- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tr1c0
csendes újonc
Én mondjuk meghagytam a Reclaimer táskát. Amit cseréltem a Vigorius mellény és a Savage kesztyű, mert papíron szép, hogy támogatom a többieket, de gyakorlatban simán ott hagynak meghalni. Tehát muszáj egy kis plusz élet és sebzés.
LW M4 talent: Adept/Competent/Talented
A support láda mellett még a Booster shot-ot használom. -
Tr1c0
csendes újonc
Egy Stolen Signal-ra én is vevő lennék, mert eddig random játékosokkal nem sikerült még. Tudok hozni egy jó Reclaimer-t.
-
Tr1c0
csendes újonc
-
Tr1c0
csendes újonc
Wildlands Beta kulcs valakinek?
Privátban lehet érdeklődni.
-
Tr1c0
csendes újonc
PTS tapasztalatok a Liberator-ról?
A Taktikus set-hez előszeretettel használom. -
Tr1c0
csendes újonc
Sziasztok!
A fórumon ugyan új vagyok, de a Division-ben megjelenés óta már bele tekertem több száz órát és a Final Stand-hez közeledve gondoltam csinálok egy új karaktert PvP-re. (Unalmas mindig újra konfigolni PvE és PvP között.)
A láda az közös azt tudom, de a napi és heti küldetések is vagy azok szeparáltak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Linux kezdőknek
- Szemüveges topik
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Érkezik az OpenAI saját böngészője
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest