- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Magisk
- Poco F7 Pro VAGY Nothing 3a Pro ?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
#35434496 #22785 üzenetére
Néztem ott a játékot YT-on, de az nem feltétlenül jött le, hogy mennyire van benne fejlődés/fejlesztés.
Mindenki ugyanazzal a fegyverrel tolta, gondolom itt is lesz 1-2 preferált.De ha ez így van, akkor nem éri meg megvenni, mert ha csalókkal akarok játszani, akkor bemegyek a DZ-be és kiállok középre , hogy ide lőjetek
Legalább lesz időm a régen várt SP játékokra, Rise of the Tomb Raider, FC Primal, Maffia 3, stb. Meg még van pár cím, amit nem játszottam még a Steam/Uplay/Origin accról.
-
TommyS_27
senior tag
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
#35434496 #22758 üzenetére
A nagy többség általában csak akkor lő ha tarkót lát,nem akarják elrondítani az emberek arcát... Persze a PvP iránti vágy egyenes arányban csökken a megjelenő nyolcas bandák és a hétköznapi “szuperhírók” miatt.
(#22760) RazoR8402: Erre rendkívűl odafigyeltek a fejlesztők,olyan lőszert akartak ami csak megkarcolja vagy koponyán belül megáll,ezért is vaktöltény minden második lőszer a tárban.
-
válasz
#35434496 #22252 üzenetére
Gondolom eddig tartott amíg a cheat engine-eket fejlesztő csapatok megtudták kerülni a jelenleg alkalmazott detektálási módszereket.
Lehet a Massive/Ubi párosnak el kellene kérnie a Blizzardtól az ő anti-cheat rendszerüket. Akkor már nem lenne szimplán egy új példányt venniük. -
válasz
#35434496 #22245 üzenetére
Az... Fele lelohetetlen, fele meg azonnal lelovi a 600 szivossagot... A 2 ruszki hogy szetkapott 3onkat? Lotted 10 centirol, o hpja nem igen ment le, Tied meg szinte azonnal...
Vagy a srac, aki elolunk teleportalt el. Vagy az a rugo banda, aki 1.nek azonnal elfekudt, megmozdulni nem volt idejuk, majd lelolehetetlenek lettek....
Kijon a survival, ami dz lesz, vegunk.
Tegnap osszefutottunk Bravokiller60nal multkor is 1 sec alatt eldolt. Most is. Aztan benyomott valamit, es superman lett...
-
Anonymus23
veterán
válasz
#35434496 #22195 üzenetére
Erről beszéltem én tegnap.
A DZ maga sokkal intenzívebb játékélményt ad az összes megszokott küldetésnél, az UG is már csak ismétlődik...
De ez a széles skála, amekkora különbségek lehetnek gear és gear között az túl nagy. Szerintem. Bár ezt már ezerszer leírtam, de tegnap azért jó volt az a 1,5 óra a DZ (1 hónap után), mígnem Sniper le nem lőtt 2 játékost
Utána már vége volt, mert nem harc volt, hanem kergetőzés -
válasz
#35434496 #22167 üzenetére
Kész lett a DPS&HEAL support reclaimer nuclear karim
Full életerőn ilyen.
Ekkora a 4.5m robbanási hatósugár
Teljes normál életerőn ekkorát sebez
Itt pedig bebújva okosba + boost heal
Hétvégén leszel? Letesztelhetnénk hús vér embereken is
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
#35434496 #22152 üzenetére
Múltkor kiszámoltam hogy 757.604 a jelenleg elérhető max szívósság, bár azóta nem vagyok benne biztos, ezt úgy számoltam hogy a gear mod max értéke 161 stamina lehet, viszont nem vagyok benne biztos most, hogy 161 vagy 162 a max.
Amennyiben valóban 162 a max stamina, akkor 5 gearmod x 1 stamina x 30 hp x 4 szívósság a plusz, szóval 758.204-re jönne ki.Illetve lehetne ennél magasabb, ha még a régi rendszerből lenne tökéletes szettje, mert arra mondjuk jobb lenne egy firearms vagy electronics nélküli 240GS de gear mod slotos pisztolytáska, mint a jelenlegi gear mod slot nélküli 268-as, vagy a maszkból is a 240-es 2 gear mod slotos jobb lenne erre mint a mostani 268 1 gear mod slotos, szóval ez a 757.604 a jelenleg is eső cuccokból max elérhető szívósság.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
#35434496 #22119 üzenetére
Mikor kiakartunk menni checkpointin lőszerért kemények voltak,ketten voltunk jöttek vagy hatan de éledés után gyorsan feküdtek.
(#22120) RECSKA: Lehet beáldozok még egy kevés firearmsot az elektronika javára,smart cover majd ellensúlyozza.
Szerk.: Holnap elseje,jön a dz-n kívüli drop.
-
válasz
#35434496 #21952 üzenetére
Én elhiszem, elsőnek.
De mikor nem elsőnek lősz, akkor repül a sticky. Én a healbe szoktam lőni. Lelövi a srác a healt, én meg dobom a stickyt. A múltkor 2 játékos feküdt el egyszerre
Kell a csapat. Megpróbáltuk 4dps-el a dz-t. Tudod meddig jutottunk? talán 2 embert sikerült lelőni, mert jött 1 shotis stickys tank, és 3-at kinyírt belőlünk, 1 meg elszaladt.
-
válasz
#35434496 #21949 üzenetére
ráadásul én tuningoltam a sticky-t, +20% robbanási hatósugár, így már azért 2-3 játékos elfekszik tőle ha egyhelyen vannak...
500 szívósságom tegnap átlötték mint ha 300e lett volna. Igaz deadeye-al, de akkor is.
Sajnos PVP-re összeszokott, ügyes csapat kell. Nem úgy megy már, hogy bemegyek és puffantok 2 játékost, mert pillanatok alatt ott terem a fél szerver
-
válasz
#35434496 #21940 üzenetére
Faja. Stickytol mint a szaros zsak, ugy csuklassz ossze te is? Nekem a pve striker szett 400e szivossaggal van, 230e dpsel, auggal, 60% critesely pulse nelkul. 11-13e-t critel fejre playeren. Csak jon a sticky, es borulok ossze mint az allat...
Ezert az alpha karim ( 450e szivossag, 220e dps mp7 majd 50% exotic resistel van, savage kesztyuvel. 15e-t critel fejre az mp7
-
TommyS_27
senior tag
válasz
#35434496 #21455 üzenetére
Tegnap hárman voltunk csak. Kitakarítottuk vermet aztán odajött 4 játékos. Mondták, hogy jönnének velünk a Q-ba. Oké gyertek. Aztán hirtelen egyik társam megfeküdt míg a mobokat lőttük. Hátulról ledarálták ezek a jófej srácok. Lelőttük őket, kimentéshez visszajöttek megint haltak. Utána meg manhuntosok lettünk rajtuk. Ment a cheaterezés. Aztán szervert válthattak
-
-
arnikusz
veterán
válasz
#35434496 #20952 üzenetére
Nekem szimpatikus főleg a tűzfegyverek miatt.
Csapatban szerintem jól működhet, mert pont tegnap láttam, hogy Hamis challengen megcsinálta a Sárkányfészket és jóval gyengébb volt a karaktere mint pl. a tiéd.Valaki csinált már 4 kijelölt Underground missziót, mert kíváncsi lennék mi a garantált item amit a végén ad?
Köszönöm.
A Blind fegyver körül nagy a csend, még pletyka szintem sincs róla dátum, ha kérdezik rögtön leállítják a témát és másra terelik a szót Stat of Gamen.
Ha nerfelik a G36--ot és augusztus 2 ps4-en a DLC és jön a népharag akkor lehet ez a dátum, de minden csak spekuláció.
-
KaYaK
tag
válasz
#35434496 #20470 üzenetére
Ez így van ahogy írod de érzésre döntötte úgy is a mobokat...
De ezt írtam is.Persze most hogy lehet cserélni egyből cseréltem is! Vesztett is az értékéből -50k DPS-t. Azért az a 400k sem kevés és nem pontosság talent adja így van ereje is szépen.
Sajnos akkor ez van nem lesz rajta már brutál de hátha dob majd egy jobb fegyót majd a játék amin csak egy talentet kell cserélni.
-
válasz
#35434496 #20346 üzenetére
davidoff76hun, valami ilyesmi volt. igazából semmi baj nem lett volna a rugózásukkal, ha nem hátba lőnek és nem éppen Johnny-t (woker) akarjuk a beglitchelt divtech láda mögül vhogy kiszedetni. De mivel folyamatosan beszéltünk, ezt ők is kellett hallják, nyilván így egyszerű préda voltunk.
-
-
Anonymus23
veterán
válasz
#35434496 #19942 üzenetére
Nem feltétlenül, de amikor egyedül játszol sokat, akkor nagyon nem mindegy, hogy "one-hitelnek" vagy van időd esetleg visszalőni, vagy esetleg harcot imitálni.
Persze nem a csalásról beszélek.
De 1v1-ben egy közepes játékost simán ki lehet tankolni egy nem túl jó skilles tank builddal (pl mint az enyém)Tegnap volt két jó sztori:
Először egyedül mentem be, hogy megnézzem milyen tervrajzok vannak, és az egyik helyen egy szóló játékos belém kötött. Nem reagáltam, mert nem játszani mentem be. De csak kötekedett, meg lövöldözött, de persze rugónak lenni már derogált a köcsögnek (utálom az ilyen köcsög hozzáállást, vállalja fel, ha harcolni akar, minden következményével) DZ5-6ban voltunk. Elkezdtem lőni, rugó lettem, 19 seccel, erre elkezdett támadni, de gyakorlatilag kitankoltam a lövéseitaztán megkaptam a 90 secet, és folyamatosna támadott, de a DPS-e kevés volt ahhoz, hogy simán elintézzen, illetve futkároztam oda vissza, jöttem mentem mobok között meg minden, hát olyan fák jú, sit, meg minden volt ott, én meg röhögtem rajta de nagyon, a gyerek olyan ideges volt, mintha az élete múlott volna rajta. Aztán annyira röhögtem, hogy nem vettem észre, hogy mögöttem egy tisztogató csapat, kb. egy sec hiányzott volna a healhez, de megpirítottak. Ott röhögtem rajta, hogy üldözött vagy 4-5 percig, de nem tudott velem mit kezdeni, igaz én sem, mivel 120K DPS-el messzire nem jutottam, és nem volt nálam támadó skill (turret vagy sticky).
A másik:
Garszáékkal DZ5-6 ment a lootolás, rugózás, amikor is oda vissza betámadtunk talán egy orosz csapatot. Lementünk a metróba, és ment a harc rendesen, de egyszer csak hirtelen elcsendesedtek, először nem értettük, de aztán láttuk, hogy az ellenséget hátba kapta vagy 3 baltás, kb. 5 sec alatt lerendezték az egész csapatukat. Na ott is volt röhögés -
Snip3r_HUN
addikt
válasz
#35434496 #19924 üzenetére
A helyszín és a történet kitaláltak, a valósággal való bármilyen egyezés csupán a véletlen műve.
Amúgy meg esett ma egy ilyen Scar-L, kár hogy a vérengző nem a 3. talent:Aztán persze rugóként belefutottunk egy magyar srácba, akit annyira nem érdekelt hogy mi magyarok vagyunk és tapsolva megköszönte az aprót meg a lootot:
-
kiezTe90
senior tag
válasz
#35434496 #19704 üzenetére
Mostanság napi szinten találkozok ilyenekkel. Kicsit kezd tele lenni a f...om már ezzel. Szuperhero emberek. Lőjük őket négyen kb minden hiába való próbálkozással. Ma is extract alatt egy majom társaság odajött és természetesen szétszedtek minket hiába volt pajzsunk, és hiába lőttük őket. Én pajzs alatt kb 2 sec alatt haltam meg. Van vagy 900ezres dps-e?
Azthiszem én a frissitésig le is szarom ezt a játékot mert egy ideje már csak kínszenvedés az egész...
Nem beszélve arról hogy olyan értelmes skillekkel dobalja a fegyvert hogy kivinni sincs értelme meg összetörni. Szóval nagy vesztenivaló nincs. -
Snip3r_HUN
addikt
-
bendeguz76
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- VR topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Telekom mobilszolgáltatások
- 3DMark05 eredmények
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Bontatlan Apple 96W USB C hálózati adapter (töltő) eladó
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- ASUS ROG Strix Scar 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest