- iPhone topik
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Fotók, videók mobillal
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pr3s
aktív tag
válasz
Redpho #29482 üzenetére
Csak annyit hogy sokan írták, hogy lehet megahertzben erősebb az egyik SoC, de az nem segíti ki, mert nem jobb a teljesítménye, a DIR 825-re ha jól emlékszem még egy USB-t lehet hegeszteni, és arra is van vargalex firm, mivel saját routere is az, gondolom publikálta a DIR-825 topikjában, sőt nem gondolom, hanem tudom, hogy már az elején voltak hibák a firmekkel de aztán megoldódott, tehát tuti van rá Made by vargalex firmware!De ennek olvass utána, nehog yaz legyen hogy én mondtam és azért vettél x-et meg y-t!
viszont a garancia ugrik ha még egy usb-t applikálsz rá, de ez elvileg a 1043-nál is ugrik, ha féltéglázod. -
válasz
Redpho #29455 üzenetére
1. Biztos, hogy nem tud! 50M-et szerintem egyik ma kapható router sem, 25M-et is csak a komolyabbak, az újabb szériákból. Lehet néha fel tud szaladni ennyire a sebesség egy-egy pillanatra, de, hogy stabilan nem képes úgy tölteni, az 100%! Szerintem nagyjából a felével számolhatsz esetleg, azaz 1-1,5MB/sec!
4. Bár sosem volt ilyen a kezemben, de szerintem 50Mbps-re a TL-WDR4300 sem képes! Rálátok egy 80/25-ös neten lévő ASUS RT-N66U-ra, de ilyen sebességet azon sem láttam még soha, így kétlem, hogy pont a TL-WDR4300 lepne meg!
Ha ilyen céljaid vannak, akkor vegyél egy Home Server-t, azzal minden további nélkül megoldható! Quad Core CPU, 4GB RAM, és semmi sem lehetetlen! Fog menni a torrent 50 megával, és mellette a samba is gyors marad...
De ha csak 15-20k környékén akarsz rászánni erre a projektre, akkor add lejjebb az elvárásokat, mert különben hatalmas csalódás lesz a vége!
-
SteveBeard
senior tag
válasz
Redpho #29455 üzenetére
Szia!
Samban az olvasási sebesség 10 MB/s körüli stabilan, ha nem megy a torrent.
A max. 12 MB/s körül van.
Nálam 12/1-es net van, tehát a sebességről nem tudok nyilatkozni, de a le- és feltöltési szálakat erősen le kellett korlátozni, így viszont stabil.Létezik belőle 64Mb-os változat is
A többi routert nem ismerem...
Halkan jegyzem meg, ha főleg torrentre szeretnéd használni, szerintem kevés lesz ez a router neked, mondom ezt úgy, hogy én teljes megelégedéssel használom, de csak annyit seedelek, amennyit feltétlenül muszáj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GARIS! Lian Li HydroShift !!!! LCD !!!! 360TL (RGB)
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- KFA2 RTX 3060 12GB GDDR6 1-CLICK OC Eladó!
- ZOTAC RTX 3060 12GB GDDR6 GAMING Eladó!
- DELL LATITUDE 7400, 14" FHD IPS, i7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év gara
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest