- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
pucz
senior tag
válasz
Micsurin #54199 üzenetére
Olyannyira üres a kettő, hogy megjelenés után lehúztam 30-ig. De már ezt a huszon pár órát is olyan nehezen tolták le a torkomon, hogy abba is hagytam.
Most Apex után mondom gurulok egyet New York fagyos utcáin. Kicsit zaklatom a DZ-ben farmolókat. Azt el gondolkoztam indítás előtt, hogy ugyan milyen lehet a kettő?!
El is indítottam. De kár volt. 5 perc után öklendezve hagytam abba a játékot, majd izomból nyomtam ki a gépet. Ebben a kettőben semmi feeling nincs. Semmi húzó ereje, és PvP játékosként még mindig nem bírok kibékülni ezzel az erőltetett PvE játékmenettel.
A támadás a legjobb védekezés. Mondottam valaha, majd rohantam rugóként a tömegbe, és hallgattam közben ahogy sírnak az emberek. Na, a kettőben ezt nyugodt szívvel ki lehet zárni. Biztos nem fogok fedezékből fedezékbe rohangálni, meg trükközni, hogy túl éljem...
Mindegy. Apex leköt. Ha kiégek, vissza nézek egy két órára az egybe.
-
Mr.Franczy
aktív tag
válasz
Micsurin #54199 üzenetére
Igazad van!
Nekem is az hiányzik, hogy kihalt a város, nincs civil mozgás!
Persze, ez is, ízlések és pofonok!
De a játék hangulata, pazar, ugyan úgy, ahogy az első résznek! Mondjuk annak örülök, hogy vége lett a télnek!
Sima DZ, próbáld ki, nem rossz, lehet eprészkedni benne, nincs nagy tumultus!
Egyszer, majd csak elkészül a játék! -
Mr.Franczy
aktív tag
válasz
Micsurin #54197 üzenetére
Igazából, annyira gyenge a sztori, hogy nincs jelentősége!
Én, nem nagyon véltem felfedezni utalást, az első részre!
Annyi az egész, hogy útjára kelt a vírus, s elérte Washingtont, a többi meg már, történelem!
De állítólag, vissza lehet/kell majd térni az első rész helyszínére, mintha ezt olvastam volna valahol!
Az első résznek, azért "masszívabb" volt a története, szerintem! -
törölt tag
válasz
Micsurin #50638 üzenetére
hát, akkor valóban a windows lehet a ludas. őszintén szólva annyira már nem érdekel a játék ennyi idő után, hogy visszaálljak win7re.
ahogy néztem a shieldeket meg lehet csinálni különösebb szenvedés nélkül, azon kivül pedig nem fogok valami sűrűn játszani. a wildlands se jött be annyira, szóval azt se sajnálom.
nem beszélve arról, hogy egyetem miatt igényeltem pár kulcsot ilyen-olyan programhoz és azok egy része géphez kötött.
azért köszi, hogy leirtad a tapasztalataid, jó tudni a megoldást. ha egyszer nagyon kiidegel lehet mégis visszateszem, de nem sok esélyt látok rá.(#50649) dvd24: hatot biztos nem kaptál.
ez a neve a boo-val kapcsolatos shieldnek. vagyis ezt irja ki valamiért.
-
pottyoske197
tag
válasz
Micsurin #45780 üzenetére
A jatek gepigenyet nezd
4 szall 8 gb stb
es a VGA kari minimuma is meg a drivere
Amugy azokhoz kepest amiket irtal hogy mennek enned sokkal nagyobb a gepigenye
Minim i5 2400-2500 as 8 gb rammal es Nvidia 750TI 2 gb al akkor docog MINUMUMONes viszonylag friss driverekkel mindenbol
KELLEMES UNNEPEKET MINDENKINEK
Sajna procom befucsolt attelepites utan a megtisztitast nem birta, 1-2 nap mig aprorol szedek ossze egyet
Igy mergelodom szabadnapjaim oda lesznek
Megyek PS ezem a gyerkoccel szerencse nem GE alatt jott az otlet az atpakolashoz -
arnikusz
veterán
válasz
Micsurin #44971 üzenetére
Ezt vedd meg ha van DZ credited, de sima farmmal is összeszeded rá ha ládákat arany, zöld, lila mentesz ki.
Lightweight M4
DZ 03
Price Bonus
DZ 416,160 23% Enemy Armor Damage
DMG RPM MAG
99.35% 850 30
Swift Fierce ViciousPxC-ért meg ezt:
Black Market SASG-12 S
Special Equipment Vendor
Price Bonus
PxC 1,248 317% Stagger
DMG RPM MAG
94.95% 180 7
Self-preserved Deadly FierceVagy folyamatosan farmolod az új területet és kiesik egy Lvoa-C.
Az a lényeg, hogy az új dolgokat csináld ott fog esni jó dolog.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Micsurin #44971 üzenetére
PC-t ládára csak akkor költs, ha már fullon van, és semmi másra nem tudod költeni.
Megveszed a fegyvert és kész, max ha nem jó akkor eladod. A tálentjei alapján én nem venném meg.
Amúgy ahogy Ghio írja felesleges LMG-t AR-el így összehasonlítani.Vegyél inkább tervrajzokat ha még van olyan amit nem vettél meg. Hetente frissül a spec tervrajz árusnál a "készlet".
-
arnikusz
veterán
válasz
Micsurin #44969 üzenetére
LMB mesterlővész egy AR karabélyra no.
LMG nem összevetendő egy AR-el.
AR RPM-je 850, míg az LMG-é kevesebb kivétel az új exotic Big Alejandro mert annak 1000 az RPM-je.
LMG DMG-je nagyobb mint az AR DMG-je.
DIVtech pedig gyorsan fogy.
Kedden kb. 15 perc alatt elvertem 3600-at 2 szett és 7 fegyver kimaxolására. -
arnikusz
veterán
válasz
Micsurin #44892 üzenetére
Tehát:
Liberator mindenképp és PVE bossok farmolása, valamint heti feladatok a láda miatt és Legendaryk, Incursionok meg UG bár azt nem írtad megvan-e.Ha PC-vagy vegyél fel és munkanapokon 20-22-ig csatlakozz farmolni, ha esik cuccos oda szoktam adni.
Mivel a heti Legendarykat Incursionokat megcsináltam, szombaton annak is neki ugrok oda van a Reclaimerem felmaxolva az jó arra.Megvenni ezeket ha van kereted rá- divtech is és nincs tervrajzod természetesen azt ne feldjük:
Vigorous Chest
DZ 08Refreshed Mask
Camp Hudson Gear VendorNimble Holster
Special Equipment VendorSavage Gloves
BoO Gear VendorLightweight M4
DZ 03Performance Mod
DZ West 46thA felsoroltak csak a jelenlegi kínálatból elfogadhatóak, mert nincs jelenleg másod.
-
arnikusz
veterán
válasz
Micsurin #44889 üzenetére
Tehát alapvetően DPS karakter szeretnél.
Most mid van miből indulhatnánk ki.
A tegnap mutatott Magányos Csillag C-mF pl. DPS-nek épült.
Ott van a Hibrid Barrettmellény vagy Virgonc, Specialized táska, Refressed maszk Skull kesztyű, 2db különböző CF 1-1 tok-térdvédő.Exotic Legendary, Incursion, DZ és PVE BOSS FARM, esetleg ha Underground van kipróbálni a Hunter milyen rátával dobja.
De mivel már 30 felett van az exotic elemek száma csökkent a fegyverre az esély.
Liberatort igen, AUG nem helyette House/Ház exotic ha esik.
Heti sima láda és túlélés láda is ad exotic itemet.
Heti sima ládából esett a Big Alejandro pl.
-
Anonymus23
veterán
-
Anonymus23
veterán
-
Anonymus23
veterán
válasz
Micsurin #44596 üzenetére
Nekem egyszer visszavonta az Ubi a FC4 Season Pass-t (G2A vásárlás), de abból világraszóló botrány lett, mert Originen vette valaki lopott kártyával, és az Ubi visszavonta az összes kulcsot, én reklamáltam az Ubinál is, hogy ha a kulcs eredeti volt, akkor miért nem a saját értékesítési csatornájukban keresik a hibát, illetve ment a claim a PP-nél is a vásárlásra. PP visszautalta, majd rá 1-2 hétre az Ubi is visszaaktiválta az SP.-t, így gyakorlatilag ingyen lett az FC4-hez az SP-m
Nem mondanám, hogy rizikó mentes, de vállalható ha megfelelő háttérrel veszi az ember (pl PP). -
Lifer092
senior tag
válasz
Micsurin #40680 üzenetére
Szerverek terén nem valószínű, maradnak az olajban eláztatott félig nyers sültkrumpli szerverek...
Sajnos nálam is, és az asszonypajtásnál is folyamatosan Delta hibákat dobál pontosan amit neked is. De van Mike és Delta C-0-200 is szépen. Beragadó skillek, fegyver nem lő, mobok teleportálnak, player lelőhetetlen, gránát már a "levegőben robban" kb. ahogy írták is mire mutatja már fel is robban....Katasztrófa a helyzet.... Már csak egy free-weekend kellene a totális apokalipszishez...
-
Anonymus23
veterán
válasz
Micsurin #40677 üzenetére
Az a baj, hogy még mindig túl sokan játszanak vele, és rohadt sokba kerül a szerver hosting
Innentől kezdve meg ki lehet számolni, hogy mi jön...Ez a játék üzleti szempontból már rég behozta azt amit be kellett, sőőőt. Tehát, minden "értelmes ubis döntéshozó" (akit valószínűleg ütnek a részvényesek a zséért), azt mondja, hogy jól van, a marketing hadd menjen, de az életgörbe alapján ez a játék már rég túl van a csúcson, úgyhogy el kell sorvasztani. Nekik "valahogy" más szempontok a fontosak
Hónapok óta (de talán az eleje óta ilyen, csak nem tűnt fel/nem akartuk észrevenni (amíg a rózsíszín köd el nem múlt), hogy ilyen szutyok laggos szervereken kellett játszani.
Emlékszek rá anno Sith-et mit össze nem szidtuk, mert Falconon (akkor az első 4 kör még fenn ment a bejáratnál), hogy mi a francért nem ugrik el a gránátból, aztán kiderült, hogy bizony ma is ugyanez a helyzet, amikor laggol az ember, hogy mire jön a jelzés, már robban is -
-
persil
nagyúr
válasz
Micsurin #40021 üzenetére
Szia!
En vegig(marmimt 30-as szint 256gs) egyedul toltam, a kuldetesekkel(fofeladatok a szinesek, ami a szarnyakhoz kotheto es mellekfeladatok, amiket a jtf katona ad) es felszedheto motyokkal mindig olyan szinten alltam, ami "kellett". Szerintem csak kihagyhattal egy-ket keruletet veletlen. Amikor uj teruletre mesz mindig beszelj a jtf katonaval a menedekekben, akkor is, amikor megcsinaltad a mellekkuldeteseket.
Volt nehany nehezebb feladat, az teny, de olyankor meg nyomsz egy parositast, 30-as szint alatt randomokkal is remekul lehet boldogulni, sokaknak masodik/harmadik karaktere es jol ismeri a terkepet
De szerintem kozulunk is tobbet felvehetsz batran
-
arnikusz
veterán
válasz
Micsurin #40021 üzenetére
Fog az menni, az xp gyűjtés/ szárny fejlesztés elegedhetetlen, mert ha fejleszted az adott szárnyat úgy tudod a képzettségeket is feloldani ezek nélkül a térkép középvonalától jobbra 20 szint alattiként esélytelen vagy egyedül.
Ha szeretsz te is gyűjtőgetni/bóklászni, menj fel bal oldalt az Őszi remény/Autum hope safe houseba és onnan indulj lefelé és szedj össze mindent.
Ha egy területen megcsináltál minden küldetést akkor a térképen mutatni kéne a gyűjthető tárgyakat.Ezt úgy éred el ha a szekrényből felveszed a jutalmat.
Emellett ahogy korábban is írtuk a karakterlapodat megnyitva az adott kész területen meg tudod nézni ezeket és kijelölést követően könnyen beszeded őket.A hsz-t mivel témához kapcsolódik nyugodtan onba írd, mert így délután már rombolja a szemünket az áttetsző betű
-
arnikusz
veterán
válasz
Micsurin #40018 üzenetére
Szia!
Szárnyak fejlesztésével hogy állsz?
Össze gyűjtötted a felvételeket, drónokat, echokat?
Safehouseok felfedezése szépen adja az XP jobb oldalon főleg.
Matchmaking az adott safehouseból kiindulva a célzott küldetésen.
Ha nem megy és PC-s vagy este 20- kor a Lexit, Warrengatet letolhatjuk együtt. -
persil
nagyúr
válasz
Micsurin #39628 üzenetére
Ha még tart az akció, akkor e3 sales miatt 60% van mindenre, igy és a 20%-os ubi club engedménnyel a season pass(mindhárom dlc, plusz egy rakat ruha és skin) csak 4100. Ez egy darab dlc ára. Ha tart még(tegnap este 11-kor még aktív volt) akkor nem érdemes kihagyni
Milyen felbontáson játszol? Csak azért kérdem, mert full hd 75%-nál sokkal szebb a hd 100%, tapasztalatbol mondom, sebességben meg kb ugyanolyan.
Ha teheted, akkor az árnyék minõséget tedd magasra, a különbség ég és föld, mindössze néhány fps-ért cserébe.
(Én is laposon jàtszok)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Futás, futópályák
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- PlayStation 3
- Amazon Kindle
- EAFC 25
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Revolut
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest