- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
evone
őstag
nekem is a vista is hasznalhato vista tulajdonkeppen.
egyebkent enis talalkoztam olyannal, aki kerte hogy telepitsem at, csak ugye akkor meg besem kapcsolta, budos eletbe soha nem is talalkozott vistaval, csak mondtak neki hogy szar, aztan mondtam neki hogy nem csinalom meg inkabb elsonek probalja ki egy hetig es ha azutan is az a velemenye akkor megcsinalom. azta azota is vista van neki, es tetszik neki. ennyit errol. remelem 2030ban is azt fogja mindenki hajtani hogy rakjunk xpt, mert minden mas szar, ahahahah
-
Dr. Akula
félisten
Nem is sok ember találkozott még a Vistával.
Jellemzően mindenki csak a szomszéd haverjának kisöccsétől kapott pletyka alapján ítéli meg a Vistát, esetleg vmi alfa-béta verziót látott, amihez driverei se voltak. Az SP1 óta mindenben jobb a Vista. Vagy 1 éve van Vista az asztali gépemen, notin 1.5 éve, még nem láttam kék képernyőt, meg semmi olyasmit amiért régebben nyavajogtak az emberek. Újratelepíteni se kellett még, pedig ennyi idő alatt XP-ből jópár elfogyott.
-
Shadowfax
addikt
Ez egy tökéletes gépecske, szerintem nincs értelme lecserélni T61-re. A combosabb videókártyának meg nincs sok értelme, ha nem használnád ki, mert többet fogyaszt, jobban melegszik a gép, csökken az akkuidő.
#5593: Ööö... szerintem egyiket sem érdemes személyi mérlegnek használni.
-
Shadowfax
addikt
Csak akkor van értelme erről beszélni, ha két konkrét típust linkelsz, hiszen rengeteg fajta konfig van mindkét típusnál. Önmagában pár megahertzért és gigabájtért nem érdemes cserélni.
A T61-eknél újdonság volt az, hogy a kijelző mögött is van Roll Cage, de ha jól emlékszem, nem minden modellnél.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Házimozi belépő szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- 8 gen i3 TERRA MOBILE 1715, 17.3" FHD
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 VGA,16-64GB RAM/512-1,5TB SSD
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Macbook Pro 13" - 2018 gyártás, 2 mag i5, 16/512GB - garancia (34)
- Nitro AN515-56 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest