- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
pampika
őstag
válasz
jani0625 #5568 üzenetére
Én kb. 1,5 hónapja használom, 14" wide kijelzővel. Előtte volt T41 is.
Fentebb is írták pár dolgot a különbségekre, amit nagyjából én is tapasztaltam. A picimaci feletti műanyag tényleg elég vékonyka, meg a thinkvantage, hangerő gombok körülötti műanyag betét mintha nem lenne teljesen sík
Viszont a bill. az maradt tökéletes és végülis a TP érzés megvan
Új gépnél nálam szempont volt a wide (és matt) kijelző és nem is csalódtam benne. Egy 12"-os HP-ról váltottam erre közvetlenül és azért kényelmesebb ezt használni.
Ami kicsit zavaró, hogy az akksi hátrafele kilóg, de szokható. Csak abban nem vagyok biztos, hogy táskába rakva merjem-e az akksira állítani, nem-e valahol megfeszül egy rossz elhelyezés miatt, etc. Szóval táskában ált. akksi nélkül utazik. Ami egy kicsit hiányzik a HP-ból, az az akksi alján egy kis gomb, ami a töltöttség függvényében jelzi 4 leddel, hogy hogy áll energia-ügyileg.De én nyugodt szívvel merem ajánlani.
Meg még a különbség az IBM logo. Ami szvsz minőségben semmit se változtat (egyesek tévhitével ellentétben), csak egyszerűen nekem nagyon tetszett az a logo. Sztem nagyon illet a gép kinézetéhez
-
atee
őstag
válasz
jani0625 #5590 üzenetére
Szia!
Nem töröm már rajta a fejem. Semmi pluszt nem adna a t60 hoz képest!
Csak, hogy újabb 1 évvel. Némelyikben a proci sőt a vga is gyengébb.
Marad a t60. Szerintem most best buy ha elcsíp az ember használtan jó állapotban 120-150 ezer körül! Én nem adnám el ennyiért még -
evone
őstag
válasz
jani0625 #5568 üzenetére
teljesen jo, nehany helyen vannak furcsasagai de ezt eloben kell megnezned. a kijelzo szeleit ha nyomkodod a zsaneroknal ott pattog a muyanag mintha a nyomasra jobban osszepattintanad a ket reszt. a thinkvantage gomboknal a muanyag gagyi. a bal hangszoronal nincsen rendesen odaillesztve a hangszororacs, es a pcmcinal a munyag iszonyat gyenge.
de ezeket ne ilyen drasztikusan fogd fel, szoval nincs a geppel semmi gond, en nagyon szeretem, ki is probaltam raaltam a csekely 68 kilommal es semmi baja nem lett.
megbizhato cucc. a kijelzo nekem 1440x900 es teljesen olvashtao es rohadt eles a gep. egyebkent 14"
Aktív témák
Hirdetés
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Quadro FX 570 eladó
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest