- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Google Pixel topik
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
suste
veterán
válasz
zsül555 #33550 üzenetére
te használsz incomplet mappát?
mert én nem.....és nem is értem mi értelme
simán bemásoltam a félkész anyagot abba a mappába, ami meg van adva a transmissionban letöltési mappának
aztán fogtam és betöltöttem a torrent fájlt
leellenőrizte a meglévő fájlkat, és már folytatta is
ott lehet még kavarás, ha mappával együtt hozza létre a torrent a letöltendő anyagot, és te nem pontosan ua mappát hozod létre.....ezt a hibát kikerülheted, ha elsőre hagyod,hogy a torrent hozza létre a mappát (meg esetleg 1-2 fájlt), aztán utána tolod fel a meglévő fájlokat ebbe a mappába
ha használsz incomplet mappát, akkor szerintem próbáld meg kikapcsolni, és nélküle feltölteni -
Pr3s
aktív tag
válasz
zsül555 #33537 üzenetére
Hát a jogokat a sambanal is be kellene állítanod, hogy amit letölt azt futtathassa, vagy írhassa, és akkor nem kell a transmissionban állítgatni mindig, de most a done mappa tartalmára kellene írás-olvasásjoogt adnod
de jönnek okosabbak ésazt is leírják hogy mit írj be -
energiezolee
aktív tag
válasz
zsül555 #33517 üzenetére
Szia!
Annyival egészíteném ki ezt a választ, hogy ha nem az van beállítva a transmission-ben letöltési könyvtárnak ahova te másolod, akkor újra el fogja kezdeni letölteni.
Ha jó helyre másolod és ugyan az a torrent file, akkor tuti, hogy először vissza ellenőrzi az egész adatot, és csak utána kezd el seedelni!
Csak azért tudom, mert nap mint nap szoktam ezt csinálni, így van összesen 350 torrent seedelve a transmission-el. -
suste
veterán
válasz
zsül555 #33517 üzenetére
Most először lesz hasonló helyzet nálam, kiváncsi leszek lesz-e gondom a letöltött anyag folytatásával.
Annyiban más a helyzet, hogy én közvetlenül ismerőstől töltöttem eddig egy zip darabjait messengeren, de aztán leesett, hogy DHT engedélyezéssel megldható ez torrenten is, viszont a fele anyag (11/19) már átjött a laptopra. Ezt most felmásoltam a routerre......meglátjuk folytatja-e......
Tényleg, hamár itt tartunk: az újabb transmissionokban már lehet hozzáadni kézzel peer-t?
Nekem a 2.42-esben még nincsen ilyen lehetőség (még szerencse, hogy a túloldalon wines kliens van). -
SteveBeard
senior tag
válasz
zsül555 #33510 üzenetére
Szia!
Nehéz kibogoznom, hogy mit szeretnél, de ha jól értem, a pc-re letöltöttél valamit, amit utána a routerre kötött HDD-n szeretnéd megosztani.
Ha így van, akkor a letöltött fájlt be kell másolni a transmission letöltési mappájába (alapértelmezetten azt hiszem transmission/done), majd ha megvan a hozzátartozó torrent fájlod azt a transmission remote gui programmal elindítani, mintha újra le akarnád tölteni. Persze nem fogja, mivel már ott van, ahol lennie kell, ezért rögtön elkezdi seedelni. Természetesen ezt a progit be kell állítani, hogy tudjon kapcsolódni a transmissionhoz
De ezt csak egyszer kell utána már gyorsan megy minden... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest