- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
Yaye
őstag
A kérdésednek van köze a windowshoz, mert onnan lehet bekapcsolni hogy kérje a lenyomatot bootolás előtt. A válasz pedig továbbra is ez:
Go to Start menu > Programs > ThinkVantage > ThinkVantage Fingerprint Software > Control Center.
Select Settings > Power-on Security. (The wizard will be displayed only in the event that your device supports power-on security.)
Select Replace the power-on and hard drive passwords with the fingerprint reader.
Click on Finish.Azt hiszem ez így harmadszorra elég világos kéne legyen
-
Shadowfax
addikt
Már elsőre is felfogtam a kérdést, de nem használok CSS-t, nekem csak a Fingerprint szoftver van meg, s abban a ''Control Center''-ben "System settings"-ben van valami olyan, hogy "Enable/disable Logon Support". (Nincs nálam a gép, s fejből nem tudom.) Ha CSS-sel használod, lehet, hogy másképp kell beállítanod, de ebben nem tudok segíteni.
-
-
Sipi
addikt
Veszettül veszed a lapot.
Nem érdekel a véleményük. De nem akarom, hogy a laptopom miatt automatikusan engem is a baltával faragottak közé soroljanak. Nem akarom, hogy minden új hír hülyegyerekek flémjébe torkolljon.
Ha büszke vagy a gépedre, viselkedj is úgy. Ez nem tecsós műanyag krumplihámozó, amit tizenéves kiskrumpliknak kell venni, hogy fel tudjanak vágni vele a faluszéli sztrítrécsingen.Sipi
-
Sipi
addikt
Mint ThinkPad-tulajdonos kérlek, hagyd abba ezt a flémkeltő, felsőbbrendűségtől duzzadó stílust. Az ilyen beszólások miatt mondják (joggal) a Mac-tulajok, hogy minden TP-fan elvakult tahó.
Attól, hogy business, még lehetnek rajta bizonyos dolgok. Ennyi erővel hangkimenet sem kell, mert ez business, nem az a dolga, hogy a melós zenét hallgasson rajta.
Antonio: erre így nehéz válaszolni, a modellt kell megnézni. Az Intel HDMA nem egy bizonyos chipset, inkább szabvány, többféle megvalósítási móddal (nekem pl. nVidia GeForce chipsetre épülő Intel HDMA-m van). Az a minimum, hogy ismer 5.1-et. De ha a gépre nem vezetnek ki, csak egy jack-kimenetet, max. sztereó lesz.
Sipi
-
Yaye
őstag
Ami Thinkpad márkanév alatt fut, az eleve nem alsó kategória, legalábbis a gyártó besorolása szerint a TP az üzleti vonal ("ultimate bussines tool/üzleti számítógép"). Az alsó a 3000 sorozat.
(Ettől függetlenül lehet hogy a TP-k alja már kevésbé legendaszagú, szerencsére nekem nincs ilyen irányú negatív tapasztalatom.) -
Yaye
őstag
Mondta, hogy 16:10 arányú a panelja?
4:3-ban az sxga+ még 15"-en is túl apró sok embernek akinek nem tökéletes a látása. 14"-en még nekem is büntetés, pedig soha nem volt szemüvegem. Szélesvásznon más a helyzet, ott a 14" szélesebben terül el, ugyanaz az 1440 képpont nagyobb pixelmérettel párosul, így kb ugyanolyan mint 4:3@15"-nél az sxga+
15,4"-en az 1280x800-at magam is elég sokáig bámultam, és egyáltalán nem volt gáz, sőt, a pixelméretet majdhogynem ideálisnak találtam.
Persze ízlések és pofonok, mindenkinek más tűnik kényelmesnek.És még azt se felejtsd el, hogy ha valaki játszani is szeretne a notiján, akkor nem túl ideális a nagyon nagy felbontás, mert azt valamivel ki is kéne hajtani. Vagy marad a natívnál kisebb felbontáson való játék, ami megint nem túl szép.
-
Ízlés kérdése. Nekem most 14,1-es notim van és az 1440-es a kijelzője. Soha nem a maxon hanem 1024*768-on használom. 15,4 ben sem fogok 1280 fölé menni szerintem. Nem látok akkor már semmit. Én vagyok az a ritka egyed aki elsőre megfelelő mértetű notit vett. Az első és előző notim 15-ös volt, a mostani 14,1-es kicsit kicsi már. A fényes dologgal teljesen egyetértek viszont. A mostani fényes, de visszatérek a mattra amilyen az előző is volt.
Vagy ha a 14,1et 1024*768-on használom kelleni fog a 15,4-re a 1680x1050 szerintetek?
-
Zomby8
tag
Valoban sokkal nem tud tobbet mint a T61, videokartya jobb benne, meg uj chipset, gyorsabb memora stb... En is gondolkoztam az elozo szerian de rajtam kivulallo okok miatt kellett ezt vegyem (bevontak az itteni rendelesbol a regieket es csak az ujak maradtak - cserebe mivel special offer volt kaptam melle egy 19-es LCD monitort
)
-
Gondwana
addikt
Akkor egy érdemibb válasz: 3 féle billentyűzetmechanika létezett, azt nem tudom, hogy ez a T61-nél is így maradt-e, de a lényeg ugyanaz. A space alatt csak 1 kapcsoló van, illetve egy párhuzamosító mechanika. Ez általában csak egy drótdarab, amit egy fix forgástengely és két csúszópálya tart. Leggyakrabban a space-gomb alján ebből a csúszkából kiakad, amikor úgy billeg, mint nálad.
A T60-am - ha jól néztem - olyan, hogy nincs minek kiakadnia, de az IBM USB Traveller Keyboardom ilyen drótos, feszigetve kiakasztható -
KilgoreTrout
senior tag
Nekem a celluxos egérpadtisztításkor lejött a winxp matricáról a szöveg, úgyhogy most csak zászlók vannak, alatta meg kábé tükörhöz hasonlóan csillog a matrica. Próbáltam leszedni kézzel, de nem jött le, más eszközhöz inkább enm folyamodtam, nehogy megkarcoljam. Ti mivel tudjátok leszedni a matricákat?
-
pampika
őstag
-
dekoninck
aktív tag
Csak vicceltem... Az enyéim gépeimhez képest böhöm
(2 kg és 1.4 kg) most nem vagizok, de ez van.
-
adnoctum18
senior tag
Én csak a gép adatait (sn,type,model) küldtem el nekik meg a nevemet és a telszámomat.
Ez június 4.én történt és most kedden jeleztek,hogy mehetek a cuccért, a neumann jános utca 1-be. Ezen kívül nem küldtek mailt,hogy felvették e a rendelést vagy ilyenek.
A dátum szerint 17.én érkezett meg nekik a recovery dvd,és utána kb egy héttel (24.) értesítettek.
Szal bejelentés 6-a,érkezés 17,jelzés,hogy bemehetek érte 24.
Nem törték magukat,hogy telefonon hívjanak.
Az átvétel átvételi bizonylat szám alapján történik. -
szmissz
senior tag
Nyaff-nyaff
Elhinném én, sőt el is hiszem, de a jelek... a jelek... wide képernyő a default... a kattintó és görgető gombokról levették a kék, piros csíkokat... (tudom, visszateszik, mert a felhasználók követelték, de miért vették le??) nem olyan tragikusnak tűnő dolgok, de valahogy mégis... az irány..
Aktív témák
Hirdetés
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest