- Prohardver app (nem hivatalos)
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 4G
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brownage
tag
Viszont azokat van esélyed lelőni. Azok mindig is ott lesznek, te is nagyon jól tudod. Hisz ott van akár a lassan 20 éves múlttal rendelkező CS, amiben punkbuster hú de nagyon gondoskodik mindenről, mégis 1 perc kereséssel tölthető ingyenes cheat és használják is rengetegen. Ez minden játékban megvan. Blizzard durva Wardenje se fogja meg a WoW botokat, meg a diablohoz régóta létező RoS-Bot-ot se. Ezzel igazából nem tudsz mit csinálni. Okosan beállított cheatet nem fog senki kiszűrni 100%-ban soha.
Ezért írtam 1-2 hete, hogy én már akkor boldog leszek/vagyok, ha annak a lehetőségét kiirtják, hogy RPM hackelni, falon átlőni tudjanak. Ha ezeket mind bannolják (akár a bizonyítékok alapján, ha stat után nem is), akkor a játékosok 90%-a nem fogja észrevenni, hogy most épp egy jobb játékossal találkozott-e, mint ő, vagy éppen minden 4. lövése fixen fejre megy. Hisz ezeket már lehet shockolni, stunnolni, lelőni, és simán ledarálhatóak ugyanúgy.
De szerencsére az ilyen faszkalapok megkapják a végleges bant:
"yep im banned again ^^ went full rage mode though. but didnt receive any email" -
-
Raulblanco07
aktív tag
Amiket itt most előnyösnek írsz benne, számomra pl pont ezek miatt unalmas és érdektelen. Tizenévesen kinőttem az ilyen callofduty szerű die-respawn-die-respawn arénákból, nincs mit elveszíteni, nincs is benne annyi izgalom. Nyilván van amikor én is kerülöm a konfliktust, amikor M1A-ra gyűjtöttem egyedül és már közel voltam sok óra magányos farmolás után, kerültem mindent amivel pénzt bukhatok, de az baszott unalmas is volt.
-
sith7
félisten
SEMMI nem működik egyedül
Ez nem igaz, minden működik egyedül is, itt is van olyan ember, aki egyedül érte el a DZ lvl 75 -öt, és nem egy youtube videó van, ahol a falcont is lenyomják egyedül
Diablo 3 - ban is van több ismerősöm, aki csak egyedül szereti tolni, és van olyan is, aki egyedül neki se áll ... ott is, itt is működik a dolog, de mindkét esetben el lehet mondani, hogy lassabb a fejlődés egyedül, de lehet fejlődni, csak lassabban.
Van akinek ez jön be, van akinek nem, mindkét tábor igényeinek eleget tesz, mindkét játék.
A választás a játékoson múlik.
-
az animáció hosszából elég könnyen megsaccolható, mennyi ideig tart. hogy mikor kapsz rogue státuszt, abból meg szintén nincs túl sok választási lehetőség. vagy amikor elkezded, vagy amikor sikeresen levágtad. utóbbi lényegesen károsabb (értsd: különösen elbaszott) lenne balance szempontjából. kétlépcsős rogue rankot el tudok rá képzelni, rank1, amikor elkezded, rank2, amikor sikerült, de ez mellékes a kérdésed szempontjából.
-
Brownage
tag
Gondolom egyedül üldözted. Pedig biztos vagyok benne, hogy nem 4+1 játékos volt a szerveren. Akkor a többieket szídd, akik nem segítettek. DZ matchmaking se rossz egyébként. Máris van egy négy fős csapatod. Múltkor kiprbáltam szerverváltás előtt. Ahogy rogue jelent meg, beírtam, hgoy rogues és szó nélkül jöttek. Pedig egyikük se volt 70-es rankú se, gearben is csak 19x meg 20x voltak. Megöltük a rogueokat, örültek, mentünk tovább.
Nem akarásnak, nyögés a vége. Vagy megpróbálsz tenni annak érdekében, hogy élvezetes legyen a játék, vagy inkább kényelmesebb siránkozni, hogy jajajmindenrossz.
-
Brownage
tag
az overwatch se lehetőséget ad, hogy pvpzz, hanem kényszerít rá, amennyiben szeretnél vele játszani. Ha nem szeretnél, akkor persze nem játszol. Division se kényszerít rá, hogy DZ-zz. Hisz mint írtam annyi másik játék van, amivel lehet játszani. Értem amit írsz. A pvp a legkifizetődőbb, a pvpzni nem szeretők is kényszernek érzik, hogy azt kelljen tenniük, mert blueprint, gearelődés itt a gyors. Ebben teljesen igazad van. De próbáld megérteni, hogy ez egy pvp-re tervezett játék. Ezt tudtuk mind, amikor megvettük. Egy olyan dolog miatt fejezitek ki a nemtetszéseteket, ami nem volt titok sosem és egyértelmű volt, hogy a játék alapja ez lesz. De mégis szídjátok, és morogtok miatta. Mint írtam, egy repülőszimulátort se illik szídni, hogy túl sokat kell benne repülni, szemét játék rákényszerít, pedig én tériszonyos vagyok és inkább csak sétálgatni szeretnék a földön.
Tényleg nem értem, hogy mit nehéz felfogni azon, hogy egy PvP-re készült játékban PvPzni kell és ezt hogy lehet negatívumként felhozni, hogy ebbe az irányba megy a játék. Azt megértem, hogy nem jön be a stílus, nincs azzal gond, de negatívumként folyamatosan emlegetni?
Értsétek meg, hogy ez PvP játék. Erről szól. Kész. Nem fog megváltozni. Utálom a focis játékokat. Tisztában vagyok vele, hogy ha megveszem a Fifát, akkor arra leszek kényszerrítve, hogy futkossak a pályán és rugjam a labdát. Pedig én csak kertészkedni szeretnék. Lenyírni a pályán a füvet, locsolni, ilyenek. Na akkor nekem nem a Fifa való, hanem a Sims vagy mittomén miben lehet ezt csinálni.
De a fifa rajongókat biztos vagyok benne, hogy felbasznám azzal, ha folyamatosan sírnék neki, hogy kurva élet, hogy miért kell erőltetni, hogy én focizzak. Én nem focizni akarok. Tényleg nem érthető, hogy mi a bajuk az embereknek a folyamatos pvp elleni sírással és hogy milyen szar a játék emaitti kommentekkel?
-
Brownage
tag
Kikérem a többiek nevében is, hogy mindenkit, aki pvpzik egy kalap alá vesztek kovi barátoddal és gyökér fasznak vagyunk mind beállítva. Játszottál bármelyikünkkel? pvpztél te bárkivel normálisan? Örülök, hogy a csalókat követgetve csendes szemtanúja voltál az emberek leölésének, ez nem minket minősít, mégis kurva érdekes, hogy te beszélsz tök ellenszenvvel az egész rogue rendszerről. Az a baj, hogy a szerverek tele vannak fosós játékosokkal. Akik ha meglátnak egy rogue fejet, inkább elfutnak ellenkező irányba én meg próbálhatom őket 1v4-ben megölni, vagy várni, amíg jön egy nem befosott játékos és megpróbál segíteni.
Mind sírtok itt az 1v4 gankelés miatt, de egyikőtök se menne a rogue-ok után. Tudod mennyi esélye van egy 4 fős rogue csapatnak a túlélésre, amikor 10-12 játékos fut a nyakában 10-12 ultival, amit el lehet nyomni? Nulla. Nevetve bekeríthetőek. Csak ehhez az kéne, hogy ne legyenek birkák az emberek, ne dugják a földbe a fejüket struccként, hanem összefogva vadásszák le a rogue-okat, ha idegesítik őket.
A játék pont, hogy arra nevelhetne, hogy ne tűrd birkaként, ha hátulról lelőnek. Menj utána, állj bosszút. Környékbeli játékosoknak szólalj meg voice chaten, hogy rogues, lets kill them. Én mindig ezt teszem és nem kell kétszer mondani, mindig szoktak jönni és megyünk. Amikor meg ott vagyunk a rogue-oknál, akkor kurva nehéz valakinek bemondania annyit, hogy kill only manhunt? Dont kill low timer rogue if we accidentally shoot each other. Fel szokták fogni, megértik és rengetegszer volt, hogy 8db 19 seces rogue játékos között nem rogue-ok is ott voltak és csak a magas timeresekeet öltük.
Először a játékostársaknál rakjunk rendet, mielőtt a rogue-okat köcsögözzük. Tudod a valóságban is ez a probléma. Amikor 2 köcsög drogos beleköt valakibe a buszon és a 40 utas elfordul és kifele néz az ablakon, meg felhangosítja a zenét inkább a fülében.
Többen is vagyunk, akikről tudom, hogy Dremmer is talán nekimegy egyedül akár 6 roguenak is. Max meghal. Nekik meg nő a timerük. +esély + idő arra, hogy összegyűljenek a játékosok és levadásszák őket. De neeeem. Füleket, farkakat behúzva rohantok ellenkező irányba a neves bossokat és div techekeet farmolni, ami geciunalmas, és aztán meg jöttök ide, hogy nincs end game.
100%-ig megértem, ha valaki nem élvezi a PvP-t. WoWban hosszú távon én sem élveztem sosem. Nem érdekel az arena se, mert ott Raidelni szeretek. Ha a wow-ban nem lenne raid, akkor számomra nem lenne end content, nem játszanék.
Itt az end content a pvp. Aki itt nem szeret pvpzni, annak valóban nincs end content, nincs miért játszania. De persze zokon veszitek és felháborodtok, mikor azt javaslom, hogy játszatok mással. De tényleg. Mi a faszért szenvedtek egy játékkal, amit egyre inkább nem szerettek? Tényleg ennyire szeretitek magatokat kínozni?
Csak azon nevetek, hogy bárki aki belekóstolt velem a pvp-be, aki látta, hogy mennyi izgalom van benne, mindenki rákap az ízére, de előtte mindenki csak szidja. Kérdezzétek meg Raulblanco-t, hogy első nagyobb pvp napján hányszor halt meg és a halálával elvileg mennyi aranyat/xp-t bukott. Aztán amikor egész héten farmoljátok a heti receptre a dz pénzt és már baromira unjátok, akkor kérdezzétek meg Rault, hogy mennyi pénze gyűlt össze egy délután alatt, miközben meghalt 10x. Aznap mondjuk lett vagy 300k + pénze? Heti terve volt a Vectorra összegyűjteni a 140k-t vagy mennyit, azt 2-3 óra játék után már ment megvenni.
És nem gankelő rugót játszottunk, mert azt én személy szerint sosem játszok. Max exrugót ölök meg szólót, akinek a nevét felismerem. Az esetek 80-90%-ában rogue-okat öltünk, vagy épp a lejárt timerük miatt mi támadtunk először és mi lettünk rogue-ok.
Az alap felvetésed bunfi pedig nem igaz. Nem azt jutalmazza legjobban a rendszer, ha köcsög mód legankeled az embereket, hisz azt még jobban jutalmazná, hogy megölöd a "köcsögöket". De ez a részével már nem foglalkoztok. Igen, 4 ember előnyben van 1-el szemben. és előnyben is lesz addig, amíg egy pvp játékban a játékosok nem akarnak bosszút állni, összefogni.
-
hát ne legyél az. omfg, odarohan a kötélhez, hát vágj hozzá egy sokkoló/gyújtógránátot, aztán amíg kocsonyaként remeg, vagy lángolva rohangál, simán lelőheted, semmit sem bír csinálni. játékmechanikailag abban a pillanatban roguenak kell lennie, ahogy elkezdi levágni a kötélről a cuccodat, szóval várhatóan büntetés nélkül kinyírhatod.
-
még mielőtt elkezdesz velem példálózni, azért legalább legyél benne biztos, hogy igazad is van. kezdetnek mutathatnál tőlem legalább egy hszt, amikor azért vinnyogok, mert lelőttek dzben. de akár olyat is mutathatsz, amikor azért vinnyogok, mert cheaterek lelőttek dzben. pedig elég sokszor megtörtént.
a dznek megvan a saját játékszabálya. bárki. bármikor. bármiért. bárhogyan. lelőhet. ha ezt nem tudod elfogadni, az a legegyszerűbb, ha nem mész oda. mármint egyáltalán.
ez ugyan eve-s, de ott is bárki bármikor, bármiért, vagy éppen ok nélkül, csak mert ott voltál. higsecben is. lásd még hulkageddon. -
Lefty
addikt
-
[hun] warhea
tag
Igen de a wikipediaban is kiternek azokra a tudatlan barmokra akik csak szoftvereket hasznalnak a resek kihasznalasara
Nem összetévesztendő ezzel a relatíve kis csoporttal a vandálok és bűnözők jelentősen nagyobb csoportja, akik a hackerek által létrehozott eszközök és eljárások – valójában szakképzettség vagy tudás nélküli – felhasználásával okoz kárt, vagy követ el bűncselekményeket.
A cheaterek ugyanezek. letoltenek egy szoftvert amit hasznalnak. semmifele szaktudasuk nincsen az adott temaban
-
Brownage
tag
Rendben, értem
Mindegy, zárjuk le a témát. Lehet én is túlgondoltam.
Számomra egy pozitív tanulsága van ennek a történetnek, ami engem örömmel tölt el. Na nem az, hogy téged kitiltottak, mert nem hiszem, hogy ezért bannak kéne járnia, de mindegy. Így jártál. Amennyiben valóban így van, amit mondasz és tényleg semmilyen csalást nem használtál, vagy többszörös Falcon challenge glitchelés, stb, akkor mindenképp reménykeltő az, hogy a reportoknál nem kell szikla szilárd bizonyítéknak lennie.
Mármint úgy értem, hogy nyilván nem jó, ha csak úgy random reportra tiltanak embereket. Csak bennem mindig ott volt a kétség, hogy valakit levideózok. Látszódik rajta, hogy valóban szinte lehetetlen módon öl le, tehát a videó alapján egyértelmű, hogy csalt, viszont esetleg a statjainak utánanézve nem egyértelmű, mert mondjuk játszik direkt simán is és akkor mellé lő sokat és nincs kiemelkedő statja emiatt, csak ha épp bekapcsolja a cheatet és lemészárol valakit. És akkor ilyenkor hátha nem bannolják, mert nem elég a bizonyíték vagy valami.
-
Brownage
tag
jah igen bocs első olvasatra még a fejemben volt, hogy esetleg nem, a "tégen nem lőttek le'" részből. Nem feltételezem rólad a rosszat és hú de nagy bűn se nyilván de nyilván a másik oldalról is érthető a dolog, aki jelentett, mert automatikusan az ismerősének gondol, jogosan. Számomra akkor is érthetetlen. Oké. Érdekeljen valaki véleménye. Ott a chat. fel lehet venni friendlist, el lehet beszélgetni, kikérdezni. De bevetésre elkísérni és végignézni amit művel... ez nekem nem fér bele.
-
Brownage
tag
hát az, hogy szóba elegyedsz és megkérdezed pár dologról a csalót az oké. De hogy a hozzácsapódásból mi egyéb előny származik mint xp/dz funds? mármint az hogy nézed ahogy a cheater halomra öldösi a játékosokat?
Tehát ha te nem kínzol állatot de odaállsz egy állatkínzó mellé és végignézed, hogy mit csinál az oké?
Ugye nem várod el azt, hogy ezt megértően kezelje itt bárki is.Főleg ahogy előadtad a "hatalmas múltadat", amilyen komoly arcnak próbáltad beállítani magadat, annak fényében számomra főleg súlya van a dolognak.
Na mindegy. Tudom, rossz példa, amit leírtam és meg lehet magyarázni mindent, de bennem ilyen érzést váltott ki.
Főleg, hogy hozzám úgy jött át a mondandód, hogy milyen gáz aki mérgelődik/anyázik a cheater miatt, helyette mennyivel faszább/intelligensebb dolog szóba elegyedni velük, sőt konkrétan menni velük és nézni, ahogy a szerencsétlen, nyomorult játékosokat öldösi és röhög rajtuk.
Részemről ezt a témát befejezem, maradok a játéknál, megyek is haza játszani
-
Brownage
tag
Fura. Nem mondom, hogy nincs így. Nyilván nincs fix, konkrét logika a tiltásokban, én több olyat is olvastam, hogy srác csalt 4-es partyban mentek együtt sokan pl FL Challenget és csak ő lett tiltva a barátai nem. Persze ha DZ-ben mentél együtt csalókkal és öldöstétek az embereket és reportolva lett a csaló társad és vele együtt te is esetleg, akkor az megint más.
Tisztázzunk valamit, ha már előjött a téma. Anyázás nélkül, tényleg csak érdekel. Most alapvetően PVE vagy PVP-ről beszélünk? Mármint missionökben csaltak azok, akikkel együtt játszottál vagy DZ-ben cheattel öldösték az embereket és te ennek a partynak voltál "ártatlan" részese?
Mármint most nem a kitiltás oka érdekel, hanem a tény, amit tudsz, hogy akikkel együtt játszottál, azokkal mily módon játszottál együtt.
-
Brownage
tag
Nem ezt mondta. Csak feltételezi ő is, hogy neked csak van elképzelésed a dolog miértjéről.
Attól hogy hobbidban ide-oda cikkeket írtál, nem jelent semmit szvsz. a közel 10 éves online játék múlt se.
Jómagam 97 óta játszom online játékokkal, 20 éve. és már 97-ben is találkoztam csalókkal Diabloban.Sőt a diablo.hu-t mikor csináltuk éveken át, ott is volt "szerkesztő", akiről tudtam, hogy használt map hack-et. Nem is értem hogy jönnek ezek az érvek. A kérdés nem az volt, hogy te hol mit csináltál a múltban, csupán annyi, hogy itt ebben a játékban miért kaptál kitiltást.
-
Brownage
tag
Mondjuk gondolom csak tudod magadról, hogy:
1. használtál-e fizetős cheatet
2. használtál-e cheat engine / extropy / akármit
3. nem használtál külső progit, csak exploitokat használtál ki FL Challenge
4. nem használtál külső progit, csak exploitokat használtál ki DZ-ben.
5. nem használtál semmit, véletlen áldozat vagy (mintha írta volna valaki, hogy voltak véletlen bannolások is, akik nem csaltak, de ugye ezt nehéz alátámasztani)Gondolom nem sok más eset van, amiért embereket kitiltottak. Kétlem, hogy nem tudod eldönteni, hogy a 4 pont valamelyikébe beletartozol-e.
-
Brownage
tag
Ezt tudjuk, igen. De egyelőre nincs szó arról, hogy MIKOR jönne, vagy mi lesz. Nem is azt mondtam, hogy nem tudjuk, hogy lesz-e DZ7-8, hisz tudjuk, hogy lesz. Azt mondtam, hogy nem lett bejelentve, hogy érkezne-e a közeljövőben, tehát majd csak később jön majd valamikor.
Az eredeti mondandód azért értelmetlen, mert jelenleg nincs dz8 és nincs róla infó, hogy mikor és milyen formában lesz. A jelenlegi nerfnek így hogy lenne bármi hatása egy jelenleg még nem létező zónára. Nem is biztos, hogy magasabb mobok lesznek(lehet hogy az külön survival zóna lesz? külön pvp zóna? ki tudja mi a konkrét terv vele) de ha magasabbak lesznek, lehet hogy mire kijön, már rég más setek lesznek, más gearscore. Szóval szerintem értelmetlen azt fejtegetni, hogy milyen hatással lesz a MOSTANI nerf egy MAJD JÖVŐBEN EGYSZER érkező zónára
ui: a "szemfülesebbek" kiszúrták... van kb 10 ismertebb promókép/artwork a neten. Az egyiken egy baszott nagy falon állnak és egy baszott nagy DZ-08 felirat van. Tényleg nagyon szemfülesnek kell lennik, hogy észrevegye az ember
-
Brownage
tag
Tudom igen. Írtam is, hogy jó volna ezt a jövőben valahogy javítaniuk, hogy az összes karit alapul vegye. Persze akkor meg előfordulhat az a probléma, hogy én nem szeretnék semmit átadni egyik karimtól a másiknak, szépen felszinteztem egy új karaktert és szeretnék segítség nélkül ismét DZ-zni. Ilyenkor mindenképp átrakna akár 40-es GS-el is a nagyok közé csak azért, mert van egy 200+ karim
-
Brownage
tag
nem, én játszani megyek, ennyi. Nincs mit kiélnem, kidühöngenem. kiegyensúlyozott, nyugodt életem van
És képzeld még csak szándékosan se ugrálok be mások elé, hogy véletlen rogue-ok legyenek.
SŐT! Nem rogue-ként mikor megyek és valaki 20 seces rogue lesz, a többi nem roguenak el kezdem mondogatni voice-on, hogy srácok, SEMMI BÓNUSZ nem jár értük, ne öljétek meg, még csak a uplay lapon se számítanak rogue countnak, csak véletlen lettek rogue-ok. Menjünk tovább az igazi rogueokra. És rendszerint megy az oké-oké, lets go.Próbáltam korábban ezt leírni, csak ugye akkor jött az igénytelenező téma, hogy az ember találja meg azt, ami neki élvezetet nyújt. Ha van a játéknak egy olyan része, amit szeret és tudja játszani úgy, hogy az jól essen neki, akkor win. Ha nem, akkor mással kell játszani. Én legalábbis nem vagyok önmagam ellenére és nem ölök bele időt abba, amit nem élvezek.
Sajnálom, hogy nektek csalódás és nem élvezitek. Remélem, hogy a DLC segít majd ezen (már ha megveszitek és játszotok vele egyáltalán).
Azért fura nekem ez az egész, mert beta alapján eleinte nem akartam megvenni a játékot, féltem a DZ rendszertől, hogy megöldösnek, stb. És számomra az elmúlt évek egyik legjobb játéka, nagyon örülök, hogy nem hagytam ki. És igen, nevetséges amatőr hibákkal van tele, amik számomra is felfoghatatlanok, értetlenül olvasom, hogy ilyenek hogy lehetnek. De igazából ezek nem rontják az én játékélményemet. Egyedül a cheaterek azok, amik el tudják rontani, de ezeket vagy megtanulja az ember kezelni, vagy elmenekül. Mert ha túlságosan felidegesíti magát az ember, akkor az megint rányomja a bélyegét a játék élményére.
Engem megnyugtat az, hogy bannoják az embereket, kapom a visszajelzéseket, hogy fel lettek dolgozva a reportjaim, lelkesen shadowplayezem (pontosabban AMD-sként plays.tv de ugyanaz) a csalókat. Ha találkozom RITKÁN egyel, akkor szervert váltunk és ennyi. Írok neki egy whispert, megköszönöm neki az egyértelműen látható bizonyítékot, amit csatolok a reportomhoz, aztán ennyi
-
.LnB
titán
1db M44 lőszerrel.... És akkor a rugó a hülye mi?!
Ez a büntetés semmi amit egy halálért kapsz ha mondjuk 4-en hátba lőnek. Ha normálisan teszed a dolgod és farmolsz DZ-ben akkor pillanatok alatt vissza lehet dolgozni. Én most lvl80-on vagyok. Sokszor buktam már vissza szintet mert meghaltam, aztán mindig visszadolgoztam. Abszolút nem nagy dolog. Én még egyszer se hátráltam meg azért egy rugó üldözésétől, vagy attól, hogy én legyek rugó mert sokat bukhatok. Ha valaki ez miatt nem tud haladni előre DZ-ben az ne a játékot hibáztassa.
Ott van bendeguz76, tegnap már 70 volt. Szerintem egész héten tolja a DZ-t, hogy meglegyen neki a 75. És sokszor egyedül van szerintem. Ő se sír csak teszi a dolgát. Amint a példa mutatja elég jól. Ha jól emlékszem -13szintről dolgozza magát most 75-re.. Azanemsemmi. Mégse látom itt siránkozni sose.
-
Brownage
tag
Ezt értem, de olvassátok el a megjelenés előtti leírásokat. Sőőt anno valamelyik ilyen E3 vagy melyik trailer is arra volt kihegyezve, hogy DZ-ben extract van, jön a 4 fős csapat és hátulról fejbelövi a játékost. Én megértem és elfogadom, ha valaki nem szereti a PvP-t, viszont sajnos el kell fogadnotok, hogy ez a játék erősen PvP-re lett megírva. Ez kb. tényleg olyan, mintha most azt mondanád, hogy a Battlefieldben ne erőltessék rád, hogy más játékosok ellen küzdj, mert te NPC-ket szeretnél ölni. Semmi akadálya. Van 6 órányi campaign, azt kell beosztani azt viszont látásra.
Nem rosszindulatból mondom, de aki irtózik a pvp-től, aki eltörölné az egész pvp lehetőséget, annak ez a játék nem való. De most komolyan. Mármint nem lesz hirtelen a játékból pve paradicsom, hiába reménykednek az emberek. Az, hogy néha kijön egy incursion az jó 1-1 napnyi elfoglaltásgnak, de hamar farmmá válik az is. Mondjuk az első DLC az kedvezni fog a pve-t kedvelőknek, azt én is nagyon várom azóta, hogy olvastam róla. Főleg amiatt vettem meg a Season Passt, mert nagyon bejönnek a földalatti helyszínek, nagyon jó hangulatuk van. Elképzelhető, hogy a Diablo Riftekhez hasonló rendszer meg fogja dobni a pve hangulatot. Csak az a baj, hogy akik nem szeretnek pvpzni, akiknek rossz élményük volt DZ-ben, azok ha eddig nem vették meg a DLC-t, azok lehet, hogy nem is fogják, így kimaradnak abból is. Bár mondjuk az utána lévő DLC-re is készüljenek a pvp-t utálók lélekben, hogy az meg ugye valami Survival mode lesz, az végképp a DZ-n belüli pvp köré épül. Ott még inkább rá lesz kényszerítve az ember, ha magát a DLC-t játszani akarja.
-
vegitossj7
addikt
Smart Cover mögött, Mobile Cover mögött 65% armorral, 120k Hp-val 2 lövés vagy CM FL-on shotistól... Jobb esetben.
Az a 10% mindent megváltoztat. Így is 1 lövés lesz az ember. PvP-ben így is ugyanaz lesz, csak erősebb fegyókkal. Semmi nem változik, ugyanúgy megdöglesz Survivor link nélkül 2 lövésből.
1 hét alatt sikerült megcáfolniuk magukat, azt mondták nem lesz nerf, majd lesz... Aztán lesz weapon balance, aztán kiderül mégse, mert "nincs elég adat"...
2 naponta lesem a redditet, a fórumot naponta, de eddig az 1.2 egy nudli, semmi PvE tartalom (minden eddigi mission Challange módban, lehetőleg nem megint survival mód Incursion) , PvP-zni meg menjen aki kelni-halni akar a csalóktól.
-
[hun] warhea
tag
Igen, ezt olvastam en is. Megprobalok turelemmel lenni, nem hulyek a sracok az ubinal/massive-nal. ami a managementre nem elmondhato nagyon bizom benne, hogy javitani fogjak.
Amugy az, hogy kijutott a letras trukk nemsokkal az elso glitch patch utan azt mutatja erosen, hogy a QA csapat osszeveszhetett a management-el es direkt szivarogtattak ki. (de lehet tevedek) egyertelmuen latszott a glitch reprodukalhatosagan hogy belsos teszter juttathatta ki. ilyet casual / hc gamer nem kiserletez ki az tuti, ha csak nincs raallitva erre kulon.
mindezek mellett azt mondom tovabbra is, felesleges ujra es ujra lefutnunk ezeket a koroket a hibakkal kapcsolatban, koncentraljunk inkabb arra, hogy jatek legyen a jatek es ne "munka"
-
[hun] warhea
tag
Meg szerencse, hogy figyelmeztetsz.
Nem tudom amugy azert feltunt-e de egyetlen egy falconbol amit itt beirtam nem jottem ki itemmelellenben tobb olyan jatekossal akinek vegre megvan a falcon. Te ahelyett, hogy fikazol 90%ban miert nem probalsz segiteni azoknak akik itt vannak? Mert mindig akad valaki aki meg nem tudta megcsinalni. Persze az a par ember a problema (jelen esetben dedikaltan en) aki megprobalja arra hasznalni ezt az egeszet, hogy segitsen. A siras nem segitseg. Ezt a te regi kommentjeidre irom nem yodaera.
De inkabb csendben is maradok nehogy megint elrontsam a gyomrod es kapjunk valami hasonloan kulturalt segitokesz hozzaszolast, mint a kozelmultban.
-
[hun] warhea
tag
Uh a bugokrol jut eszembe, tegnap olyan bugom volt, hogy kivul rakta a Warrengatet a jatszhato teruleten
es nem tudtam a boha istenert sem odaportolni
hat mondom ilyen nincs.. mentettem kepet is majd kuldom otthonrol
relog utan megoldodottt
.LnB : hamish egy community
managerdeveloper.vagymi
szerk: koszi a kiokositast bunfi
-
-
Anonymus23
veterán
Ezek már az unatkozó fajta, akinek nincs jobb dolga mint szívatni a népet.
Ez se jobb mint a többi, ugyanolyan gyökér, a másik még alattomos is.Mivel ezeket nem tudja az ember megváltoztatni, mert jellemileg egy nulla, és ha valaki a lekére beszél semmit sem ér, így az Ubi a bűnös, mert gyakorlatilag szarnak a fejünkre és nem oldják meg ezt.
Kivágnának vagy 10000 játékost csít miatt, na akkor talán lenne valami visszatartó erő, de ez meg gazdaságilag sem éri meg nekik, mivel a védelemre költeni kell, ha sok embert kivágnak, akkor meg sokan nem fogják később megvenni a játékot, vagy más Ubis játékot. -
vegitossj7
addikt
Ha több mint FHD-n akar játszani az ember, tényleg jobb a 390. Viszont a többi érvem még mindig helyt áll.
A The Division-t viszont Nvidiára csinálták, sok effekt nincs AMD-n. [link] Igaz, ezeket ha belövöd oda is lesz a stabil 60 fps.
Nekem 30 fps fixen ment full maxon, de hát ki akar 30 fps-el játszani... PC-n...
(#14640) macy: Nincs elég idő a szerkesztési időből felsorolni.
-
[hun] warhea
tag
En attol tudnek "okadni", hogy ontod magadbol a negativizmust es tele"spammeled" a forumot ujra es ujra ugyan azzal es sajnalatos modon sokadmagaddal
van jopar ember aki ezeknek a hibaknak ellenere is szivesen jatszik es szeretne infokat megosztani a kozosseggel de ahogy eszrevenni mar inkabb nem irnak, megmarad nektek homokozonak a div forum
-
Youtubeon ott a hack. Ingyen letoltheto, oda teleportal, ahogy a celkereszt... Ennyi. Esz sem kell hozza. ( ezt a sok kocsog teleportosra irtam, nem az echora
)
Tegnap rugoakodtunk, jott egy srac, agyonlott mindenkit. Ok. Visszamentunk ra. Szalad elottunk, majd hopp.... Volt nincs xD
Masik srac aimizva is alig birt bennunket kiszedni. Demmer egy allat, rugot lat, szalad xD
-
vegitossj7
addikt
Nem értem mi a baj ezzel. Ezért fizettünk. 10/10 Én 2 ezret, haveromék 35k-t. Ezt sose mossák le magukról Massive-ék, remélem 1 hónap múlva színét se látjuk... Ilyet még sehol se láttam, nem hogy AAA játéknál. Csak így tovább, több exploittal több esély van egy szebb jövőre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Formula-1
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Légies iPhone halvány színei
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OpenWRT topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Reklámblokkolók topikja
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest