Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Aktív témák
-
evone
őstag
nekem is a vista is hasznalhato vista tulajdonkeppen.

egyebkent enis talalkoztam olyannal, aki kerte hogy telepitsem at, csak ugye akkor meg besem kapcsolta, budos eletbe soha nem is talalkozott vistaval, csak mondtak neki hogy szar, aztan mondtam neki hogy nem csinalom meg inkabb elsonek probalja ki egy hetig es ha azutan is az a velemenye akkor megcsinalom. azta azota is vista van neki, es tetszik neki. ennyit errol. remelem 2030ban is azt fogja mindenki hajtani hogy rakjunk xpt, mert minden mas szar, ahahahah
-
Dr. Akula
félisten
Nem is sok ember találkozott még a Vistával.
Jellemzően mindenki csak a szomszéd haverjának kisöccsétől kapott pletyka alapján ítéli meg a Vistát, esetleg vmi alfa-béta verziót látott, amihez driverei se voltak. Az SP1 óta mindenben jobb a Vista. Vagy 1 éve van Vista az asztali gépemen, notin 1.5 éve, még nem láttam kék képernyőt, meg semmi olyasmit amiért régebben nyavajogtak az emberek. Újratelepíteni se kellett még, pedig ennyi idő alatt XP-ből jópár elfogyott. -
Shadowfax
addikt
Ez egy tökéletes gépecske, szerintem nincs értelme lecserélni T61-re. A combosabb videókártyának meg nincs sok értelme, ha nem használnád ki, mert többet fogyaszt, jobban melegszik a gép, csökken az akkuidő.
#5593: Ööö... szerintem egyiket sem érdemes személyi mérlegnek használni.
-
Shadowfax
addikt
Csak akkor van értelme erről beszélni, ha két konkrét típust linkelsz, hiszen rengeteg fajta konfig van mindkét típusnál. Önmagában pár megahertzért és gigabájtért nem érdemes cserélni.
A T61-eknél újdonság volt az, hogy a kijelző mögött is van Roll Cage, de ha jól emlékszem, nem minden modellnél.
Aktív témák
- ASUS TUF Gaming A17 FA707RM - Ryzen 7 6800H, 17.3FULL HD 144Hz, 1.5TB, 16GB, Geforce RTX 3060 6GB
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 13s-IML - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Hmhm...
Az a p betű sokat jelent, főleg egy 15"-os UXGA felbontású IPS kijelzővel, amit manapság már nem kapsz.