- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- iPhone topik
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
m1a, m44, m110, az egyik scar (azt hiszem, a nehéz), az mk20 (ami szintén scar), srs.
m24, m40a3 sehol.@Sebestyen01: gepárd tuti nem lesz benne, de bullpopnak ott az srs. m82/107 kínlódás lenne. bipod nélkül használhatatlan, túl nagy büntije lenne. amire letámasztod, egy félautomatával már 3 golyót kilőttél. a hatótáva negyedével tudnád csak használni a szuburbán környezetben úgyis.
@grHawk: mert az m44 még rendszerben van valahol a jenkiknél?
-
mettek
addikt
Felejtsd el a 30 főküldetést. Lesz 10 ahogy írták és kb 30-40 mellékküldetés meg apró cseprő gyüjtögetős feladatok. Közben meg mehetsz DZ-be illetve gyakni az npc-ket. Ne várj többet mert pofára esel vagy várj a megjelnés utánig és meglátod.
Szinte 100% hogy minden főküldetés egy egy nagyobb új helyszínhez kapcsolódik, valszeg karakterszinthez is lesz kötve és a térképbe nem fér bele 30 nagy helyszín. A 10 reális.
A játékmenet meg majd ugy néz ki hogy lenyomod ezt a 2 főküldit amit a betában kaptunk aztán igyekszel fejlődni 10-es szintig mondjuk ekkor mehetsz tovább a sztoriban, aztán fejlődj 15-ig és megint mehetsz főküldetésre....a végére meg 30-40 óránál jársz kb. Utána meg várod a DLC-ket.
-
birorichard
őstag
Nyugi, nem csak te.
Én is csak kínlódok már, hogy mi legyen, sokak itt az elején game of the century játékot vizionáltak, már akkor is szkeptikus(abb) voltam eme becses kiadót ismerve, de lassan kezd összeállni tényszerűleg is a kép a brutál módon megnyirbált területtel, a DZ erőltetésével, a PVE endgame content-tel való ködösítéssel, a viszonylag kevés mission-nel, azzal, hogy eddig a háromból két DLC-ben nem bővítik a felszínt, a harmadikról még mindig semmit nem tudni. Survival mód egy DLC? WTF?
Hol élünk, emberek?
Nem csak itt, az egész játékiparra ez jellemző lassan, kicsit le kéne lassulni, vagy nem tudom, nekünk termelik ezt a sok tömegf*st, ha nem vennénk, nem lennének, na mindegy. értitek... Lehet, hogy kezdek megöregedni, de évről évre szépen lassan elveszik a kedvem a játékvásárlástól és kezdem én is megutálni ezeket az agyonhypeolt konzumsz*rokat, pedig milyen csodabogárnak tartottam még jó néhány évvel ezelőtt az EA-t, Actit, Ubit köpködőket, hiába no, későn érő típus vagyok.
Maradnak azok a ritka kiadók játékai, pl. D3, Witcherek, amikben valóban van tartalom, támogatás, és a kiadott game-et nem csak egy kvázi csatornának készítik, hogy még több pénzt kifarmoljanak belőlem. A kompetitív multiktól is kezdek kiégni, rühellem azt érezni, h attól függ a szórakozásom, hogy Pistikének éppen csalós kedve van-e, vagy szar a szerver, vagy a legutóbbi patch miatt laggol az egész mintha egy kenyérpirítón futtatnám... Sőt, az egyszerű házitrolloktól is hülyét kapok már, nem arra vagyok kíváncsim hogy ki mekkora f*szsággal tud velem kicseszni, ha leülök a TV, gép elé játszani (a DZ pedig itt ennek a melegágya lesz, ezért is nem érdekel). Na bocs, de ez kiszakadt belőlem. Ennek ellenére már "megtartom", nem mondom vissza, mert a pályadesign valóban szép, részletes, jól optimalizált, jó a graf,, a hangulat, a játékmenet is rendben van, ennél többet várni lázálom, így is pozitív csalódás volt a béta. Tartalom az nem nagyon lesz hosszútávon, de hát ez van. Őszintén, mit váltunk az Ubitól, meleg hógolyót?
Egynek jó lesz, biztos lesz itt pár ember, akivel majd el lehet ökörködni akár a DZ-ben is, meg bepróbálni a legnehezebb fokozaton a leghúzósabb missionöket vagy majd a survival módot, aztán go mindenki vissza kockulni a WOW-hoz, Diablo-hoz, Minecraft-hoz, LOL-hoz, CS-hez, kinek mihez, mikor elmúlik az újdonság varázsa.
Szóval mindennek csak annyi a lényege, hogy reagálva erre a mondatodra, "Ne itt tartsunk már 2016-ba légyszi.", hogy de, pontosan, hogy itt tartunk most, persze nem csak az Ubitól, és nem csak ennél a játéknál, uh készülj, mert sajnos nagy az esélye annak, hogy igazad lesz. -
djculture
félisten
Melyik játék manapság amit megveszel és 1 hónapon belül meg nem unod? Egyedül a GTA V online része az ami a folyamatos ingyen!!! update életbe tart. Többi játék arról szól hogy kijön a játék már azon gondolkoznak hogy húzzanak le a vásárlókról egy ideig szórakoztató dlc-vel pénzt. Ez a játék is gyakorlatilag szétvan herélve mondtam szolgáltatásként tekintenek a játékokra ők mondták...
-
grHawk
aktív tag
Komolyan már csak azt olvasom itt hogy ilyen kártya, olyan kártya... habár a hozzászólásod relatíve negatív előérzetű, azért mégis csak, mint egy mennyei fuvallat a rengeteg nem játékról szóló hsz. között. Szerintem.
Ezért jó kedvűen ringbe szállok!
Ha csak 10 küldetéssel számolunk kezdő tartalomnak, az is megfelelő. Oké, de a te elvárásaidnak pl., de, ha azt vesszük, hogy egy MMO alapjáték manapság általában tartalmaz 5-6 instancet, ahhoz képest ez nem rossz. Márpedig ezek a missionok valójában az átlag értelemben vett MMO instanceának felel meg. Van/vannak bossok, trash, addok, igényli a taktikát és helyenként túlerővel kell számolni. Ez nem tűnik elégnek, na de itt van azért még hardmode is mellé, meg elvileg még jön nagyobb fokozat is. Azt nem is számolva, hogy valószínűleg a játék tartalmilag is terjeszkedni fog (így vagy úgy, akár dlc formájában is) és abban biztos lehetsz, hogy ha tehetik kisajtolják belőle, amit csak lehetséges. A DZ az az abszolút endgame szerintem, nem tartalomként kell számítani rá, hanem mint alternatívára, ha máshoz már nincs kedved, vagy most éppen nincs kedved. Az mindig ott lesz a maga "kimeríthetetlen" pvp jellegével. -
VTom
veterán
Ha ennyi küldetés lesz, akkor gondolom úgy lesz felépítve, hogy egymásra épüljön, pl. el kell készíteni valami fegyvert/pácélt X küldetéshez, csak akkor tudod megcsinálni. Máris adnak programot 5 órára, keresgélheted a cuccokat, közben itt-ott belecsöppensz valami csatába, mellékküldetésbe.
Legalábbis remélem így lesz.
-
Kicsimix
őstag
Azért ha azt nézzük, hogy lvl4-től lvl-8ig 2-3 óra volt eljutni és minden kis küldetést meg kellett csinálni hozzá az úgy nem rossz.. És ugye a szint ugráshoz mindig egyre több xp kell.. Így azért nem tűnik olyan közelinek a lvl 30. Szerintem egy minimum 20-30 óra a kampányba beletolható majd de talán több is... Manapság van rosszabb is..
+1 -
vegitossj7
addikt
Akkor elmagyarázom neked a csalás mivoltát konzolon és PC-n Fifánál. Csak neked:
Ezek Ultimate team-ben vannak jelen, hogy Coin-t farmoljanak, amit az EA nem árul. Ezekből lehet játékosokat venni. Viszont az EA nem árul coint, azt csak meccsekkel lehet szerezni, a mikrotranzakció csakis a pakkokra vonatkozik, amit ki lehet váltani Fifa pointtal (Ea valuta), vagy Coinnal.
A csalók pedig illegális coint adnak el, az inflációt megsokszorozva. Példa: Futcoin ufifa sőt G2a és mmoga is ad el.Na most ezek a csalók, elindítják PC-n a scriptet, rendszerint: Enter, Enter, Enter, F3.
A csapatuk egy totál random, kapus a csatár, csatár a kapus, totál random, ahogy odafosta őket az Isten.
Elkezdődik a meccs, a legnagyobb divizióba, találkozol egy ilyen csapattal. Tudod hogy csaló. Középkezdés előtt "megszakad a meccs", ő nyer 99-0-ra, te meg rendszerint kikapsz. Lényegében ennyi. Ugyanez megy még most is.Ezt konzolon nem tudom hogy csinálják pontosan, de sokszor láttam, hogy DIV 1-be jutbobos elindult a 500$-os csapatával konzolon, és pont a leírtakkal találkozik. Ezért vannak csalók PS4-en és Xboxon is.
Ha nem lennének csalók, nem lehetne coint se eladni az elején...Persze ez nagyon le van egyszerűsítve, ennél jóval bonyolultabb.
Viszont azt bevallom, hogy máshol "még" nem láttam ilyesmit konzolon. Azt viszont tagadni hiábavaló, hogy konzol teljesen csalómentes övezet.
-
VGNGR
senior tag
Kedves NEM Pistike!
Miből állapítottad meg, hogy konzolos a videó? "Nyomjon négyzetet a loot felakasztásához" gombról? Mi van, ha x controllerrel játszik pc-n?
Kb. 4 lövés találja el az embert, nyugodtan visszanézheted többször is. A hp marad maxon.
A személyeskedést kerüljük, kösz!
Peace -
Sebestyen01
őstag
Haggyad itt mindenki csalot lát, mert divat lett fikázni a pct ezért! Jah és más gamenel nem baj csak ennél! Hozzateszem talán 2 ember ha találkozott csaloval, az sincs dokumentalva. 18h game alatt én pl nem, egy gyanús faszi volt talán de nem ölt meg minket és el is tűnt.
-
vegitossj7
addikt
Simán benne van, ha a Codot hackelték anno, akkor ezt miért ne?
Fifában is csalnak konzolon, nem egyedüli dolog ez a csalás cucc... Ott 1:1-ben ugyanúgy, ahogy PC-n, csak okosabban.
(#5173) .LnB: Ezért hoztam fel a Fifát példának... Nem vagyok hülye, naponta találkozok 10+ csalóval PC-n, és láttam "jutbobosokat" akik ugyanezzel találkoztak Xbone-on és PS4-en is, csak ők nem fogták fel. Én először ezen láttam ilyet, más játéknál még nem. De ebben üzlet is van, ez már nagyon Fifa topic lenne.
-
kinghaxor
aktív tag
Egyedül nem nagy kunszt hardon. Sőt ketten meg hárman se volt nagyon nehéz. Négyen viszont már van benne kihívás. Ha nem figyelnek egymásra a tagok akkor könnyű meghalni. Az viszont igaz, hogy az utcán kószáló ellenfeleket nagyon könnyű lelőni. Az lehetne nehezebb ha már egyszer úgyis kevesen vannak.
-
daveoff
veterán
4-en kemény, próbáljátok ki! mondjuk én voltam egyedül tapasztalt a játékban, többiek akkor kezdték, mondom nyomjuk hardon, gyorsabban fejlődtök meg jobb cuccok esnek. hát így durva volt, meg rohantak előre, nem értették a játékot, nagyjából ketten hoztuk le az egészet az egyik sráccal, ő kicsit okosabban játszott.
-
daveoff
veterán
Kórházas küldetést még délután mi is lazán megcsináltuk hardon, 2 fórumtárssal, viszonylag könnyedén lenyomtuk. Aztán este nekiálltunk haverokkal 4-en, és brutál durva volt, sokkal keményebb, mint elsőre, nem is értettem. Végül ketten úgy felidegelték magukat, hogy ki is léptek, aztán ketten fejeztük be. Meghaltam többször is, pedig már elég jó cuccaim vannak...
(#4899) Sebestyen01: 1 tár egy NPC? Nekem másodszorra hardon 2-3 tár fejre, és akkor talán meghalt, 3500dps-es fegyverrel...
Nem lehet, hogy attól függően állítja az NPC-ket, hogy a játékosok milyen szintűek, milyen cuccaik vannak?
-
Sebestyen01
őstag
Meg hardon sem volt valami eget rengeto a nehezseg, bar egy tar kellet egy npc-be
Szerintem jo lesz ez, sok xp kell a 30-as szintig, addig meg kellenek kuldetesek amik adjak az xp-t igy szerintem contentekbol nem lesz hiany, es ez meg csak a fo kuldetesszal, biztos lesznek kissebb nagyobb mellekagak is amin lehet menni!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Semmi. Belövöm az auto-aimot, az auto-move-ot, meg az auto-fedezékrendszert és elmegyek addig fürdeni, mire visszaérek kész van két küldetés minimum. Sőt még az automata tárgyfelszedés is megy.
De ha gondolod írok egy scriptet, ami azt számolja hány konzolos beszólás jön PH-ra és az alapján csinál minden automatikusan.
szerk:
kérdezd a többieket akik nézték a streamemet, hogy milyen auto aimos a játék:
-
régen eq2ben folyamatosan 3-4 nappal később kapták meg az eu szerverek az updateket. us guildek emiatt 3-4 nap fórral indultak.
új fegyverek: aug a3p (p - para, azaz ez valszeg egy 9mmes smg, nem gépkarabély.) és m249 para (lmg).
valamint ebben a videóban feltűnik még egy könnyített m4 is 3:10től. -
oriic
HÁZIGAZDA
Hivatalosan a Division egy nyílt világú, fedezékrendszeres TPS, masszív RPG és online elemekkel. Vannak hasonló dolgok benne mint a nagy MMRPG-k esetében, de a komplexitása és részletessége meg sem közelíti azokét. (plusz ugye itt nem nagy tömegek játszanak együtt)
Esetleg másképpen úgy is lehet fogalmazni, hogy egy shared-world RPG-TPS action hybrid a játék.
-
lehet egy ideig exploitolni a mechanikát. a lényeg, hogy csak attól, hogy valaki kilép a groupból, nem fog kiesni az instanceból, de a saját groupjának tagjai átmehetnek hozzá. a 24fős capig be tudtok vinni embereket a dz-be. valaki kilép a groupból, és beszáll egy másikba, onnan meg átmennek az emberek az ő instancejába.
@ada19: ubi fórumon azt írták, hogy a legközelebbi szerverhez fogsz automatikusan csatlakozni.
-
kinghaxor
aktív tag
Ez így van. Legalábbis a bétában így volt. A ruha az csak skin. Külön volt sapka, kabát, pulóver, nadrág meg cipő. Gondolom a bónusz egyenruhák is ezekből fognak állni. A táska pedig már a bónuszt adó felszerelések közé tartozott ahogy írtad is. A többieknek : Akkor bővítek. Ártani biztos nem fog.
4044. Mi toltuk 4-en a kórházas küldetést innen PH-ról. Látványosan erősebbek és többen vannak az ellenfelek ha a játékos szám növekszik. Párszor sikerült is fűbe harapni. Nem is sikerült elsőre megcsinálnunk. Van benne kihívás.
-
Ditoo0225
aktív tag
4en szerintem simán lehet hardon nyomni, úgy már nem húzós. Mi 2en csináltuk és egyszer haltunk meg a végén, mert a bézbózütős 1 ütésből levert minket
Annyiba jobb hardon, hogy kicsit aktívabb a fedezék használat és taktikusabban kell, számomra izgalmasabb, jobban bele lehet élni magunkat. Normalon szinte csak rusholtunk 2en is
-
Xorith
tag
Köszi! Így már tisztább a kép.
Klánosdiból kinőni?Azért pár Ph! taggal ki lehetne találni valami hangzatos nevet majd. Meg kitudja, lehet lesz később valami klánszerűséghez hasonló lehetőség. De mindenképpen osztom a hozzáállásod!!
Én attól tartok, hogy a sima küldik könnyűek lesznek ( főleg, hogy minden kis küldit/felszedhető tárgyat megcsinálok ). De ne így legyen! Én örülnék neki, ha az alap játék nehézségi szintjét is feljebb lehetne állítani. -
MaYDaN
tag
Jelentkeznék én is a Ph! csapatba amennyire lehetséges. Felvettelek Uplay-en is. Aztán majd a többieket is, ha jöhetek.
Láttam, hogy westlake felajánlotta a tagságot korábban, amit nagyon köszönök, de először én is szeretném kipróbálni a játékot "nyugodtabb" körülmények között, ha nem probléma.
Bár tény, hogy azért majd a DZ-be is be szeretnék merészkedni később. -
westlake
félisten
"Most az jutott még eszembe, hogy én a beta-t beregisztráltam az Uplay-re. És ha a steam-re regisztrálnám a megvásárolt verziót akkor nem tudná azonosítani, hogy betáztam, így a beta bónusz cuccok elvesznének. De gondolom ha már össze lehet kapcsolni a fiókokat akkor ezzel sem lesz gond."
Most komolyan meg akarsz győzni, hogy érted? Vagyűk úgy, hogy te valóban érted, én meg nem. Mindketten jobban járunk.
Fél napja erről írkálunk, de te mégis leírsz most ilyeneket. Ha valóban érted, akkor viszont szándékosan offolsz és írsz olyat, amit mindenki ért. Nem?
(Költői kérdés, ne válaszolj.) -
westlake
félisten
Ezek szerint még mindig nem értetted meg, hogy a játékot nem fogod tudni Uplay nélkül használni?!
A Steam-nek miért kellene "emlékeznie" arra, hogy te bétáztál, mikor az Uplay kezeli az összes verziót?Komolyan nem értem mi ebben az egész Steam - Uplay dologban a bonyolult. Főleg úgy, hogy már csilliárdszor le lett írva valamilyen formában. És ahogy elnézem, le is lesz még párszor.
-
-
westlake
félisten
Nem vagyok benne biztos, de teljesen értelmetlen lenne, ha nem lehetne bármelyik verziót aktiválni a Steam-en. Persze ettől függetlenül lehet, hogy mégsem lehet. Ott van a képletben az Uplay, ami elméletileg feleslegessé is teheti a Steam-et ebben az esetben. A Steam a játékot indítja el, a játék pedig az Uplay-t. Ha nem vagy belépve az Uplay-re, akkor pedig figyelmeztet a játék, hogy ideje lenne belogolni. Játék alatt ne a valódi játékot értsd. Nekem az béta exe-je valami ablakot dobott fel, hogy lépjek be Uplay-re.
Viszont szerintem olyan dologról beszélünk, aminek semmi haszna. A Steam-et csak a Steam-es vásárlás és a Steam-es barátok miatt tartom fontosnak (jelen esetben).
Mindig is Steam-es voltam és az Uplay-t is csak most, a Division miatt kezdtem el használni. Nem is volt felhasználóm. Viszont még ezek tükrében sem fordult meg a fejemben, hogy Steam-en is aktiváljam a játékot, mivel semmi haszna, vagy értelme. De tényleg annyira pointless a dolog. -
VTom
veterán
Én is így gondolom, kellenek a Rouge beállítottságú emberek, ettől lesz izgalmas a DZ. Egyébként semmi értelme nem lenne, csak ott sétálgatnánk egymás mellett.
A DZ-ban így inkább faltól falig, fedezéktől fedezékig közlekedés lesz.
Viszont annyi előnyünk lesz, hogy a rouge-okat messziről látni lehetEgyébként a béta alatt én is voltam rouge véletlenül (fogalmam sem volt még a szabályokról az elején, csak lepuffantottam valakit) az volt az egyik legizgalmasabb rész
-
ada19
senior tag
Ebből adódtak a legjobb helyzetek, amikor kimozdítod az embereket a kis komfortzónájukból, és hívtak erősítést - ugyanúgy nekimentünk ketten, hárman az UBRS raidre várakozó emberekre, pedig tudtuk hogy esélyünk sincs.
Nem erőszak a PvP, akinek nem tetszik, megy PvE szerverre, vagy elkerüli a Dark Zone-t. Nagyon egyszerű.
-
westlake
félisten
Azért írta, mert előzőleg rosszul fogalmaztál.
Azt kellett volna írnod, hogy megjelenéskor nem kap senki sem a Gold verzióhoz olyan DLC-t, amit később a Season Pass keretében adnak majd oda.
Az eredeti megfogalmazásban egyes emberek úgy érthették, hogy a Gold verzióhoz (még a Season Pass-szal sem) semmilyen komolyabb DLC nem jár majd. -
aerosmith
őstag
Volt valahol egy olyan pszichológiai tesztkérdés, hogy megölnél-e egy embert ha sose derülne ki hogy te voltál és sose vonnának érte felelősségre és vannak akik erre igennel válaszolnának.
Hasonlóképpen a virtuális valóságban is vannak hasonló mentalitású játékosok "miért ne tenném meg ha lehet" hozzáállással, szerintem ezen felesleges túl sokat agyalni. Van akinek az okoz örömet ha mások munkájának az eredményét veszi el, teszi tönkre (Karcsika az oviban aki mindig szétrúgta mások homokvárát, ismerős?) neki ez okoz boldogságot. Vele két dolgot tehetsz, belenyomod a fejét a homokozóba vagy elkerülöd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Bittorrent topik
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Hegesztés topic
- Medence topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest