- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
glocker
tag
válasz
devil2k #40036 üzenetére
Szia(sztok)!
1043ND-m van és azt szeretném használni.. a nagyon király űber f*sza Cisco EPC3925 helyett...
Kaptam egy linket ahol bride módba lehet tenni a Cisco eszközt... (hogy sima kábelmodemként működjön)
Sajnos nekem nem sikerül ez alapján átírni a forráskódot
Odáig eljutok, hogy Operával megnyitom az eszköz Adminisztration/Management oldalát, de azután a jobb klikk-re előugrik a menü és itt kiválasztom az oldal forrásának megtekintése menüpontot...
De a megjelenő forráskód nem módosítható
Vajon mit rontok el?!
-
vargalex
Topikgazda
válasz
devil2k #40036 üzenetére
Szia!
Ha jól tudom (nincs T-Home-os netem, az infó egy ismerőstől származik), akkor az új firmware-ban ezzel a trükkel előhozható ugyan a rejtett mező, de magát a feldolgozást is kiszedték belőle. Azaz a lenyílóban ki tudod választani, de a beállítás hatástalan. Persze ezt majd megcáfolja, vagy megerősíti valaki, akinek van is ilyen eszköze.
-
Begi
senior tag
válasz
devil2k #33846 üzenetére
És gondolom nem ntfs-el próbálkozol
.
Csak azért kérdem, mert nálam minden beállítás alapon van, ext3 fájlrendszer van a vinyón, 256 vagy 512MB swap és ha ilyen 10-15GB-os torrenteket adok hozzá, akkor a 2. vagy 3-nál kezd el csak belassulni. Nagyon terhelt addig szokott lenni, mig a fájlokat létre nem hozza, utána már türhető mig le nem tölti a fájlokat, aztán seedelésnél nincs probléma
-
-
-
Pr3s
aktív tag
válasz
devil2k #30403 üzenetére
Nem nem rád gondoltam! Csak annyira jó hogy nekiülnek emberek a gondolatnak, hogy csinálni akarom, és a topik első bejegyzését átolvasva már tudjja hogy hol keresse a firmware-t , de nem azt nem kell, inkább beront mint elefánt a porcelánboltba és kérdezi az alapvető dolgot, Tényleg nem rád gondoltam, mert Te már a torrent feltöltésen gondolkodsz ha jól emléxem!
-
-
vargalex
Topikgazda
válasz
devil2k #29819 üzenetére
Véletlenül nem Ciscos modem+router kombóról van szó, ami a 192.168.1.x tartományból oszt IP-t a routernek? Ez a gyárit nem zavarja, mivel ő a 192.168.0.x tartományt használja, de az OpenWrt default LAN ip-je éppen 192.168.1.1. Ha ez van, akkor OpenWrt-ben a LAN interfész statikus IP-jét állítsd át pl. 192.168.2.1-re. (A protokollt a LAN-nál nehogy DHCP-re állítsd!)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest