- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
válasz
DokiBaxxi #32068 üzenetére
Igen ő pl volt is ETF-en és játszott is az 1.6-al, nem csak elemzi a változásokat, konkrét tapasztalatai is vannak, én irtam nemrég hogy reclaimer lehet jó support lesz de attól függ a láda milyen statokat kap (gyógyitás, terület stb stb ezeket ugye nem tudtuk meg az eddigiekből), mondta butter hogy nagyon jó lesz a reclaimer és ő probálta is meg beszél róla hogy a statok is odavernek a heal ládánál, nem csak annyi hogy megkapja mind a 3 fejlesztést.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
DokiBaxxi #32057 üzenetére
Ebből az értékből vedd le a sebzésnövelős ultit amit csak ritkábban tudsz használni. Máris 30% mínusz,booster 15%,kompetens 10%...
(#32058) micafighter: Továbbra is szett és fegyver függő a dolog. Predatorban 4900 firearms mellett lövök ~100k körül,minden fegyverkiegészítő crit sebzésre ad elsőként.
-
válasz
DokiBaxxi #31943 üzenetére
A legjobbak "a nekem miért nem jár minden, mert Season Pass tulaj vagyok" hozzászólások
Why the hell don't get extra free Premium Credits as Season Pass holders?!
Change Season Pass Supply Drop to EXOTIC CACHE!!!!Az ilyeneket beraknám egy sandboxba és építsenek saját küldetést
Annyi újdonság (vagy több) lesz az 1.6-ban, mint az 1.4-ben volt. Az volt eddig a legjobb update, 1.5-nél összemixelték a kész 1.3-ból jövő kódot az 1.4 javításaival, ez a felemás verzió van most. 1.6-ra talán volt idejük mindent letisztázni és kiegyensúlyozott lesz megint.
Nekem egyelőre elég pozitívnak tűnnek a változások, még ha nerfelik is az Alphat (amit 1.3 óta használok, amikor még a kutyát sem érdekelt).
-
TTomax
félisten
válasz
DokiBaxxi #31845 üzenetére
Igy van ebben egyetértünk,van ennek elönye hiszen a játékosokat ösztönzi a farmolásra és a további játékra,meg ugye van a hátránya,árnyoldala.A sok haszontalan disznek való talentet,meg tulajdonságot számuzni kellene,ugy kb a fele,ami semmire nem jó és a min/max közötti szakadékot is összéb kellene huzni,továbbá a neves cuccoknak fix stattal kellene esnie,és a gerseteket is át kellene gondolni.
-
TTomax
félisten
válasz
DokiBaxxi #31843 üzenetére
Tökmindegy mihez hasonlitod,de egy átlagos játékos által osszetolt alpha nem ilyen erös.Most ne azt vedd alapul,hogy te XX óra alatt összefarmoltad,vagy szerencséd volt.Én egészen máshol látom a probléma gyökerét.Szerintem ekkora szórás nem kellene gear vs gear között,illetve azt a rakat teljesen haszontalan dolgot kivenném a játékböl ami semmire nem jó.Továbbá szerintem az is hatalmas probléma,hogy a PvE gear egyáltalán bemehet PvPre,illetve ami PvPre lenne az éppen egy hamis kétforintost sem ér.Alapvetö build felépitési problémák vannak a játékban,amit probálnak ilyen-olyan nerffel megoldani,szerintem nem ez a megoldás.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
DokiBaxxi #31840 üzenetére
Itt jön ki a különbség pvp-ben,mert ott max az első játékost fogod fejbe lőni,a többi ugrálni fog mivel nem mobok... De amíg buggoltatni tudják a szívósságot addig hiába az alpha vagy bármilyen szett, 70%-ra beragad nekik a páncélvédelem és onnantól bele lehet ülni a b@szó gear-be mert lelőhetetlenek lesznek.
Példa okán francia srác talán 2 napja reggel,~40 lőszer ment a fejébe kompetens m4 boosterrel (mivel egy helyben állt) és nem tudtam lelőni róla 2 szegmens életet,pedig nem ultizott. Tudom a lag meg a sz@r gear-em,de azért naa...
U.i.: Egy heavy gunnert meg nem csak alpha-ban lehet pikk-pakk kiszedni.
-
micafighter
nagyúr
válasz
DokiBaxxi #31780 üzenetére
Tudjuk a fegyverek min-max sebzését típusonként, és a tüzfegyver szorzójukat is a cheat sheetbol, a talált cuccok alap sebzését pedig kalkulátorral ki tudod számítani, szintén összefoglalóban van link
Viszont tényleg sokkal egyszerűbb lenne ha ezeket írná ki a játék is alapból.
-
válasz
tudjuk. [link]
weapon damage ranges fül. pl. a gs256os ak-k alapsebzése 10909-12805, a scalingje (skálázódás) pedig 1.6. a scaling megmondja, hogy egységnyi firearms növekedésre mennyivel nő a fegyvered sebzése. azaz
[aktuális sebzés] = [alapsebzés] + [scaling x firearms]. ha az alapsebzésére vagy kíváncsi a fegyverednek, akkor az az aktuális sebzésből az egyenlet átrendezésével:
[alapsebzés] = [aktuális sebzés] - [scaling x firearms]. -
Anonymus23
veterán
válasz
Valaki korábban említett egy képletet, ami alapján vissza lehet fejteni egy fegyver sebzését, és amikor kraftolsz, akkor mutatja az adott TF-hez képest a range-t, hogy mennyi lehet a sebzés, szóval ki lehet deríteni, hogy az adott fegyver hol is van.
Szerintem biztos valami okosmókus találta ki, akinek ez volt a nagy ötlete amiért pénzt kapott, és tűzön vízen keresztülvitte, vagy az egyik fejlesztőnek a valakije volt, akinél nem számított, hogy ért-e hozzá, hogy ez mennyire használható.
Nem baj, ennek a sok hülyeségnek a magyarázatából él meg jó pár jútuber, és hódolnak előttük sokan.
Persze ha leegyszerűsítik, akkor meg kiderül, hogy annyira nem bonyolult ez, csak a cuccok 80-90%-a hasztalan, és csak azért van benne, hogy azt higgye az egyszeri júzer, hogy hú de sok mindent ad ez a játék. -
Anonymus23
veterán
válasz
DokiBaxxi #31777 üzenetére
Az egész számolási rendszer rendesen túl van bonyolítva, és bizony rendesen félrevezető.
Sokkal könnyebb lenne eldönteni egy fegyverről ha tudná az ember:
1., Hogy mennyi az adott fegyver alapsebzése, és mennyi az adott típusnál a max
Erre már jöhetnek az infók
2., Mennyi az adott TF érték miatt pluszban kapott sebzés
Majd számolgathat amennyit csak akar, akár a DPS-t is, az már sokat nem számít, úgyis az egyes értékek minél nagyobb volta számítana (CHC, CHD, HSD, pontosság, visszarúgás stb.) -
PETEE78
senior tag
válasz
DokiBaxxi #31721 üzenetére
Nem értem mi értelme volna a GS-emelésnek, sőt az előző csökkentésnek se láttam értelmét
Sőt ezek a tier fokozatok is úgy vélem teljesen feleslegesek a játékban. Vagy lenne mondjuk 2 fokozat maximum, amíg fel nem gearelődik a karakter. Kíváncsi lennék a mostani fokozatonkénti játékos arányszámokra.
A nevesítettet fegyverek buffja jó hír! Van pár a ládámban, végre talán használhatom is majd őket.
-
VTom
veterán
válasz
DokiBaxxi #31614 üzenetére
Ja, a Midtown se rossz, tényleg
Ez is vérmérséklettől függ, én vissza szoktam menni a négyes manhunt bandára is, mert általában PvP-zni megyek. Volt, amikor már úgy köszöntöttek röhögve, hogy "Aah, Tomi, my friend" aztán lelőttek tizedszerre is
De sokszor egyet le tudok szedni közülük, bár leütni nem mindig sikerül.Én úgy fogom fel, hogy a loot úgyis sz@r, a DZ XP úgysem számít, DZ pénz meg van bőven, és egybként is csak ritkán jó valamire. De az érzés megfizethetetlen
-
duvi
nagyúr
válasz
DokiBaxxi #30288 üzenetére
Hogy miért lett ennyire lebutítva, azt induláskor kitárgyaltuk és nincs értelme felmelegíteni ezt a témát. Ha eltekintünk az összehasonlítástól, akkor még így is nagyon szép és jó játékot kaptunk, ami bőven megérte/megéri az árát. Reméljük, hogy lesz következő rész és addigra a meghatározó tényezők is fejlődnek...
-
duvi
nagyúr
válasz
DokiBaxxi #30276 üzenetére
Főleg, hogy van még benne tartalék, mivel megjelenésre kicsit visszavettek az eredeti látványból.
-
PETEE78
senior tag
válasz
DokiBaxxi #30075 üzenetére
Kipróbáltam, nekem minden magot lát, rendesen dolgozik.
Sajnos bele kell törődnöm a "CGA" felbontásba, low beállításokon, pedig kezdetekkor FHD-ban med-high beállításokkal végig lehetett rohangászi az egész DZ-t. Max a metro alagutaknál kellett egy picit várni, míg betöltötte a textúrát.
A felesleges huszadrangú javítások, meg esztra leadbordok helyett majd egyszer valamikor helyreteszik.
Addig marad:
[kép] -
szteve
csendes tag
-
PETEE78
senior tag
válasz
DokiBaxxi #29967 üzenetére
Akikkel játszottam hétvégén DZ-ben, mindenki panaszkodott, hogy nem tölti be a textúrákat stb...
Elsőnek én is ezt írtam... win10-re gyanakszom,de fingom nincs akkor melyik frissítés kavarhatott be.Vagy lehet hülyeség amit írok, de leszedtem az ac3-at mikor lehetett. Az nem frissíthetett valamit a directx-hez tartozóan, ami esetleg bekavarhat?
-
qukesz
senior tag
-
PETEE78
senior tag
válasz
DokiBaxxi #29844 üzenetére
Na beállítottam csak c rendszeren 2GB min és max. Csak HDD-k vannak a gépben.
Valamint a játékban bekaopcsoltam a csökkentett latenciat. Szerintem ezt vagy egy frissítés kapcsolta ki, vagy az Nvidia optimalizáló.
Erre egyébként ugye írja, hogy leeshet a képsebesség.
Nekem ezek a trükközések visszahozták a régi teljesítményt.
Töltési problémák megszüntek... -
vitya81
tag
válasz
DokiBaxxi #29844 üzenetére
Kicsit láma kérdés, és OFF is, de már nagyon rég nem foglalkoztam ilyen lapozófájlos dolgokkal
Hol találom a lapozófájlt beállításait? a c:\pagefile.sys megvan, de nem tudom megnyitni (szövegszerkesztő üres dokumentumot mutat), mérete 2,2 GB úgy hogy nem játszom. A fizikai memória 16 GB a gépben, és 1.5 óta sokszor nagyon laggol a játék, érthetelen módon, fps stabil, el sem mozdul 60-ról, de mégis nagyon darabos minden (időnként). Rohadt bosszantó. A grafikai beállításokból már annyit visszavettem amennyi szerintem nem indokolt a konfigurációmhoz képest (adatlapomon vannak az összetevők). Ezért most már megpróbálkoznék ennek az állítgatásával, vagy ha van más ötlet, javaslat nagyon szívesen 'meghallgatom'.
Köszönöm, hogy ilyen Division problémával is foglalkoztok
Üdv, Viktor
-
micafighter
nagyúr
válasz
DokiBaxxi #29789 üzenetére
A kettő dolog lehet összefügg, ha a virusirto dolgozik akkor pörög a vinyó. A windows defender simán képes megakasztani a gépet, ahogyahog még pár közkedvelt virusirto is. Vírusirtók közül a webrootnak a legkisebb a gépigénye de ez fizetős, mondjuk nekem a játékok miatt megér évi 1-2ezer forintot hogy a virusirto ne fogja vissza a gépet. Ha érdekel több alternatíva is akkor irány a nagy virusirto topic
Szerk.: Nem teszem offba mert ez másnak is hasznos lehet hogy jobban fusson a Division .
-
PETEE78
senior tag
válasz
DokiBaxxi #29789 üzenetére
2 napja dettó! Ugyanez a helyzet nálam is. A vinyó pörög, már egész DZ területén késve tölti be a textúrákat. Már minimumra vettem a grafikai beállításokat, hozzáteszem ha nincs probléma így fullHD minimumon ~60 FPS. i3 gtx 660-al.
Valamit elqúrt egy frissítés vagy nem tudom, mindenesetre elkezdem túrni a netet, mert így játszhatatlan.
Tegnap olyan töltési késések voltak, hogy begyalogoltam az aszfalt alá, a kijáratnál pedig egy pedig 1 percig!!!! áltam, mire felrtakta a textúrát és kiengedett
Már mondtam a srácoknak menjenek kimenteni, nem tudok mit csinálni... erre kaptam a fülest, hogy nyomjak op gombot.Ez néha használt is, de az se mindig.
Igen a teljes képernyő egyszer balakra állt gondolom egy alt tab miatt. A hibajelenség így sem szűnt meg.
És még így is kihoztam pár ládát, na ez a nehezítés kérem..Megnyugodtam, nem a gépem döglődik.
win 10-re gyanakszom... -
TTomax
félisten
válasz
DokiBaxxi #29786 üzenetére
Gyözödj meg róla,hogy valóban full screenben megy a játék,nekem is csinált hasonló anomáliákat,de engem az akadozás után nem sokkal ki is vágott.Aztán rájöttem nem teljes képernyöben ment,söt néha magátol is képes ALT-Tab után borderlessre állni,sajnos a windows ablakkezelöje sokszor nem áll a helyzet magaslatán.
-
Vigilante
őstag
válasz
DokiBaxxi #29784 üzenetére
Valami nem lehet, hogy elveszi a fókuszt magától a game-től? Nézted, hogy nem-e telepítettél valamit aznap pl, amikor megint elkezdte ezt az anomáliát? Vírusirtó a háttérben nem kezdhet el keresgélni vírusok után?
Amikor ma bejelzett, hogy a telóm ledobta a gépről egy pillanatra, akkor ment el nekem is a fókusz a game-ről és ment kemény 1%-on a GPU. Lehet nálad is mondjuk valami külső USB-s eszköz-t dob le, és amikor ezt jelzi a Windows, elveszi a fókuszt magáról a gameről.
Maga a DX 12 a DX 11-hez képest egyébként hozott a konyhára +7% átlag FPS-t, kevesebb CPU használatot, és a minimum FPS (azt MSI Afterburner grafikonján hasonlítottam össze már 14%-os növekedést tapasztaltam. Pedig nem úgy volt, hogy DX12 alatt szarabb, mint DX11-nél? Vagy lehet a GTX 980 Ti-re ez nem volt igaz?
DX11-el:
DX12-vel:
A beállítások minden a maximumon, szal az ULTRA preset-en kívül, még kézzel felhúztam, bekapcsoltam mindent amit lehetett.
-
arnikusz
veterán
válasz
DokiBaxxi #29290 üzenetére
Könnyű M4 nálam Lexingtonon kívül esett Hudson táborban vásárolt ládából és Survivalból kihozott fegyverládából.
Sith a 3. alton én is meghagytam egy 229-es M4-et (gonosz-kérlelhetelen-ádáz) és Famassal használtam, míg nem esett LovaC.
Azonban M4/Famas ad 39% critesélyt és 102% critsebzést, míg Lovac/M4 27% és 86%.
Így tényleg kellene egy M4 tervrajz.A Kerman stationban lévő M4 nekem nem lenne jó mert 2 talent is magas elektronikát kíván.
A Terminálban lévő Liberatorral szemeztem a viszonylag magas sebzés miatt, de még egyenlőre nem.
-
TommyS_27
senior tag
válasz
DokiBaxxi #29150 üzenetére
Fókuszálttal 395? Az akkor elég lecsó!
A dps-t a magazine size a fejlövés sebzés és az rpm növeli legjobban! Viszont nem mérvadó a dps. Nekem mp7-el csak 290 mégis leolvad tőle mindenki.
A fókuszált talent csak dísz! Hiszen mikor van olyan eset amikor semmi képzettséget nem használsz? Gyakorlatilag soha. -
vegitossj7
addikt
válasz
DokiBaxxi #29060 üzenetére
Volt itt több segítőkész ember, tucatnyi, de én megmondtam az elején, ha ezt folytatják, akkor semmi értelme nem lesz a topic 90%-nak.
Én ezt toxic-nak nevezem, mert hiába nem negatív dolgokkal töltik meg a topicot, ahogy azt még nyáron tették, az ettől még káros. Én az elejétől kezdve követem a topicot, szeretném hogy jobb legyen.
Azóta picit rosszabb is lett, nem jöhet ide az ember értelmes dolgokról beszélni, mert hülyének érzi magát a sok idióta gif, több sor emote meg fos mémek között. Legalább jók lennének, de nem.
Legutóbb még 1.5 előtt próbálkoztam, akkor még úgy volt, hogy dec 1.-kor jön a Survival, erre meg 1 hét PTS-t adtak neki a tervezett 3 hét helyett. Meg is látszik. Loadout 1.6-ra confirmed.
Ide nagy takarítás kellene, vagy egy kis korlátozás az off témákra. Szar nézni, ami itt megy.
-
Garsza
veterán
válasz
DokiBaxxi #28767 üzenetére
Ideális estben egyértelműen a HSD volna a prioritás. De az hogy valaki aki nem csal és akár a lövedékeinek a 20% fejre megy egy PVP csatában nehezen hiszem el. Ha megnézed G vagy Tomi videóit még ők is alig lőnek fejre. Ha nem ép olyan playert lő le valaki aki áll egy helyben.
-
LeonAran
tag
válasz
DokiBaxxi #28703 üzenetére
Bőven volt időm, kb.15-20 perc.
Viszont tegnapelőtt nagyon megszívtam. olyan helyen akartam kimenteni ami tele volt Vadászokkal. Én hülye meg nekiálltam harcolni velük. Kettőt le is szedtem de még volt három. Akkor vettem észre, hogy már kevesebb mint öt percem van. Átmentem kerülőúton a hármas kimentésre. Hívom a helit, érkezésig 2:45 perc, várható élettartam: 2:44 perc. Pánik. Gyerünk gyógyszerér! 5 méterrel a gyógyszeres ládától meghaltam... -
jgrasl
csendes tag
válasz
DokiBaxxi #28470 üzenetére
Azóta eladtam már nincs meg az a pisztoly de mindene kissebb volt, a kis nyilak is pirosak voltak, a DPSe és a level is (10es küldetés volt és egy 7es pisztolyt dobott). De úgy általánosságban sem látnak el a story missionok folyamatosan jobb gearrel
El nem akadtam még szerencsére csak zavaró hogy folyamatosan jelzi hogy valami elavult(ebben nem vagyok biztos hogy pontosan mi de a többi cuccom "jónak tűnik").
Majd este megnézem hátha venni tudok valami jobbat.
-
jgrasl
csendes tag
válasz
DokiBaxxi #28468 üzenetére
A gearekkel egy olyan problémával én is találkoztam hogy a story missionok sem dobnak sokszor erősebb cuccot. Folyamatosan jelzi hogy valamelyik gearem gyengébb mint a jelenlegi szintem mégis egy nálam 2 szinttel nagyobb Story mission(security) is csak egy gyengébb pisztolyt ad mint ami éppen nálam van. Kék összesen egy SMG és egy holster jött össze. Azért nálam 1-2 szinttel nagyobb mobokat még simán lekapok.
-
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
DokiBaxxi #27896 üzenetére
Vegyesen szoktam összerakni, MG5-re a markolat és az irányzék 18-18% crit sebzést ad (mellette mindkettőn van valamennyi fejlövés és crit esély),a hangtompító pedig ad 18% fejlövés sebzést és ~4 crit esélyt ill. crit sebzést. Így van vele 32.5% crit esély, 97% crit sebzés és 135% fejlövés sebzés.
-
arnikusz
veterán
válasz
DokiBaxxi #27891 üzenetére
Nincs benne a Savage kesztyű lecseréltem a Feltörekvőre ha jól emlékszem ez a neve és este azt tesztelem.
Még ezen a kesztyűn gondolkodom a gépfegyversebzés helyett a kritikus sebzést pörgetni.
A fegyver kiegészítőkön mind van esély és sebzés.
A páncélt kell még növelni+maszk és zsák kell 256, de olyan ami ad crit esélyt, meg sebzést.
Most erre gyúrnék rá.
Igen van Ádáz is. -
RazoR
veterán
válasz
DokiBaxxi #26759 üzenetére
Ami fontos lehet az mind bekerül az összefoglalóba pár perccel azután, hogy kiírja valaki, kb. egész nap követem a fórumot! Érdemes folyamatosan nézni az összefoglalót, mert van hogy 10 percenkét teszek be valami új infót, onnan minden új infót megkapsz! Ami durva off azt offba teszem ha esetleg a szerző nem alapból úgy írja. Szerintem ez még a határokon belül van és ahogy norti is írta, poén...
-
RazoR
veterán
válasz
DokiBaxxi #25738 üzenetére
Azét azt nem mondanám, hogy nincs értelme! 10 találat után van 50% esélyed hogy vérezni fog, vagyis legrosszabb esetben is 20 golyó után tuti vérezni fog ha mind betalál, mobok ellen szinte 100% a folyamatos hit, de játékos ellen is jó esélyed van rá! Ott van még a sentry, a striker is...
-
arnikusz
veterán
válasz
DokiBaxxi #25735 üzenetére
Én már felhagytam a 3-3 felállással.
Nem adta a 3 predator és alpha olyan jól mint a 4alpha 2 sentry.
A 4lapha 2 hunter jön holnap próbára, ha esik jó.
G36-AK párost használok, de föleg PVE és UG, DZ- egyedül csak a napiért megyek.
Van AUG-MP5 és M60-M60, PoliceMK-ScarH is de ritkán használva. -
arnikusz
veterán
válasz
DokiBaxxi #24530 üzenetére
Következő héten pedig törlik a sima játék karaktereket és kezdődik minden elölről.
Viccen kívül kipróbáljuk ezt is és várunk tovább.
A nevesített fegyverek loot és vendor előfordulása nagyon érdekel.
A Damascuson kívül akkor mindegyikből lesz az adott Tiernek megfelelő GS -ű. -
arnikusz
veterán
válasz
DokiBaxxi #24393 üzenetére
Szép napot mindenkinek!
Smg-t még nem próbáltam tegnap 4 óra volt az ismerkedésre.
Inkább biztosra mentem és a G36/MA1 volt használatba.
A 2. óra végén esett egy új G36 ( a képen) azt cseréltem és a nap végén a Scar H azt is csere.
Tier 4. -el kezdtem. Mindent cserélek (szett, fegyver, kiegészítő) mert jobbak és úgyse maradnak a jelenlegi állás szerint, akkor már készüljünk, hátha ilyen lesz tényleg az 1.4.Scar H akkor most ennyi a DPS, de ha jól emlékszem a hangtompító és a tár 33-as a többi 32-es lehet még tornászni, ahogy Recska képén látjuk.
G36 Military változat 313 ezer DPS, 16.2 K, mivel most hanyagolom a 4 Alphát a Black market AK (19.3K) ment a bracketbe. G36-nál is csak a tár és a csőtorkolat 33-as, így még emelhető. Ha nem vették volna vissza a G36 RPM-jét az aratott volna.
Az elektronika felment 75 ezerre, a tűzfegyver 5000 felett, viszont az életerő 4119, ami kevés azon alakítani kell.
-
arnikusz
veterán
válasz
DokiBaxxi #24388 üzenetére
Ezért nem megyek DZ be mikor ebéd után megcsináltam az első PTS napit behívtak az elején okés, de fent DZ6 supply szedése közben hátulról leszedett egy 4 es rugó csapat kb. egy lövéssel ki is jöttem.
Kint az Orosz követségen az egyik random megy úgy csúszkált mint a csalók a DZben, de pl. a géppuskás dagitól feküdt az vajon bug lehetett?
Élvezetes a PVE, még az Incursionokra leszek kíváncsi, ha nem lesz ismerős megyek randomokkal. -
arnikusz
veterán
válasz
DokiBaxxi #24386 üzenetére
3 Blind 3Alpha, de most esett egy veszett Blind kesztyű, amivel 6000 fölé megy a tűzfegyver. Reggel rakok fel képet. És még UG ba le se értem.
Viszont PVE területen 3 Végső 3 Alpha tesztelve, első osztályú a 33 as sárgák ellen.
Holnap 3Predator 3Alpha jön próbára.
Több idő elmegy ezzel mint a játékkal.
Egyébként van ennél magasabb is szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VR topik
- Nintendo Switch 2
- Építő/felújító topik
- Interactive Brokers társalgó
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom mobilszolgáltatások
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest