- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
4d
aktív tag
Sziasztok!
A T61-esemen Vista Business van és ezt szeretném módosítani xp-re. A rescue/recovery cd+dvd készítése folyamatban.
A kérdésem az lenne, h hogyan lehetne felpakolni az xp-t úgy hogy a rejtett partíció megmaradjon? (Állítólag a Partition magic látja a rejtett partíciót, de nem tudom h hogyan lehetne meghagyni, nem igazán ismerem ezt a progit).
Csinált már valaki hasonlót?
Sikerült már valakinek a telefonos downgrade?
Előre is köszi! -
4d
aktív tag
Hello mindenkinek? A kérdésem az lenne, cserélt már valamelyikőtök kijelzőt? Most cseréltem a T61-esembem, és minden működik, de azt vettem észre, h a fényerősség mindig maximumon van bekapcsolás után, hiába állítottam középre előtte. Én kötöttem el valamit az inverternél vagy csak valami beállítás gond lehet? (High performance-on használom).
köszi
-
4d
aktív tag
Hello mindenkinek!
A T61-be csak az IBM/Lenovo ultrabay slim cd/dvd meghajtó passzol? A HP ultrabay cuccai esetleg jók bele?
Köszi! -
4d
aktív tag
válasz
Shadowfax #2022 üzenetére
Köszi a segítséget!
Amint írtam, ezzel a Vista ultimate trial-al adták, a gép aljáról azt olvasom h az eredeti op r. egy Vista Buisness verzió (most lehet h jó nagy hülyeséget írtam, nézzétek el, nem használok vistat.)
A terv az lenne, h egyelőre a régi Xp-met tenném fel a gépre hely és teljesítmény takarékossági okokból, aztán később jöhetne a pista.
Aki csinált már ilyet, tehát nem az eredeti os-t használta, lécci segítsen a telepítés lépéseinél. Mit érdemes a szűz winxp-re felrakni? Menjen fel a lan utána meg letölt a softver update, utána meg automatikusan feldobálja a drivereket? -
4d
aktív tag
#2012-re valaki? Igazából azt sem tudom h hogyan kezdjek neki az installálásnak. A Lenovo elképesztő mennyiségű driver/softver káosz arzenálja még jobban összezavar.
-
4d
aktív tag
Sziasztok. Vettem egy T60-ast használtan. [link]
Egyszerűen fantasztikus ez a gép. Teljesen beleszerettem. Egy Asus után nem kell részleteznem h milyen előrelépés..
A linkelt spec abban különbözik, hogy 60gb 7200rpm-es vinyó van benne. Az lenne a kérdés, hogy garanciálisan származhat-e valamilyen károm ebből.
A gépet úgy vásároltam, hogy vélhetően nem a gyári op rendszer van rajta, hanem egy Vista Ultimate trial verzió. Nekem erre nincs szükségem. Ha a régi xp-met teszem fel, akkor a ThinkVantage funkciókról teljesen le kell mondanom? Van erre valamilyen megoldás?
Előre is köszi. -
4d
aktív tag
Sziasztok. Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy hogyan lehet leinformálni egy ibm-et garancia idő, származás végett.
Aktív témák
Hirdetés
- Használt 2022-es MacBook Air 13 - M2-es processzor, 8GB RAM, 256GB SSD
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - Cseh billentyűzet - 224 ciklus / 88% - 1 év garancia
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest