- Rendkívüli terméktámogatást ígér a Nothing
- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Magisk
Aktív témák
-
amol
addikt
Gondoltam hogy érvényes, majd rákéredzkedek csak azt hittem valaki majd jól megmondja
Ha a garanciabővítés nem érvényes akkor inkább itthon érdemes rá bővíteni az alapot (ha az igen)? Vagy azt sem lehet?Karesz: ha be lehet kapcsolni akkor egy UBCD-vel elég sok dolgok le lehet ellenőrizni rajta.
tototos: ez érdekes, azon a gépen amit telepítettem nemrég ugyanígy volt. Nem néztem, mivel utána úgy könyveltem el hogy megjavult, de ezek szerint minden újraindítás után ez a helyzet?
-
Kovács84
aktív tag
Szép-szép, el is olvastam, majd ha 250 körül lesz az ára akkor talál elkezdek gondolkodni azon, hogy lecserélem az s-t, de ez egyáltalán nem biztos. Viszont az, hogy a merevítést bele tudták vinni és egy csipetnyit vékonyabb is lett, mint az s nem rossz
Huhh, de nagy a gépem... -
amol
addikt
Manapság az LCD tv-k sem olyan drágák már, mégis meg tudnak felelni az előírásnak.
Nem kerítenék az egésznek ekkora feneket ha legalább az egyik helyen ahol ki lehet próbálni (notebook.hu, notebookstore stb) árulnák hasonló áron mint például az usanotebook vagy az iPon. Vagy megvenném a laptopinfonál, pont abból a konfigból van még egy darab amit néztem.
-
amol
addikt
Aha, köszi. Gondolom ez esetben még a Lenovo sem cserél. Én konkrétan t61-re gondoltam mivel azokról eddig nem hallottam ilyet. z61m-nél piros subpixelhiba előfordult itt a PH-n is korábban, az is "úgy maradt".
Csak azért vagyok kíváncsi mert ahol jó áron kapható ott pont nem lehet megnézni vásárlás előtt (korrekt módon).
-
Kovács84
aktív tag
Pedig én már egy szép kis dokkolóról álmodozom, egy takaros kis külső monitorról és egy vezetéknélküli bill-egér kombóról
De ilyen árak mellett...
Bár most a 8 cellás akksi élvezi az előnyt (ha valaki tudja, hogy hol lehet jó áron beszerezni az jelezze
), ugyanis vettem egy 12"-es Perfectskin táskát, de lötyög a gépezet a 8 cellással pont beleszorulna.
-
sssent
senior tag
Nem változtattak. A CPU továbbra is a gép bal oldalán van az a-s-y betűk táján. A WLAN meleg a jobb oldalon, ami sajnos normális, ahogy a többi érték is.
Ringman: Nem, ennek csak előnye van. Minden megy ugyanúgy, mint amire világgaranciát írtak, csak ezért - ha akarod - házhoz is jönnek.
-
sssent
senior tag
Ahogy mondod. Két dolgot tennék hozzá:
A gép alkatrészei is sorszámozottak, a csereberélt alkatrészekre természetesen nem él a gépre érvényes jótállás. Ha nem CRU alkatrészt cserélsz (ld. service manual), akkor az egész gépre nem érvényes a jótállás.
A jótállási idő a vásárlástól számítandó, de az ő nyilvántartásukban egy ennél korábbi időpont szerepel. Ha az adott gép véletlenül sokat kallódott erre-arra, akkor akár elég nagy is lehet ez az eltérés. Ha nincs jótállási jegyed és számlád, akkor ezt az időt bukod.
Aktív témák
Hirdetés
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- MSI GP66 Leopard 10UE 15.6" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest