- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Headless
őstag
válasz
choco01 #64565 üzenetére
milyen szerencséd van, hogy ezt írja ki... már rég féltégla lenne ha nem írná ki. Ne a hivatalos oldalról szedd le az img-t hanem az összesítőben is linkelt friedzombie-ról
-
-
-
válasz
choco01 #40384 üzenetére
Hozzáadhatsz több (virtuális) interface-t, amiket mind egyedi SSID-re állíthatsz be, így lehet vendég WiFi hálód például, de megcsinálhatod azt is, hogy egyszer WiFi-n csatlakozol egy másik AP-hoz, majd azt egy virtuális AP-n tovább is sugárzod, vagy repeater-nek használhatod a routert! A virtuális interface-ek maximális száma a WiFi Chip függvénye, a mai routerek többségében 16 körül van!
-
-
choco01
addikt
válasz
choco01 #40375 üzenetére
Minden féle firmel több féle képen próbáltam..nem megy..
Ez a probléma! -
válasz
choco01 #40373 üzenetére
Itt vannak újabbak!
ftp://ftp.dd-wrt.com/others/eko/BrainSlayer-V24-preSP2/
Csak nem tudom, hogy ezek közül melyik a megbízhatóbb...?!
Amúgy igen, a factory kell!
-
-
-
-
-
vargalex
Topikgazda
válasz
choco01 #40329 üzenetére
Szia!
Pont azért kérdeztem, mert arra volt egy kérdésem.
-
válasz
choco01 #40132 üzenetére
Hát nem, sajnos ez nem ilyen egyszerű... Azt is extroot-ként kellene csatolni, de ugye akkor már USB HUB is kellene, hogy a HDD-nek is maradjon hely, szóval lehet akkor ez a megoldás is felejtős! Én meg nem használok ilyen fw-t, azt sem tudom milyen mount felülete van ennek a Gargoyle-nak, vagy csak fstab szerkesztéssel lehetne megoldani!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
vargalex
Topikgazda
válasz
choco01 #40103 üzenetére
Szia!
De a gép teljesítménye <> router teljesítménye, illetve gondolom a gépen Windows van. Hidd el, ext4-el jóval gyorsabb lesz. Persze Windows-on nem nagyon fogod írni az ext4-et.
Valamint PC-n ilyen sebesség mellett vagy USB3-on, vagy eSata-n, vagy Sata-n hasznalod.
-
-
-
-
suste
veterán
válasz
choco01 #40068 üzenetére
gyári fw-vel nem mindíg jön elő ez a DMA hiba, vagy csak jóval késöbb.....de ezt meg nem tudod meg, mert lefagy, és egyébként sem látszik a gyári logban
akkor kéne megnézni a logot, amikor lehal a wifiFTP:
én minden új vargalex felhasználónak azt ajánlom, hogy olvassa végig a blogot...ennyi azért belefér szerintem.....
de nem az FTP Backup kell neked
az FTP eleve engedélyezve van az FW-ben, csak a jelszót kell beállítani, és már el is érhető a kliens beállítása után -
suste
veterán
válasz
choco01 #40064 üzenetére
na ezt most pont jótól kérdezed
nekem állandó problémám volt ez a 1043-mal, ezért is váltottam
vargalex fw alatt nézd meg a Rendszernapló -t, és ha találsz benne olyan bejegyzést, amiben benne van a "DMA" szó, akkor keres itt vissza erre.....találsz jó pár irományt róla....FTP: el kéne olvasni vargalex logoutját....ott elég sokminden bennevan
egyébként user=ftp, pass=amit beállítasz a 8081-gyenpent meg érdemes lene megformáztatni szintén a 8081-es porton
-
suste
veterán
válasz
choco01 #39989 üzenetére
vargalex fw alatt a luci/hálózat/tűzfal/forgalmi szabályok alatt, szerintem tudsz olyan szabályt létrehozni, ahol az adott MAC című (vagy akár IP című) gépnek tiltod a netet......
van is egy félkész szabály, ami nincsen aktiválva, és ezt átírhatod MAC címre, és tilthatsz neki mindent, akár a teljes LAN forgalmat is------- -
-
-
-
raidx
őstag
válasz
choco01 #39757 üzenetére
Chrome beállításoknál töröld a mentett jelszavakat. Lehet, hogy mindet törli nem használom így nem ismerem a lelkivilágát. Operánál külön hozzáférek minden oldal jelszavához és törölhetem.
Másik lehetőség, másik böngészőből belépsz a routerbe és beállítod a régi jelszót.
-
-
-
-
válasz
choco01 #39547 üzenetére
Próbálkozhatsz csatornaváltással is, lehet fedésben van egy szomszéd által használt tartománnyal! Ebben segíthet az inSSIDer! Azért normális körülmények közt nem kell ventilátor, csak extrém helyre! Vagy nyáron, ha esetleg panelben felmegy 32 fokra is, akkor már elgondolkodtató, hogy esetleg a routernek is lehet melege! Ugyanez igaz a padláson működtett routerekre is!
-
-
-
-
-
-
-
válasz
choco01 #39516 üzenetére
Ja, hogy neked még mindig nincs fent? Szerintem én kocsit hamarabb választottam!
Amúgy még mindig vargalex avatarja alatt, minden hozzászólása mellett, megtalálod a logout blogjának linkjét! Vagy, Google keresőbe beírod, hogy vargalex, 1043, openwrt, stb...
Most nem linkelem be, ha nem baj, remélem megtalálod anélkül is!
-
-
-
-
válasz
choco01 #39456 üzenetére
WAN MAC Address
Igen, a fentebb említett menüben beírhatsz egy tetszőleges MAC címet! Azt mondjuk nem értem, hogy ez miért jó neked...IP
A WAN IP címedet a szolgáltatótól kapod, és ezt nem tudod úgy beállítani, hogy mást lássanak, mint ami! Persze böngészőt lehet úgy beállítani, hogy valami free anonymous proxy-n keresztül menjen a forgalom, ebben az esetben a böngészés által hagyott nyomok csak a proxy-ig vezethetőek vissza, attól tovább csak a proxy üzemeltetője segítségével! -
-
-
-
-
Csontikka
aktív tag
-
Csontikka
aktív tag
válasz
choco01 #35978 üzenetére
Ha biztosra akarsz menni mindkettő
Ha nem sűrűn kerülnek új eszközök a wifid-be (nem jönnek állandóan haverok WIFI-s telefonnal, vagy nem javítasz notebookokat
) akkor nyugodtan állítsd be a MAC szűrést, csak majd ne felejtsd el amikor fél év múlva a következő eszközödet csatlakoztatni szeretnéd és nem működik... pedig tuti, hogy jól emlékszel a jelszóra
Ha jönnek mennek az eszközök akkor csak folyamatos macera van vele.
A kulcsos védelmet mindenképp, és WPA, nem WEP!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 25
- Autós kamerák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged