- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 4G
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snip3r_HUN
addikt
Héten éjjeles vagyok, akkor max hétvégén összefutunk. 231+os bracket-ben kicsit megerősödtek a mobok, DZ1-ben Lv33, DZ5-ben Lv35-ösek. DPS karim 300k szívóssága 1mp alatt elfogy, erősen kell(ene) a stamina. Kiskari 350k szívósággal is csak fedezékből jó, vége a rambózásnak.
(#21494) Anonymus23: Sajnos a Massive mesteri módon b@ssza tönkre szép lassan a játék még élvezhető részeit.
(#21496) RazoR8402: A gold divtech-es ládákat sem sikerült kijavítaniuk, pedig nem hinném hogy sokból állt volna...
-
Raulblanco07
aktív tag
255 GS gearek között a tól-ig határok miatt és az összeállítás miatt hatalmas eltérések lehetnek, nem mindegy hogy valaki sentryben lő vagy 1 seccel hamarabb tölt újra
a direkt pvp-re összeállt jó játékosok alkotta csapatokat nagyon nehéz lelőni, sokan ott rontják el hogy hanyatt homlok össze vissza menekülnek, a lényeg nagyjából annyi hogy egy kupacban álltok, 1-2 heal folyamatosan fölre alátok lőve ki-be futkostok benne, így minden alkalommal visszahealel, triage miatt cd kb azonnal nulla és mehet le a heal megint, közben lehet lőni, nem is kell nagy dps, elég ha a másik csapat nem ezt csinálja és brutál dps nélkül nem tudnak lelőni, mert 1 kupacban vannak, nem tudtok 1 valakit lőni, mert egymás mellett mozognak, mire kilősz egy tárat mind a 4-en voltak 2x célpontok a célkereszted előtt.
illetve vannak dps tank taktikus buildek amikkel pár játékos erős és csapatnak is nehezen lelőhető, továbbra is tartom hogy ott valami valamivel összebugol, nekem hiába van 591k hp-m, hasonlót sem tudok, csak ha gyenge minden ellenfél, magunkról viszont tudom hogy nem vagyunk gyengék, nem azért nem megy.
-
Nem szett lett hanem több nerf együttes hatása. A final measure ugye ad 50% exotic resistence-t majd ugye ez meg van fejelve egy 75%-ra növelt armor mitigation-nel, vector/aug nerf (csökkentették a base dmg-et) az smg nerfen felül. Nerfelték a gyújtó (max 3 mp-re gyújt fel ha jól emlékszem) és robbanó lövedéket (a robbanás csak annyit sebez amennyit a golyó). Na meg ugye bejöttek a 268-as cuccok amivel még több staminát/exotic és ebéb resistance-t tudsz felpakolni magadra. Na meg ugye nerfelték a striker/sentry párost ráadásul úgy, hogy 5 darabot kell felrakni ugyan ahhoz a bónuszhoz (amit levettek a 2-3 set itemes bónuszokból az átrakták az 5 set itemes bónuszhoz)
-
Raulblanco07
aktív tag
Tudom, a címtárban a link amivel mindig beírom a fórumot a te hozzászólásod, és onnan lapozok a végére, így a Te nevedet megjegyeztem
DZ-hez, nem kell oda gear, csak egy fegyver és egy háttal álló játékosMindenkinek:
Egyébként nem értem, miért a rugó hibája ha hátba lőhet? Ha játékos van a közelemben, alap hogy nem is igazán foglalkozom a mobokkal, hanem valamilyen biztonságosabb pozicióban helyezkedem, bossba belelősz egyet, innentől megvan minden ami kell, nem kapsz jobb lootot ha te rambózod le az összes mobot, ha többen vagyunk annyi hogy belelősz a bossba, és hagyod a másik csapatot leszedni a mobokat, amíg te biztos helyről figyeled az eseményeket.Ha a másik banda nem a mobokkal foglalkozik, akkor egyértelmű mit akar, várja a megfelelő pillanatot a támadásra, nem fordítok nekik hátat és kezdem lőni a mobokat.
Persze, mikor rugók vagyunk mi is megyünk lőjjük a mobot, de ez nem azt jelenti hogy most akkor majd veletek akarunk játszani, csak annyit hogy a ti boss loototok mellett a sajátunk is kell.Úgy kell hozzáállni a DZ-hez, hogy nincs bent jófej ember aki segít, mindenki éppen arra vár hogy hátat fordíts és lelőjjön, álljatok így hozzá, kevesebb naivitással, és nem fogtok annyiszor koppanni. A hátbalövés, váratlan támadás taktikai előny, ez nem a filmes középkor, amikor bejelented hogy most meg foglak támadni, szembeálltok és visszaszámoltok, hogy na 3-2-1 mehet. 4 vs 4, ha leszedtetek egyet mire a másik csapat észbekap, előnyben vagytok, nagyobb eséllyel nyertek, ennyi.
Kedden este egy haverommal ketten voltunk DZ6-ban, egy 4 fős csapat farmolta, ketten megtámadtuk őket, lefektettünk 2-t, vittük a lootot kimenteni, nem jöttek utánunk, megint vissza, megint lefektettünk 2-t, megint kimentettük, harmadjára extractoltak éppen és tanultak az első kettőből, ahogy megláttak támadtak, mondjuk így is megfektettünk 3-at és mi extractoltuk ki a cuccaikat, de haladás látható volt, nem várták meg amíg a megfelelő pillanatban mi kezdünk harcot és úgy indul a harc hogy az egyikük meghalt.
Mi is csináltuk már fordítva, jó cuccot extractoltunk ki, feljött egy srác loot nélkül, azonnal lelőttük, mondván hogy ha ők is 4-en vannak és a többiek lemaradtak, akkor inkább 4 vs 3-ban harcoljunk velük megvédeni a lootot ha a többi megérkezik, ne 4 vs 4-ben.
-
Raulblanco07
aktív tag
Attól függ melyiket és attól függ milyen szerepben.
Küldik heroicja ugyan az mint a challenge, végigrambózva ledaráltok mindenkit, persze ott nem is fogsz értelmes lootot kapni, 204-es fegyver vagy he gear, 191 - 240 szett, esetleg 229-es showstopper.UG heroicba is bőven belefér 1 gyengébb játékos, csak maradj a csapattal és együtt toljátok, leszámítva a 2 shotis / mob csapatot kb semmi nehézség nincs benne, csak amit magatokkal visztek.
Incursion heroicok már problémásak lehetnek, a fentiekben bármilyen csapatba beleférhet, ha buktok nem miattad buktok, incursionre azért nem árt ha a másik 3 erős, úgy falconra simán belefér, szerintem dragon nestre is bőven, clear sky már problémásabb lehet, de ha az a 214-es mondjuk a skillpoweres aki a smart covert hozza akkor bőven jó ott is, csak exotic resisted legyen dragon nestre és clear skyra.
Exotic resistet nagyon imádom, tegnap lexen dobtak pár gránátot, 2 dps srác az elsőtől megfeküdt, én még direkt belesétáltam a 2.-ba is, hogy az is rámrobbanjon, a második már levitte az overhealt rólam és egy kis hp-t is levett. Vagy múltkor clear sky-on túlélte a kari, épphogy, de túlélte egyszerre a mortart és 3 gránátot.
Nekem bőven megéri azt a dps kiesést, hogy bármikor robbanás van, gránát vagy mortar miatt, a mellettem lévő megfekszik, én pedig 2/3-ad hp-val felkeltem. -
Raulblanco07
aktív tag
Csak azok az epizód küldik amik eddig is voltak challenge fokozaton, plusz behoztak 2 újat, refugee camp és queens tunnel challenge, azokhoz is van heroic. Plusz a 3 incursionre is van heroic, és UG-ben is van.
Nem nagyon vehető észre nehézségbeli különbség a challenge és a heroic között, de jobb a loot. -
Raulblanco07
aktív tag
HVT-t nem, max a heti legdrágábbat, hátha megint 4 boss lesz és 4x reward mint múlthéten, egyébként nem dob semmi értelmeset, hacsak nem zúztad be véletlen az ammo felvevős lone star 2 itemedet, akkor felejtős.
Legyszerűbben leggyrosabban még mindig a DZ adja a legtöbb lootot, csalók klasszikus falonátlövős nagyon ritka, az elmúlt 2 hétben nem találkoztam vele, az elmúlt 2 hónapban talán 3 volt összesen.
Nagyon erősek a mobok fent, DZ 1-2 oké egyedül is egy értelmes karakterrel, viszont nagyon sok a rugó manapság.UG heroic adhat jó cuccot, a szintlépéses cache UG-ben, és showstopper named fegyver heroic küldikből, más nincs.
Ug mehet egyedül is, skálázódnak az ellenfelek, az hogy milyen fokozaton mennyi nehezítéssel tőled függ.
M1A helyett inkább SVD, bár kevesebbet sebez, sokkal pontosabb és gyorsabban lehet vele lőni, kb olyan mint a balanced m1a régen.
-
arnikusz
veterán
Szép napot mindenkinek.
HVT-küldetések a PxC-ért a napikat érdemes, mert a fegyver kalibrálásnál csak úgy huss elfogy a PxC amit meg dobál eladni a szettek átalakításához jó credit forrás.
A Divtechekkel óvatosan gyorsan fogynak.
DZ-be egyedül felejtős én nem járok, más hozzáértő majd leírja.
A tegnapi patch után felmérném a gearemet és utána néznék challenget, azt is csapatban.
A Lexington hétvégén még jó volt ad 50 PxC-T meg 30 ezer creditet a fegyverek 204-ek voltak.Underground egyedül hard 2. fázis nekem megy, de figyelni kell, tegnap ketten majd hárman először hard, majd challenge.
A challenge 2 fázis hosszú hamarabb lépsz harddal.
3 Striker/3Blind a szettem a 32-es páncélos LMB-et szépen bontja a Striker 2-es bónusz, 34-esek ellen lassabb figyelni kell.
Gazdálkodj okosan 2 fázisnál vigyázni, mert tegnap vagy bug volt, vagy nem találtuk meg a ládát, de a második fázisra első hullám x45 maradt (204-es) de nevetséges, hogy 108 ezer volt a DPS, 14.4 K mellett kiegészítő nélkül, míg a G36 92ezer DPS 10.7 volt kiegészítő nélkül.Egyenlőre meghagytam a G36-ot és M1A-t.
De azt beszéltük kellene egy jó LMG, vagy Showstopper.Még gondolkodom, a korábban használt 3Blind/3Firecresten.
A Gear kalibrálása nagyon fontos és hosszadalmas elindulsz egy itemről 81 ezer creditért és észre sem veszed és 528-728 egy pörgetés.
Undergroundon is, de mindenhol a Rambózásnak annyi, taktika és csapatmunka.
Az Undergroun csomag bontásnál pedig a legmagasabb Gearbe öltözés ajánlott.
A divtech átalakítókat megvetted uplay-ért? -
Re
Gyors 1500 szavas összefoglaló
1. HVT hetiket érdemes (bár főleg Lone Start dob), de inkább csapatban, egyedül kevés leszel még hozzá
2. DZ 231+ elég nehéz lett, magyányosan max. az alsó két részbe menj be először. Viszont sokkal jobb uccok es(het)nek ott, főleg DZ5-6-ban
3. van egy csomó új challenge pálya + heroic módok, amiket már nem annyira jó lootot dobnak, de azért nekeed még biztosan kihívás lesz
4. Underground simán játszahót egyedül, Hard, több direktívával, több fázissal, később ha erősebb leszel, challenge is talán, bár onnantól inkább csapat ajánlott
5. Fegyver terén nincs sok jó hír, M1A legyen, a többi rád van bízva, sajnos a G36-ot nerfelték, nagyonUG-t nyomd, az még élmény lesz az elején és dobálni fog új dolgokat neked
-
933 loves/perc az aug. Sebzese sem szar. Egy kis pancelos, keves hp-s jatekos elmegy 20ast keresni 1 sec alatt... En is repoltolom az ilyet aki igy lo agyon. Uborkasoft majd eldonti!
De voltunk tegnap 1 hit es teleport hacker is...
3x glitcheltem ki a palyarol agyonloni az ott egymast huzo rugokat xD
-
Edem05
őstag
Hú baaahhh!! Nagyon jót pörgettél, kevesen tudják de robbanós lőszerrel vegyítve egy igazi ágyú lesz ebből az M44-ből. Ha így eltalálsz egy játékost kétszer akkor meghal. Az első lövés földre viszi a második megöli.
Jó nyilván nem mindenkit mert vannak tankosabb játékosok is. De általában működik.
-
én is bizonytalan vagyok. shotgunhoz a lone star 4es bónusza must have, de a shoti eléggé high risk-high gain fegyver, nagyon közel kell menni. és hiába nerfelik, a 34es shotisokhoz továbbra sem szeretnék közelebb menni.
még az is lehet, hogy marad az smg, és a striker/sentry kombó 4/2 vagy 3/3as felállásban. a táras fegyverek elég gyorsan töltenek újra (kivéve lmg), egy fegyvercserével nem vagyok előrébb. a predator 4es bónusza viszont ígéretes. 10 lövés után rátesz egy dotot a célpontra, ami akkorákat tickel, mint az addigi sebzés / tickek száma? ebben azért van potenciál. az optimal range jól jön az smg-nek is. -
Brownage
tag
Azzal inkább nem dicsekszem
Nem is értettem mi volt. Azt se tudtam, hogy épp beleköttök valakibe. Csak azt látom, hogy földön vagy és rogue vagyok. Mennék kelteni, látom ott a srác, lő, mire észbe kaptam már a földön voltam. Aztán végül körbetáncoltak egy bódét Warzozzal, aki 4.-ként inkább bátran elfutott a srác elől
Ő végülis túlélte
-
Anonymus23
veterán
Én úgy emlékeztem Vectort craftolsz.
Ez egy FW Vector 45 ACP
24,5% alap crit esély, 11,2K sebzés, Fogékony 13,5%, Halálos 27%, Gyors 13,5%.De ez így önmagában kevés infó, mert a setitemek és egyéb kieg bónuszok is hatással vannak erre, pl géppisztolyra van 388 plusz sebzés még valamelyik felszerelésből.
Nem azért tettem be a képet, mert mutogatni akartam, hanem, hogy nekem más színű a striker, de utána megnéztem, hogy így villog. Valós harcban viszonylag ritkán tölt fel ennyire, azaz ettől jóval kevesebb haszna van...Szerk:
Ehh most craftoltam egy M1A-t
Pusztító + LMB mesterlövész + Mérgező, 41,8K sebzés, erre fel meg ad hozzá egy 140%-os fejlövés sebzést. -
Anonymus23
veterán
Oké, igazad van, csak nekem a strikerre más színre emlékeztem, arra koncentráltam,és a pulse fel se tűnt.
Gondolom pont cooldown volt.
Ettől függetlenül önmagában a hit nem sokat mond, mert azt is tudni kellene, hogy milyen más értékek (lőfegyver érték nálam ennél a karakternél 2938) mellett adta ezt.
Akkor viszont nem feltétlenül tűnik nyerőnek. -
Anonymus23
veterán
Hát ha ez ennyit critel egymás után, akkor nagyon jó kis fegyó, buffolva meg gondolom még jobban felmegy, okos fedezékkel gondolom már 250-280 körül jár fejre.
Én semmiképpen sem törném be, max ha lesz majd jobb, akkor is jó lesz még a többi karakternek. Nekem fullos strike-al critel a lőtéren 178-at, azaz meg sem közelíti a tiedet, falcon közben pulse+smart cover kb 220 a max amit láttam tőle.
Nagyon jó adottságúnak tűnik! Én nem törném be.
Mik az adatai egyébként? -
-
-
Nem tudom melyik karival voltál ma este, de nem gyenge az. Én nem szeretnék Veled összetalálkozni egyik karakterrel sem
Az este fénypontja Veletek volt : Jött az a két játékos. Szép kis állóharc lett belőle ott a zsákutcánál DZ4-ben. A srácokra gurulgatott a tüzes labdacs folyamatosan. Előtte ha jól láttam, Őket szedtétek szét 2 utcával lejjebb is. Csóka baloldalt kis átjáróból oson kifele, hogy majd lepötyögtet bennünket csipással. Épp kidugta a kis pofiját ( hihi
), repült a sticky, pont szemközt. Paff. a lökéshullám kivitte a kontaktlencséjét, gyorsan elkezdte keresni. A golyó pedig segített neki, adott egy kis fényt a sötétben, jobban megtalálja. Sajna a robbanáskor bekövetkező lökéshullám átpaszírozta barátunkat a beton felső 2 rétegén.
Kaptam a reportot Tőle, nézzük Ubi mit reagál
(( érted, tech karaktert riportolni...
) Mit használtam, AIM-ot?
Vagy nagyfejet? Az számít sokat a sticky-nél. De a legtöbbet a wallhack számít, tüzes labdánál
Köszönöm azt a rövid kis manhunt-ot. Sajna 3 sec volt hátra, és megpurdéltam ( saját hülyeségemből )
De megérte. Jó volt!
-
Raulblanco07
aktív tag
Strikerrel mész ha jól emlékszem. Mindenki sentryt használ, azonnal 45% sebzés fejre, gyorsabban halsz. Robbanó lövedék esetleg M1A-nál, Brownage-nek is van egy haverja, iszonyat durva sniperrel. Minap betett egy videót amiben benne van az a srác is, bár a hang el van csúszva, volt konkrétan egy ilyen eset, hogy mire kimondtam hogy játékos előttünk, már sniperrel leszedte.
-
Ez simán lehet a szar netcode+lagos instance mivel ugye tudjuk, hogy simán átrak a játék egy olyan instance-ba ami a világ másik felén van, hogy ha a környéken mindegyik tele van. BF4-ben is sokáig küzdöttünk hasonló jelenséggel a gyalázatos netcode miatt (itt meg a massive-os amatőrök TCP-t használnak ami ugye extra késleltetést jelent), hogy látszólag 1 golyótól haltunk olyan fegyvertől amivel ez nem lett volna lehetséges vagy éppenséggel nem sebződött az ellenfél miközben beletunkoltunk 1 tárat közvetlen közelről.
Én is sokszor belefutottam már ilyen sebezhetetlen ólomkatonákba akik egyáltalán nem sebződnek vagy hiába írja ki a sebzést meg se moccan a health barjuk én meg egy szempillantás alatt összeesek ~80k HP és 60% armor mellett és még csak exotic damage se kell hozzá, csak veled ellentétben nekem nem az elmúlt pár nap szólt erről hanem minimum az elmúlt 1 hónap.Szóval egyre erősebb az az érzés bennem, hogy itt a játékkal van gond mert kissé gyanús, hogy túl sok ilyen eset van és nem azért mert szinte minden jött-ment csal.
-
kiserik
senior tag
Ezek simán cheatek szerintem, csak okosan használják azokat, hogy ne legyen feltünő (pl nagy fej
) Nincs gyorsaság, falon átlövés, sorozatlövő m1a, de van okosan beállított célzásrásegítés, ellenfél mutatása térképen, esetleg "nagyfej csít"
Amúgy volt már nekem olyan is, hogy egy rugó 2-szer simán ledarált, harmadikra meg full hp-n öltem meg. -
En is eszrevettem ezt.
272edps, 82ehp. Van aki 4 golyoval agyonlo augbol... Azt hogy? Pancel 64%. En lovok bele 4-10e kozott. Volt, amelyikbe signature nelkul keves volt egy tar ( 51 golyo, plusz amit nem vesz el - one is none talent... ).
White tegnapelott kraftolt egy vectort. Probalgattuk. Ha a skilles karakterrel voltam bent, a nagypulse miatt 15e lott 1 jatekosba. Konkretan atlotte a signature skillt is. Nem tudom mi van, de nagyon megvaltozott a pvp. Sokan kegyetlen erosek.
Az 1 hit pesig m1aval siman lehetseges, tegnap tobbunknek is 1 lovestol fekudtek. Ha makod van, es critel, fekszik. 70-80e-t lottem tegnap is a rugeszra. Demmer es en ia fekudtunk 1 lovestol. Ha robbano loszert toltesz be az m1a-ba, akkor szinte biztos az 1 hit.
Tegnapi legdurvabb jelenet : rugok vagyunk, jon 1 srac, signaturet elnyomja, mi is, majd nem viccelek, 3v1be 15-20masodpercig tartja magat. Az mi? Ott lottek kozvetlen kozelrol 3an. Alig birtak agyonloni...
At kellene tenni mindent szerveroldalra. Talan az segitene ezen.
-
marilllyo
veterán
-
Brownage
tag
Én nem tudom, ti milyen szerverre kerültök folyton, de Raullal is csomót toltuk együtt DZ-t és másokkal is. A hétvégén kb 20 manhunton vagy többön voltunk túl, aminek egy részében meghaltunk persze, de sose cheater által. Megöltünk vagy 40 rogue-t, de szerintem többet is és nem igen voltak látványos csalók. Illetve összesen 2 gyanús embert reportoltunk + 1 egyértelmű teleportolgató szóló arcot. De ez azért messze van a játszhatatlantól.
Megmondom őszintén én az égvilágon semmi romlást nem tapasztaltam. Pedig ha valahol nagyon nem volt rogue, akit vadászhattunk volna, akkor előtte rogue-ok lettünk, campeltünk, vártuk az embereket, aztán szervert váltottunk, hátha lesznek ott rogue-ok. Kimondottan kerestük a bajt egész hétvégén és nem futottunk bele durva cheaterekbe.
-
Maxtreme
addikt
Üdv a klubban
Én kb 1 hete annyira indítottam el hogy megvettem a 204-es vector BP-t.
Totális unalomba és érdektelenségbe fulladt sajna számomra a játék. Arról ne is beszéljünk hogy amíg elmentem a vector tervrajzért 2 ember lőtt le falon keresztül.
Szóval ez nekem ennyit nem ér. Ha már nem szórakoztat (sokkal inkább a csalók miatt felhúz) 1 játék az már régen rossz.
Azt még megvárom hogy mi változik az 1.2-vel (gyanítom hogy semmi) aztán meglátjuk mit hoz a jövő. -
-
marilllyo
veterán
Egyébként ez a jó a DZ-be, hogy ott vannak "sztorik". Mert arról sokat nem lehet mesélni, hogy "és akkor ma 3 másodpercet rávertünk a lexi cselendzs körünkre"...
Vagy az "éppen mentem BOO-tól balra lévő fegyveralkatrészért...és most...NEM voltak ott mob-ok. Ez nagyon durva" -
gyilkos az az aug. ha besétál egy player a tűzvonalba, már lemegy, mielőtt reagálni tudnék. nem egy ilyen volt.
@Brownage: 10 éve megismertem a feleségemet, akkor volt utoljára szabad délutánom játszani. éjfél-1 óra előtt van pár órám, ha nincs másnap reggel felkészülést igénylő meeting, nekem kazuárként ebbe kell beleférnie falconnak, dézézésnek, mindennek.
-
Brownage
tag
Pontosan. Én is ezt veszem észre általánosságban. Sőt. Azt, hogy valaki felbosszant egy csapatot. Lehet az egy szóló játékos, vagy ketten megölnek egy embert a 4-es csapatból és elfutnak. Mindenki utánuk ered, lejár a timer és hagyják, hogy azok röhögjenek egy jót és elmenjenek.
Én leszarom a rogue timert. Ha valakit el kezdtem követni mert meg akarom ölni, akkor nekimegyek. Nem érdekel a timere. Sőt, a pvp-s ismerősökkel oda jutottunk, hogy csak végszükség esetén futunk el, ha nagyon összegyűlnének a playerek. Mert valljuk be. Lelőni 2-3 embert, majd futni 5 percet kurva unalmas. Mármint eleinte tök jó volt, mert jött az xp, jött a pénz, nyilván hatékony és biztonságosabb módja a fejlődésnek, viszont játékélményileg nincs a toppon. Rendszerint most már inkább próbáljuk megvédeni magunkat. Nyilván ez sokszor bukó és megszívjuk és akkor jön a "miért nem futottunk el" kérdés. De pont azért, mert játszani szeretnénk, harcolni. Nem pedig futni. Abban a 13 perces videóban is, amit lefekvés előtt linkeltem. Persze, 8-an voltunk, tehát eleinte könnyebb dolgunk volt. De nem campeltünk safe roomot, nem rohangáltunk körbe dz 1- 6-ig, hogy az épp pve-ző szólójátékosokat hátulról legankeljük. A safe roomhoz közeli tér másik oldalánál voltunk, hogy magára a safe roomra ne legyen rálátásunk, ne legyen még csak a gyanúja se, hogy mi a kijövő embereket akarnánk legankelni. Ott voltunk 100 méterre, aki akart másfele ment, aki akart ránktámadt. Összefogtak a játékosok, bekerítettek minket és 10 percnyi tök jó lövöldözés után megvolt a sikerélményük, mert valsz több xp-t/pénzt gyűjtöttek össze a mi megölésünkkel, mint amennyit előtte buktak + volt egy jó élményük nekik is és nekünk is. Mindenki nyert a dolgon. Eltekintve attól, hogy mi xp-t/pénzt buktunk, ami baromira nem érdekelt. DZ stashem is már órák óta 30/30 volt, cuccokat se tudtam felvenni, hogy extractoljak, de egyszerűen az izgalmas harcok közt nem igen volt indíttatásom kimenni stasht üríteni, mert nem érdekel az a pár sárga mati. Nem a farmolás miatt járok.
@cain69: én nem igazán farmolom ezeket se. pvp-ből nagyon sok dz pénz jön. egy délután alatt 2-300k összejön. ha van egy új fegyver recept, akkor 1 nap alatt megvan az ára, megveszem és onnantól a héten másra nem kell költenem. max még ha valami fegyver mode van, ami érdekes. akkor még egy nap. úgyhogy nekem teljesen jó, ha nullán vagyok akár egész héten. Persze erről nincs szó, mert mindig csak gyűlik. Kivéve most, mert az utóbbi napokban másik karival DZ-ztem, de annál is már majdnem 300k összegyűlt csak azzal nem tudom mire költeni, mert csak 50 körüli a rankja. Mati meg másodlagos. Mindig van extraction, abból jönnek a sárga crafting matik, sosem néztem mennyim van. Div tech meg folyamatosan jön a holtidőben a neves bossokból / div tech ládákból. Most igazából nem is látom értelmét 1.2 előtt a div tech farmnak miután az új patchben fixen csak sárgákat fogsz kapni és többet, mint eddig. Minek farmolgassam most a haszontalan zöld/kékeket?
Mondjuk amúgy se a div tech szokott lenni a szűk keresztmetszet. Abból most is van vagy 90db, miközben weapon partsból max 1 vagy 2 fegyverre való. Lehet mondjuk, hogy sok kékből / kék div techből tudok többet csinálni, nem nagyon nézegettem mostanában azokból mennyi van
-
szerintem azt is hamar megunják, ha minden 3 hétben 2 napot játszanak.
a tokenes ring event szerintem jó ötlet. pc jól tud jönni, ha értelmes dolog van a vendornál. a craft nerf miatt sokan megvették az augot 2 hete, én is azt használom még mindig, mert nincs dz75
. a pisztoly is jó egy szituációra pvpben a bleed miatt (szaladó rogueoknak hamar le tudja tickelni az életük), egyébként meg nem nagyon használsz úgysem oldalfegyvert.
@Brownage: 75 után dz pénzt meg matit farmolsz. az is ki tud fogyni
.
-
Brownage
tag
Én vissza is sírom egyébként azt az időt. Persze, szar volt amikor megöltek, vagy akár csak figyelmetlenség miatt meghaltunk NPC-től, mert akkor is többet veszítettünk mint most. Viszont megvolt az a félelem, hogy huu basszus meg ne haljak, mert az nagyon rossz. Most igazából ez teljesen elmúlt. Persze, értem én, hogy aki még nem 75-ös és most minden erejével azon küzd, hogy meglegyen, annak nem lenne jó. De 1.1 előtt amint 50 lettél, nem volt értelme tovább fejlődni. Most 75 után nincs értelme. De igazából előbb-utóbb eljut az ember 90+-ra. Akár 99-re. Most ha több xp-t veszítenék, volna jelentősége, hogy épp 99-es vagyok vagy 96-os? Még csak 1 szintnyit se esik vissza az ember soha semmilyen körülmény között. Max ha épp az elmúlt fél órában lépett valaki szintet, akkor elképzelhető, hogy 1-2 haláltól visszaesik.
Anno Diablo 2 Hell fokozatán ilyen volt. 4-5 halállal akár egy teljes szintet lehetett bukni. Pontosabban ugye ott visszaesni nem lehetett. Csak az adott szint legelejéig. Nem az, hogy manhuntosként leölnek 2x és akkor látom, hogy negyed szinttel hátrébb vagyok, ami 2 manhunt után vissza is jön...
-
kovimester
aktív tag
Bunfi.
Igen az elégé unfair ha 8an együtt vannak azt mennek apritani...Lnb.
Hát laposodjon is el inkább de legyen nyugalom én ezt a rigoságot is hülyeségnek tartom azt is eltörölhetnek.
Sokkal több AI kéne mondjuk nehezebb és a pvp ugy el törölni ahogy van. Igy a csalás is kilene írta plusz az unfair-seg is.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest