- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
velizare #31510 üzenetére
Nyilván, "kiváncsi" lettem volna arra az esetre, ha lett volna kreálva egy bármilyen karakter, nem tudom, hogy milyen formában, mennyit és mennyi ideig örzi meg a törölt karaktereket, amit írsz a feltételezi, hogy tárolják a törölt karakterek adatait is, nem pedig egy utolsó aktív mentésből állítják helyre...
Passz, de a lényeg, hogy visszakapta a kiscsákó
Másik ismerősöm törölte véletlenül a fő karakterét, de ő csinált helyette másikat, és hiába törölte, állandóan azt írták, hogy ők azt látják, hogy nincs szabad slot... -
Anonymus23
veterán
válasz
velizare #31395 üzenetére
Nem tudom, de gondolom, hogy scavenging az ettől függetlenül megy a levesbe.
De most komolyan. Lesz egy lvl40 boost, ami önmagában egy nettó baromság, mert a playerek 99% (szerintem) 2 dolog miatt használta az altokat, egyrészt raktár, másrészt SHD pontok költése. A raktár már rendelkezésre állt lvl30-on is, lvl40-re meg ugye egy ideje fel lehetett húzni WONY nélkül is, ha volt segítség, akkor kb 1 óra alatt megvolt.
Elég minimális lehet azoknak a száma, akik játékra is használják az altokat, max a heti ládákat vette ki az ember esetleg a szezon húzásához.Ennek tényleg mi értelme azzal együtt, hogy tudni lehet, hogy kb ez az utolsó új tartalom és nagyobb változtatás a játékban, és utána lélegeztetőre kerül véglegesen??!!!
Ha belegondolok, hogy azok, akiknek csak pár ezer SHD-ja van, azok számára tényleg egy mentőöv volt ez, azt a grindet, amit anno a Solar parkban csináltunk, hagyjuk már.
Norbi jut eszembe, aki az ilyen és ehhez hasonló ötleteknél mondta (talán még te is ott voltál Discordon), hogy "Miért nem volt a csapatban valaki, aki meleg disznószaros strandpapuccsal agyonverte volna azt aki ezt kitalálta?"
-
Anonymus23
veterán
válasz
velizare #31357 üzenetére
Nem tudom mennyire megbízhatóak az infók amik oda le vannak írva, de túl nagy a csend.
Nem láttunk még igazából semmit sem, de végül is, csak nehogy úgy járjunk mint anno az egyik filmnél volt egy előzetes, 3 hatalmas poénnal, megnéztem a filmet, és kiderült, hogy az a 3 poén volt benne -
-
Anonymus23
veterán
válasz
velizare #28469 üzenetére
Ez a gyorsabban stackel igazából azt takarja, hogy a perfectnek 25%-al nagyobb a HS bónusza killenként, szerintem van jelentősége, hogy mennyire hamar éred el a maxot, akár csapatban akár szóló.
Mondjuk a legtöbb perfekt tálent csak minimálisan különbözik az alaptól, és a brand bónuszok vagy a fegyver egyéb tulajdonságai miatt sokszor nem si éri meg használni, ezek alól szerintem az egyik kivétel a Chainkiller, ami nem vesz el annyit, mint amennyit ad, és jellegéből fakadóan könnyebb is kifarmolni.
Én mondjuk elsősorban regulus buildekben használ(tam)om, de amennyi szó esik mostanában itt a sniper buildekről, csak összerakok egyet kipróbálni -
granini
őstag
válasz
velizare #28281 üzenetére
az egyébként menő és coolnak kinéző kapucnis hunter-szerű dark-path apparel mellett én se tudtam nem észrevenni ezt az ortomba kirúzsozott rémisztő she-chuky-szerű babát.. hátnagyonvárombzmeg..
ahogy kinyitom az apparel ládát is kiesik belőle ez a maszk...
húdekell..
ja nem.. -
Anonymus23
veterán
válasz
velizare #28141 üzenetére
Az még odébb van
Egy futás alatt esett 40 exo, abból 2-3 Eagle Bearer meg az összes raid only exo is, de mondjuk ezt írták, hogy a véglegesben nem ilyen szinten fog potyogni.Egyébként a manning végére kíváncsi leszek ki fogja először leszólózni
Valami csirkeláb/karácsonyfa/házikó anyanyelvű lesz az szinte biztos
Sajnos a küldetések végén kívül nem nagyon tettek bele egyik küldetésbe sem új mechanikát, csak sok a mob, meg jönnek adott esetben pont mögüled is -
nyamsas
aktív tag
válasz
velizare #27689 üzenetére
Nézd, én casual szinten tolom, egy halott klánban, többnyire egyedül.
Nagy vágyam volt a Big Horn megszerzése, a múlt héten meg is lett, végre. És ez azért nagy dolog, mert nem kellett hozzá senki más, egyszóval nem zavartam mást, hogy nekem meglegyen ez a fegyver.Most vagy ezt a nevesitett mellényt használom, és tudok vele lőni, fedezékből, vagy ha működne a Focus talent vele, akkor a tár 2/3-a mellé menne, a hatalmas visszarúgásnak köszönhetően, rifle módban.
Nem sok lehetőségem van, mert nem vagyok egy mesterlövész.
Nincsenek Widdz szintű lövési skilljeim, sajnos.Ez az exo, sima AR módban egy rossz vicc, gyenge, kevésnek érzem a 40 lőszert a tárban. Rifle módban, viszont van benne potenciál.
-
sith7
félisten
válasz
velizare #27584 üzenetére
Az lesz
Próbáltam tegnap este ezt a floor 10 - et, el is jutottam, de 25x biztos megöltem magam, akkor se adta be azt a szobát, ami a videón van
Miután meguntam , mentem pár kört, 5 szintet léptem, aztán 23:21 lett ... későn álltam neki
Mindegy, végülis így is működik a dolog, challenge - n is 380.000 xp / kör volt, ami nem rosszAztán láttam, hogy még több, mint 11 hét ez a szezon, szóval mától valami élménydúsabb játékot tolok, mint ez a floor lvl 10 farm
, mert most lvl 36 vagyok, szóval szerintem el fogok jutni lvl 90 - ig.
-
NoOne1976
őstag
válasz
velizare #26548 üzenetére
Februári halasztás? Onnan halasztották el, egyelőre 2022-re, már időpontot se mondva. Egy év alatt semmit se tudtak összehozni. Ez sok mindent elárul a projekt komolyságáról. Főleg úgy, hogy közben bejelentették az UBI Bucharest új játékát, amin az utóbbi időben dolgoztak és ez a Ghost Recon Frontline.
Lehet, hogy 5-en dolgoznak rajta home office keretében, de kb. ennyi. Egy live service játék életében egy év rengeteg idő, ami itt teljesen üres lett. És ha azt nézzük, hogy a dlc mikor jött ki, akkor még szomorúbb a helyzet.
Szerintem a UBI ott rontotta el, hogy ingyenesek voltak a szezonok. Plusz tartalom kellett volna és pár ezer forintos pass, hogy érezd, nem a semmiért fizetsz. Így nekik is lett volna bevételük a játékból a régi játékosoktól is, vagyis lett volna motiváció a folytatásra. Ez az egész egy elhibázott üzleti modell volt. Több energiát (pénzt) nem akartak már a játékra fordítani, megelégedtek azzal, hogy az új játékosok megveszik olcsón. Ezért is mentek le újra a seasonök.
Egy pici remény azért még mindig van bennem, de mindig meg tudnak ölni belőle valamennyit... -
Gigant20
tag
válasz
velizare #26545 üzenetére
Arról volt szó, hogy az út tartalmat készíti az ubisoft bucharest. Ami most lett elhalasztva, és semmit nem tudunk még arról, hogy mi is lesz az. (ez is idén év végére lett igérve)
Aztán jött infó a specializációk átalakításáról és a gearek és fegyverek tovább húzhatóságáról, de erről se láttunk még egy képet se. Nekem ez annyit jelent, hogy ötletelgetnek, de még készen semmi sincs.Szóval lehet, ubisoft bucharest fejleszt gőzerővel és a többi is halad, de mélyen hallgatnak mindenről. A division franchise-t sajnos eléggé kiherélte az UBI -Massive duo...
-
-
Anonymus23
veterán
válasz
velizare #26149 üzenetére
Ez kb olyan mint a Div1-ben a PvP Survival.
Nem igazán értem, hogy miért erőltetik ezt a vonalat (PvP), amikor sajnos egyik Division játékban sem sikerült balanszolniuk PvP-ben
Nem beszélve arról, hogy az EAC egy kalap szart se ér. Kikapcsolható, kikerülhető, szánalmas az, hogy kb ugyanazon szinten vannak csalók mint Div1-ben.Azért kíváncsi leszek rá, de igazából már most vegyesek az érzéseim, mondhatni előítéleteim vannak minden Division PvP kezdeményezéssel...
Kíváncsi leszek amjd hivatalos fórumon mennyire szedik szét ezt a "hatalmas" ötletet...
-
Elims
veterán
válasz
velizare #24914 üzenetére
Van amikor nehéz kimenni belőle. :-(
Arnikusz: Ha tegnap nincs meg a szetted szerintem még most is lövöldözzük. :-/
A skill-es cuccomon annál az "Aggro"-nál a robbanós sticky bomb-ot szoktam berakni.Szépen rányom a táskájára...,de tegnap hiába volt minden.
Végső megoldásként jött a szetted pedig legendásra nem szoktam vinni,bújni kell "párszor" és az a szett nem arra való -szerintem-,de tegnap odaálltam a táskájához "lesz ami lesz" alapon és két tár skorpió után megszedte.
Az a baj ugye,hogy a 3dps 1 healer ismerős csapatban lehetséges,idegenek között ritkán jön össze.Egyébként a küldetés végén nekem volt a legtöbb sebzésem. A 2. egy 1390-es szintű volt,50%-kal többet sebeztem,mint ő.
Biztos,hogy boldogulnék enélkül a topik nélkül,de közel sem lennék ennyire hatásos. -
Elims
veterán
válasz
velizare #24831 üzenetére
Legalább 7-8x olvastam el ezt a hsz-t,majd szépen lassan tagolva is és mostmár értem kb. a 90%-át.
Akkor mindenképp szerzek egy fasza negotiator-os fegyvertokot.Ha az meglesz lecserélem a mostanit.
A 4 negotiator ugye fix+fix a fáklyás térdvédő is.
Ha a kesztyűt lecserélem akkor bukik a 4-es szett vagy le kell cserélnem a térdvédőt egy negotiator-ra.
Egyébként nem értem,hogy miért nincs ilyen fegyvertokom.. :-/ Este rámegyek hősi summit-on.Alibiman: Amikor raktam össze a szettet a leírást szerint folyamatosan nézegettem a chance-et és 54.5%-nál vmelyik szettelemen lecseréltem az explosive resistance-t 6% chance-re,utána már nem néztem meg a stats-ban.Én gondoltam,hogy annyi. :-)
Köszi!Anonymus: Jaa,talán értem!
Akkor nem lenne meg a 4-es szettbónusz csak 3-as. ?
Ki kellene vennem a 4. negotiator elemet -mellényt- és berakni helyette azt ami neked is van.
Este megszerzem a fegyvertokot és akkor ugyanaz lesz mint neked.
Bár gondolkoztam rajta,hogy vmelyik elemen le kell majd cserélnem a a weapon damage főtulajdonságot..egy +170e armor-t tennék a helyére.
Majd kipróbálom. -
dvd24
senior tag
válasz
velizare #24807 üzenetére
A DZ rész contested, akár be lehetne rakni oda is a bossokat, és egybekötni valami pvp eventtel.
Vagy megcsinálni olyanra az openworld részt mint a DZ csak PVP nélkül és akkor máris contested lenne. A feelingnek is jobbat tenne ha látom, hogy más agent is ügyködik a terepen nem csak én.
-
PETEE78
senior tag
válasz
velizare #24638 üzenetére
velizare, granini köszi a kimerítő válaszokat
Igazság szerint eléggé rajta vagyok most ennek a buildnek a kitapasztalásán. A Nemesist beszerzem ahogy azt köllés kipróbálom miket írtatok. Nem érzem bődületes nehéznek így a célzást, de kipróbálom mindenképp a wph módosításokat
köszi srácok!
-
Anonymus23
veterán
válasz
velizare #24488 üzenetére
Szerintem a kiindulási téma volt egy fals dolog, mert a port nyitásnak amit a Delta hibaüzenetekre írnak mint megoldás az Ubiék, annak kb semmi köze a CTD-hez, amitől jelenleg szenved a játék.
Egyébként a Delták 99,99%-a nálam a saját netszolgáltatóm miatt van, nálam pl nyitva vannak az ajánlott portok, de ez nem megoldás a DeltákraUPNP - nem azt írja a netes álmoskönyv, hogy nem szerencsés bekapcsolva hagyni?
-
-
Warzoz
senior tag
válasz
velizare #23388 üzenetére
Ingyen csak egyszer lehet boostolni, utána már prémium creditbe kerül, de az igaz, hogy akárhányszor lehet.
Granini. Szerezz sokkoló lőszert és állj oda, ahol a hunter spawnolni fog. Esetleg valakit megkérsz még, hogy menjen veled segítségnek, főleg, mert az utolsó vackot amit ki kell lőni a templom tetején, onnan nem lehet ahol spawnol a gyík. -
arnikusz
veterán
válasz
velizare #23105 üzenetére
Van Hunterfarm a 100-ra, mutogatták is tegnap a yt-n.
De holnap a Staten-n majd előadják minden okés, vagy az egész banda már mást csinál és csak immel ámmal toldozgatnak-foldozgatnak.
Belengették a Season 4 új Szettjét, de semmi.
Ahogy az elmúlt héten kitárgyalásra került a Summitnál van bőven jobb farmolási lehetőség. -
granini
őstag
válasz
velizare #23100 üzenetére
Oké és mi van azzal az "exploittal" (ami egyébként a teljesen normális játékmechanika tesz lehetővé..) hogy belépek Floor 95-98-ra egy karakterrel, elmegyek egy checkpointig és onnantól kb fixen 2-3 emeletre vagyok a Hunterektől és minden héten csak ezt a pár emeletet kell letolnom.. Ez a karakter belép, hostol, bejönnek hárman, kilépek, behozom a másik karakterem és ennyi. Ez működik még..? Vagy ezt valahogy megoldották hogy le lehessen..?
Ha csak egy karakterem van és letolom hétfő este a 100 emeletet meg a huntereket akkor honnan folytatom kedden..? 1-ről..? 90.-ről..? Nekem még mindig nem teljesen világos ez..
-
granini
őstag
válasz
velizare #23084 üzenetére
Granini feat Massive:
- Introduced an issue where previously working game mechanism is now broken due to unknown reasons (or at least our developers have no f**king clue).
- Introduced an issue where you were pretty sure that you had this roll maxed out in your library and so your Assault Rifle will have the 15% weapon damage core attribute, but now no matter how you look at it, it seems to be somehow 16.9%
- Introduced an opportunity where if any of the above scenario happens then Players will automatically shout out loud saying "piece of shit wristwatch..." -
centrino
aktív tag
válasz
velizare #22973 üzenetére
Igazán jó Bakers Dozen sajnos nincs még, többit build től függően szoktam használni...
1886 - 15%RD - 17%CHD - 5%Rate of Fire - Boomerang
Police Mk17 - 15%RD - 14%CHD - 6%DtA - Lucky Shot
Police Mk17 - 15%RD - 17%CHD - 9%DtOOC - Perpetuation
Surge - 15%RD - 17%CHD - 12%Stability - Perfect Spike
Urban MDR - 15%RD - 17%CHD - 6%DtA - Optimist -
Anonymus23
veterán
válasz
velizare #22906 üzenetére
- Fixed an issue causing suicide drones to not target player skills.
Ez még aszem TU 10-el jött be, hogy a drónokat már nem érdekelte a skill, legendáson több random csapattal is beszéltem, és sok mindnekinek feltűnt az újfajta magatartás, de akkor ez is egy bug volt, én azt hittem, csak állítottak rajtuk, hogy nehezebb legyen a küldetés.
-
centrino
aktív tag
-
arnikusz
veterán
válasz
velizare #22889 üzenetére
Ez 2.4 milláról indul és stacckelve 8.8 -9.5 millát láttam eddig mobra.
Most hogy így stagnál a game, a magam szórakoztatására újra összerakok egy Aces szettet, azt nagyon szerettem az 1 Raiden perfekt volt támogatóként. Azóta próbáltam, de nyomában sincs már régi önmagának, csak a nosztalgia. -
snipr
aktív tag
válasz
velizare #22782 üzenetére
Patch Notes:
Fixed an issue where Targeted Loot drop chance was too low when playing with active directives in The Summit.
Fixed an issue where loot crates in The Summit would only drop 1 item.
Fixed an exploit that allowed agents to farm the final floor (Floor 100) of The Summit.
Fixed an issue where the Big Horn Exotic could drop from non-Legendary difficulties.
Fixed an issue where the Spark Chest Piece talent would incorrectly activate by weapon damage.
Persze ezek mindig fenntartásokkal kezelendők ebben a játékban
igazából minden javítást úgy kellene beharangozni, hogy megpróbáljuk javítani úgy, hogy ne k.rjunk el hat másik tök random dolgot, aminek igazából semmi köze nem kéne legyen ahhoz, amit piszkálunk...
-
centrino
aktív tag
válasz
velizare #22745 üzenetére
keresek még szép formációkat, ez az első ami szembejött most...
Olyan mintha egy szerver lag lenne, "megakad" a robbanásban, eltelik pár másodperc és minden ok. Sehol máshol nincs hibajelenség. (expo sticky -nél ugyanígy)nem panaszkodom, vicces volt így lenyomni a mostani eventet (spec weapon kill - Negyed órát húsz percet barangoltam, minden szembejövő 3-4 fős roaming és patrol csapatnak aládurrantottam. Mindig kaptam plusz töltényt a követekző csapathoz...)
Gránátos feladathoz meg jól jön egy Acosta...
-
axlfsi
veterán
válasz
velizare #22649 üzenetére
ja, nem, persze, en sem, csak van a klanban tobb kollega is, akik mar kifarmoltak es akkor az exoladat mar nem egyedul nyitjak, ha nem muszaj, ... es ha korrekt a mellenyes terulet (pl. Lincoln) futunk par kort (egyebkent is kotelezoen lerohanom minden este 4-5 akalommal, akarmi is van ott
).
-
axlfsi
veterán
válasz
velizare #22617 üzenetére
Nem kell (Szerintem legalabbis). Ket karakterem is van igy pluszban es mindkettonek ott a 100-as stash. Egyszeruen csak:
- lvl30-rol kezdesz
- befutsz nemi lovoldozes kozepette a csajjal NY-i hadiszallasra es nota; megvan a 100-as stash. Igen, NY-ban, na de es?Ugyis mindig ki-, be kell logolni, nem tart tovabb emiatt semmi, semmi hatranya se nincsen.
UI.: persze, aki meg elvezi a PvE reszet, miert is ne vinne ki a missionoket, whatever, de en mar hanyok a kozel 1500 ora farmolastol. Csak annyit PvE-zek, amig ki nem szedem, ami esetleg kell a PvP szetthez, ha valami uj kell.
-
granini
őstag
válasz
velizare #22573 üzenetére
Még mindig nem értem ezek után se hogy akkor mi értelme van a 100 szintnek ha valójában ez 10 szintből megoldható enne. 1-10 emeletig mész, ott te állítod be a nehézséget, a direktívát és a target lootot. 3.-6.-9. emeleten ládát nyitsz, majd a 10.en lejön a boss. Ha completed, akkor kezdheted előröl, akár új beállításokkal. Most gyakorlatilag ezt a 10-es szintet csinálod végig 20-30-40..etc.. oké, 100-adik szinten jönnek a hunterek, de azt is meg lehetett volna oldani 10+rooftop módszerrel.. na mind1, a lényeg hogy én ezt már most jobban átgondoltam és több idpt agyaltam rajta mint a Massive valaha..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Formula-1
- Gurulunk, WAZE?!
- Építő/felújító topik
- Ingatlanos topic!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- DELL T40 EMC Szerver
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest