- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Aktív témák
-
4d
aktív tag
Sziasztok!
A T61-esemen Vista Business van és ezt szeretném módosítani xp-re. A rescue/recovery cd+dvd készítése folyamatban.
A kérdésem az lenne, h hogyan lehetne felpakolni az xp-t úgy hogy a rejtett partíció megmaradjon? (Állítólag a Partition magic látja a rejtett partíciót, de nem tudom h hogyan lehetne meghagyni, nem igazán ismerem ezt a progit).
Csinált már valaki hasonlót?
Sikerült már valakinek a telefonos downgrade?
Előre is köszi! -
4d
aktív tag
Hello mindenkinek? A kérdésem az lenne, cserélt már valamelyikőtök kijelzőt? Most cseréltem a T61-esembem, és minden működik, de azt vettem észre, h a fényerősség mindig maximumon van bekapcsolás után, hiába állítottam középre előtte. Én kötöttem el valamit az inverternél vagy csak valami beállítás gond lehet? (High performance-on használom).
köszi
-
4d
aktív tag
Hello mindenkinek!
A T61-be csak az IBM/Lenovo ultrabay slim cd/dvd meghajtó passzol? A HP ultrabay cuccai esetleg jók bele?
Köszi! -
4d
aktív tag
válasz
Shadowfax #2022 üzenetére
Köszi a segítséget!
Amint írtam, ezzel a Vista ultimate trial-al adták, a gép aljáról azt olvasom h az eredeti op r. egy Vista Buisness verzió (most lehet h jó nagy hülyeséget írtam, nézzétek el, nem használok vistat.)
A terv az lenne, h egyelőre a régi Xp-met tenném fel a gépre hely és teljesítmény takarékossági okokból, aztán később jöhetne a pista.
Aki csinált már ilyet, tehát nem az eredeti os-t használta, lécci segítsen a telepítés lépéseinél. Mit érdemes a szűz winxp-re felrakni? Menjen fel a lan utána meg letölt a softver update, utána meg automatikusan feldobálja a drivereket? -
4d
aktív tag
#2012-re valaki? Igazából azt sem tudom h hogyan kezdjek neki az installálásnak. A Lenovo elképesztő mennyiségű driver/softver káosz arzenálja még jobban összezavar.
-
4d
aktív tag
Sziasztok. Vettem egy T60-ast használtan. [link]
Egyszerűen fantasztikus ez a gép. Teljesen beleszerettem. Egy Asus után nem kell részleteznem h milyen előrelépés..
A linkelt spec abban különbözik, hogy 60gb 7200rpm-es vinyó van benne. Az lenne a kérdés, hogy garanciálisan származhat-e valamilyen károm ebből.
A gépet úgy vásároltam, hogy vélhetően nem a gyári op rendszer van rajta, hanem egy Vista Ultimate trial verzió. Nekem erre nincs szükségem. Ha a régi xp-met teszem fel, akkor a ThinkVantage funkciókról teljesen le kell mondanom? Van erre valamilyen megoldás?
Előre is köszi. -
4d
aktív tag
Sziasztok. Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy hogyan lehet leinformálni egy ibm-et garancia idő, származás végett.
Aktív témák
- Battlefield 6
- Gaming notebook topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Honor 200 Pro - mobilportré
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Windows 11
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Nitro ANV15-52 15.6" FHD IPS i9-13900H RTX 5050 MaxQ 32GB 1TB NVMe gar
- A Legolcsóbb!!!! Asus core i7-es notebook GeForce VGA kiárusítás!!!
- Lenovo Thinkpad T495 14" FHD AMD Ryzen 5 PRO 3500U 16GB DDR4!
- HP 850 G2 i5-5200 8 Gb 256 Gb ssd 15,6" áfás számla
- Lenovo T470 core i7-6600 16 gb, 256 Gb nvme ssd, áfás számla
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest