- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnikusz
veterán
válasz
xyvalaki #47732 üzenetére
Igen de ez Skirmishen és LS-n nem hozza a 9000 staminát.
DZ-re jó. Az elsőt használom én is a Nomád mellett, a Strikert meg beraktam a stashba.
A második meg Skirmishen már csak az ölös achik maradtak arra, meg majd LS szintezésre.Egyébként meg lehetne ilyen átados falat csinálni én is szívesen adom ami esik, Endre fegyvertárs általában nem tart rá igényt.
-
Anonymus23
veterán
válasz
xyvalaki #47702 üzenetére
Ez az LS érték vagy a normál?
Nekem is éppen csak 9000 felett van a DZ Ragadozó, de az LS/Összecsapás miatt nem fogom elkalibrálni, erre csináltam tegnap a Shotis Strikert, elbohóckodni jó, de az 6000-6000 értékekkel van LS-ben.Az lesz, hogy a kettes karakteren össze fogok rakni egy LS Ragadozót, és meglátjuk, hogy mennyire adja.
Holnap mentünk volna külföldi üzleti útra, tegnap este visszamondták betegség miatt, így Péntekig már csak DZ/LS/ÖCS fog menni, a heti exo-k már ki vannak farmolva, 28 láda + ami esett nagy részük betörve ~1000 divtech. Jobb a DZ -
Anonymus23
veterán
válasz
xyvalaki #47438 üzenetére
Másképp használod, ha lövöldözöl, akkor óhatatlanul sérülsz is, azaz nem működne a leleményes táska, ez igazából csak stílus és megszokás kérdése.
30% stack az 5-ös szettnél is lehet, amit ugyancsak fel lehet stackelni, de itt standard van +15%-od, mert szinte végig fedezékben vagy, vagy a többiek mögött.Hatos szettnek csapatban látom értelmét, mert ott a társak lövöldözése hozzáadódik, és ott szabadabban tudsz figyelni arra, hogy melyik képzettséget használd.
Végül is nem arról van szó, hogy melyik jó és melyik nem, hanem, hogy hogyan használod.
-
Anonymus23
veterán
-
arnikusz
veterán
válasz
xyvalaki #47367 üzenetére
A reclaimer marad PVE-nálam.
Ezzel teszek este egy próbát és elválik, de ott a Firecrest, meg összepakoltam egy 54%chc, 116% chd Strikert House/Lvoa-C párban azt külön Skirmishre a Predator és Nomád mellé. A Lvoa-C 3. talentje Gonosz, így 31%chc és 116%chd.
A House-on a Snipertől kapott kis markolat van köszönet érte.
-
arnikusz
veterán
válasz
xyvalaki #47246 üzenetére
Macro most egy 6000-5000-4000 értékest mutogatott 140 ezres képzettség mellett.
M4 talentek fogékony, adept, halálos kérlelhetetlen.
Délelőtt a halálos gonosz kártyaszámláló kérlelhetetlen house mp7 párossal kimozogva simán szedte a strikereket, csak hát utána elkezdtem Rabozni.Egy négyes csapat Predator, Nomád, Striker Alpha érdemes lenne megpróbálni a GE után .
Nálam van mind a négy a jelenlegi alton így szerdától mehetne. -
kiezTe90
senior tag
-
LucentTwo
tag
válasz
xyvalaki #47223 üzenetére
Vélemény és eddigi tapasztalatom szerint igen.
Striker, Predator, Nomad tartoznak az erősebb szettek közé jelenleg szerintem.
Gyenge játékosok ellen erős mindegyik és az Alpha is, de az Alpha elveszti az erejét a jobb játékosok ellen.
Ugye ölnöd kell, hogy legyen ulti, alapból nem is aktiválható. Saját élet mennyiségeddel kell operálni.
Amig nem ölsz nincs pusholási lehetőséged a szettel, a többivel viszont van.
-Strikernek a nagy sebzése és a heal-elés miatt.
-Predator, ha a vérzést beadja akkor nagy eséllyel healel az enemy így mehet a pusholás.
-Nomádnál meg már azért szerencsén is múlik, hogy aktiválódik vagy nem. Ha igen akkor simán mehet a push.Persze ezt mind saját vélemény és solo játékra értem. Csapatban még nem tudtam kipróbálni az Alpha-t. De mivel én legtöbbet solo-zok, így nekem max 4.-dik helyre kerülne az Alpha.
-
-
arnikusz
veterán
válasz
xyvalaki #47080 üzenetére
Jól teszed egyenlőre nem szabad az Alphához nyúlni, ami videokat láttam eddig ott a Sniper által említett 8000-5000-3000 volt a beosztás.
PVE boss dobott este egy újabb löszeres hátizsákot Predatorból, így megint tudok alakítani majd azon is.
Holnap 20 láda az előirányzat ma csak 13 lett az itthoni meló gyözött.Endre ezt megmondja Anonymus csípőből, én max holnap délelőtt tiszta fejjel.
-
LeonAran
tag
-
arnikusz
veterán
válasz
xyvalaki #46475 üzenetére
Így van.
Tegnap 2-en Nomádban farmoltunk Edrével, majd behívtam egy bóklászot 254-es GS-ben volt.
Az utolsó kimentésnél ( csak lila ládák voltak max 27 divvel), 3-an betámadtak a gyerek sajnos pont a kimentési pont közepén lötte fel, leszedték.
Endrével fedezékből felvettük a harcot, Endrét eltalálták én is éreztem, hiába volt lerakva az immun láda és toltam a medkitet.
Egy kis harc után leszedték Endrét majd birkóztam velük, de én is taktikai hibát vétettem, mert nem volt feltöltött ultim,tehát fekvés.Utána viszont a szokásos elszaladtak mentünk utánuk, de a végén bevették magukat a verembe és lekapcsolták a Mnahuntot.
Azonban, ha a 3. társunk is megfelelően gearelt lett volna fektethetőek lettek volna, így továbbra is malad nálam a Nomád.
-
용 Bob
senior tag
válasz
xyvalaki #46473 üzenetére
Soloban borzasztóan gyenge a ragacs, pedig majdnem maxon vagyok vele. Azon gondolkozom, hogy 6K staminán kipróbálom és inkább tűzerőt rakok hozzá.
Csapatban viszont kellemes. 2 striker, egy ragadozóban szoktunk menni csapatban. Vérzést felrakom az ellenre, a striker társak meg befejezik a többit
-
arnikusz
veterán
válasz
xyvalaki #46285 üzenetére
Nekem még ősidőkből van egy viseltes mini reflex kereső az egyedül 8% chc és 4% chd.
Ez van a Houseon. A többi meg megkapta ezeket. Esett pénteken egy Lvoa- C fogékony, gonosz halálos, de pörgettem a fogékony helyére egy kérlelhetetlent és máris 30 % felett van a chc, jó lenne még 34-37% ra tornázni.
18 után megyek a 3 Ellenállást farmolni, ha valakinek van kedve csatlakozzon.
D3, Reclaimer, Nomád, Striker, Predator van ezen az alton, de D3 most a PVE kedvenc Houssal. -
válasz
xyvalaki #46271 üzenetére
Amelyik tesztelni akarta a szettjét az nagyon nagy volt.
De a lényeg,hogy le lett tesztelve.
#46272 Snip3r_HUN :
Nekünk is sok volt kicsit a maraton DZ-ben.
Be is fáradt mindenki.-------------
Találtam ma egy kis okosságot a titkos küldivel kapcsolatban.
Ezért lenne jó megcsinálni. -
arnikusz
veterán
-
Anonymus23
veterán
válasz
xyvalaki #45516 üzenetére
Sehogy, keresgéltem a fegyverek között ami a karaktereknél van, és osztottam szoroztam és ezek tűntek (főleg talentek alapján a legjobbnak). Lett volna még egy MP5, de azt a jelenlegiről el kellett volna rollolni, hogy jó legyen az ellopott jelhez.
Egyébként jó lett a cuccos, ezzel csináltam meg az SMG-s SS achit is, végig lehetett tolni, az első 3 pálya lement elsőre, a végén is csak amiatt buktunk el kört, hogy a robbanás kibillentette a D3-at a túsz elől.Egy jó reclaimer + 3 DPS (striker), a végén meg 2 DPS + 2 D3 simán a közelségbe került az Ellopott jel hibátlan is... Szerintem a mostani robbanásos alap még segít is.
Szerintem akár hősin (ahol ugye él az elite sebzés) egész jól meg lehet csinálni, ha tudjuk magunkat healelni, és van türelme a csapatnak... -
arnikusz
veterán
-
alibiman
aktív tag
válasz
xyvalaki #44078 üzenetére
Nyilván így van, de én úgy vagyok ezzel, hogy miért rontsam el valaki játékát az én bénázásommal. Meg azt is gondolom, hogy nem ártana valamilyen minimális szintet elérnem, amikor már vehetem a bátorságot a bekéredzkedéshez. Szerintem ettől még messze vagyok, még sokat kell gyúrnom. Hiszen (pl) alapvető eszköz kezelési problémáim vannak még, pl. az, hogy mi, mire való. Vagy a rövidítések többségéről halvány fogalmam sincs. Csak képzeld el a szitut, amikor valaki "odaszól" nekem, hogy menjek a FGHD23-hoz, és aktiváljam a PRSZCSK-t.
Szerinted?
Ha hiszitek, ha nem, életemben előszór játszom ilyen jellegű játékkal. Eddig Tom Raider, Splinter Cell, meg Dishonored és hasonlók voltak. Nagyon át kell állnom agyban.
Rengeteg tanultam pl. abból, hogy - itteni tanácsra - elmentem a CS-t T2-őn nyomni, végig próbálgattam a fegyvereket, melyikkel, mit lehet csinálni. Ebben a beállításban gyakorlatilag a végtelenségig lehet nyomni a blokád áttörésig.
-
-
Anonymus23
veterán
válasz
xyvalaki #43911 üzenetére
Nem fontos, csak az achikhoz kell.
Az egyik ilyen, hogy teljesíts 100 S&D küldetést.Egyébként az achik egy jó része olyan, amit ha normálisan logol a játék, akkor azoknak, akik régóta tolják, már régen be kellett volna adnia, csak mivel gondolom 1.7-el tették bele a "bravúrokat", a legtöbb statisztikát, vagyis, hogy logolja is, így onnantól kezdve kezdte el számolni.
-
arnikusz
veterán
válasz
xyvalaki #43706 üzenetére
Igen a baltások, meg a mérnökök ha bemegyünk balra előre.
A héten meglessük ládicsért ha rábírom a csapattársakat.Tegnap volt egy 26 megás Uplay frissítés és csapattárs panaszkodott is Deltára, Anonymus tettestárs meg Őszi remény bútor lett és lagg is volt folyamatosan tár töltésnél.
-
arnikusz
veterán
válasz
xyvalaki #43698 üzenetére
2 fő lassú fedezékböl seeker dobálás mellett lehet nyugodtan megcsinálni.
Nincs rush azonnal uzsgyi vissza, ha jönnek. A végén meg fent a lêpcsőlejáratnál a sarokban és egy szinttel lejjebb a korlátnál holttere van a tűznek és ládában nyugodtan dobáltuk a seekert, Anonymus meg mellé a turretet.
A shotisokra kell vigyázni. Én nem vagyok profi stickys azt nem hasznàltam.
Reclaimerem a 2. variáns volt 4000 tüzfegyver, 291 ezer keménység és 8000 elektronika volt.
Így majdnem 20 óra volt a kezdés és 21.03 volt a fotó időpontja a vêgén volt 2-3 perc míg összeszedtem a cuccot.
A healer agent Özvegy ha nem fekszik rögtön szépen ki kell mellőle szedni mindenkkit és az SVD-s Agentre kell még figyelni.Sith akkor még utána is termékenyek voltatok. Meddig még csak a loot átlag miatt.
-
Kecsk
újonc
válasz
xyvalaki #43516 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek, akkor már biztos vagyok benne hogy nem nálam van a baj.
Uplay debug.log fájljában korábban megtaláltam a konkrét hibát:[1004/193814.988:INFO: CONSOLE(1)] "Uncaught ReferenceError: jQuery is not defined", source: https://static2.cdn.ubi.com/uplay-connect/v2/live/default/js/uplay_sdk.1.0.min.js (1)
[1004/193814.990:INFO: CONSOLE(595)] "Uncaught ReferenceError: $ is not defined", source: http://static9.cdn.ubi.com/resource/en-US/game/tomclancy-thedivision/shop/main.js (595)Stack Exchange-n csomó találat van ezekre az üzenetekre, úgy tűnik a jQuery nem tölt be rendesen a fizetési oldalukon, valószínűleg csak a magyaron. Szerintem 0 erőfeszítéssel ki tudnák javítani.
Amúgy kb másfél hete írogatok Ubi supportnak, ezt is elküldtem nekik, de szentül állították hogy nálam van a baj, hiába mentünk végig 20 hibaelhárítási lépésen eddig. Most hogy szóltam, hogy mással is ez van, annyit írtak hogy "próbáljam meg külföldi VPN-el"
Egy ilyen vásárlás miatt azért csak nem fognak bannolni?
-
Anonymus23
veterán
válasz
xyvalaki #43302 üzenetére
A nem kell gyógyítóban meg lehet feküdni, sőt volt aki mondta, hogy full wipe is volt nekik és mégis beadta.
Nekem az alábbiak gyűltek össze eddig
Striker 4 komplett szett (ami tegnap óta esik azt szelektálom, a legrosszabb mindig szanálva van)
Reclaimer 3 komplett szett + amiknél már van 4 cuccos is de itt is 4 feletti darabszámnál már adom el az adott cuccot ami a legrosszabb.
Sentry: 2 komplett szett + a fentiek, van amiből már 8-10-et is dobott már kukázva lett egy jó része.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Hobby gamer asztali gép RGB i5-114600/RTX 2060 12GB/32 GB RAM/500 GB NVMe
- Dell Latitude E6540 Erőmű akár Játékra is.15"6 FHD,I7 4800MQ,HD8790,16GBram,500GB sshd,gyári töltö
- HP ELITEBOOK 855 G8 Ryzen 3 5400U 16gb ram 256ssd FHD IPS Gari
- HP ELITEBOOK 850 G8 i5 1145G7/16GB ram 256ssd/FHD
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest