- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave567
addikt
Összességében a cheatről szólt az egész, tök mindegy ki, ki használja, ki csinálta, nem tesznek ellene, ez a lényeg.
Elég a cégnél egy buzi ember, meg csinálja a hacket, és sok pénzt kaszál vele, de ez bármilyen játéknál így van .
Nem tesznek elleneee ez itt a baj, ha vissza akarják nyerni a bizalmat, vegyenek fel külön embert, aki ezeket figyel nap mint nap. -
Anonymus23
veterán
Szerintem.
Sokkal inkább el tudom képzelni, hogy egy (vagy több) kevésbé jól megfizettet programozó ad(ott) ki fontos infókat azoknak akik ezeket a csíteket gyártják.
Azt nem gondolnám, hogy cég szinten benne lenne az Ubi, de az nagyon furcsa, hogy vannak nickek, amiket mintha egy belső kéz védene (Legenda__17, tipikusan egy ilyen, őt már nick szinten bannolnám)...
Szerintem.A másik meg, hogy a VW-t (meg a többi mostanság lebukó autógyárat) nem jó példa összehasonlítás alapként itt felhozni, mivel amiben csaltak, azokat jogszabályok és törvények szabályozzák, míg egy kiadó részéről semmi sem írja elő (csak a biznisz), hogy minél kevesebb legyen a DZ-ben az 1 m2-re jutó csíterek száma.
A legjobb lenne, ha ezt is törvény írná elő, hogy kénytelenek legyenek csalás elleni védelmet berakni. -
5150head
senior tag
Én nem hiszek el semmit sem.
Engem szimplán csak az zavar, hogy arrogánsan elutasítasz egy eshetőséget szimplán a saját meggyőződésedre alapozva.
A csalás a béta óta része a játéknak, nem pár ezer dollár folyhatott be a fizetős csalásokból, az hogy kinek a zsebébe megint más kérdés, de látványosan nem foglalkoznak a csalókkal. Ez tény.
A VW-nek megérte a mérések hamisítása? Ők nem buktak ott sokat? Lehet, hogy még a bukással együtt is megérte a dolog. -
5150head
senior tag
Sem bizonyítani, sem cáfolni nem tudjuk.
Csak egy példa: A közelmúltban mekkora botrány volt a diesel autók károsanyag kibocsájtása miatt. A legnagyobb gyártók csaltak folyamatosan évekig az adatokkal.
Ha pár éve valaki azt mondja, hogy pl a VW elcsalja az adatokat körberöhögte volna mindenki.
Nem tudhatjuk hogy a hatalmas gyártók, kiadók hogyan működnek. Közvetlenül lehet hogy nem felelősek a csalásokért, de közvetve elképzelhető hogy igen. Az szerintem is marhaság, hogy így akarják leépíteni a játékos közösséget, de a profit maximalizálás szerintem ők is preferálják.
Csak egy kérdés: Az Ubinak szerinted nem tűnt fel már a legelején, hogy a fejlesztő elbassza a programozást, meg hogy nincs csalásvédelem? Egy ekkora kiadónak, aki nem egy meg két játékot adott ki?
Szerintem meg az a balga, aki kizár egy olyan eshetőséget ami SZERINTE nem valószínű.
Csak ismételni tudom magam: Sem bizonyítani, sem cáfolni nem tudjuk. -
RazoR
veterán
"Elfelejtkeztek arról, hogy itt egyszerűen arról van szó, hogy a Massive egy irgalmatlanul balfék fejlesztő aki olyan évtizedes alapelvről felejtkezett el a PC port fejlesztésénél mint a "sose bízz a kliensben" és ezt későbbi nyilatkozataikban is tovább erősítették"
Ez a lényeg emberek!!! A játék az alapjainál van elbaszva, mert kliens oldalon tárol olyan dolgokat amit még a legamatőrebb fejlesztő is gondolkodás nélkül a szerver oldalon tárolna! Elvileg ki sem akarták adni PC-re! Azért is ilyen egyszerű hozzá a csalást megcsinálni és ezért nem tudan érdemben anticheatet belerakni! Az alapoktól kellene újraírni a kódot ami nyilván nem éri meg! Szép lassan kifuttatják a játékot, dobnak még pár csontot és magárahagyják az egészet. Fejlesztgetik az Avatárt aztán talán egyszer majd utána esetleg lesz Div 2......reméljük anticheattel....
Mondjuk én úgy tudom, hogy a BE pont, hogy a kliens oldalt figyeli, hogy van e olyan szoftver ami belenyúl a játék fájljaiba...Vagy rosszul tudom?
-
-
HKorn
veterán
Bahh, akkor nem értem a dolgot. Nekem egy adott karin refreshed maszkkal úgy van összerakva a build, hogy overhealbe rak egy sima self aid is, de ez ugye szépen lassan elfogy magától. Ha ezen érdemben nem javít a vigorous, csak annyit tudok vele elérni, hogy mondjuk heal ládával valamennyire ki tudom tolni az időtartamot, míg elfogy, akkor nagy értelmét nem látom a használatnak egyedül. Csapatban nyilván jobban kijönnek ezek a dolgok.
-
Lefty
addikt
Nem gondolnam, hogy amugy realis most az SVD viselkedese, keptelenseg lenne ilyen gyorsan ilyen pontosan loni. M1A sem hasznalhatatlan, kicsit varni kell a lovesek kozott, hogy visszaalljon a pontossag. Vagy kicsit lehet tenni a pontossagra is akar, maga a balanced talent jo, bar nem pocsekolnam erre a helyet.
-
xyvalaki
aktív tag
Nincs egerem ami erre alkalmas, de más játékban el is fogadom az érvelést. Ebben nem ! Amíg a játék arról szól hogy ki tud jobban csalni, amíg tele van ténylegesen csalókkal, addig nem a makrót itélem el. Azzal nem fog teleportálni és nem fog falon át lelőni. Amíg ezek ellen nem tesznek semmit, addig nem iélem el azt aki kihasználja az egere tudását.
-
Lefty
addikt
En mar ugy masfel hete letettem a Division-t, van helyette boven mas. Nem mondom, hogy nem fogom meg elovenni, de full idopocsekolas ez az ertelmetlen es tok unalmas farmolas. Komolyan, volt amikor mindket karakterrel a hetikert meg legendarykert is ninjat es bliss kesztyut adott. Tudni kell abbahagyni en azt mondom.
-
Elims
veterán
Anonymus: Warlord.Nem hiszem el.. :-// Ilyet elírni..
PEndre: :-))) Nekünk is majdnem így kezdődött ezelőtt x évvel az orosz óra.
(Bár a "tricáty szem" helyett tricáty tri volt. :-)) )Tommy Hildr Eir fegyver páros leírása: Köszönjük!
-
Anonymus23
veterán
Srácok, én ezt mind tudom/sejtem, nem is azért írtam be, mert "érdekelne" vagy csinálni akarnék egy ilyet, hanem laboratóriumi körülmények között létre lett hozva egy eredmény, ami kb sosem ennyi.
Mint a VW (meg a többi) dízelek károsanyag kibocsátásaArnikusz:
Sentry. Minek? Nem egy "jól megépített" build, hanem egy összedobott cuccos, ami Legendary-kra és incursionökre használható, mivel a legtöbb legendary sniperpálya, és csapatban jól jön az a +15% sebzés (pl ha egy mobon már megvan a 3 jelzés, akkor legtöbbször már nem is lövöm tovább, hanem megyek tovább a következő mobra). Ha téged érdekel, akkor átküldöm neked, de pl DZ-ben egyedül simán megfektetnek ebben a buildban. Shoti helyett érdemes MDR-t használni, az nagyon hasznos tud lenni. -
-
micafighter
nagyúr
-
törölt tag
Teljesen megfelelő a magyar fordítás, hisz ez csak egy játék.
Mert hát mi történik akkor ha nem tökéletesen van fordítva a pl: alpha 4-es bónuszának a leírása?
Ja semmi
Nem feltétlenül a "magyaros virtus"-ról szól ez, sokan nem "matekozni" szeretnének, hanem "csak" egy jót játszani.
Magam is jobban szeretem (kedvelem), ha az anyanyelvemen szól hozzám a windows, android stb, és nem azért mert nem értem az egyéb nyelveket.
És ha már itt vagyunk és minden lehetőség adott miért ne tehetnénk ezt magyarul.
Persze ez "csak" az én véleményem. -
HKorn
veterán
Nekem is magyar volt először mikor elindítottam a játékot, de amikor megláttam a talent leírásokat magyarul azonnal visszatettem angolra
Nem tudom, én világéletemben angolul játszottam a játékokkal, annyira 'idegen' a magyar fordítás. Mondjuk nincs gondom angollal beszéd szinten se, nyilván ez is benne van.
-
Elims
veterán
Woker: Köszi szépen!! :-)
Még annyit írjon meg vki,hogy mondjuk egy ilyen warren gate erőmű küldetés végén amikor van a 3 nagyfőnök (2 gyógyító+a parancsnok(?)),ha megöljük vmelyiket cuccot ad,de azt mkinek adja vagy csak azé lesz aki előbb felveszi?
Tegnap tuskó módon az elsőnél önzőztem és felkaptam,utána gondolkoztam,hogy a többiek is azért szaladhattak oda,de lehet,hogy hiába.A többi két gyógyító megölése után már inkább vártam amíg mki oda nem megy. -
bombibmw
veterán
Számomra ez nem bizonyít semmit.
Számos hely van a DZ-ben, ahol fedezékben is eltalálnak sajnos.
Egy jól megépített buildel pedig az M700-al egy-két lövés egy játékos, főleg 53,6%-os páncéllal.
Demmer nem csal.
Ritkán ugyan, de szoktunk játszani és biztos vagyok benne, hogy így van. -
Elims
veterán
Igen,ezt sejtettem. :-/
De az eszem megáll,hogy rájöttél a "titokra". :-))))
Tényleg ott volt a "Gyenge a kapcsolat szerverrel" felirat.
Nem tudom,hogy van-e olyan szervercsere lehetőség ps4-en?Lehet,hogy van,még nem néztem.
De már mindegy,mert...Micafighter: Köszönöm! :-)
"És még azok a g.cik akik dzben rugóznak...
"
Na ma untuk meg teljesen.Már gondolkoztam rajta pár napja,de ma az egyik játékostársammal elhatároztuk,hogy ennyi és visszük a sztorit. :-(
Ma is ott voltak azok a..rugók. (De finom szó "rájuk".) Hiába cseréltünk szervert (kijelentkezés majd vissza) akkor is voltak.
Többször eszembe jut egy múltkori hsz-s amiben inkább bnőt ajánlott a hozzászóló az "ilyeneknek" és milyen jól tette..
Pedig fasza hely lenne ez a fekete zóna. :-( Privát fekete zónáért simán fizetnék havi egy-két ezret.Kérdés nélkül.Pedig pont ma gondolkoztam,hogy vkit -aki egy kicsit nyitott lenne rá- innen a topikból megpróbálok kicsit ps4-re csábítani.Van egy fölösleges ps4-em és gondoltam felajánlom vkinek normál árba akár két részletben is csak néha jöjjön kicsit zónázni. :-(
De már a játékostársammal elhatároztuk+lehet,hogy nem érdekelt volna innen senkit a "konzol világ".Szerk.: Bocs,megint hosszú lett. :-/// Nem látom telefonról,hogy kb. mennyi lesz. :-//
-
Elims
veterán
De volt a [moderálva]!!!1000%!!!Emlékszem!!
Meg is lepődtem!
Komolyan.Gondoltam is magamban,hogy miért lehet ez talán megy vmi torrent??Köszönöm szépen!!!!!!!
[ Módosította: Intruder2k5 ]
-
Elims
veterán
Ez akkor vmi kiegészítő lehet amit a fegyverhez lehet berakni. (?)
De 14-es szinten lehet ilyen?A fekete zónás szintje 16-os volt a kisgyereknek.
Gyújtógránátot mindig talált vmelyik utcai táskában -gondolom-,mert rámentem legalább 6-8-szor,mindig így indított.Rámdobta időm sem volt elugrani majd lőtt.
Persze legutoljára leszedtem,embervadász volt már -miattam...- és tudtam,hogy gyógyítója már nem lehet neki.Nagyon sokáig üldöztem és a végén leszedtem majd ráhugyoztam a fejére.
Szóval 16-os szintűként nem hiszem,hogy egy ilyen 34-es szintű akármivel tudott volna szaladgálni..
De iszonyat jól játszott.100%,hogy kivülről-belülről ismerte a játékot.Amikor üldöztem is tudta,hogy merre megy.Olyan épületeken ment keresztül -én meg utána..- amiket nem is tudtam,hogy át lehet menni.
Ja,és nem csalt,ps4-en szerencsére nincsenek olyanok amiket írtok. (Már rég abbahagytam volna az egészet..vagy vettem volna inkább egy ps4-et 50e körül. ;-)) Szép,normális,elfogadható a grafika,stb. :-) ) -
Csak akkor veszíti el,ha "scope" használok.
#33290 VTom :
Régebben próbáltam M44-el alfát.
Ott 200K körül ütött. Csak jó az a 6 tálent,ha jó tálentek.Egyébként ami fura,hogy mobokra meg 700-800K sebez.
Bárhogy szorozza annak legalább 250K-nak kellene lennie játékosra. Nem ? -
DokiBaxxi
őstag
Ahhoz képest, hogy 6.4% elég jól sebzek
Na mindegy ez már az én egyéni problémám
Látom én vagyok a hibás, hogy tapasztalat alapján próbálok megcáfolni egy véleményt... Hát gratulálok. Úgy írtad itt, hogy kőba van vésve, szent dolog, hogy mindenre muszáj HP-t rakni különban papír vagy/meghalsz/életképtelen a karakter. Az előbb írtam, hogy összeraktam kb. 5-6 féle buildet és mind működött. Variáltam HP-val folyamatosan és nem az az érzésem, hogy mindenre health kell. Nem érzem úgy, hogy rengeteget veszítek azzal, hogy ha 1 vagy 2 felszerelés darabra nem health-et rakok, hanem EAD-t, vagy CHC-t vagy mást. Más kérdés, hogy még buffolni kéne a többi lehetőséget (pl. 9% CHD a táskán, meg 2% stability, hát viccelnek?!).
-
DokiBaxxi
őstag
Tehát gyakorlatilag alig játszottál. Akkor nem tudod milyen a Last Stand, milyen a PvE igaz? (személyes tapasztalat).
EAD jó mobokra is meg playerre is. Pl. jelenleg 60% van nekem, tehát 20%-ot negál PvP-ben. 31-32%-os armor esetén ez azért jelentős mennyiség. Predatorral (nem EAD fókuszált build) is tudtam sokat ölni Last Standban anélkül, hogy papír lettem volna, SEEKR-el is (PTS2). PTS2-n próbáltam több féle buildet, volt, hogy HP-ra mentem, volt, hogy SP-re, volt, hogy CHD-re, stb. Mindegyik effektív volt DPS-nek, tudtam sokat ölni. Volt, hogy csak a mellényen meg a térdvédőn volt HP és nem éreztem azt, hogy nagyon kéne még
-
DokiBaxxi
őstag
Ne haragudj, játszottál a PTS-el? Ha igen, mennyit? Egyáltalán nem must-have a health
Persze a skill power az igen, de az most lett leírva, hogy meg lesz változtatva. A PTS-en jelenleg nincs egy meta set és egy szetten belül is gondolkoznom kell hogy akkor most mire menjek? HP? Enemy Armor DMG? CHC? CHD? Igenis van diverzitás
-
myckey
veterán
Heti küldi: Weekly HVT ( High Valu Target-s )
Én ezt hívom heti küldinek.
Nem szokásom HVT-z ni.
Egyébként igen, az van amit mondasz,meg amit már fentebb írtam is egyből a hsz-ben....én már bevégeztem az adott küldetést, aztán így nem kaptam rá cumót.
Én nem érzek semmiféle zavart.
-
myckey
veterán
Köszi.
Egyébként semmilyen , általad felsorolt problémája nem szokott lenni és nem is volt.
Jó ideje együtt szórakozunk már, sok más game ben is.
Ja igen, Élő szerverről van szó.
Illetve elég erős a netkapcsolata is, kellő sebességgel.Nagyvárosi...Ahogy írtam, soha semmilyen jellegű problémája még nem volt. ( ezt nem teljesen szó szerint, )
Itt meg elég gyakran jön az üzenet, ( mikor kidobja ) a szokásos, ami után lehet jelentést küldeni az UBI nak....
Ezért is írtam, hogy a tanácsolt dolgokat is kipróbáltuk már..( amit uplay-ben kell kikapcsolni, játékban beállítani, háttérből kilőni ecetera....)
Survival után pl. rendszeresen ledobja a játék, szinte csak nagyon ritkán tudja megnézni az összesített eredmény listáját...mert mikor kitölt neki, vége is a dalnak.
Alt+Tab kombóról ne is beszéljünk
Nekem is van egy-egy összeomlás. Pláne mikor véletlen ablak módban indul a játék...vagy az alt+tab..
De ez nálam elenyésző, már már említésre sem méltó. -
sixpak
nagyúr
-
myckey
veterán
Nagy kár érte, hogy nem full auto....
Pontossága és töltés ideje megkapó, de a stabilitása valóban nem túl acélos.Jelenleg egyébként 6600 firearms-szal 32K az alapsebzés, és 1-2 szettel egész jól lehetne hasznosítani.
Alpha+Famas mellé sem egy rossz dolog, de akár Predator vagy Striker is jó sztm..Viszont ha valóban élni fog az a buff, akkor sokat fog rajta dobni .
(#32736) swagger55
Akkor lehet nem is lesz olyan rossz ez a frissítés+DLC, mint az itt be lett harangozva? ( Jó pár hsz-ben )
-
PETEE78
senior tag
Így van! Ezért csináltam PVE-re barret chest+4 taktikussal. 275 körüli skillel a 4 taktikus 350 körülre felmegy jó dps karakterekkel. Így azért marad szívósságom is. 1. Liberátor 2. megállító. Tökéletes párosításnak vélem valamint seeker mine és heal láda vagy sticky. A dragon turretet már meguntam
Eddig ez a kombó vált be a legjobban. Talnetre kill utáni skill power emelést, valamint visszatöltés gyorsítást használok.
-
ScomComputer
veterán
Szia...nincs meg minden főküldi,csak addig bohóckodtam még meglett az lv.30 !
(#31208) malystryx
(#31210) VTom
(#31213) Anonymus23
Köszi,tudom,hogy melyik küldivel nyilik meg az Underground, de maga a küldi nincs a térképen,ez a gond....Itt azt mondta valaki anno,nekem,hogy csak akkor jelenik meg a "Quarantine Center Mission",ha elérem az lv.30-at.....de semmi....
Mi az oka, hogy nem látom a térképen a "Quarantine Center Mission"-t ??
Nagyon köszönöm,mindenkinek a segítséget....
-
Anonymus23
veterán
Már megbocsáss, de nem a lvl34-esek voltak az igazán ütősek, hanem a lvl35-ösök
Nem piskóta volt az biztos. De volt Normal/Hard/Challenge/Heroic plusz a Ilililililllill a DZ-ben.Kétségtelen a kivitelezésben vannak hibák, de maga a játékélmény és a feeling az nagyon jó, nem véletlenül játszott nagyon sok mindenki több száz, vagy ezer és feletti órát.
Erről a videóról az a hülyegyerek magyar jútuber jutott eszembe, aki közvetített és lvl 20-asként vagy mi, becsatlakozott 30-as szintűekhez, és ugyebár egyhitelték. És arcokat vágott meg fosta ott a szót, hogy mi ez már, arra nem jött rá, hogy nem véletlenül van halálfej a mobok feje felettDe hát Ő jútuber, Ő profi
Egy biztos, hogy szórakozásban nálam már régen visszahozta az árát... Ja hogy nem lesz benne még 5 évig tartalom? Hát evvan
-
micafighter
nagyúr
Igen a cheaterekkel tényleg gond van, de nem erről szól a videó, hanem olyan dologról ami már hónapok óta megoldott
mindegy hogy 10 hónapból 7ig szívás volt, ha már javítva lett akkor javítva lett. Szerintem csak nem vette a fáradtságot hogy ránézzen a jelenlegi állapotára a játéknak, ennyi.
-
PETEE78
senior tag
Hétvégén írtam, hogy nekem megoldódtak ezek a problémák, de nem...
Ugyan az a problémám mint qukesz-nek.
Kipróbálom az ablakos módot, csak az a bosszantó, hogy eddig ilyen hibajelenség nem volt. Megjelenés óta játszom a játékkal, gyönyörűen futott FHD, médiumon, full screen-ben.(#29956) qukesz: Lexin ahogy mennél az emeletre, ott nem tölti be a textúrákat igaz?
-
arnikusz
veterán
Szép estét mindenkinek.
Hunterek taktikusan meglesznek.
Ajánlott kimentési pont DZ 2 parkolóház, jól bevédhető.
Fent fellövi a csapattag a jelzést a többiek bekészülnek alatta és mind a 4 Hunter leszedhető, gránát felváltva.
Arany M60 helyett, szerintem jobb a G36 nagyobb tűzerő.
Legyen egy heal ládás, egy pulse, egy golyó, egy heal.
Átlag 8000 xp, és 10-12 láda. Ma már 1 óra 2 perc alatt ment.Lexington ch első mai adott Barret mellényt de kevés páncél. Eddigi próbálkozásokat száma 90 körül.
M4 tervrajz tényleg időszerű lenne, volt is javaslatba, de amilyenek Famas lesz.
-
törölt tag
https://cdgalaxis.hu/PC/22901/division.html
Ezt vettem. 5 DVD lemez van benne, és azt jelenti, hogy kidobtam feleslegesen a pénzt?
-
arnikusz
veterán
Ezt nem tudtam, most is okosodtam köszönöm.
Hogy egyeseknek erre van gyógyijuk az meg külön kategória ilyen "öreg" fejjel eszembe se jutott volna.Egy kis köz véleménykutatás 1.4:
1. Indítasz új karaktert ( ha még van lehetőséged, vagy törölsz egyet- ennek nem látom értelmét)?
2. Milyen Tierben indulsz?
3. Melyik területen PVE/PVP kezdesz?
4. A bevált szettben/fegyverekkel, vagy kipróbálod azokat amik PTS-en sztároltak?
Nálam a válaszok:
1. Nem a mostani 3. alt kezd.
2. Tier 4.
3. PVE terület Megállító vadászat és az összes nevesített boss, napi küldetések, UG és végül DZ.
4.Igen 4Alpha/2Végső G36/AK, MP7/AUG.
-
n3m3r3
tag
Az lesz egyelőre a terv. 30-ig van elég küldetés még leköt eléggé,a DZ ráér még hogy belemerüljek. Szerintem most sok új játékos van. Nemrég volt leárazva ,személy szerint 47EU-ért vettem 20% uplay kuponnal + season pass. Most megint 99EU. Jó játék ,de nem ennyiért.
Az meg hogy ki miért lő le valakit a DZ-ban teljesen egyén függő, valaki csak ezért megy be. Volt olyan hogy besegítettem 4 gibbonnak eltakarítani pár NPC-t, aztán beálltam a segélyállomás körbe kicsit feltöltődni. Erre mi történik? : Körbeállnak, és cafattá lőnek LOL -
RazoR
veterán
Jársz te egyáltalán DZ-be pvp-zni? Kíváncsi lennék, hogy mikor falon keresztül egy lövéssel leszed egy 14 éves csaló és elkezd tapsolni a hulládon meg a kis cérna hangján adja tudtodra a felmenőidet emlegetve, hogy ő mekkora király és te milyen kis csicska vagy mert erre áll fel a kis kukija, akkor hogyan éreznéd magad?! Vagy mikor harc közben véletlenül lelősz egy magyart, mert nem tudod, hogy az, bocsánatot kérsz, majd odajön, bebújik az okosba és 5 centiről pofán lő, kérdőre vonod és rendkívül férfias módon az ultit elnyomva elszalad és odaböfögi, hogy mert csicska vagy... Szerintem ezek sokkal gerinctelenebb dolgok mint az, hogy röhög valaki... téma lezárva!
-
n3m3r3
tag
Köszi a választ, a fegyver mod megvolt, a gond az volt hogy eddig nem volt olyan ruhám amin volt slot. Tudtomon kívül a ma reggeli action közepette szereztem be két ruhát, és le tudtam most tesztelni ... végre.
Thx!
Fentieket látva DZ-ban n3m3r3-ről vegyétek le a célkeresztet -
Mi sokat jatszottunk!
Tudod mi a gusztustalan?
Szedjuk a droppot, befutnak, elkezdik nyitni, mobok bennunket lonek, mi a sracokat, meghaltunk. Visszafutok, 3v1-be ramtamadnak. Lelonek. Ezutan elszaladnak...
Teren mentunk ki, ugyanaz az a banda, megvarja, mig a mobok lesebeznek, ok meg beviszik az utolso lovest. Ezutan vegigfutjak a dz-t. Megkerestuk oket. Elszaladtak. Vegigkergettuk a dz-n, mert pofaztak a csicskak ( 12-14evesek max ), beagrozzak a mobokat, azok lesebezbek bennunket, majd ok beviszik az utolsot, es szaladnak... Sniper es Bombi is velem volt, kirobbantam az idegtol. Ha kemenykedik valaki, aljon szembe. Ne hatba, csicska modjara, 3v1-be...Mi manhuntnal sem futunk sokszor. Ez a kulonbseg. Nem orvul, lesbol, hanem pofan, kemenyen. Ez a dz, sajnos. Ha pve kell, akkor van incursion.
Tommy es G a szituaciot nevette ki. 3vs5 volt. Mikor futas kozbe belebotlunk valakibe, nem ugranak ra. Szolo jatekost 1v1-be lonek le. Nem 3v1 v. 4v1...
-
bombibmw
veterán
Igazából itt nincs kiröhögve senki.
Ahogy Razor is is írta, a szituáció van kiröhögve, vagy inkább magunkon szoktunk jókat röhögni.
Itt egy 3Vs4 szituáció volt, ami könnyen végződhetett volna vereséggel is akár.
Nincs tapsolás, nincs ugrálás.
Talán akkor van, ha minket támadnak meg, aztán felsülés a vége, de még akkor sem jellemző. -
RazoR
veterán
Szerintem nem ismered őket, nem játszottál még velük, így egy rövid videó alapján nem kéne elítélni őket! Pont hogy Ők nem azok az alázós, hulla felett tapsolós, ugrálós hülyegyerekek mint sajnos nagyon sokan mások! Nem a lelőtt játékos lett kiröhögve, hanem a szituáció!
-
TommyS_27
senior tag
Jogod van a véleményedhez.
Csak elejtettem egy Pfffffff-t. G pedig hangot adott az örömének egy hangos nevetéssel. Ami utána jött az pedig köztünk lévő poénkodás, de ezt csak az értheti aki velünk játszik és ismer minket.
Egy valamiről viszont megfeledkezel: SENKIRE sincs ráírva Dz-ben, hogy balfasz-e vagy épp jó játékos. Az harc közben derül ki. Mi lövünk mindenkire, aztán vagy hopp vagy kopp. Ilyen egyszerű.
Ha neked ez nem fér bele az értékrendedbe akkor sajnálom. Ignorálj minket és meg van oldva! Prémium vagy megteheted!
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- EAFC 25
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- HTPC (házimozi PC) topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest