- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kecsk
újonc
válasz
xyvalaki #43516 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek, akkor már biztos vagyok benne hogy nem nálam van a baj.
Uplay debug.log fájljában korábban megtaláltam a konkrét hibát:[1004/193814.988:INFO: CONSOLE(1)] "Uncaught ReferenceError: jQuery is not defined", source: https://static2.cdn.ubi.com/uplay-connect/v2/live/default/js/uplay_sdk.1.0.min.js (1)
[1004/193814.990:INFO: CONSOLE(595)] "Uncaught ReferenceError: $ is not defined", source: http://static9.cdn.ubi.com/resource/en-US/game/tomclancy-thedivision/shop/main.js (595)Stack Exchange-n csomó találat van ezekre az üzenetekre, úgy tűnik a jQuery nem tölt be rendesen a fizetési oldalukon, valószínűleg csak a magyaron. Szerintem 0 erőfeszítéssel ki tudnák javítani.
Amúgy kb másfél hete írogatok Ubi supportnak, ezt is elküldtem nekik, de szentül állították hogy nálam van a baj, hiába mentünk végig 20 hibaelhárítási lépésen eddig. Most hogy szóltam, hogy mással is ez van, annyit írtak hogy "próbáljam meg külföldi VPN-el"
Egy ilyen vásárlás miatt azért csak nem fognak bannolni?
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Nintendo Switch 2
- NOTEBOOK / MacBook beárazás
- weiss: Pant* rant
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED monitor topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest