- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mobil flották
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
Srácok, én ezt mind tudom/sejtem, nem is azért írtam be, mert "érdekelne" vagy csinálni akarnék egy ilyet, hanem laboratóriumi körülmények között létre lett hozva egy eredmény, ami kb sosem ennyi.
Mint a VW (meg a többi) dízelek károsanyag kibocsátásaArnikusz:
Sentry. Minek? Nem egy "jól megépített" build, hanem egy összedobott cuccos, ami Legendary-kra és incursionökre használható, mivel a legtöbb legendary sniperpálya, és csapatban jól jön az a +15% sebzés (pl ha egy mobon már megvan a 3 jelzés, akkor legtöbbször már nem is lövöm tovább, hanem megyek tovább a következő mobra). Ha téged érdekel, akkor átküldöm neked, de pl DZ-ben egyedül simán megfektetnek ebben a buildban. Shoti helyett érdemes MDR-t használni, az nagyon hasznos tud lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest