- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
Shadowfax
addikt
válasz
dekoninck #4960 üzenetére
Én egy távol-keleti eredetű X61-et vettem
Szerinted melyikünk ThinkPadje _nem_ távol-keleti eredetű?
Na, viccet félretéve, már írtam korábban is, hogy amit ember tervez és rak össze, abban ott van a hibalehetőség. A ThinkPad megbízható cuccok közé tartozik, de azért ez is elromolhat. De reméljük a Tiéddel minden rendben lesz még jópár évig. -
sssent
senior tag
-
amargo
addikt
válasz
dekoninck #4931 üzenetére
Ez leginkább csak hirtelen felindulásból jött, mert megláttam és baromi jó áron van, még szállítással is, de nem találom hogy lehetne a 100$-ra átrakni mert most 150ért akarná kihozni.. még soha nem rendeltem eBay-en keresztül. Amiért még aggódom az akkumulátor állapota.
A másik, hogy a garanciát vajon itthon is tudom-e rá érvényesíteni..? De ezt még nem tudtam kideríteni..Shadowfax:
Gondoltam, hogy megmondod a frankóterre vártam..
Na most ez hoyg a fenébe van, bejegyeztem, hogy megvenném (kíváncsiságból, miként megy a folyamat..) aztán olvasgattam és meg is gondoltam magam, kiszedtem a listából, hogy még sem veszem meg.. erre van itt egy Leave Feedback, amire az alján "hogy más felhasználók is tudják milyen tapasztalatom van az eladóval", de most akkor ez mi a péket jelent ez csak egy
"elhagyási visszajelzés" de ezzel még nem mondom vissza? vagy mi van itt? nagyon nem értem ezt.. -
evone
őstag
válasz
dekoninck #4920 üzenetére
detto, nekem is perpill 100 oraja megy a t61en a vista. csak annyit csinalok mindig hogy sleepbe rakom, sose kapcsolom ki. minek? felesleges.
tenyleg sokkal jobban banik a rammal, es szerintem bazi gyors is ( c2d t8300, 2 giga ram )
elmult 1 evben csak linuxot hasznaltam, nem szerettem a wint, demost kicsit megvaltozott a velemenyem
-
szmissz
senior tag
válasz
dekoninck #4920 üzenetére
"Vista több száz órát megy újraindítás nélkül a notimon és soha a legkisebb lassulást nem tapasztalom."
Ejha, na ilyen kommentet is ritkán látni a témában.
Én mindig elsők között váltottam az újabb Windowsokra, nem volt bennem a "kötelező" ellenállás. A Vistát is vártam nagyon, sok tetszetős ígéret volt vele kapcsolatban, főleg, hogy még gyorsabb lesz mint az XP.
Nos tapasztalataim alapján nagyobb szart mint a Vista még nem hordott hátán a föld. Hihetetlen lassú, még az atomerőmű gépeken is az Xp-vel összehasonlítva, folyamatosan darálja a vinyót, porrá vagyok korlátozva egy csomó dologban.
Vadiúj 2 giga memóriás 2.4 Ghz-es Core2duo T61 -en is gusztustalan amit művel, megőszülök mire bebootol.
A fiókban pihen érintetlenül a bolti verzió. Nem fogom feltenni a saját gépeimre.
-
-
Ringman
félisten
válasz
dekoninck #4776 üzenetére
Csak nehogy Lenovo logo legyen rajta
(#4777) Tim82
Ha lenne felesleges 25-30k-m, lehet nem gondolkoznék rajta. Ha meg nem 4 órát megy akkuról akkor szintén felesleges.
Vagy _csak_ ultrabay akku? Az lenne igazán súlycsökkentésBase Software Administrator
Ezt használta valaki? Elvileg a recovery partición levő dolgokat lehet módosítani rajta. Gyakorlatilag is csak még nem próbáltam -
szmissz
senior tag
válasz
dekoninck #4762 üzenetére
Azt a Sony egy kommersz nulla mondatot úgy értettem, hogy valóban ökörség érte többet kifizetni mint megbízható márka. Olyan mint a többi, Samsung, Philips stb... szal a többi kommersz nulla
Kommersz márka alatt pedig nem a rosszat értem. Samsung a telefonom, az LCD tv-m, Philips a rendes Tv-m, Sony a videókamerám. De ettől ezek még kommersz nullák, nem kivételes high end cuccok amikért márka felárat érdemes fizetni.
Remélem így árnyaltabb a kép. Na nem mintha a szimpátiára hajtanék, mert sarkos megfogalmazásaim miatt általában kevéssé vagyok népszerű, amíg valaki meg nem ért
-
Shadowfax
addikt
válasz
dekoninck #4716 üzenetére
Szokott baja lenni ezeknek a gépeknek?
Mint minden ember által alkotott tárgynak.
Ha azt vesszük, hogy egy X61 itthon legalább 300k garival, akkor a 130k gari nélkülivel ugyanott vagy kábé. Ha nagy gebasz van (TFT vagy alaplap megy szét), akkor árban ugyanott tartasz. De szigorúan szvsz. -
karesz501
senior tag
válasz
dekoninck #3329 üzenetére
Félreértettél. Természetesen nem ajándékba gondoltam
Én már elhatároztam, hogy akkor cserélem majd a T60-amat amikor tudok külföldről hozatni/szerezni/bármi egy Thinkpad-et. Mondjuk arra lennék kiváncsi, hogy van/lesz-e esély arra, hogy SXGA, esetleg SXGA+ -os X szériás gépek is megjelenjenek a közeljövőben?!?!?
Azt még megvárom, jólEgyébként javaslom inkább az IBM-et, már csak a nemzetközi szervíz- és garanciahálózat miatt is (amivel egyébként a Toshiba is büszkélkedhet, legalább is a szervízzel biztosan). A beszerezhető és házilag is könnyen (no meg nem utolsó sorban garanciavesztés nélkül) beszerelhető, max. bruttó 15k-s magyar billentyűzetről nem is beszélve
-
karesz501
senior tag
válasz
dekoninck #3323 üzenetére
Pont nekem válaszolt Shadowfax
, kb. ugyanilyen kérdésemre. Egyébként tudsz itthon venni, a mikéntekről olvassd ezt a post-ot.
szerk.: nekem is hozol egyet?
Aktív témák
Hirdetés
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged