- Fotók, videók mobillal
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Aktív témák
-
dabgergo
őstag
válasz
KilgoreTrout #5168 üzenetére
Köszi! Nem tudom, hogy mi volt a gond, de másnara valhogy már 100%ot mutatott. Különben nem húztam ki. Szal nem tom, de most jó.
-
dabgergo
őstag
Már elég régóta töltődig az akku, de még mindig csak 99%-ot mutat mintha nem akarna soha 100%-ra váltani. Ez miért lehet?
-
dabgergo
őstag
Ti milyen módon készítetek backupot? Az első fullhoz hány dvd kéne? (Vistra van a gépen.) Vagy ne DVD-re csináljam a mentést hanem a gépen egy rajtett partícióra? (De ha ellopják a gépet?)
-
dabgergo
őstag
PrintScreen bilentyű van a TP-ek billentyűzetén? Milyen kombinációval lehet elérni?
-
dabgergo
őstag
Akarok csinálni egy teljes backup-ot a gépről. (Base) Ehhez kb hány dvd-re lesz szükségem? (A gépen Vista Business van.)
-
dabgergo
őstag
Ja tényleg ezt elfelejtettem: vki vette már le a TP külsején lévő matricát? (Ami a Think Vantage-t hirdeti. ) Nem hagy nyomot ha leveszem? Nem akarom, hogy ronda legyen.
-
dabgergo
őstag
Történt vmi frissítés a gépemen és a görgetés valahogy megváltozott. (valahol egyáltalán nem tudok ahol korábban tudtam.) Úgy vettem észre, hogy települt a ThinkPad UltraNav Dirver a frissítés közben. A fő gond, hogy nem érem el az egér beállításait, ahol ezt esetleg orvosolni tudnám, mert a következő hibaüzenetet kapomm amikor a vezérlőpult Hardver és Hand menüpontjában az egérre kattintok: Unable to connect to the Synaptics Pointoing Device Driver.
Mi tévő legyek? -
dabgergo
őstag
Phuuu, érdekes ez a Vista
Leírom előről a folyamatot, hogy egyértelmű legyen:
Tegnap szövegbuborékban megjelent, hogy a Vista frissítéseket talált és hogy töltsem le őket, elindítottam a letöltést kb 1 óráig ment és 35 egységet szedet le. Miután ez kész volt kiírta, hogy ajánlott az újraindítás vagy vmi ilyesmit. Oké újraindítottam. Még ugye kikapcsoláskor megállít és kiírta, hogy a frissítések telepítése 1/1. Ez eltartott egy ideig de végzett vele, ezután újraindult a gép és amikor már bebootolt és a felhasználói fiókokat kellet volna megjelenítenie akkor csak annyit írt ki, hogy a frissítések konfigurálása. Ez nem tudom, hogy mennyi ideig ment, mert 2óra után megunta a nézését és ott hagytam éjszakára. Ma reggel ugyan ez a képernyő fogadott csak nem folt kiírva semmi... De nem is lehettet semire kattintani stb. Szal nem tudtam mást cisnálni mint újraindítani. Mostmeg amikor bekapcsolt és már a fiókokat kellett volna megjelenítenie akkor annyizt ír ki, hogy a Windows folytatása és pürögg mellette az a karika jelezve, hogy várjak. Én várnék, de mennyit?Mi lehet a gond, mi tévő legyek?
-
dabgergo
őstag
A windows letöltött egy rakás frissítést és amikor újraindítottam, akkor elvileg kikapcsoláskor telepítette őket, ahogy azt szokta is, de amikor már a bekapcsolás fázis következett akkor is kiírta, hogy frissítések konfikurálása, és azóta is azt írja ki, és mintha nem csinálna semmit... kb 1órája. Ez normális?
-
dabgergo
őstag
Mégegy kérdés: elvileg kiírtam a Recovery lemezeket (1CD és DVD), de amikor kész volt a dvd akkor kiírta ugyan, hogy sikeres az írás, de alatta ott volt egy ablak, hogy rahjam be a 2. lemezt. Ez korábbról ottmaradt vagy mi a gond? A CD csak 248MB adat van a DVD-n pedig 4.36GB.
-
dabgergo
őstag
Közben sikerült, amúgy van hálózat
Kérdés: a gépemhez kaptam vmi 60 napos próbaverziós Officet. Ezzel most tul.képpen nem tok semmit kezdeni, szal érdemes egyől letörölni, nem?
-
dabgergo
őstag
Na, beköszönök ide is immáron egy T61-el
Kérdés: ahhoz, hogy a laptop észlelje a vezeték nélküli hálózatokat kell vmit telepíteni? Mert pillanatnyilag nem lát egyet se.
-
dabgergo
őstag
válasz
Shadowfax #4626 üzenetére
Ezt a biztonsági mentést egyből akkor érdemes megcsinálni amikor még nincs teltelepítve saját programokkal csak a működéshez szükséges összetevőkkel, nem? Tehát ha kell mindent vissza lehet állítani majd a mentésre? Ebben benne van az oprendszer mentése is? Tehát Mondjuk Vista van a gépen, de közben azt törlöm és XP rakok fel akkor késöbb majd vissza lehet állítani a Vistás állípotot ha az akkori állapotról csináltam mentést?
Aktív témák
Hirdetés
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest