondolkodtam
ha egy híd az egész, akkor máshogy kell gondolkodni
mert pl a tplink routereken pont az nem megy alapból, hogy az összes interfészt hídba tedd, hanem ehhez kell a relayd
akkor most neked:
-WWAN interfész DHCP protokollal kapcsolódik az 1. routerhez, és fizikai részen a LAN interfészhez van csatolva?
-a plusz wifi STATIC protokollal AP-ként szintén a LAN-on van, és nincsen tiltva a DHCP osztás?
-és így van net?látatlanban nagyon nehéz neked segíteni
fel kéne tenned valahova a luci oldalait amiket állítgatsz:
-hálózat/wwan interfész fülei (általnos, fizikai, tűzfal)
-hálózat/lan interfész fülei (általnos, fizikai, tűzfal)
-hálózat/tűzfal általános fül -
Pr3s
aktív tag
válasz
k_miso #48369 üzenetére
ezt még próbáld meg amit suste kolléga ajánlott:
"1: vagy visszakapcsolod a DHCP-t a WWAN -on (jó a STATIC is, csak rendesen be kell állítani az átjárót és a DNS-t is! -én inkább a DHCP-t ajánlanám),
és a pluszba létrehozott wifi a LAN-on legyen, ami pedig STATIC legyen DHCP szórással (ne tedd be a pipát a kikapcsoláshoz), másik alhálóval
így nem kell extra híd, mert NAT-ol
ilyen beállításoknál DHCP-vel kapcsolódik a főrouterhez a WWAN interfészen, és a LAN interfész pedig a saját alhálójával oszt IP-t és netet a repeaterre kapcsolt gépeknek"
hátha ezzel előbbre vagy, a DNS már megvan, mert kimenni ki tudsz, a fő router és repeater közti átjáráshoz mi lenne ha egy alhálóban lennének? -
suste
veterán
válasz
k_miso #48363 üzenetére
most pont a 2 általam felvázolt lehetőség között vagy, így ezért nincsen net
1: vagy visszakapcsolod a DHCP-t a WWAN -on (jó a STATIC is, csak rendesen be kell állítani az átjárót és a DNS-t is! -én inkább a DHCP-t ajánlanám),
és a pluszba létrehozott wifi a LAN-on legyen, ami pedig STATIC legyen DHCP szórással (ne tedd be a pipát a kikapcsoláshoz), másik alhálóval
így nem kell extra híd, mert NAT-ol
ilyen beállításoknál DHCP-vel kapcsolódik a főrouterhez a WWAN interfészen, és a LAN interfész pedig a saját alhálójával oszt IP-t és netet a repeaterre kapcsolt gépeknek2: felteszed a relayd csomagokat, és beállítod a STABRIDGE-t, ahol összekötöt a WAN-t és a LAN-t
miután leírtam ezeket, most ugrott be, hogy mintha te nem is routerrel próbálkoznál, hanem sima AP eszközzel
viszont az én nem vágom, hogy az AP-k tudnak-e NAT-olni, mert hogy az 1. felállásban ugye NAT-olás van
de az is lehet, hogy a NAT az csak szotfveres dolog, amit az openwrt tud, bármire is teszed.....
én még sosem használtam sima AP-t, mivel olcsóbb vagy ugyan annyiba kerül egy router -
suste
veterán
válasz
k_miso #48354 üzenetére
WDS-nél van szerver (AP), és van WDS kliens.
Az AP az a fő router.Ha ezen is openwrt van, akkor WDS AP-nek kell állítani.
A másik eszköz ami továbbszórja a wifit, az lesz a kliens, mivel ez kapcsolódik a fő routerhez.
Openwrt alatt azt a wifit amin továbbszórod a jelet, azt külön létre kell hoznod awifi részen a hozzáadás gombbal.
A buktató ott van,hogy a WDS csak azonos wifi chip esetén megy rendesen, tehát pl atheros-osnak kell lennie mindegyik eszköznek (AP/kliens).Én is kinlódtam régebben a WDS-sel, végül inkább hagytam a fenébe, és sima repeaterként üzemeltem be a wifit továbszóró eszközeimet:
Hanem szükséges hogy egy hálózaton legyen a továbbszórt wifi (pl a főrouter=192.168.1.1, repeaterre csatlakozott eszközök=192.168.2.xxx):
1: wifi részen keresés gomb, csatlakozol a főrouterhez DHCP-vel (WWAN interfész lesz, ami a WAN-hoz van csatolva)
2: wifi részen hozzáadás gomb, beállitod sima STATIC AP-ként, másik SSID, és bármilyen titkosítás (akár lehet ua mint a főrouteré), ez LAN-hoz van csatolva, és átállítod másik IP-re a LAN interfészt (pl ha a router 192.168.1.1, akkor a repeater LAN 192.168.2.1)Ha szükséges hogy egy hálózaton legyen a továbbszórt wifi (pl a főrouter=192.168.1.1, repeaterre csatlakozott eszközök=192.168.1.xxx):
0: telepíted a "relayd" csomagot és a hozzávaló luci felületet a repo-ból
1: UA mint az elöbbi 1es pont
2: UA mint az elöbbi 2-es pont, csak a LAN interfészen letiltod a DHCP-t
3: hálózat/interfésznél felveszel egy új interfészt "STABRIDGE" néven, és beállítod "átjátszó híd" protokollnak, és a LAN és a WWAN-hoz is teszel pipát, hogy ezeket kösse összeAsszem ennyi
-
suste
veterán
válasz
k_miso #48349 üzenetére
ha egyszer már sikerül felpakolni a megfelelő szoftvereket a linux PC-re, akkor onnantól grafikus felületen már nagyon könnyű
1: openwrt oldala, buildroot rész elolvasása -legalább 2szer
2: ha nincsen, akkor feltelepítesz egy linuxot a pc-dre (én az ubuntu-t tettem fel az XP mellé)
érdemes a Ubuntu 12.04LTS -t feltenni, ehhez van komplett telepítési sor, csak simán copy/paste ([link])
ha fent van az ubuntu+ a csomagok, akkor terminálba: "make menuconfig", és már rakhatod is össze az openwrt-det.... -
doberman
senior tag
válasz
k_miso #48339 üzenetére
esetleg megtanulod a saját build készítését - hidd el megéri... - közzéteszed és mások hálásak lesznek neked... tréfát félretéve: csak akkor maradnak meg a most utólag feltett csomagok pl a Luci ha azok a firmware része, tehát a firmware binárisába bele vannak fordítva. bár saját firm készítése igényel bizonyos szintű előképzettséget, kitartással és főleg kéznél lévő működő soros kábellel jó "kalandnak" ígérkezik...
-
poli27
veterán
válasz
k_miso #48321 üzenetére
Had keressem meg neked , első találat leírja!
-
poli27
veterán
válasz
k_miso #48299 üzenetére
Switch módban megy a router ugye,tehát nincs benne dhcp szerver,és a lanba dugod a kábelt a másik routerból?
Az interfacek lan résznél ezt : IPv4 átjáró írd ide be az elsődleges router ip címét, meg a dhcp dns résznél a DNS továbbítások hoz is írd be és menni fog a opkg! -
válasz
k_miso #48288 üzenetére
Nem nehezet kérdeztél, de konkrétan azt írtad, hogy "az update rossz címre hivatkozik"! Na most ebből nem derül ki, hogy nem elérhető a szerver, vagy nem az adott build tárolójára hivatkozik, stb...
Semmit sem ér el? Akkor gondolom nincs net a routeren! És ez alatt nem a routerre csatlakozó klienseket értem, hanem magát a routert, mert az talán nem közvetlenül csatlakozik a netre!
Ehh, most olvasom tovább a hsz-ed, és látom, pontosan ez a helyzet! Megoldásként be kell állítani alapértelmezett átjárót, mert csak úgy fog működni!
Install a /tmp mappából:
opkg install /tmp/csomagneveIgen a függőségek kérdésesek, és ez egyáltalán nem biztos, hogy (csak) az ntfs-el kezdődő dolgok kellenek! Ezekről a csomagon belül lehet olvasni a listát egy szöveges file-ban, aminek most fejből meg nem mondom a nevét, és sajnos nem tudom megnézni, esetleg csak otthonról!
szerk.:
És most olvasok még tovább, látom közben más is segít!Nem lehet, hogy a router jelenleg switch-ként van bekötve, konfigolva, és a rákötött klienseknek másik dhcp szerver adja meg az átjárót? Az, hogy a klienseken működik a net, és a routeren működik a net, nem feltétlenül jár együtt ebben az esetben!
-
vargalex
Topikgazda
-
vargalex
Topikgazda
válasz
k_miso #48288 üzenetére
Szia!
Miért nem állítod be az átjárót a routeren? Egyébként az ntfs-3g-nek van kernel függősége is (kmod-fuse), így egyáltalán nem mindegy, hogy honnan telepíted. Persze az is lehet, hogy a trunk repo-ban már újabb verzió van, mint a firmware-od, így lehet, hogy az sem lesz már jó. Ekkor firmware-t is cserélned kell.
-
doberman
senior tag
válasz
k_miso #48283 üzenetére
vagy :
http://downloads.openwrt.org/snapshots/trunk/ar71xx/packages/ innen letöltöd a saját gépedre a kívánt csomagot. majd WinSCP-vel feltöltöd a router pl /tmp könyvtárába.
majd Putty-al belépsz a routerbe, ott
cd /tmp és opkg install csomagnév....de tényleg egyszerübb átírni az opkg.conf filét ...
bocsánat Milli82 már leírta...
-
Milli82
tag
válasz
k_miso #48281 üzenetére
http://downloads.openwrt.org/snapshots/trunk/ar71xx/packages/
Ha csak ezt írod be böngészőbe a csomaglista megjelenik. Innen akár egyesével azt szedsz le amit akarsz.
Ha másképp nem megy akkor utána én azt csinálnám, hogy WinSCP-vel bemásolnám ahova kell és utánna csak futtatnám...
-
válasz
k_miso #48283 üzenetére
Hát én azt nem tudom, nyilván az fw-hez való repo címére! Mindegyiknek megvan a maga csomagforrása... Bár ennek igazán csak kernelmodulok telepítésekor van jelentősége, a többi program esetén legrosszabb esetben régebbi verzió kerül fel!
De ki mondta, hogy rossz címre hivatkozik a jelenlegi conf?
-
-
válasz
k_miso #48278 üzenetére
Szia!
http://wiki.openwrt.org/doc/howto/writable_ntfs#required.packages
opkg update
opkg install ntfs-3g -
suste
veterán
válasz
k_miso #47514 üzenetére
Azt nem tudom garantálni, hogy jó lesz, és csak olyan van, mint amit a 1043-ra is küldtem. Ugyan azokkal a beálításokkal készítettem el a 3600-asra is az fw-t, és ilynekor a 4300-asra való is elkészül. Nekem a 3600-on semmi bajom nincsen a wifivel ezzel az fw-vel.
Elküldöm a torrent fájlt. -
suste
veterán
válasz
k_miso #47501 üzenetére
Nem csak kevesebb, de van amiben több is, mert pl bent van az rrd.
Az tény, hogy elsődleges szempont az volt, hogy nekem mi kell, és az extroot nélküli rrd volt az utolsó csepp a pohárban, hogy nekiálljak (még jó hogy jött a karcsony).
2 féle csoportnak tudom elképzelni, hogy jó lehet az enyém:
-abszolút kezdő, elég neki, hogy legyen frissebb dlna+transmission
-kicsit többet foglalkozott már a témával, és vargalex blogjából a statisztika készítést is használja, és egyébként meg elég neki ami benne van.A 3600-tal együtt leforog a 3500 és a 4300 is, így van belőle
.
-
suste
veterán
válasz
k_miso #47485 üzenetére
vicc on
Kikérem magamnak! sute???
vicc offNa meg hogy nincsen vsftpd? van az, csak a vargalexes luci felület nincsen fent, így vagy SSH-n kell beüzemelni, vagy fel kell tenni valamelyik vargalex repoból a lucis felületet (simán luciból felrakható, teljesen kompatibilis az új lucival is)
UPNP szándékosan nincsen, mert sosem használtam, inkább magam nyitom a portokat.
Egyébként örülök, hogy végre jól működik Nálad is! -
suste
veterán
válasz
k_miso #47461 üzenetére
ha csak ez a 2-3 napos hanyatlás lesz, azt könnyen orovosolhatod egy éjszakai wifi restarttal
ez se szép, de ez is működika letiltás/engedélyezés bug meg csak azokat érinti, akik állandóan kapcsolgatni akarják, de erről azért le lehet mondani szerintem (én pl eleve nem értem, hogy miért kell kikapcsolni, ha naponta legalább egyszer kell)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest