- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaYDaN
tag
Jelentkeznék én is a Ph! csapatba amennyire lehetséges. Felvettelek Uplay-en is. Aztán majd a többieket is, ha jöhetek.
Láttam, hogy westlake felajánlotta a tagságot korábban, amit nagyon köszönök, de először én is szeretném kipróbálni a játékot "nyugodtabb" körülmények között, ha nem probléma.
Bár tény, hogy azért majd a DZ-be is be szeretnék merészkedni később. -
MaYDaN
tag
Sziasztok!
Engem is elért a hype, úgyhogy beruháztam egy Gold verzióra. Remélem nem fogom megbánni!
Pedig bevallom nem terveztem, hogy fogok evvel a játékkal játszani, de a béta óta változott a helyzet, pedig még nem is játszottam vele csak videókat néztem és nagyon átjött most a dolog. Főleg, hogy magyar felület is lesz hozzá, az meg külön öröm.A jövő heti bétát már nagyon várom, bízom benne, hogy nem jön semmi közbe és ki tudom próbálni!
Viszont ezt a játékot szerintem is csapatban lehet a legjobb móka csapatni, úgyhogy szívesen csatlakozom valamelyik team-hez amelyik befogad.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest