- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ugyanakkora telepet kap a Redmi csúcstelefon, mint a csúcstábla
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
fokukac #8191 üzenetére
Mint mondtam, írjál Marcy fórumtársnak. Bp.-n őt tudom, aki TP-k bontásával foglalkozik, hátha van neki ilyen villája.
Nekem is van egy TP bill.-em, ami hasonló problémával küszködik, az enyémnél viszont pont a pöcökszár tört le, amit elvileg meg lehet forrasztani/forrasztatni. Mit ad Isten, nálam pont a hosszú í jött le.
-
Nand_i
tag
válasz
fokukac #6633 üzenetére
Szerintem teljesen jó a wide is. Nekem pl jobban rááll a szemem, és jobban szeretek otthon dolgozni a wide képernyő előtt mint melóhelyen a két 4:3mas előtt. Gondolj bele abba, hogy (ideális esetben) a látómeződ is szélesebb, mint magasabb.
Szélesvásznú képernyő pedig sokkal jobb mint a sima pl Visual Studio, Eclipse,... (tetszőleges sw fejlesztő program) alatt. Photoshop-ot nem ismerem, de gondolom az alatt is.
-
Dr. Akula
félisten
-
sssent
senior tag
válasz
fokukac #3564 üzenetére
"amit az egyik irányba plusz-t ad, a másikban elveszi."
Ez WXGA/XGA szintjén csak abban az esetben áll, ha a képfelület méretét tekinted. Az effektív munkaterületet nézve a WXGA szélességben és magasságban is ad pár pixelt, tehát minden irányban többet látsz, csak kicsit kisebb méretben. Én ebben a méretkategóriában pont emiatt szeretem, nem annyira az oldalarányok miatt. Pl. a millió eszköztáras JDeveloper-emhez a WSXGA+-tól fölfele kezd kényelmes lenni a wide, alatta igazából tök mindegy az oldalarány, úgysem lehet elférni. Ablakok egymás mellé pakolgatásához általában szintén ez a minimum felbontás, de inkább nagyobb (ld. leginkább XGA-ra optimalizált weboldalak/alkalmazások).
-
karesz501
senior tag
válasz
fokukac #3564 üzenetére
Az excel táblákat (is) én hoztam fel, ugyanis én szeretek olyanokat készíteni amik egy képernyőre ráférnek, mert rajtam kívül mindenki hülye és különben nem érthető a dolog, viszont magyarázni utálom a munkámat. Ez van
Ezek szerint azonban azzal egyetértünk, hogy ki lehetne használni a wide kijelzőt, csak ezt software-esen is sokkal de sokkal jobban, sőt mi több natívan támogatni kéne. Na ez hiányzik nekem de nagyon
-
Shadowfax
addikt
válasz
fokukac #3548 üzenetére
ezért kéne pedig petíciót indítani, nem azért, hogy legyen csík a pöcökegérhez tartozó egérgobokon...
Az utóbbiban van beleszólása a Lenovonak, az előbbiben nincs...
Azért gyártanak wide-ot a panelgyártók, mert olcsóbb előállítani. A Lenovo meg azt veszi, amit gyártanak, nem tud mást tenni. Max. visszafesti a pöcökgombokra a csíkokat. -
Gondwana
addikt
válasz
fokukac #3466 üzenetére
Attól függ... Az alapján, hogy milyen kijelző, mikor készült és hány pixel a gond, itt tudod megnézni.
Mod: az én T60-am sincs benne - igaz, IPS kijelzős 15"
-
Shadowfax
addikt
válasz
fokukac #3054 üzenetére
Két évvel ezelőtt 4 alkalommal (4 hónap!) csúsztam le az akcióról, mire megvettem Drágaszágot.
Reggel kitettek két darabot, az egyik eltűnt 10 óra körül. Telóztam, félretetettem a másikat, s megmondtam a főnöknek, hogy élet-halál kérdése, engedjen el. Rohanás az OTP-be, a boltba, megvan! Jeeeeeeeeee!
Viszont most októberben volt több T60 is, hetekig nem vitték el (!). Csodálkoztam is, miért nem... Most Karácsony előtt nem lesz ilyen egyszerű dolog ott vásárolni, mert mindenki be van már indulva.
Aktív témák
Hirdetés
- Parfüm topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox Series X|S
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 4
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged