- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
-
Anonymus23
veterán
az kb +10 szint a mostanihoz képest.
Gyakorlatilag ha valaki tojik most a manhuntra, és csak az SHD projekteket leadta/leadja 4 karakteren, és a Szezon XP-s (asszem dupla volt a korábbinál) héten megcsinálja a manhuntot akkor csak ezekből is simán megvan a lvl100.
A fiam szokott játszani 2 accounton, de most valamiért csak az egyiket prefereálja, egyiken sincs még a manhunt Scout 1 se megcsinálva, de lvl29-en van amivel játszik, szóval a heti SHD mellett, azért beesik csak játékkal is a szezon XP (Journey 1 van neki feloldva eddig).
A 3. accnál a fenti módszer lesz alkalmazva, weekly SHD + szezon XP-s héten a manhunt. -
NoOne1976
őstag
Igen, de én 3 dologban akadtam el a Journey 3-nál. Headshot, és a két érd el/tartsd feladatnál. Illetve haladok, de lassan. Nem vagyok hajlandó headshotot farmolni. Ez már a totális hülyeség nálam.
A 69 szint az már jó, akkorra megvan mindkét szezon exotic, ha jól rémlik. -
NoOne1976
őstag
Bárcsak season passban adna 5 szintet. Mert hogy a journeykhez nem lesz idegem, az biztos. Tartsd x percig. Ja, tartanám, de épp nem jön mob... Tartanám, nem lövök, nehogy túlszaladjak, de rushol rám...
Ezzel se volna gond, mert szezon szinten meglenne, de hogy nincs kedvem ezt farmolni, hogy megnyíljon a Journey 4, ahol megint vannak ilyenek, az biztos. Így viszont lassan haladok, headshot ugyanez, fele megvan, a többi is meglesz, de szenvedés. Az volna jó, ha az összes nyitva lenne, mindent számolna. -
st3v3np3t3r
nagyúr
A season pass-os napik nincsenek mindenkinek...
az csak egy plusz annak, aki bónuszként megveszi, de lényegében előrébb nem kerül sokkal...én talán 1szer vagy 2szer vettem SP-t, sokkal többet nem ad... az hogy milyen festés van a stukkeren, nem ad semmilyen előnyt, ad 20-30 nyersanyag ládával többet, azzal sincs sokkal előrébb az ember
nyilván új játékosoknak nagy segítség, de "veterán"oknak nem ad annyival értékesebbet és jobbat
-
NoOne1976
őstag
Itt a Journey 7 a lényeg. Azokért kaptál rengeteg xp-t. Míg egy heti manhunt 2000 xp körül ad (ha jól rémlik), addig egy tússzabadítás meg mondjuk 50-et. De egy black tuskos küldi meg sd 250 körül, ami szintén semmi. A 100-as szezonhoz kellene belőle 400 db
Továbbra is az az igazság, hogy előrehaladni csak az általuk kitalált, eröltetett módon lehet. 6 év után szeretnék arra a küldire menni, amihez kedvem van vagy esetleg az expertise miatt gyűjteni új cuccokat donate-elni. Ezzel az új rendszerrel a maradék kedvemet is elveszik. Előző szezonban is kínlódva hoztam össze, hogy az exok meglegyenek. -
K.J
senior tag
Azt értem, köszi.
Én azt mondom, h az van még amit teljesíteni tudok, de mivel nem léptem be ma, vagy nem tudom, így nem frissített. Vagy az holnapra érvényes, a szokásos? Nem néztem.Amúgy 42 van meg a pisztolyból.
Reaper scant kell még használni vagy 70x, meg a tier 4 cucc van, de azt nem vágom, h ott mit. Tartottam 4.-én, nem ugrott fel, meg le sem ment, de semmi.
Bár időt nem néztem, csak érzésre ment. -
FireKeeper
nagyúr
nekem még paradise loston be is szóltak hogy healert hoztam a második terembe
mert hogy nincs elég dmg... mondjuk igaz hogy tényleg gyorsabb lett volna, meg a többi részhez kellett a healer ott nem volt panasz. raidben is elég szokott lenni 1 a 8-ból.
illetve legendary-n tud még nagyon hasznos lenni, de azt is toltam már le healer nélkül, a 3 dps megoldott magának halás nélkül, én meg hoztam CC-t. -
-
centrino
aktív tag
Amennyi hülyeség volt már mostanában.... múltkor egy hétig szívtam egy kib...szott loop video bug miatt... - mostanában is több hibajelenség van (dx11), néha beszaggat, kilép stb...
Hollywood effekt... Nekem ez inkább bollywood
Nem is tudom mit keresek még itt, valahogy itt tart... majd hátha az új AC és Cyberpunk....
(division 2 mellett amibe hasonlóan sok óra ment mostanában az a Snowrunner, szinte "testvérjáték" annyira hasonlít :d :d :d ) -
centrino
aktív tag
Köszönöm, ezt valóban nem tudtam, előző season-ökben nem csináltam ilyesmi eventeket, ez újdonság volt... Teljesen logikus, túlságosan konzisztens a "hiba".
Hol található ez így leírva? Nekem nem jött szembe sehol.
Sötétben amúgy tuti, hogy többszáz méterről "világítanak".
Amúgy jobb lett volna, ha mondjuk ebben a "hollywood" effektben hozzáadják mondjuk a Merciless robbanás effektjét is, akkor magáért beszélne, és nem csak egy "bug" vagy "szerverlag" kinézete lenne. -
granini
őstag
Az hogy random gombnyomásra a fehér ház előtt állva a játék szó nélkül kilép a windowsba elég durva hollywood-i effekt.. nagyvászon popcorn nagykóla, mindent bekészítettem, de ígyse jön át az élmény..
Ez így még "Támadás a Fehér Ház Ellen 4."-nek is harmatos mert az hogy elindulok felé az még nem támadás, szal lehet megkérem már májkel béj haveromat hogy turbózza fel ezt a részt repülő robotokkal meg valami goccila a háttérből hánnyon már tüzet mer na..
-
Nagus
senior tag
Nekem az és ilyen grindfestről szó nem volt akkor amikor előrendeltük a játékot! DLC előtt sem volt ilyen, akkor harmad ennyi idővel meg lehetett oldani! A 106400000 XP eléggé tetemes ami kellett hozzá mivel az utolsó 3 ruhadarab az utolsó 3 kulcsra maradt ahogy annak lennie kell a programozók nagykönyvében!
-
NoOne1976
őstag
Nekem tegnap 2 óra alatt adott 2 coyote maszkot, egy 3 piros god rollos grupot, egy max reapir skill modot és egy alps táskát, szintén god roll, igaz abvan van kék. (De a talent is jó.)
Néztem is, hogy mi a fene van. Ezen kívül 80-90%-os walker cuccokat.
Ugyanakkor utána a capitolon meg egyetlen dolog sem esett. -
Anonymus23
veterán
Mondjuk ebben a projektes baromságban is látszik az átgondolatlanság, mivel pl a többi karakteren is tudtam craftolni a két új zöld szetből miután az egyik karakteren már leadtam a projekteket (tervrajz megosztás miatt), a de a többin nem a pisztoly projekt jelent meg, hanem újra a zöld item donate projektek
Nem is Massive/Ubisoft lenne ha ez nem így lenne -
Anonymus23
veterán
Hát ja, mondjuk ha egy karakterrel megcsinálod, utána már sima liba, mivel a többi karakterhez ezeknél már elfogadja a kraftolt darabokat is.
A sárga HE cuccokból viszont csak a lootolt (tiéd vagy más által dobott) is jó. Azokat érdemes előre kiszedni, mert a donatelt alloyt és materialt a projekt leadásával vissza is adja azonnal. -
Warzoz
senior tag
Ez a pisztolyos project amit akkor ad, ha megcsinálod a két új gear projectet, meg az azt követőket. Mindkét szettből (Bulwark, Future), adakozol minden szettelemből egyet. Utána pedig kétféle alapanyagot, meg 6 féle high-end itemet, ezt is kétszer (Bulwark, Future). Na ezután kapod meg a pisztolyos projectet.
-
törölt tag
anno a glitch eseten azert nem keveset kellett tenni a jatekosnak is az elonyert. most meg ugymond johet magatol. ha azt mondjak ne hasznald jovo hetig, mert jon az ejnye-bejnye, am legyen nem fogom. amúgy is egy kalap kaki.
de felolem akar el is vehetik.
szerintem annyi az oka, hogy nem egy sulycsoport a ketto. semmi gamebreaking elonyt nem ad. es 6 napon belül ugyis megkapja mindenki.
-
törölt tag
es megis hogyan kellene védekezni ellene? en ladabol kaptam es ment is a stashbe, ha betorom is volt ilyenem es a karakteren is volt, mert feltettem kb egy percre mig megnéztem mi ez. szerinted ez ugyanaz a szint, mint amikor egy halom ember egy glitchet kihasználva farmolta a játékot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nintendo Switch 2
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Formula-1
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen joysticket vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged