- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
jgrasl
csendes tag
válasz
DokiBaxxi #28470 üzenetére
Azóta eladtam már nincs meg az a pisztoly de mindene kissebb volt, a kis nyilak is pirosak voltak, a DPSe és a level is (10es küldetés volt és egy 7es pisztolyt dobott). De úgy általánosságban sem látnak el a story missionok folyamatosan jobb gearrel
El nem akadtam még szerencsére csak zavaró hogy folyamatosan jelzi hogy valami elavult(ebben nem vagyok biztos hogy pontosan mi de a többi cuccom "jónak tűnik").
Majd este megnézem hátha venni tudok valami jobbat.
-
jgrasl
csendes tag
válasz
DokiBaxxi #28468 üzenetére
A gearekkel egy olyan problémával én is találkoztam hogy a story missionok sem dobnak sokszor erősebb cuccot. Folyamatosan jelzi hogy valamelyik gearem gyengébb mint a jelenlegi szintem mégis egy nálam 2 szinttel nagyobb Story mission(security) is csak egy gyengébb pisztolyt ad mint ami éppen nálam van. Kék összesen egy SMG és egy holster jött össze. Azért nálam 1-2 szinttel nagyobb mobokat még simán lekapok.
-
jgrasl
csendes tag
válasz
Hunbeast87 #28440 üzenetére
Én is múlt héten kezdtem és a hétvégén nekem is előjött ugyanez a probléma. Egyedül voltam senkivel nem partyban. 10. szinten vagyok és minden küldetés 25ös enemyt mutatott. Viszont odamenve már ténylegesen 8-9. szintű ellenfelek voltak tehát nekem úgy tűnt csak a térkép mutatta rosszul
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest