Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Beépül a Nano Banana a Google Fotókba
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
KilgoreTrout
senior tag
válasz
dabgergo
üzenetére
Az energiagazdálkodási beállításoknál meg lehet adni, hogy hány százaléknál kezdje el tölteni az akkut, ha be van dugva. Nem lehet, hogy miután lemerült, bedugtad (akkor feltöltötte 99%-ra), majd kihúztad? Mert így, amikor legközelebb bedugod, simán lehet, hogy már nem tölt rá.
Másik lehetőség, hogy az akku elhasználódott, ezért hibásan érzékelia töltöttségi fokát, és kéne csinálni egy battery maintenance-ot (vagy calibration-t, nincs most előttem a laptop). -
Shadowfax
addikt
válasz
dabgergo
üzenetére
Ezt a biztonsági mentést egyből akkor érdemes megcsinálni amikor még nincs teltelepítve saját programokkal csak a működéshez szükséges összetevőkkel, nem?
Ezt a Recovery CD készítést mindegy, mikor csinálod, hiszen a rejtett partíciót írja ki. A lemezek segítségével ezután bármikor visszaállíthatod az eredeti, gyári (!) állapotot.Amire még célozgatsz, az a backup. A teljes rendszerről, programokkal, beállításokkal, doksikkal együtt csinálhatsz egy teljes mentést, amit később vissza tudsz állítani. Ebben a doksiban találsz leírást, a Rescue & Recovery-vel hogy lehet ezt készíteni.
Tehát Mondjuk Vista van a gépen, de közben azt törlöm és XP rakok fel akkor késöbb majd vissza lehet állítani a Vistás állípotot ha az akkori állapotról csináltam mentést?
Remélem, erre a kérdésre már tudod a választ.
-
kerjani
aktív tag
válasz
dabgergo
üzenetére
Én is így voltam, de jött még belőle, és addigra összejött a zsé
Úgyhogy ne aggódj lesz még T61.
A bolttal nagyon elégedett vagyok. Szerintem megbízható, de ha visszolvasol, a többikek is ezt mondják.
Amit én vettem, az bontatlan volt, vadiúj, bár kicsit drágább is volt. A bontott darabra rákérdeztem anno, be volt kapcsolva, használva volt.
A garancia 3 év világgarancia, mint minden T-s Thinkpadra, csak már 'meg volt kezdve'mod: ahogy látom, elkelt a "bontott" darab, de ahogy megjósoltam, jön még Thinkpad ;)
fanatikus tag lettem
Aktív témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Házimozi belépő szinten
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Önvédelmi fegyvernek is elmenne a Keychron analóg billentyűzete
- iPhone topik
- Gumi és felni topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Precision 7560 27% 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- Precision 5560 27% 15.6" FHD+ IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- T14 Gen2i 27% 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER!! 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mondjuk kicsit fura kérdés a részedről, mintha aláírásodban egy T61 szerepelne... 

nem akarok igy jarin

egy keveset ha még nem végzet eddig