- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #44980 üzenetére
Minden elektronikára van pörgetve. Figyelembe véve a ládát, vannak olyan módosítók, amik Elektro + Képzettségek, de meg kell majd néznem mert nem tudom, hogy csak UG nehezítés miatt tölt vissza rohadt lassan, vagy valami elment a kalibrálások miatt, nagyon lassúnak tűnik, előtte volt 34% + 15% a ládából.
De most 1 perc is a visszatöltés UG-ban. -
Micsurin
nagyúr
válasz
arnikusz #44970 üzenetére
Köszi, és akkor mi legyen maradjon vagy vegyem?
Vagy nyissam el ládára a PC-t és reménykedjek?
(Már csak a reload time miatt is húzna a szívem a vételre, mert ha az M60-at kitáraztam és van még elite tíz méteren belül akkor jöhet a fast fall back.)
@Anonymus23: Defrag pipa, HDSentinel javított két szektor hibát is, hirtelen nagyot ugrott mind az av.fps és megszűnt a töltikézés!
Köszi a tippet, ha lesz felesleg akkor meg jön az SSD.Nvidia shader chacet is töröltem, és letiltottam, ne szemeteljen.
-
dvd24
senior tag
válasz
arnikusz #44960 üzenetére
most melóban vagyok, este tudok csak screenshotot prezentálni, de, hidd el ez túl komoly dolog, ahhoz hogy vicceljek vele
már csak azt nem tudom eldönteni, hogy a predatoryt hagyjam meg, mert az jól passzol majd az új classified predator sethez, vagy a responsiveot, hogy a fegyó jó legyen bármilyen más nagy firearmsos buildhez
-
Micsurin
nagyúr
válasz
arnikusz #44895 üzenetére
Huha köszi! Akkor ven teendő bőven!
Liberatorból megint csak valami 249-es van a vendornak akkor jön a kisvárosdi...
Nincs DLC-m, SP agyaltam de megvárom a karit hátha lesz olcsóbban is ha nem akkor 4600-ért veszem kulcsos oldalakon úgyis szabilan 4-5 közt ingázik.
Köszönöm neked is Anonymus23! Azt hittem eszköz "upgradet" számol csak!
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #44903 üzenetére
Ott körül maradt nekem is, meg még exo láda farm lesz, mivel elég sok küldetés kimaradt még a hétről, van olyan karakter, amelyiken egyik küldetés sincs meg.
Tegnap toltunk két kört UG-ben, de a zizegésen kívül nem találkoztunk hunterekkel. (votl effekt, amikor megjelenik a hunter, de nem jött senki, az egyik csapattárs tolt egy 4 fős UG-t, akkor jött az 5 hunter, szerinte nagyon élvezetes volt.)
Újfajta "nehezítések" vannak, amik igazából nem nehezítések, mert pl van olyan, hogy elektromos lövedék, amivel sokkolod az ellent, de ha te egy reclaimer vagy immunizer ládában vagy, akkor ennek a negatív hatása (nem lehet pl 20-25 lövedéknél egyszerre többet lőni, mert lesokkol téged is) rád nem érvényes, azaz sokkal könnyebb lett, mert most már a fegyver olyan mint egy sokkturret is
Amúgy itt is van most már heti küldetés, ezért is lehet majd menni.
Örülök neki, hogy meghagytam a sok küldetést az achik miatt, mert így van értelme letolni a küldetéseket kihívás fokozaton is. -
Micsurin
nagyúr
válasz
arnikusz #44890 üzenetére
Most mid van miből indulhatnánk ki.
Equipped:
FireChest mellény (266) + térdvédő (267)
DeadEye maszk (270) + fegyvertok (282 lehet ezt elnéztem és 272)
Csapásmérő táska (275) + kesztyű (272)Amit nem dobtam (hátha esik rész hozzá alapon) :
Ragadózó táska (276)
Taktikus hatalma táska (271)
Nomád térdvédő (279)Fegyverből továbbra is az M700 van amin mindent próbáltam fejlövés bónuszosra cserélni.
És egy SCARl-L. (Még pár doboz és csere Liberatorra.)Ultinak a medices cucc van bent, hogy PVE-ben ha gáz van elsőre ne feküdjek, gránátvető (a legnagyobbat durranó
) és az a gurulós okos gránát / akna (többfelé válhat és több célpontot sebez).
És jaja DPS-t szeretnék csinálni. Gondolom lifesteal DPS itt nem megjátszható ez nem az a játék.
Későbbiekben tuti inkább angolul írom be a neveket bocsi, magyarul nagyon zavar, már a játékot is áttettem, néhol fájt a fordítás.
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #44745 üzenetére
Tegnap még farmolgattam, így 83 ládával kezdek majd neki az 1.8-nak.
Tegnap chaten bejelentettem az internet hibát is, és bár szerintük nem látszott gond, csak kicserélték a modemet, és úgy tűnik, hogy ez segített, mert tegnap egyszer sem volt Delta vagy ilyesmi. Pedig toltam vagy 3 órát. Végre sikerült egy normális csapatot kifogni, akikkel nagy részén végigmentünk a hősi/legendásoknak pikk-pakk meglettek a dolgok.De pl biztos van valami új csít, mert pl előtte volt egy csapat, és a gyerek feje felett gyakorlatilag folyamatosan ott volt a Striker jelzés, mondjuk a neve is a gyereknek ez volt: Corrupted_be
-
pottyoske197
tag
válasz
arnikusz #44745 üzenetére
Koszi
direkt forditasban sosem jovok ra
ahogy elnezem sok valtozas megosztja majd a tomeget, DZ lehet kicsit kihal mert skirmissh elviszi ey reszuket emg az UG is benepesul
Erdemes Hunterre lesni majd a foldalattiban jobb mint ha Legendaryt csinalnal, azt mar meguntam az elmulta par het alatt annyiszor voltam
UG lesz a meno nalam es az uj PVE. valoszinu -
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #44713 üzenetére
Megint kapom folyamatosan a sok Deltát, így most pl bejelentettem a net szolgáltatómnál is a dolgot, szerintük nincs gond a kapcsolattal, de azért megnézik.
Vagy valami w10 hiba lehet, mert pl számtech boltos ismerősöm is jelezte és kérdezett engem, hogy nem-e tapasztaltam ilyet, mert sorra kapja a szgépeket és laptopokat, hogy elmegy a net róluk, van ami rövidebb időre, van ami hosszabb időre.
Nálam is kb 1-1,5 perc szokott lenni, amíg nincs net, pedig közben a modem normál villog, és a router szerint is van külső IP címem minden (DHCP kábelnet). -
Nightfall75
tag
válasz
arnikusz #44623 üzenetére
Az itteni leírás szerint (CF előtti adatok) 67,5%, ehhez hozzájön a CF FM 5-ös bónusz 15%, így 82,5% EDR az elméleti maximum.
-
válasz
arnikusz #44552 üzenetére
Az új karakteren,a harmadikon van még bőven hely.
De ha azt mondod,nem érdemes,akkor simán kinyitom és eladom a szemetet.
Egy pvp szett van rajta és annyi.
Meg a módosítók amiket meg kellett most venni.Mennem kellett utolsó emberig játszani,mert nem hagyott békén a játék.
2 kört mentem elég is volt.Előtte mentem 3 túlélést,azért 3,mert az első kettőt elb*szt*m.
Ez lett az új legjobb pontszámom.
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #44457 üzenetére
Azért készülj fel a szivatópályára, mert ott nem a HH a meta
Én végigtoltam, volt olyan kör, ahol 8 killem volt vele, de volt olyan is, ahol csak 1 volt vele
Nagyban függ az ellentől, meg, hogy mennyire neked adja be a killt, mert sokszor elkelt a segítség, hogy nem csak én lőttem az adott egyént.Ha gyorsan meg akarod csinálni, akkor ismerőst megkérsz, hogy lelőhesd DZben, és lefutod a manhuntot (ha tudod)
-
dvd24
senior tag
válasz
arnikusz #44412 üzenetére
Kifizetődőbb lett volna részekre bontani, ha ilyen nagy és a adagolni a GE-kkel. (Valahogy így: 1. GE + új terület (optimizatinnel), 2. GE + egyik új játékmód, 3. GE + másik új játékmód, 4. GE + underground újítás.)
A nép is elégedettebb lenne, és nekik se egyszerre kéne kidobni mindent, valszeg bugok se lennének annyira.
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #44405 üzenetére
Lassan befejezem az Originst, és megint lesz egy kevés Division, és majd meglátjuk.
Sajna amit pzstm írt dátum az pont nem jó hét, mert lesz egy szutyok 2 napos csapatépítő azon a héten
Bár ha pár napra rá, akkor az simán jelenthet egy hetet isaz 50. hét meg már jó lenne, de akkor meg már tehetnék az 51. vagy 52. hétre is, legalább az már szabis.
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #44379 üzenetére
Na jó, de te végigtoltad mindkettő GE-t, szóval neked azért még vannak is cuccaid, akárcsak nekem, halomra van, de vannak sokan olyanok, akik nem, hogy 4x6 szettet nem raktak még ki, hanem még az 1x6 sincs meg.
(#44378) dvd24
Reméljük, hogy meg tudják valahogy oldani, nem lenne rossz. -
5150head
senior tag
válasz
arnikusz #44354 üzenetére
Azért itt-ott lehet olvasni sírást h bannoltak embereket.
Valahogy mostanában kevesebb terminatorral találkoztam.
Viszont volt egy 3-4 fős banda nem olyan rég, akik mindig tudták hogy hol vagyunk DZ-ben. Va már ilyen cheat is? Mindenhova követtek peddig felváltva nyomtuk a rejtőpulse-t és nem voltunk rugók sem.Striker nekem nagyon adja, de a stílusom elég rusholós, kerülős.
-
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #44289 üzenetére
Ez kb olyan, mint a függőség, ha abbahagyod egy ideig, akkor már nem lesz akkora késztetés, hogy leülj elé.
Meg most már cél se nagyon van, jó persze van még néhány achi, amit meg lehetne csinálni (rioters 10k kill, shoti/sniper/LMG 10k kill még hiányzik pár ezer, meg a híres-hirhedt SS flawless), de jelenleg kedvem sincs bemenni.Az Origins is egy idő után unalmas tud lenni. Annyi, hogy van benne annyi side quest, amikben vannak azért érdekes sztorik, és ezekkel tele van tömve az Origins, és nem csak a menj oda nyírd ki, hanem többnyire van sztorija is. Meg a látvány sem rossz, azért az nagyon jól meg van csinálva ott is.
De neked még ott van a Wildlands is, azért abba is bele lehet pakolni 40-80 órát, függően, hogy milyen nehézségen tolod.
-
válasz
arnikusz #44281 üzenetére
Üdv!
Milyen kártyát vettél? Mivel a héten én meg egy ilyen monitorra újítottam be [link], lassan nekem is időszerű lesz majd lecserélni a 4 GB-os 960-as Strix-et valami combosabbra. A The Division most, grafikailag majdnem teljesen lebutítva is, azért elkocorászik a jelenlegi kártyával, úgy 45-60 fps körül. -
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #44272 üzenetére
Én most 2-3 napja el se indítottam a játékot, kb egy bő hete meg csak a boltot néztem meg, meguntam az achikat is. Majd ha lesz a GE3, akkor megint nekiugrok, de addig nem sok kedvem van hozzá...
Egyébként minden nap nézem, hogy mikor lesz a következő GE, de semmi, még mindig csak coming soon
-
Lifer092
senior tag
válasz
arnikusz #44267 üzenetére
"...We take cheating seriously and perform ban waves on a regular basis"
Remélem ezt ők maguk sem hitték el.
- Ha nagyon akarnák, tudnák integrálni még mindig ezt a rendszert. Van már olyan megoldás ami utólag is integrálható, pl. a Denuvo anti-cheat megoldása. Csak hát, akarni KÉNE. -
-
csabamigo
aktív tag
-
törölt tag
válasz
arnikusz #44213 üzenetére
Minden meg van, fő küldik, mellék küldik, stb :/ Közben az utolsó nagy küldi után (ENSZ székház) megnyílt az utolsó + 1, az beadta azt az Echo-t ahová nem tudtam bejutni. De van egy ami sem a térképen nincs jelölve, sem felszedni nem tudok sehol, ez (az april Kelleher 2-es Echo, nem ami a röntgen képen van!!!:
Mondom, kipucoltam teljesen a térképet, létező összes küldetés, létező összes tárgy, kivéve ezt, amit nem jelez sehol a térkép :/
Megnézné valaki, hogy neki a röntgen kép mit mutat?
-
bozont
veterán
válasz
arnikusz #44141 üzenetére
Igen challenging-en és főleg legendary mission-öknél már gyengének érezem a seekert skill power nélkül. Legendary-nál lecseréltem inkább a support station-re, jól jött hogy automatikusan felhúz ha baj van.
Nem is tudtam a classified verziókról, viszont rákeresve úgy látom inkább DZ-ben esik, egyelőre nem is lesz sok belőle. A könnyű M4 sem lesz meg időhiányában. Majd meglátjuk frissítéskor mit ad.
Skull kesztyű mondjuk van, de egyelőre más nem nagyon. Meg még nemrég esett egy Ninjabike hátizsák. Az sem rossz.(#44142) lucfenieux
AR a main, a sniper inkább kényelmi szempont, mondjuk Napalm legendary-nál elég jól jött, mert közelről eléggé estünk-keltünk, jó volt előbb messziről tizedelni az ellent. De hétvégén megnézek, kipróbálok többféle variánst is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen autót vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Reklámblokkolók topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Parkside szerszám kibeszélő
- Napelem
- További aktív témák...
- AZTA! Dell XPS 13 Plus 9320 13.4" Profi Notebook -50% Brutál i7-1260P 16/512 FHD+ Iris Xe
- Asztali pc
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest