- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
nukewar
tag
Jelenleg 39 fokos CPU-nál produkálja ezt.
-
nukewar
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Ha még emlékeztek rá a t40-esem fan error hibákat dobott. Azóta sikeresen megadta magát a ventillátor. Ki is lett cserélve egy újra. A gondom a következő: az előző ventivel a tpfancontrolt smart-ra állítva órákig képes volt a gép néma csöndben üzemelni böngészés közben. A CPU hőmérséklete nem érte el az 50 fokot. Az új ventivel ugyanezzel a beállítással folyton felpörgeti a ventit, majd kikapcsol, pár perc után, vagy másodperc után újrakezdi ( az időtartam változó). A CPU az 50 fokot messze nem éri el. Nem értem, hogy mi változhatott meg. Tudtok valami okosat mondani? Mert ez az időnként felpörgő, elhallgató ventillátor kezd zavaró lenni.
Köszi! -
nukewar
tag
Ha emlékeztek még, akkor volt (és van) nekem egy fan error-os problémám.
Sikerült egy használható szerszámot szereznem és lekaptam a billentyűzetet. Várakozásaimmal ellentétben semmi dzsuva vagy kosz nincs a gépben. Szép tiszta. Most akkor mi lehet a baj? -
nukewar
tag
Sziasztok!
Csupán annyi kérdésem lenne, hogy mi a legnagyobb kapacitású hdd, amit egy t40-be bele lehet szerelni?Előre is köszi!
-
nukewar
tag
Sziasztok! Van egy thinkpad t40-esem, és egyre gyakrabban látom a fan error hibaüzenetet. Ezt mindig bekapcsolásnál dobja be, amikor felpörgetné a ventilátort. Ez hallhatóan nem mindig sikerül neki, ilyenkor csippan párat, majd kikapcsol.
Mit tegyek? Drága egy venti csere? Hol javítanak ilyet? Házilag megoldható, vagy nem?Előre is köszi a válaszokat!
Aktív témák
- Thinkpad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- új bontatlan 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple magyar 3 év garancia
- X1 Yoga 9th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Üzletből, garanciával, HP ZBook Fury 16 G11 Munkaállomás i7-14700HX/32RAM/1TB SSD/RTX200 Ada 3év gar
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3640
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest