- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen okostelefont vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
válasz
axlfsi #25504 üzenetére
Azért, belerakni egy játékba 1000+ órát az nem semmi. (nekem csak 1 ilyen játék van még) Akkor tuti jó, élvezed, megérte stb. A hangulat, a coop társaság, jó a gunplay stb miatt elvagyok vele
Az, hogy a bugokat és glitcheket, nem javítják (pvp-be főleg) tényleg borzasztó.
Nem szeretem a pvp játékokat. Elsősorban a csalás az oka, ez 99%-ban PC-n megy szerencsére.
A mobilos division, vagy az ingyenes játék ami jön annak én se örülök. Tuti valami br lesz aztán annyi csaló lesz majd mint más ilyen játékokba. Tele lesz minden fizetős dologgal stb...
-
Deck
titán
válasz
axlfsi #25408 üzenetére
Szomorú igen, de gondolom nem nagy cucc a Raid, így nem is mennek oda az emberek. Én még a PVP-t is kerülöm, bőven jó nekem a PVE része a játéknak jelenleg. 100+óra alatt eddig 3 bugba futottam ami miatt kezdthettem elölről a mission-t vagy Summit-on nem nyílt ki a lift ajtó...
Nem hiszem, hogy ne lenne elég játékos (főleg konzolon) csak a Raid részét nem szerethetik. A Ubisoft is 40 millió felhasználóról beszélt. Csalók meg PC-n mindig is voltak, ha csak PVE-t játszol, akkor m1 is.
Ami nekem jelenleg nem tetszik:
- a Legendary nehézséghez ahogy nézem kell Skill build (nem akarok ilyet használni)
- csak raid-ba elérhető exotic
- a fegyverek is lehetnének a set részei (mint sok más játékba)
- drága stat fullozás
Amúgy nagyon bejön a játék -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
axlfsi #25262 üzenetére
[COMPLETED] Maintenance - April 13th, 2021Agents,
The servers will shut down for a scheduled maintenance on Tuesday, April 13th at 09:30 CET, 03:30 AM EDT, 12:30 AM PDT.
Estimated downtime is 3 hours.
Maintenance notes:
Fixed an issue where PC players would be unable to use keyboard and mouse after suspending and resuming the game.
Please follow this thread for any updates as the maintenance progresses.
/The Division Team -
Anonymus23
veterán
-
granini
őstag
válasz
axlfsi #23186 üzenetére
Szerintem egyáltalán nem könnyű használni és egymás után több headshotot bevinni.. nagyon szituáció függő.. a legtöbb mob izgága, az első tiszta headshot után elszabadul a pokol.. szólóra sem ajánlom, a scope leszűkíti a látóteret és flankelni fognak.. csapatban jó, hátul maradsz, és CP támadásnál kicsipázod a kummantós kis rohadékokat, erre jó.. meg legend küldetész bizonyos szakaszaiban érdemes átváltani rá, mert ahol hatékonyan tudod használni ott nyilván ezzel gyorsan lehet haladni, szintén csak csapatban.
Azért amikor egyhitel egy elitet az komoly élmény
-
Gigant20
tag
válasz
axlfsi #23186 üzenetére
A 4. karakteren ezzel szoktam jönni menni!
Mint sniper build, szerintem jobb mint az Aces (bár az is baszó)A lényeg a 4db. Tip of the Spear lehet Headshot-ra húzni vagy Crit-re.
A Coyote maszk helyett lehet Fox's Prayer-t is használni, de nekem ez a headshot-ra húzott verzió jött be a legjobban. Tac-50-el nagyon szépen lehet NPC-ket gyilkolászni. -
granini
őstag
válasz
axlfsi #23178 üzenetére
Szia,
Aces+Headhunter..? Nekem ez van Matissal.. Nemezis is jó lehet hozzá de lassabb a célzás/lövés..második fegyvernek Para SVD.. stabil, közelre használom kvázi mint egy M1A-t.. hátránya hogy mivel egy féle marksman lőszert használ előfordul hogy kifogyok és akkor szaladgálni kell ammo után..Mutatom.. nekem ez bevált.. lőtéren 21-22M a headshotja Mantissal.. hátpersze fielden célratartani és fenntartani a headshotot azért nem olllan könnyű..
(Aces itemeken mindenhol weapon dmg és headshot a második sor.. próbálgattuk crittel is, hogy kevesebb headshot legyen mert úgyis cappel, de kb nem oszt nem szoroz.. a modok is mind headshot)
-
arnikusz
veterán
válasz
axlfsi #23178 üzenetére
Ace-st felejtsd el max ha nagyon akarod 3 Aces, Providence vigilance zsák, Airaldi perfekt focus mellény, DH perfekt maszk.
Inkább M1A, és ha annyira szeretnéd Nemesis, de én AR-t használok a sárga szettben majd fel rakom.
Amit fentebb Gigant felrakott az pl. Gut 23172 hsz. -
centrino
aktív tag
válasz
axlfsi #23016 üzenetére
Egyedül, Heroic+4, nyugdíjas szettel 10-11 perc, ha nézelődök/kávézom közben, akkor 12...
Ennyi kényelem belefér(plusz egy direktíva, +25%XP XP-ben kompenzálja az időveszteséget
)
Amúgy maximálisan egyetértek veled, igazad van, mindenkinek megvan a kedvenc játékstílus, játéktempó.
"whatever floats your boat" - ez a lényeg
-
Anonymus23
veterán
válasz
axlfsi #22965 üzenetére
Ez így van, de nem az van, hogy ha nincs értelmes területen neked tetsző loot, akkor akár be is zárhatod a játékot, így lehet menni játszani, még ha dögunalmas is
A játék többi részéhez képest a Summit olyan mintha a Karib tenger szigetvilágát hasonlítanánk a Szaharához. Látszik benne, hogy nem akartak/engedtek annyit beletenni, mint amit a játék többi részébe grafika szempontból. -
centrino
aktív tag
válasz
axlfsi #22948 üzenetére
Lincoln Memorial Heroic+4direktiva random drop (udvaron a gránátos boss dobta) ja és mivel godroll, talentrt bármikor bármivel lehet cserélni attól függően mi a "meta"
(tudom tudom semmt se tesz a plusz direktiva a loot quality végett, de pont ezt vizsgálom "közmunkában" a linkelt eredményekkel)
Summitot kipróbáltam legendary fokozaton... Három perc után röhögve kikapcsoltam meg a gépet is nem hogy a summitot... -
axlfsi
veterán
válasz
axlfsi #22866 üzenetére
...most latom, hogy azota mar osszerakta azt is, amivel en mar az elso naptol probalkoztam (igaz, nem 5 gearen armorral, csak 3-on es igy osszesn 1.3M az armorom), de szerintem ez sincs annyira jo... Ha ugy bevereztetne, mint egy hive, akkor lenne tobb ertelme PvP-ben is, mert beszedul, lelassul, nem tud fokuszalni jol es nyertel ellene ... de szerintem nem annyira jo sajnos.
-
Bird
addikt
-
Fl3x
aktív tag
válasz
axlfsi #22808 üzenetére
Hát ugy csináld h megnézed melyik hiányzik és azt milyen erősségen dobja, beállítod első szinten mondjuk a "normal"-t mész felfele és amint kiesik a következő kerek szinten átállítod mondjuk "HC"-ra, mert az is hiányzik és akkor így mész felfele. Vagy ugy csinálod mint most én, h elmentem 3 emberrel akiknek megvolt és 100on fixen exo ládát ad, aztán ha kiesik nekik átadják
Ha PC-n nyomod akkor dobd el PM-ben az Uplayed és akkor segitunk farmolni is ha ugy van. -
arnikusz
veterán
-
Fl3x
aktív tag
válasz
axlfsi #22796 üzenetére
Nem dobja fixen, ugyan az mint annó ládázol és vagy kiadja 5-re vagy 50-re
Ahogy megfigyeltem a direktivak sem segítenek a droprat-en, mert szinte mindig 7el játszom és volt jópár láda mire megadta.
Célirányosan tudsz farmolni, 10 szintenként változtathatod az erősséget a liftnél. -
Nagus
senior tag
-
-
Anonymus23
veterán
válasz
axlfsi #22679 üzenetére
...meg az a 4848-as óra sem sok szociális kapcsolatra utal a való világban
(nem semmi2)
4848 az nem óra, most tényleg, neked kell elmagyarázni ezt??? Te óránként 1 szintet tudsz lépni csak?
De lécci ne kezdjük már, eddig értelmesnek tartottalak, de az ilyen megjegyzések
Fogalmad sincs az életemről és a lehetőségeimről, de a vélemény azonnal megvan -
Anonymus23
veterán
válasz
axlfsi #22646 üzenetére
22068-as hszben írtam is, egy screennel együtt.
Nekem a 4 heti ládából 2 is ezt dobott, 1 ment Arnikusznak... -
centrino
aktív tag
válasz
axlfsi #22667 üzenetére
Nem tudom, nekem nem "adta ki"...
Elmúlt egy hónapban vagy 30 különböző buildet próbáltam (csak solo PVE érdekel), raktam össze és egyéni preferenciák alapján szinte mindegyik elvérzett. Vagy nem volt elég hatékony, kézreálló, vagy a játékélmény nem feküdt. Próbaként szoktam nyomni egy heroic Lincoln Memorial, Fallen Cranes, Demolition Site kombót.
Seeker mine egyáltalán nem, crowd control valahogy nem jön be, pedig hatékony, demolition turret is baromi jó, de vele a játékélmény nem fekszik. Boulvark+pisztoly ugyancsak hatékony, de nem passzol a játékélmény.
Épp gondoltam hogy kitakarítom a stash-t, tele van lassan már minden IS gearsetekkel, cuccokkal. Kiválasztok 3-4 buildet többi meg megy a kukába. Ha jön majd valami új "meta" akkor kifarmolom vagy lecraftolom (blueprint library lassan már tele és recalibration library is majdnem minden fullos)Szigorúan saját játékélmény alapján solo PVE re nekem marad egy Pestilence LMG weapon damage build, egy assault/sniper turret/striker drón skill build és egy A8/Chainkiller/Mantis/Nemesis/Bakers Dozen.
A Hunters Fury/Memento builddel még teszek egy próbát, túl kevés volt a páncél, csupa pirossal nem jött be, heroicon viccesen estem keltem vele, de látok benne fantáziát. -
arnikusz
veterán
válasz
axlfsi #22646 üzenetére
A válasz kategórikusan igen én így kaptam kedd este. Annyi, hogy a blueprintet nem vettem meg, így a projektem továbbra is él, okt. 20. után a Summit változásával végigtolom alacsony nehézségen a 100-at és akkor már csak 2 Hunter kell és lesz még egy Ridgeway mellény amit tudok maxra pörgetni.
-
arnikusz
veterán
válasz
axlfsi #22621 üzenetére
A Golan mellényem maxos, az utolsó Hunter levadászása után adta WONY láda. Adrenalin Rushos zsákom csak Golanból van használható ezért van ez az összeállítás, nem az 1% armor regen-ért. Igaz a Tank Buildben ezt a kettőt használom 3 Foundry 1 Belstone mellett- az tegnap este randomokkal elvitt 99 . szintig majd kifagytam és nem tudtam visszamenni.
-
-
dvd24
senior tag
válasz
axlfsi #22560 üzenetére
Én kipróbáltam ezt a kombót, gyakorlatban annyira nem adja szerintem.
Hiába ad self healt a sok vérzés, közel kell lenned és mindenkit véreztetni kell, hogy sokat töltsön vissza, mire körbe fordulsz, hogy 3-4 ellenre rárakd már rég bedaráltak, ha sok az armorod akkor talán nem, de akkor meg a +30%-al is lassan fogsz ölni.
Továbbra is életképesebb szerintem az intimidate+adrenaline rush közelharcra, főleg az új hunter fury settel. Ha chestnek beraksz egy sokolovot intimidate-el táskának a matadort (vagy az exo táskát), fegyvernek meg a Dark Wintert, olyan elosztásban, hogy három armor három weapon damage legyen, akkor semmi nem marad meg előtted 3 másodpercnél tovább max a nevesített bossok (na jó meg a nagydarab cleaner lángszórósok).
-
need
addikt
válasz
axlfsi #22502 üzenetére
nem értek veled egyet..
mert amikor tétje van az ott létnet amikor ott van egy ilyen a táskádba akkor pont nem arra gondolok hogy pulykázok egy jót és ha leszednek szét tárom a karomat és csak annyi mondok könnyen jött könnyen ment! Túl sokat mentem már ezért oda be persze ettől jobb még soha nem akadt.. kivéve most..!
Persze ha nincs tét nem sokat gondolkozom azon hogy mit tegyek..kb. háromnegyed éve
találkoztam Gyurcsány F. leszedtem mint a xart.. (ilyen ninck nevet.. istenem) -
arnikusz
veterán
válasz
axlfsi #21889 üzenetére
Ezen mit is csodálkozunk. Gyengítették a módokat behozták a FB buildet ami bugos, nem tudják javítani mit csinálnak nerfelik, de megint előveszik a Tip of the speart. Csak a RAID 2 jelent kihívást míg nem jön a Skyscaper és az új DZ. Most elmennek nyári Szabina és ősszel majd benyögnek valamit. Ja TU10.1 július 30.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest