Aktív témák
-
Foxi
senior tag
válasz
adnoctum18 #4214 üzenetére
IBM Spare Stock Request Handler
1117.Budapest,Budafoki ut 60.
tel : ( 00-36-1 ) 481-0532
fax : ( 00-36-1 ) 382-0285Itt tudod megkérdezni az itteni FRU alapján. Utángyártottat én 27 ezerért láttam, nem hiszem, hogy olyan nagyon megéri a gyárival szemben.
-
Foxi
senior tag
-
Foxi
senior tag
A szabályozással és a minőségellenőrzéssel van gond, nem létezik hogy 2008-ban nem lehet jobban közelíteni a hibátlan kijelzőkhöz, vagy üsse kavics a szabványhoz.
Ez viszont már inkább a panelgyártók sara, lásd még 4:3-as kijelző. Persze megtehetnék, hogy jobb minőséget követelnek meg, amit vagy teljesít egy gyártó megfelelő(en magas) ár mellett persze, vagy nem. Bár erről inkább valami belső embert kéne kérdezni, hogy miért van ez így.
-
Foxi
senior tag
Találtam egy rettenetes hibát, a gép hátulján van a Wifi kapcsoló. Már nem is szeretném ha egyszer lenne egy ilyenem
-
Foxi
senior tag
válasz
Kovács84 #3612 üzenetére
Ha nem változtattak a gép alapterületének kiosztásán az X60s-hez képest, akkor a jobb oldalon a csuklótámasznál a Wifi kártya lakik, felette a vinyó. Bal felül pedig a proci. Nekem a proci 45 és 60 fok között tengeti napjait, terheléstől függően, a vinyó 35 fok környékén.
-
Foxi
senior tag
-
Foxi
senior tag
válasz
tototos #3417 üzenetére
Külön tettem fel az MSDNAA-s Vista Business-t. Nem igazán tettem fel a thinkpades progikat, de például az access connection-t nem fogom még egyszer. Két giga rammal nálam szépen megy, nincs vele semmi problémám. Az akkus üzemidő valamivel kisebb, ezt nem szeretem annyira. Van pár funkció ami kerregteti a vinyót (indexelés, automata defrag pl) ezeket én kikapcsoltam.
-
Foxi
senior tag
válasz
Shadowfax #3350 üzenetére
Jól néz ki, a súlya is igen kellemes, van beépített optikai meghajtó. Kellemes gépnek tűnik, gondolom az árazás is hasonló lesz
Bár kicsit vastagnak tűnik a káva az LCD körül. Majd 1-1,5 éves korában, ha találok belőle hasonlóan jó vételt mint az X60 volt, talán még esélyes is lehet
Monjuk ez az SSD árak fényében nem valószínű.
Ha még jó vékony is lesz, akkor elbújhat mellette a Macbook Air.
-
Foxi
senior tag
Egy X60s-el én is csatlakoztam a tulajdonosi körhöz. Eddig nagyon tetszik, szerintem jóval kellemesebben használható a 15,4-es gépeknél. A kis súly és az igencsak hosszú akkuidő, az összeszerelés minősége és az anyaghasználat pedig szintén igen nagy előny.
Aktív témák
Hirdetés
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged